eitaa logo
ثامن 6
136 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.5هزار ویدیو
235 فایل
کانال سیاسی حوزه 6امام جعفر صادق(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از روشنا
▪️مجموعه پوستر | رییس‌جمهور باید مثل ابراهیم باشد مناسب برای نصب در محل های برگزاری مراسم چهلم شهدای خدمت 🌐انتشار حداکثری در فضای مجازی ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ eitaa.com/roshana_ir rubika.ir/roshana_ir •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از روشنا
مثل ابراهیم.pdf
33.34M
🔰 مجموعه پوستر « مثـــــل ابراهیــــم » ❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖ 🔸نسخه با کیفیت سیرنمایشگاهی کمیک مثل ابراهیم عملیات کنید بهترین محتوا برای اربعین شهدای خدمت eitaa.com/roshana_ir rubika.ir/roshana_ir •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈
هدایت شده از مصابیح
20.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ سخنگوی دولت به اظهارات روحانی: خود را به فراموشی نزنید! بهادری جهرمی: در زمان شروع به کار دولت یازدهم سالانه یک میلیون و ۷۵۰ هزار خودرو و ۸۵۰ هزار واحد مسکن ساخته می‌شد که به کمتر از ۸۰۰ هزار خودرو و ۳۰۰ هزار مسکن کاهش و تحویل این دولت دادند. از ضریب جینی ۴۰ صدمی به ضریب جینی ۳۸ صدمی و کاهش فاصله طبقاتی جدی رسیدیم. از رشدهای اقتصادی که تا منفی ۳۶ درصد در گروه نفت و گاز در سال ۹۸ رسیده بود، به رشدهای اقتصادی تا ۱۴.۷ درصدی نفت و گاز در سال ۱۴۰۲ رسیده‌ایم. از رکوردی در بی‌اخلاقی، امروز به رکوردی در اخلاق سیاسی رسیدیم و این رعایت اخلاق به برخی جرئت می‌دهد آمارهای رسمی و عیان را زیر سوال ببرند!
هدایت شده از مصابیح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ یاور سلطانی فعال تجزیه‌طلب و رئیس ستاد جوانان در منطقه آزاد ماکو: ☄️ امروز خوشحالیم که به دست شورای شهر ماکو نماد نژادپرستی (مجسمه ) در ماکو برداشته شد و امیدواریم هیچوقت (مجسمه فردوسی) برنگردد
هدایت شده از مصابیح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 شایعه چند ساعتی است که این ویدئو با ادعای افشاگری حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای رئیس دستگاه قضا درباره برخی نامزدهای انقلابی انتخابات در حال انتشار است 🟢 واقعیت دقت در تصویر نشان می‌دهد در این مصاحبه دو خبرنگار شبکه خبر و خبرگزاری صداوسیما حضور دارند، در حالیکه شبکه خبر و خبرگزاری صداوسیما در ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ با یکدیگر ادغام شدند. بنابراین این ویدئو قدیمی است و ارتباطی با فضای فعلی انتخاباتی در کشور ندارد. بلکه منظور حجت‌الاسلام اژه‌ای، رئیس جمهور اسبق حسن روحانی است که همه‌ی ناکارآمدی‌های خود را گردن دولت قبل می‌انداخت!
هدایت شده از مصابیح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍دونالد ترامپ: دنبال تغییر رژیم در ایران نیستیم و حتما با آن‌ها توافق می‌کنیم! ایران پتانسیل اقتصادی بسیار زیادی دارد، آن ها فقط نباید بمب هسته‌ای داشته باشند، همین!
هدایت شده از مصابیح
*واکنش زینب سلیمانی به صوت جنجالی ظریف* *ظریف بخوانید اما درشت تکرار کنید* ... راست میگوید که میدان با میز فرق دارد?! او اساساً حاصل یک تَکرار بی جاست،نه یک‌اقدام بجا! آقای دیپلمات! شما یادتان نمی آید.! *مرد میدان ما* آن روز که در زیر آفتاب سوزان جنوب پوست می انداخت تو در حال درست کردن اتوی کت و شلوارت در نیویورک بودی و در حال نوشتن پیش نویس ۵۹۸ و جام زهر! تو سنگین تر از خودکار را بلند نکرده ای تا داغی قنداقه آفتاب خورده کلاش را زیر آفتاب داغ خوزستان در دستت حس کنی و مجبور نبوده ای آب آفتاب خورده بخوری و روی خاک دراز بکشی و خون رفقایت را که روی صورتت پاشیده پاک کنی و تکه های بدنشان را درون گونی جمع کنی و برای والدینشان ببری.... آن روز که مرد میدان ما اشرار تنیده در کالبد خسته سیستان را ازاله میکرد هم تو در سعد آباد با همین مستر ریش قشنگ در حال مالیدن پاچه اروپایی ها برای امضای ننگین سعد آباد بودید. *شما قفل های زیادی زده اید* از تاسیسات هسته ای تا دهان منتقدان...! حق داری *قتیل نیمه شب جمعه دی ماه بغداد* را مقصر ناکامی هایت بدانی! او مرد میدان بود و امنیت مذاکرات شما را هم تامین میکرد. *تو با کَری ور میرفتی و قدم میزدی، که او در ادلب، حلب، نبل و الزهرا و موصل خاکریز به خاکریز دنبال شهادت و فتوحات شیربچه های انقلاب خمینی بود.* مکتب ولنجک نمیفهمد عمق استراتژیک اندیشه روستای قنات ملک رابُر کرمان را. آقای دیپلمات این حنایی که امروز بر کاکل ملت میبندید... *دیگر رنگی ندارد* کار اندیشه غرب لیس شما تمام است *مذاکرات و ورق پاره برجام شما به جهنم خواهد رفت* و خودتان به جایی آنطرف تر از برجام اما راکت های غزه به تلاویو رسیده است.!!! موشکهای انصار الله به ریاض صاروخ های حزب الله به دیمونا صدای پوتین ما را پشت دیوارهای حیفا بشنوند. آقای دیپلمات دوست دارید نقش شمارا در " *گاندو۳* " چه کسی بازی کند؟ یادت هست کدخدای شمارا خدای ما با شنهای طبس خار کرد؟ *یادت باشد خون فرمانده دامن گیر است جناب!* سرخاب و سفیدآب دیپلو_ماتیک سازشگرانه را با کدام آب و صابون میشود پاک کرد.? گرد خاک شلوارتان را بعد از زانو زدن در مقابل امیر کویت چه کسی پاک کند؟! اینجا محاسن مردان خدا با خون خضاب میشود و لباسشان در آتش اشتیاق وصل خاکستری میشود سهم شما از سازش ۱۰۰ سکه بود و یک مدال حلبی از دست پرزیدنت، سهم او یک موشک بود و یک نشان ذوالفقار از نائب امام عصرش... 🇮🇷
هدایت شده از مصابیح
ما به این دست یک‌جان بدهکارم رأی که چیزی نیست ... 🌹❤️
هدایت شده از مصابیح
🔴 ‌سراشیبی مرگ و فروپاشی برای گروهک منافقین 🔹اخبار به دست آمده حکایت از وضعیت ناپایدار مریم رجوی دارد. طبق این اخبار سرکرده ۷۰ ساله گروهک منافقین روز دوشنبه مجدداً دچار حمله شده است و با استفاده از داروهای با دز بالا سعی در پایدار کردن علائم حیاتی او دارند تا به هر قیمتی شرایط را برای حضور چند دقیقه‌ای در مراسم سالانه خود در ۹ تیر مهیا کنند تا کمی از فشارهای داخلی نفرات کاسته شود. 🔹دولت فرانسه ضرب العجلی دو ماهه برای تخلیه مقر این گروهک در مشار که دو هفته پیش به آن حمله کرده و برخی تجهیزات جاسوسی و سلاح و نفرات غیرمجاز در آن را ضبط کرده بودند، داده است. 🔹برخی اخبار از فشار دولت فرانسه برای تخلیه قرارگاه اصلی منافقین و سرکردگان آن در "اور سوراواز " و تعیین ضرب العجلی سه ماهه حکایت می‌کنند.
هدایت شده از مصابیح
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴با دیدن این مصاحبه دل شما هم برای رئیسی می سوزه! 💢واکنش متفاوت مردم وقتی ازچند مورد از خدمات دولت شهید رئیسی مطلع میشن: پس چرا تو رسانه ها نگفتن؟!
هدایت شده از مصابیح
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار برای نخستین بار | سند دروغ بودن اظهارات روحانی و ظریف درباره تأمین واکسن کرونا ♦️این فیلم حاوی بخش‌هایی از جلسه هیئت دولت ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ است که نشان می‌دهد ادعای واردات یا کارسازی برای واردات ۱۲۰ میلیون واکسن کرونا بوسیله دولت دوازدهم دروغ است. ♦️بر اساس محتوای این سند، آقای ظریف اذعان می‌کند دولت دوازدهم تنها برای ۳۰ میلیون واکسن چینی درخواست داده که آن هم با وجود گذشت ۵ ماه از درخواست، فقط برای ۵ میلیون آن تأمین ارز شده است و برای درخواست مرحله دوم هم چینی‌ها هیچ تعهدی نداده‌اند. ♦️در این جلسه، شهید رئیسی اولاً به صورت قاطع بر تأمین و واردات واکسن تأکید کرده و می‌گوید دولت ارز مورد نیاز را به هر طریق ممکن تأمین می‌کند. ♦️ثانیاً یک هفته پس از این جلسه یعنی در ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، شهید رئیسی در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور چین، معضل تأمین واکسن را بکلی حل کرد و بر اساس توافق انجام شده ظرف یک ماه، ۱۰۰ میلیون واکسن به ایران وارد شد و جان هزاران هموطن نجات یافت.