فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حمایت بیشرمانه اینترنشنال از قرآنسوزی
❌️ شما آزادی بیان دارید برای توهین و تمسخر دین و عقیده دیگران! سوزاندن قرآن مخالف قانون نیست! سوئد به آزادی بیان بیقید و شرط احترام میگذارد!
🛑سوئد از کشورهاییست که تبلیغ دین اسلام در آن با محدودیت فراوان روبروست
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجاب که میگن یعنی همین👌
#حجاب
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۳ قرآن کریم شامل آیات ۲۱۱ تا ۲۱۵ سوره مبارکه بقره
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَلبَیتُ الَّذی یُقرَآُ فیهِ القُرآنُ وَ یُذکَرُ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ فیهِ تَکثُرُ بَرَکَتُهُ وَ تَحضُرُهُ المَلائِکةُ وَ تَهجُرُهُ الشَّیاطینُ» خانهای که در آن قرآن خوانده شود و خدا را به یاد آرند، برکتش فزونی یابد و فرشتگان به آن خانه درآیند و شیاطین از آن دوری جویند. (اصول کافی ۲/۶۱۰)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
قوهی قضائیه از پارسال تا امسال چه تغییری کرده که همان صحبت های پارسال رهبری با اندکی تغییر دوباره امسال بیان میشود؟
رهبر انقلاب، سال گذشته در دیدار با مسئولین قوه قضائیه فرمودند: یکی از حقوق عمومی مردم همین است که امنیّت روانی داشته باشند. امنیّت روانی یعنی چه؟ یعنی هر روز یک شایعهای، یک دروغی، یک حرف هراسافکنندهای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند، حالا #فضای_مجازی هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یک بار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخّصی یا نامشخّصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند، ذهن مردم را خراب میکند. یک دروغی را مطرح میکند، شایع میکند، خب، این امنیّت روانی مردم از بین میرود. یکی از وظایف قوّهی قضائیّه برخورد با این مسئله است. البتّه اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ اوّلاً میشود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، سریع قانون تهیّه کنید!
اکنون صحبت های اخیر رهبر انقلاب، در دیدار با مسئولین قوهی قضائیه را بازخوانی کنیم: یکی از حقوق عامّه، #امنیّت_روانی جامعه است. اینکه یک عدّهای آنجا بنشینند و با استفاده از فضای_مجازی یا غیرمجازی مدام روی اعصاب مردم راه بروند و امنیّت ذهنی مردم را به هم بزنند، مردم را بترسانند و مانند اینها، خب این خلاف مقتضای احیای حقوق عامّه است و قوّهی قضائیّه باید وارد بشود. البتّه اطّلاع دارم که در بعضی اوقات و در بعضی از موارد دادستانیها وارد شدهاند و کارهایی هم انجام دادهاند، لکن باید با برنامهریزی و با انضباط این کار انجام بگیرد، این کار باید با قاعده انجام بگیرد؛ این جایش خالی است!
اکنون سوالی که مطرح میشود این است که اگر در زمینه احیای حقوق عامه نیاز به قانون جدید است، رهبر انقلاب سال گذشته فرمودند: « سریع قانون تهیه کنید » و اگر از نظر قانونی در این زمینه مشکلی وجود ندارد، چرا شاهد ترک فعل قوه قضائیه هستیم
برنامه انتخاباتی روحانی و لاریجانی برای انتخابات چیست؟
یک منبع آگاه نزدیک به چهرههای شاخص جریانات میانهرو میگوید که روحانی و لاریجانی در صورتی که پالس مثبتی از سوی حاکمیت ببینند وارد فعالیت انتخاباتی خواهند شد.
بنا بر برخی شنیدهها، حسن روحانی و علی لاریجانی در صورت تحقق شرایط لازم برای «شرکت عزتمندانه و قانونی» جریان میانهرو در انتخابات ۱۴۰۲ با ارائهی لیست انتخاباتی نقش پررنگی در این انتخابات ایفا خواهند کرد. همچنین این فهرست انتخاباتی با حمایت سیدمحمد خاتمی، علیاکبر ناطق نوری و سیدحسن خمینی همراه خواهد شد.
اوایل اسفند ماه سال گذشته بود که احتمال تشکیل شورای میانهروها مطرح شد و واکنشهای گستردهای را با خود به همراه داشت.
تشکیل این شورا در ابتدا با مخالفت علنی و غیرعلنی بخشی از نزدیکان برخی از اعضا همراه بود ولی هیچ کدام از پنج شخصیت اصلی با آن مخالفت نکردند، تعدادی از نزدیکان آنها هم بهصورتی مشخص و علنی از شکلگیری آن استقبال کردند ولی حساسیت بر روی این بوده است که هدف انتخاباتی برای آن تعریف نشود مگر شرایط انتخابات مطلوب و مطابق قانون پیش بیاید.
رسانههای نزدیک به این پنج شخصیت ازجمله خبرگزاری خبرآنلاین و سایت جماران در گزارشهای متعدد از تشکیل شورای میانهروها استقبال کردند.
جریان سیاسی حاکم بر مجلس و دولت (حامیان قالیباف و رئیسی) پس از انتشار خبر احتمال شکل گیری شورای میانهروها از آن استقبال کردند زیرا بدون وجود یک رقیب، هیچ فعالیت سیاسی آنها نمود نداشته است بهویژه در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ که با سردی برگزار شد.
رسانههای این جریان در ماههای اسفند و فروردین در گزارشها و مصاحبههای متعدد به تشکیل شورای میانهروها پرداختند.
جمهوریت نظام که در دو انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ با مشارکت کمتر از پنجاه درصد مورد تهدید جدی قرار گرفته و احتمال تکرار مشارکت کمتر از پنجاه درصد در انتخابات ۱۴۰۲ به دغدغهای جدی برای مقامات کشور تبدیل شده است.
به نظر میآید که بخشی از مسئولان کشور با دیدگاه علی لاریجانی مبنی بر اینکه «ملک را چارهای دیگر نیاز است» همراه شده و در پی آن هستند تا جمهوریت نظام که در دو انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ به زیر ۵۰ درصد رسید، به حالت طبیعی بازگردد.
سیدمحمد خاتمی و علی اکبر ناطق نوری که هر یک در میان اصلاحطلبان و اصولگرایان میانهرو اعتباری دارند میتوانند در صورت فراهم شدن شرایط، ضمن کمک برای ائتلاف جریانهای سیاسی میانهرو، بدنهی هوادارانی از دو جناح را به شرکت ترغیب کنند.
سید حسن خمینی شخصیت محوری شورای میانهروها، نیز با نیروی جوانی خود میتواند جدیتر از قبل بر رخدادهای سیاسی و اجتماعی کشور اثرگذار باشد.
یک منبع آگاه نزدیک به چهرههای شورای میانهرو در گفتوگویی با تاکید بر اینکه مسائل مطرحشده پیرامون فعالیت انتخاباتی روحانی و لاریجانی بیشتر از جنس گمانهزنی است، گفت: خبرهای جسته و گریختهای در این باره شنیده میشود اما بیشتر آنها از جنس گمانهزنی و تحلیل است.
او میگوید: سابقهی روحانی و لاریجانی نشان میدهد که خیلی اهل حرکات خودسرانه در این نوع مسائل نیستند و برای انجام فعالیتهایی از جنس تحرکات این چنینی انتخاباتی منتظر نشانه و پالس مثبتی از طرف حاکمیت میمانند که البته هنوز به شکل مشخصی دیده نشدهاست.
مهمترین اهداف جنگ روانى چیست؟
۱-تأثیرگذارى شدید بر افکار عمومى جامعه مورد هدف از راه طرح جنگ نرم و با ابزار خبر و اطلاع رسانى هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش براى پیشبرد اهداف خود سود جسته است و البته موفقیت هایى هم در این زمینه داشته است.
۲-ترساندن از مرگ یا فقر یا قدرت خارجى سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن براى ایجاد جو بى اعتمادى و ناامنى روانى.
۳-اختلاف افکنى در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقام هاى نظامى و سیاسى کشور مورد نظر در راستاى تجزیه سیاسى کشور.
۴-اشاعه بذر یأس و نومیدى درمیان مردم و بویژه نسل جوان به منظور بى تفاوت کردن آنها نسبت به کشور خود و تحولات احتمالى آتى.
۵-کاهش روحیه و کارآیى رزمى ( در زمان جنگ نظامى).
۶-ایجاد اختلال در سامانه هاى کنترلى و ارتباطى کشور هدف.
۷-تبلیغات سیاه (با هدف براندازى و آشوب) به وسیله شایعه پراکنى، پخش تصاویر مستهجن ، جوسازى از راه پخش شب نامه ها و …
۸-تقویت نارضایتى هاى ملت به دلیل مسائل مذهبى، قومى، سیاسى و اجتماعى نسبت به دولت خود به طورى که در مواقع حساس این نارضایتى ها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
۹-تلاش براى بحرانى و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیل هاى نادرست و اغراق آمیز که مقام معظم رهبرى نیز در دیدار اخیر اعضاى مجلس خبرگان با ایشان به آن اشاره داشته و آن را در راستاى خط تهاجمى دشمن توصیف کردند.
ولايت، چطور حكومتى است؟
ولايت، حكومتى است كه در آن، شخص حاكم با آحاد مردم داراى پيوندهاى محبتآميز و عاطفى و فكرى و عقيدتى است.
آن حكومتى كه زوركى باشد؛
آن حكومتى كه با كودتا همراه باشد؛
آن حكومتى كه حاكم، عقايد مردمش را قبول نداشته باشد و افكار و احساسات مردمش را مورد اعتناء قرار ندهد؛
آن حكومتى كه حاكم حتى در عرف خود مردم مثل حكومتهاى امروز دنيا از امكانات خاص و از برخوردارىهاى ويژه بهرهمند باشد و براى او، منطقه ى ويژه اى براى تمتّعات دنيوى وجود داشته باشد،
هيچكدام به معناى «ولايت» نيست
ولايت، يعنى:
حكومتى كه در آن، ارتباطات حاكم با مردم، ارتباطات فكرى، عقيدتى، عاطفى، انسانى و محبّتآميز است؛
مردم به او متّصل و پيوسته اند؛ به او علاقه مندند
و او منشأ همه ى اين نظام سياسى و وظايف خود را از خدا مىداند
و خود را عبد و بنده ى خدا مى انگارد.
استكبار در ولايت وجود ندارد.
حكومتى كه اسلام معرفى مى كند، از دمكراسىهاى رايج دنيا مردمىتر است؛
با دلها و افكار و احساسات و عقايد و نيازهاى فكرى مردم ارتباط دارد؛
حكومت در خدمت مردم است.
موضوع حجاب یک مسئله عمومی واجتماعی است چرا همه شانه خالی می کنند هم مردم وهم مسئولین همکاری نمی کنند و همه فقط نقد واعتراض می کنند؟
این روزها ،وضعیت بی حجابی ، خیلی ها رو کلافه کرده.متدینین که هیچ،خیلی از بدحجاب ها هم به این وضع اعتراض دارند.
اما واقعا مشکل از کجاست؟چگونه درمانش کنیم؟
وظیفه دولت ، مجلس یا قوه قضاییه است؟
وظیفه مردم ...؟
وظیفه نهادهای فرهنگی...؟
بالاخره چه کسی باید پاسخگو باشد؟
همه اعتراض می کنند!
اما هیچ کس راهکار عملی و قابل اجرا ارایه نمیکند.
چرا نخبه های حوزه و دانشگاه دورهم نمی نشینندتا نتایج پژوهش های خودشان را به دولت و مجلس تقدیم کنند.
تریبون دارها،رسانه ای ها و مجلسی ها:
فقط اعتراض! فقط نشرکلیپ های رقص و بیحجابی! پژوهش کنید.گفتگو کنید.راهکاربدید.
در قضیه گشت ارشاد و پروژه مهسا امینی چقدر از نیروی انتظامی حمایت کردیدکه حالا مدعی شده اید؟!
چقدر از عزیزانی که با رنج فراوان در مترو،پارک ،کناردریا ،مراکز فرهنگی ،آموزشی و هیئات کارفرهنگی میکنند،حمایت کردید؟
چنددرصداز شماها،حاضرشدیدبریددر مدارس،مراکزتفریحی و اقامتی،گفتگو کنید،بامردم حرف بزنید،مشاوره بدیدو...
دکتر محمد جواد یاری
کارشناس سیاسی
🇮🇷
🎥 نشست متمرکز سراسری ثامن ۳۲
🍃🌹🍃
✅ موضوع: « آمریکای سانسور شده؛ آنچه درباره آمریکا به ما نمیگویند »
📢سخنران: دکتر ابوذر یاسری- عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) و دبیر انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🗓️تاریخ: امروز- شنبه ۱۰ تیر ماه- ساعت : ۲۱:۰۰
❌ لینک ورود به نشست 👇👇
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
❌پخش همزمان از کانال انجمن مدرسان بیانیه گام دوم کشور
🆔 http://eitaa.com/Analysts