13950314_15800_128k.mp3
2.09M
🔰اگر فردی یا مجموعهای شاخصهای انقلابیگری را داشت، «انقلابی» است
🔸 این هم خطا است که ما از همهی کسانی که انقلابی هستند، یک نوع عمل انقلابی توقّع داشته باشیم؛ یا یک درجهی از انقلابیگری توقّع داشته باشیم؛ نه.
🔸به قول ما طلبهها انقلابیگری مقول به تشکیک است. ممکن است یک نفر نسبت به مفاهیم انقلاب و عمل انقلابی بهتر حرکت کند، یک نفر به آن خوبی حرکت نکند امّا در همان راه دارد حرکت میکند.
🔸اینکه ما هرکسی خوب حرکت نکرد یا بهطور کامل حرکت نکرد را متّهم بکنیم به غیر انقلابی یا ضدّ انقلابی این هم خطا است؛ نه، ممکن است یک نفری صد درجه میزان حرکت او ارزش دارد، یک نفری کمتر ارزش دارد، یک نفری از او کمتر ارزش دارد امّا همه در این راه حرکت میکنند. مهم این است که آن شاخصها تطبیق بکند.
🔸مهم شاخصها است. مهم این است که آن کسی هم که با آن شدّت و با آن جدّیّت حرکت نمیکند، شاخصهای انقلابیگری را داشته باشد. اگر این شاخصها وجود داشت، آنوقت طرف انقلابی است، فرد انقلابی، مجموعهی انقلابی، دولت انقلابی، سازمان انقلابی؛ عمده این است که شاخصها را بشناسیم.
🗓بیانات در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
#معارف_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سوره معروف به سوره خانواده ست👨👩👦
اون کسایی که به قدری استرس دارید ناآرومید وسواس دارید
خوندن این سوره تو روایت آمده
آرامش رو زیاد میکنه
بیانات مقام معظم رهبری در پایان مراسم اربعین حسینی در حسینیه امام خمینی رحمه علیه
بسم الله الرّحمن الرّحیم
مثل همهی اربعینهای دیگر، امروز شما جوانان عزیز این حسینیّه را با حضور خودتان، با احساسات پاک خودتان، نورانی کردید؛ از همهی شما تشکّر میکنم به خاطر حضورتان و برنامهای که بحمدالله به بهترین وجهی انجام گرفت. برنامهها بسیار خوب بود، سرود خوب بود، تلاوت قرآن خوب بود، زیارتی که خواندند بسیار خوب بود، منبر بسیار خوب بود، برنامهی آقای مطیعی(۱) بسیار خوب بود؛ بحمدالله همهی برنامههایی که شما اینجا اجرا کردید، برنامههای پُرمغز، پُرمعنا و آموزندهای بود.
در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (علیه السّلام) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم اِلىٰ یَومِ القِیامَة.(۲) «اِلىٰ یَومِ القِیامَة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد. جبههی حسینی خودش را معرّفی کرده؛ امام حسین (علیه السّلام)، در همین سفر کربلا، در چند جا مشخّص کرده که حرفش چیست، هدفش چیست. فرمود: اِنَّ رَسولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ قالَ مَن رَأَى سُلطاناً جَائِرا؛ مسئله، مسئلهی ظلم است، مسئلهی جُور است. مُستَحِلّاً لِحُرُمِ اللهِ ناکِثاً لِعَهدِ اللهِ ... یَعمَلُ فی عِبادِ اللهِ بِالجَورِ وَ العُدوان؛(۳) مسئله این است. این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعّالیّت میکند و جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جُور است، جبههِی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السّلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اَشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهِی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهِی احوال هست.
«حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛
«حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را
که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند.
پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم.
جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءالله شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید. ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد. میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید. میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است: قَد اَفلَحَ المُؤمِنون.(۴) انشاءالله که موفّق و مؤیّد باشید.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته
۱۴۰۳/۶/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🚩 حماسه دلوار
🔹نباید یادمان برود انگلیسی ها چه بر
سر ایران آورده اند...
▪️12 شهریور ماه سالروز شهادت
قهرمان ملی شهید رئیسعلی دلواری
۱. در «بنزین»:
مردم پُرمصرف نیستند، بلکه:
خودروهای ما پرمصرفاند،
وسایل نقلیه فرسوده هستند،
سبد سوختی کشور دهها سال متنوع نشدهاست،
سیستم حملونقل عمومی سالها توسعه نیافته است.
جراحی را از سازمان برنامه و وزارت صمت، نفت، راه و شروع کنید.
۲. در «برق»:
فقط حدود ۳۰ درصد مصرف برق، خانگی است.
به میزان ۳۳۰ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف داریم.
طبق آمار ایمیدرو، فقط ارزش برق هدررفته سالانه صنعت فولاد ۱.۳ میلیارد دلار است(معادل ۴ نیروگاه سیکلترکیبی مدرن).
جراحی را از وزارت نیرو، راه، صمت، جهادکشاورزی و ...شروع کنید.
۳.در «گاز»:
۷۰٪ مردم کمتر از ۱۰٪ گاز کشور را مصرف میکنند.
کل مصرف بخش خانگی کمتر از ۲۷٪ کل گاز کشور است.
۷۰۰ شرکت بزرگ ۵۴٪ گاز کشور را مصرف میکنند.
به میزان ۲۴۵ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف گاز داریم.
جراحی را از وزارت نفت و نیرو و صندوق توسعه و سازمان برنامه شروع کنید.
۴. در کل حوزه «انرژی»:
به میزان ۷۲۱ میلیون بشکه معادل نفت خام هدررفت انرژی تا قبل از رسیدن انرژی به دست مصرفکننده داریم که مقصرش مردم نیستند.
جراحی را از دولت شروع کنید.
چرا کسی از موارد فوق و نیز از اتلاف گاز برای مثال در شرکتهای متانولی سخن نمیگوید که در ۱۲ سال گذشته عملا ۱۲ میلیارد دلار از محل عدمالنفع صادرات گاز به کشور خسارت زدهاند؟
چون منافع تعداد محدودی سفتهباز و سیگنالفروش بورسی و پکیجفروشهای هوچیگر به خطر میافتد. پایان
*محمدطاهر رحیمی(دانشجوی دانشگاه شریف، سیاستپژوه اقتصاد کلان)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا ضریح امام رضا دقیقا زیر گنبد نیست؟
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت شهادت #امام_رضا علیهالسلام
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای اخر ماه صفر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره ای شنیدنی و خاص از تشرف حاج رضا انصاریان(صاحب اثر معروف صلوات خاصه) به محضر حضرت #امام_رضا علیه السلام در خواب
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇮🇷 | شبکه سایبری ثامن |🇮🇷
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🔥گناهان كوچك و بزرگ🔥
#امام_رضا(عليه السّلام):
💥گناهان كوچك، راه رسيدن به گناهان بزرگ است
هر كه در#گناه_كوچك از خدا نترسد
در #گناه_بزرگ هم از خدا نخواهد ترسيد💥
«َلصَّغَائِرُ مَنَ #الذُّنُوبِ طُرُقٌ اِلَي الْكَبَائِرِ
مَنْ لَمْ يَخَفِ اللهَ في الْقَلِيلِ لَمْ يَخَفْهُ فِي الْكَثِيرِ»
📚عيون اخبار الرضا/ج2/ص180
هرگز عمل شوم، مبارک مشمار
يک جو گنه خويشتن، اندک مشمار
سوي گنه کبيره ات تا نکشد
اين معصيت صغيره، کوچک مشمار
#ترس_از_خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢از شدّت فقر، به امام رضا (علیه السلام) متوسل شدم
🌷بخشی از مصاحبه منتشرنشده شهید سید ابراهیم رئیسی در سال ۱۳۷۱
بسم الله الرحمن الرحیم
📌 اربعین و سانسور بیفایده آینده!!!
🔰 بیشک شما هم در یک ماه اخیر، مطالب زیادی درباره رویداد عظیم اربعین شنیده و خوانده اید؛ اما در لابلای این حجم انبوه مطالب یک مطلب پوشیده مانده و کمتر به آن توجه میشود!
✅ مطلب مکتوم مانده این است که چرا رسانههای جمعی جهان که کوچکترین رخدادها و گردهماییها از «گاوبازی» ماتادورها تا «جشن آببازی» مردم فلان جزیره دور افتاده اقیانوس آرام را پوشش میدهند، برای سالیان متمادی نسبت به بزرگترین گردهمایی تاریخ معاصر با جمعیتی چند ده میلیونی خاموش ماندهاند؟!
🔰 در پاسخ به این سؤال مهم به سه مطلب اساسی اشاره میکنیم:
1️⃣ این گردهمایی بعنوان حرکتی نمادین، در راستای نمایش زنده بودن و استمرار «قیام سیدالشهدا» با همراهی آزادگان عالم علیه جباران و طاغوتهای جهان صورت میپذیرد و این رسانههای بزرگ عمدتا متعلق به همین جریان باطل هستند!
2️⃣ این گردهمایی نمایشگاهی است که هدف آن جلب توجه روزافزون مردم جهان به مسئله ولایت و حکومت امام معصوم است که در عصر ما مصداق آن، حکومت بقیةالله الأعظم ارواحنا له الفداء است؛ کسی که به یقین ظهور و حکومت او نقطه پایان حکومت همه طاغوتهای سرمایهسالار عالم است!
3️⃣ اما شاید مهمترین دلیل این سانسور، جلوگیری از شناسانده شدن جامعه مهدوی به مردم جهان است! پیادهروی اربعین نمایش قطعهای کوچک (مینیاتوری) از سبک زندگی عصر ظهور است! در این سبک زندگی که به شکل عملی گوشهای از آن در پیادهروی اربعین نمایش داده میشود، با حذف پول از معادلات اجتماعی نه تنها میل به بیکاری و بیانگیزگی در جامعه ظهور نمیکند بلکه افراد بدون هرگونه انگیزه مادی به شکل شبانهروزی و بیوقفه در حال ارائه خدمت به یکدیگرند!
🔰 قرنهاست که مطامع مادی و کسب ثروت بعنوان تنها عامل حرکت و پیشرفت در جوامع مطرح شده و دین به عنوان یک عامل تخدیر و بیانگیزه کننده برای بشر معرفی شده است!
✅ در چنین شرایطی اگر مردم جهان مشاهده کنند که در گوشهای از جهان، مسافران بدون پرداخت هرگونه مبلغی اسکان داده شده و غذا، نوشیدنی، خدمات بهداشت و درمان و هزاران خدمت دیگر به شکل رایگان و حتی با التماس به آنها داده میشود و انگیزه این حجم از تحرکات اجتماعی عقاید دینی است، نظام اقتصادی عرضه - تقاضای حاکم بر جهان که مبنای همه معادلات پیشرفت را خلق ثروت معرفی نموده به شکل جدی زیر سؤال میرود!
🔰 در حقیقت پیادهروی اربعین نمودی کوچک از جامعهای است که در آن همه خدمت میکنند و مشغول کارند ولی نه برای کسب ثروت و در عین حال همه به هر اندازه و هر وقت میتوانند از همه مواهب برخوردار باشند ولی بدون پرداخت هرگونه وجه!
✅ در چنین جامعهای که کار به قصد قربت انجام میشود و همه نیازها بدون توجه به سطحبندی اقتصادی به بهترین وجه رفع میگردد، خبری از حرص و بخل و حسد نخواهد بود و نظام طبقاتی دچار فروپاشی همیشگی خواهد شد!
🔰 لذا سانسور مراسم عظیم اربعین، در حقیقت سانسور طلیعه ظهور تمدنی باشکوه است که پیشرفت و عدالت بشر را به شکل توأمان و به قصد قربت محقق خواهد ساخت و بساط نظام سرمایهداری و سرمایهسالاران صاحب رسانه را برای ابد برخواهد چید!
✅ البته این سانسور برای آنها زمان زیادی نخواهد خرید و انشاءالله با آگاه شدن همه مردم جهان نسبت به این تحول عظیم، به زودی شاهد درخشش این نظام تمدنی الهی و ظهور خورشید عظمای ولایت بر سپهر آن خواهیم بود.
#اربعین
#امام_حسین
#امام_زمان
#مهدویت
#تمدن_نوین_اسلامی
#اسلام_سیاسی