🔻 به برخی از فعالانِ رسانه ای باید فرمایش امام حسین علیه السلام را یاداوری کرد و گفت : "اگر دین ندارید لااقل در دنیا آزاده و جوانمرد باشید"
🔻 به بعضیا باید گفت: ای کاش بلد بودید سوار هلیکوپتر شوید و حقایق را درست میدیدید....
🔴 به این سخنان شهید سید حسن نصرالله خوب دقت کنید:
"واقعیت آن است که ما هم دست نگه داشتیم. البته به کسی نگفتیم که ما دست نگه میداریم، اما واقعیت این بود که ما دست نگه داشتیم تا فرصتی برای این مذاکرات فراهم شود؛ چرا که هدف اصلی ما از همهی این جبهه، خونها و فداکاریها توقف تجاوز به غزه بود.
ما فرصت کافی دادیم و پس از گذشت این همه زمان، روشن شد که نتانیاهو شرایط جدیدی وضع میکند و آمریکاییها با او همدست هستند و اینها همه وقتکشی است. بنابراین تأخیر بیشتر دیگر معنا نداشت. پس اینها علتهایی بودند که منجر به تأخیر شدند..."
https://moqawama.ir/?speech=14030604&title=%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA_%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86_%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1_%D8%AF%D8%B1_%D8%B1%D9%88%D8%B2_%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D9%86
👈 خب، حالا سوال اینه که از نظر شما شهید نصرالله هم اعتماد به آمریکایی ها کرده و مثل پزشکیان واداده عمل کرده ؟؟!!!!
🔴 سوخت موشک یا تکمیل پازل دشمن؟!
🔻درست است که بعد از ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی و عملیات افتخارآمیز زدن پایگاه عین الاسد، مقام معظم رهبری فرمودند فریاد انتقام مردم سوخت موشکهای ما در زدن عین الاسد بود؛ اما امروز سوال اینجاست که آیا هر تجمع و فریاد انتقامی تامین کننده سوخت موشکهای ماست؟!!!
🔻خداوند در یکی از آیه های شریف قرآن کریم میفرمایند: «وای بر نمازگزاران»؛ آیا پذیرفته است که ما بگوییم دیگر نماز نمیخوانیم چون خدا گفته وای بر نمازگزاران؟!!! یا ما باید به منظومه آیات قرآن و سیره اهل بیت مراجعه کنیم تا به یک درک صحیحی از این کلام خدا و نیز وظیفه خود در خصوص خواندن یا نخواندن نماز را بدانیم؟!
🔻حرف حق زدن بسیار عالیست اما نه همیشه؛ مقام معظم رهبری میفرمایند: «گاهی اوقات، دشمن کار را به گونهای ترتیب میدهد که حرف حقی، از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا میخواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون میخواهد پازل خودش را کامل کند. این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیل شده؛ یک قطعهاش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. #پازل_دشمن_را_کامل_نباید_کرد. در این حد هوشیاری لازم است! بله، وارد سیاست بشوید و فکرِ سیاسی کنید؛ اما #بسیار_هوشیار. دشمن نباید بتواند از هیچ حرکت و اظهار و موضعگیری شما استفاده کند. این، اصل اول و یک #خط_قرمز است.»
🔻وقتی مقام معظم رهبری صریحا میفرمایند: «ما در انجام وظیفه نه تعلل میکنیم نه شتاب زده عمل میکنیم.» و نیز میفرمایند:«الحمدلله الان هم مسئولین مشغول انجام آن هستند.» در چنین شرایطی، برگزاری تجمع و متهم کردن مسئولین به تعلل و ... دیگر تامین کننده سوخت موشک نیست بلکه عین تکمیل پازل دشمن است.
◀️ چرا گاهی برخی انقلابی ها هوشیار نیستند و نمیتوانند قطعات مختلف پازل دشمن را ببینند و از تکمیل آن خودداری کنند؟!!!
🔻 گویا بندِنافِ برخی رو با تجمع و فریاد قیچی کردن که تا هر مسئله ای پیش آمد میکنه میخوان با تجمع و فریاد حرفشون رو به کرسی بنشونند!!!!!
🔻 اشتباه بزرگترشون هم اینه که منویاتِ ناقص خودشون رو هم پشت بیانات رهبری مخفی میکنن!!!!
🔻 اگه ولایتمدار نیستید لااقل مرد باشید و اینقدر از ولایت در جهت تایید عقاید خودتون هزینه نکنید
🟢 آیا سیاست ایران در مورد سوریه تغییر کرده است؟
🔻بخش اول
🔹 پیشروی سریع تروریستها در حلب و حماه و... به چه معناست؟
1⃣ بیتردید مقصر اول اتفاقات اخیر سوریه را باید ارتش فاسد و ناکارآمد این کشور دانست که البته چندان هم موضوع عجیبی نیست. رزمندگان مدافع حرم خاطرات تلخی از ارتش بعثی سوریه در دوران مبارزه با تروریستها دارند. از تسلیم خطوط به تروریستها تا نفوذ عناصر جاسوس و حتی فساد اخلاقی و اعتقادی. طبیعی است که چنین ارتشی در برابر یک نیروی تکفیری که با عقیده ولو غلط در حال جنگ و قتال است نمیتواند کاری از پیش ببرد و دلیل اصلی عقبنشینیهای مکرر ارتش عربی سوریه از حلب و حماه و ... همین است. این که میبینیم بشار اسد دستور افزایش 50 درصدی حقوق ارتش را میدهد در واقع تلاشی برای تکان دادن این نظامیان است و ناگفته پیداست که این مشوقهای مالی هم موفق نخواهد بود.
البته معدودی از فرماندهان و نیروهای با غیرت ملی مثل ژنرال سهیل حسن را باید از این کلیت استثنا کرد.
2⃣ ایران و جبهه مقاومت در این ماجرا به هیچ وجه غافلگیر نشدند. برآوردهای اطلاعاتی از سه ماه پیش کاملا گویای این بود که تروریستهای مستقر در ادلب در حال آمادگی برای حمله هستند. قبل از آن هم میدانستیم که به تعهدات ترکیه در سوچی و آستانه نمیتوان تکیه کرد و اردوغان ابایی از هزینه کردن تکفیریها برای مقاصد خود ندارد. اما مشکل اینجاست که در سوریه تصمیمگیری نهایی با ایران نیست. لذا خطای محاسباتی دولت سوریه در بیتوجهی به هشدارهای ایران را باید در نظر گرفت.
3⃣ قدری ریشهای تر باید به موضوع نگاه کرد: ترکیب جمعیتی سوریه حدود 75 درصد سنی، 10 درصد مسیحی و تنها 13 درصد شیعه علوی و اسماعیلی است. تمامیتخواهی و دیکتاتوری حزب بعث بشار در راه ندادن اهل سنت در ساختار حکومتی از یک طرف و فساد گسترده در بین علویهای حاکم از طرف دیگر، زمینه اصلی بحران 2011 و نیز اتفاقات فعلی است. (البته بالا کشیدن علویان در دوره حافظ اسد دلایل دیگری داشت که فعلا مجال توضیح این موضوع نیست) اما در جامعهای با اکثریت سنی که از دیرباز با اسلام اموی و ضدشیعی خو گرفتهاند و ترکیب فعلی صحنه، بزرگترین انگیزهها را در اختیار عناصر تکفیری قرار میدهد تا بر روی گسلهای موجود بحرانآفرینی کنند. ایران با فهم صحیح از این مسئله به خوبی میدانست که پاکسازی سوریه و حتی شاید بتوان گفت آزادسازی ادلب پایان کار نخواهد بود و باید تغییرات ریشهای در دستور کار قرار گیرد وگرنه هر لحظه امکان بازگشت معکوس وجود دارد.
4⃣ شهید سلیمانی بعد از آزادسازی بخش اعظم خاک سوریه از عناصر تکفیری، پیشنهاد ایجاد اصلاحات در ساختار حاکمیت را به بشار اسد داد و خود نیز با مذاکره با عناصر میانهرو سنی تلاش کرد تا وضعیت صحنه را به شکل معتدلتری در آورد و توفیقاتی هم در این زمینه کسب کرد ولی متاسفانه برخورد حکومت سوریه (و البته بعضی دولتها در ایران) با این وضعیت را باید فرصتسوزی بزرگ نامید. نتیجه این شد که ما فرصت بهرهبرداری از پیروزیهای میدانی را از دست دادیم و کشورهایی مثل امارات و ترکیه در خلاء حضور ما میداندار شدند.
5⃣ قطعا رژیم صهیونیستی، آمریکا و ترکیه –هر کدام به دلایل و نیاتی- در فتنه فعلی ایفای نقش میکنند ولی تجربه نشان داده ما از اشتباهات جبهه خودی بیش از تحرکات دشمن باید واهمه داشته باشیم. یک نمونه روشن آن موج مشکوک افغانستیزی در یکی دو سال اخیر خصوصا بعد از روی کار آمدن طالبان است که هدف آن انشقاق بین صفوف رزمندگان فاطمیون و جبهه مقاومت بود. در زمان جنگ تحمیلی خودمان وقتی که وزیر سپاه از حافظ اسد درخواست موشک کرد او بسیار ناراحت شد و بعد از مرخص کردن اطرافیان خود گفت: «مگر شما نمیدانید سوریه پر از جاسوس است چرا این درخواستها را علنی مطرح میکنید؟» البته مسئله «تجارت اطلاعات» به درجاتی دیگر در لبنان و حتی اسرائیل هم وجود دارد.
6⃣ چرا ایران در فتنه جدید سوریه حضور سریع میدانی پیدا نکرد؟
باید حکومت سوریه به این درک برسد که قرار نیست تاوان ندانمکاریهای آنها را ایران و رزمندگان جبهه مقاومت پرداخت کنند. موضعگیری فالح الفیاض و حشدالشعبی عراق در مورد عدم مداخله حداکثری در سوریه را باید در این چهارچوب دانست. البته حرکتهای ایذایی نیروهای آمریکایی در منطقه نیز تا حدی بر سرعت عمل ایران تاثیر گذاشته است.
7⃣ در کل اما جای نگرانی جدی نیست؛ چراکه به لحاظ میدانی و نظامی، هر منطقهای که به سرعت فتح شود به سرعت نیز قابل بازپسگیری است؛ ضمن اینکه که تحرکات عناصر تحریر الشام (النصره سابق) در این مدت به صورت پیشرویهای سریع ولی بدون تثبیت خطوط دفاعی بوده است.
✍محمد کوره پز
◀️ ادامه یادداشت در بخش دوم 👇
🟢 آیا سیاست ایران در مورد سوریه تغییر کرده است؟
🔻بخش دوم
8⃣ چرا جای نگرانی جدی نیست؟ هلیبرد نیروهای لشکر 25 سوریه و نیروهای واگنر روسی در ارتفاعات مشرف به حماه و غرب حلب نشاندهنده سست بودن عقبه تکفیریهاست؛ این یعنی فرصت برای جبران این اتفاقات هست ولی سوریه باید در این زمینه نصایح و توصیههای ایران را زودتر بپذیرد. درست است که سوریه برای ما پل ارتباطی با حزب الله است ولی این موضوع نباید در تصمیمات داخلی حزب بعث سوریه اشتباه محاسباتی ایجاد کند.
9⃣ متاسفانه فضای رسانه داخل کشور یا مشغول تحلیلهای آخرالزمانی است!
که طبق آنان اساسا باید اجازه دهیم سوریه سقوط و سفیانی ظهور کند!
که طرح این موضوعات غیر قطعی و انحرافی به شدت حاج قاسم سلیمانی عزیز را آزار میداد.
یا همه چیز را به منازعه ایران و رژیم صهونیستی خلاصه میکنند و روی هر واقعه و اتفاقی سریعا برچسب «عقبنشینی غیرتاکتیکی و عذاب الهی(!)» میزنند.
متاسفانه بعضیها به دنبال سادهترین و بسیط ترین تحلیل هستند نه دقیقترین تحلیل.
خناسی رسانههای معاند و غربگرایان داخلی نیز جای خود دارد.
اما باید بدانیم که صحنه سوریه پیچیده و ذوابعاد است و باید در تصمیمگیری دقیق بود.
🔟 اکنون وقت آیه یأس خواندن و تحلیلهای صد من یک غاز صادر کردن بدون اطلاعات دقیق و گمانه زنی های بدون تخصص نیست.
(متاسفانه سرعت پیشروی تکفیری های سوریه در ایتا بسیار بیشتر از سرعت پیشروی آنها در میدان است)
علاوه بر اینکه نه میتوان با هر کجروی سوریها کنار آمد و نه میتوان بالکل رهایشان کرد.
تردید نکنید که ایران و رهبر تیزهوش و با فراست آن و نیز کلیت جبهه مقاومت صحنه را کاملا تحت نظر و اشراف دارند.
برای آرامش بیشتر فقط کافیست روند مدیریت رهبر انقلاب را در بحران های داخلی و منطقه ای بیشتر مطالعه کنیم و از تحلیل های کانال هایی که رهبر انقلاب را در امور نظامی هیچکاره و دست بسته جلوه میدهند و مجموعه نظام را به تعلّل متهم میکنند، فاصله بگیریم.
این منطقه، منطقه ماست و آن همه در ابعاد گوناگون هزینه نکردیم که امروز به سادگی واگذارش کنیم.
تردیدی نیست که سیاست ایران در مورد سوریه و حزب الله هیچ تغییری نکرده است.
در روزهای آینده ایران نشان خواهد داد که ارادهاش در حفظ محور مقاومت چقدر جدی است.
◀️ بخش دوم و پایانی
✍محمد کوره پز
شرایط در سوریه بسیار پیجیده و حساس است، وجود زمینه های وسیع اجتماعی ناشی از مشکلات سالها جنگ و خیانت ها و خباثت ها و درگیری جبهه مقاومت در غزه و لبنان و فرصت طلبی های رژیم ، آمریکا و انکارا دولت بشار را به مخاطره جدی انداخته...
گروه های مقاومت پس از جنگ سابق مسوولیت اداره کشور، حفظ امنیت و سرزمین را رفته رفته به دولت و حاکمیت سوریه واگذار کرده و لذا گروه های مقاومت و ایران علی رغم هشدار به سوریه مبنی بر اقدام از مبدا ادلب به بشار، هیچ مسؤولیتی دیگری نداشته و ندارد؛ در این چند روز نیز دولت بشار اسد درخواستی همچون گذشته و بصورت جدی برای کمک نخواسته، لذا مراقب باشیم حوادث سوریه در رسانه ها بی خود به نام ایران و مقاومت فاکتور نشود؛ #باید_منتظر_بود تا ببینیم دولت و ملت سوریه چه اراده و چه تصمیمی میگیرن...
🔻 آنچه که در سوریه میگذره با آنچه که در فضای لمپن شده ایتا میچرخه زمین تا کهکشان فاصله داره...
🔻 البته متاسفانه این فضای تحلیلیِ لمپنیسم شده مجازی داره اثرگذاری منفی در محور مقاومت میذاره و آسیب های عمیق و جبران ناپذیری رو به میدان تحمیل میکنه که قطعا این آسیبها با ریخته شدن خون های زیادی از شهدا مقداری جبران میشه...😔😔😔😔
🔻 با اطلاع عرض میکنم، یقین داشته باشید مسئولین مرتبط با مسئله مقاومت، در حال رصد 24 ساعته و لحظه ای تحولات سوریه هستند. اشراف قابل قبولی هم از تحرکات و تحولات میدان دارند. با توجه به محدودیتها و ملاحظاتِ قانونی و میدان، پلن های مختلفی رو هم برای مواجهه و مقابله با شرایط مختلف ( خوشبینانه تا بدبینانه) طراحی کرده اند.
🔻 درسته که شرایط فعلی سوریه بسیار پیچیده و حساس هست اما:
1️⃣ نباید ما اعتمادمان را به مسئولین و فرماندهان مقاومت از دست بدهیم.
2️⃣ به تدابیر مسئولین و فرماندهان مقاومت کماکان اطمینان کنیم.
3️⃣ بدانیم قرار نیست برنامه های جنگی شان را بخاطر دل نگرانی های به حق ما افشا کنند.
4️⃣ با مطالب و تحلیلهایمان موجب تشویش و نگرانی و ناامیدی دیگران نشویم.
5️⃣ صبور باشیم و برای پیروزی محور مقاومت دعا کنیم.
6️⃣ بدانیم دانسته های ما از تحولات سوریه #بسیار_بسیار ناچیزتر از دانسته های ماست.
7️⃣ بدانیم و یقین کنیم با اطلاعات ناچیز و ناقص نمیتوانیم به یک تحلیل دقیق برسیم.
photo_2024-12-07_21-13-25.jpg
88.9K
وضعیت سوریه در سال 2011 به این شکل بود که ما ورود کردیم و ورق رو به نفع محور مقاومت برگرداندیم. تازه اون زمان، وضعیت عراق هم بهتر از سوریه نبود.
الان که هم وضعیت سوریه بهتر هست هم ما تجربه بسیار بالایی از میدانِ سوریه داریم.
منتها باید کمی صبر کنیم و دندان روی جگر بذاریم تا مانند دفعه قبل بشار اسد رسمی از ما درخواست کمک کنه تا بتونیم فعال بشیم.
وضعیت سوریه در سال 2011 به این شکل بود که ما ورود کردیم و ورق رو به نفع محور مقاومت برگرداندیم. تازه اون زمان، وضعیت عراق هم بهتر از سوریه نبود.
الان که هم وضعیت سوریه بهتر هست هم ما تجربه بسیار بالایی از میدانِ سوریه داریم.
منتها باید کمی صبر کنیم و دندان روی جگر بذاریم تا مانند دفعه قبل بشار اسد رسمی از ما درخواست کمک کنه تا بتونیم فعال بشیم.