123.pdf
72.4K
🌀نسخه pdf
🔰 سوال 32
✅ موضوع: مجلس در خصوص کنترل تورم و کنترل گرانی که خواسته عموم است چه کارهایی را انجام داده است؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مجلس
🌀یادداشت/
❌سیاست آمریکایی و تحریف داخلی!
🔻نتیجه انتخابات اخیر آمریکا هنوز به صورت قانونی و رسمی روشن نشده است. ترامپ در دو حوزه مدیریت تظاهرات طرفداران و پیگیری حقوقی بهشدت فعال است تا بازی را به هم بزند، اما به نظر میرسد موفق نخواهد شد؛ اما آنچه مهمتر مینماید پیامدها و بازتابهای داخلی نتیجه و دعوای انتخاباتی آمریکا در بین جریانهای سیاسی کشورمان است که نیمنگاهی هم از این دریچه به انتخابات 1400 ایران دارند.
🌐نکات تحلیلی: 1- بهرغم اینکه مسئولان ارشد کشور بهویژه رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردهاند که فرقی در رأی آوری هیچیک از نامزدهای انتخابات آمریکا به لحاظ عملکردشان در قبال جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد، پیرامون نتایج و پیامدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جریان تحریف که پس از چند سال معطلسازی ظرفیتهای داخلی و انتظار ثمربخشی درخت تعامل با غرب باید پاسخگوی انبوه مشکلات انباشته شده در حوزههای مختلف باشد، به فکر بزک کردن مجدد بایدن و امیدوارسازی مجدد مردم ایران به مذاکرهای تازه با اولین ناقضان برجام، یعنی تیم اوباما و بایدن هستند!
🔹 2- دو هدف برای این اقدام سیاسی- رسانهای جریان تحریف متصور است؛ فرار از پاسخگویی به چرایی رساندن کشور به این وضعیت با منوط کردن عدم موفقیتها به رفتار فردی ترامپ! و ایجاد امید واهی و دادن آدرس غلط به مردم خسته از سوء مدیریتها برای انتخاب تفکری همسو با دموکراتهای آمریکایی در انتخابات 1400، یعنی «تَکرار دولت با برند غربگرایی و متمایل به مذاکره»!
🔸 3- البته همه ما ایرانیها از رفتن شخصیت لمپنی مثل ترامپ خوشحال هستیم، اما معنای آن این نیست که چشم به ماهیت سیاست در آمریکا ببندیم. اگر مردم عزیز ایران که حق طبیعیشان رهایی از مشکلات اقتصادی است، به این موضوع در اثر اغواگریها و فریبهای تازه رسانهای توجه نکنند و اقدامات دولت دموکرات اوباما که همین بایدن معاون اولش بود را فراموش کنند، بازی با آثار روانی پیروزی نامزد حزب دمکرات استعداد تبدیل شدن به زمینهای برای بروز خطاهای فاحش راهبردی را دارد.
🔺نکته راهبردی: تفاوت نداشتن سیاست بایدن و ترامپ در قبال ایران اسلامی، به ماهیت اصلی قدرت و سیاست در آمریکا و تجارب مداخلات و سلطهگریهای سیستم حکومتی آمریکا، فارغ از اینکه کدام فرد و حزبی بر سر قدرت بوده، برمیگردد. بازخوانی مواضع تیم بایدن نشان میدهد همچنان دیوار بلند بیاعتمادی و تضاد ایدئولوژیک بین جمهوری اسلامی با نظام سلطه وجود دارد. سلطه وجود خودش را با عدم انقلاب اسلامی و با تهیسازی آن از مؤلفه قدرت ایدئولوژیکی و میدانی تعریف میکند.
✅نویسنده: فتحالله پریشان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
-----------🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀----------
🌷نشست روشنگری مجازی
✅موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
🎙سخنران : دکتر یوسف روزبهانی
🗓 زمان : یکشنبه 25 آبان ۹۹
⏰ ساعت: 16:۰۰ عصر
💢همراه با پرسش و پاسخ
با نشست روشنگری #اقتصاد#عدالت
----------🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀--------- 🇮🇷 🇮🇷
پرده نگار+درس نامه عدالت.pdf
4.06M
💠«پرده نگار و درس نامه #عدالت» مجموعه ای گردآوری شده از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که نگاهی به جایگاه «#عدالت و #عدالت_خواهی» در اندیشه معظم له دارد.این پرده نگار با رویکرد کاربردی تدوین شده و در آن سعی شده به مسائل عینی و سوال های مهم در حوزه بحث عدالت خواهی از منظر رهبر انقلاب اسلامی مسائلی مانند اهمیت عدالت و عدالت خواهی، عرصه های تحقق عدالت، چگونگی عدالت خواهی پاسخ دهد.
🔹-🔸🌹🔹-🔸
✅#پردهنگار
💠موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم
#عدالت 🇮🇷 🇮🇷
عدالت.aac
25.6M
[ فایل صوتی : دکتر روزبهانی.m4a ]
☘️نشست بصیرتی مجازی طرح ثامن ☘️
#موضوع_سخنرانی:الزامات اجرای عدالت و مبارزه با فساد
#سخنران_و_تحلیلگر : دکتر یوسف روزبهانی
♦️رزمایش مجازی طرح ثامن
🇮🇷 🇮🇷
504.8K
سوال 1️⃣
🔴آیا قانون در کشور اسلامی ما رعایت میشود؟
مگر قانون بانکها ربوی نیست؟
چرا باید چنین قوانینی در کشور اسلامی تصویب شود
قوانین طلاق آیا منصفانه است؟
280.3K
سوال2️⃣
🔴چرا حکم ها در موردفاسدها اجرا نمیشود ،،مثل دوران امام علی ع
چرا از ابتدا با برخورد جدی ، مانع فساد نمیشویم،،،چرا با حروف الفبا خطاب میکنند؟چرا با اونها مماشات میشود
110.1K
سوال 3️⃣
🔴چرا در کشورهای اسلامی قانون مبارزه با فساد ضعیفتر از کشورهای غربی و غیر اسلامی است ،
191.5K
سوال۴
،عدم ثبات در قیمت ها باعث بی اعتمادی مردم به مسئولین هست.
🔴 کارنامه تحریمی دموکراتها علیه ایران
🔹جو بایدن، نامزد دموکرات ها توانست پیروز انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ شود. ۱۱ هزار کیلومتر این سوتر در ایران، برخی سرمست از نتیجه انتخابات آمریکا، در تلاش برای بزک کردن وجهه بایدن عنوان میکنند که رئیس جمهور تازه منتخب آمریکا سیاستی کاملاً متفاوت از ترامپ در قبال ایران در پیش خواهد گرفت و از فشار تحریمها علیه ایران کاسته خواهد شد.
🔸آنها وانمود میکنند که با بازگشت جو بایدن به برجام همه چیز به ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۷ بازخواهد گشت؛ ایران به تعهدات برجامیاش که به صورت مختصر از اجرای آن عقب نشسته، باز خواهد گشت و دولت آمریکا نیز تحریمهایی که علیه کشورمان اعمال کرده را ملغی خواهد کرد.
🔻اما کارشناسان معتقدند اساساً بازگشت به دوران برجامی امکان پذیر نیست.
اکنون سوال این است که مواضع دموکراتهای آمریکا در قبال ایران واقعاً نرمتر از مواضع جمهوری خواهان است؟
🔸برای گرفتن پاسخ این سوال لازم است با نگاهی به تاریخچه تحریمهای آمریکا علیه کشورمان، ویژگی تحریمهای اعمال شده در دولتهای دموکرات را مورد بررسی قرار دهیم./ #جنگ_اقتصادی
#نهضت_روشنگری
#ثامن
#شهید_کمالی