💢اعتراف ناخواسته همه به حضور به موقع و خروج به موقع نیروهای مقاومت از سوریه
💢 این چند خط را حتما بخوانید و به آن فکر کنید و آن را به دست همه برسانید!
🔹️از همان روزهای اولیه حضور مدافعان حرم در سوریه ضمن احترام به ایستادگی اسد و خاندانش و کمک به او با صدای بلند فریاد زدیم ما بادیگارد اسد نیستیم. ما برای دفع فتنه بین المللی داعش که ساخته و پرداخته آمریکا و اسرائیل بود از سر مردم ایران، مقاومت منطقه و حرم های مقدس وارد سوریه شدیم و نمود رگه های داعش در ایران و ترورهای آنها را در آن زمان فراموش نکردیم و اگر نمی رفتیم باید با داعش در خیابانهای تهران می جنگیدیم.
🔹️همان زمان هم به جز شخص اسد و برخی معدود از حاکمان سوریه، نه ارتش سکولار سوریه و نه هیچ یک از سیاستمداران این کشور که حتی خواندن نماز در پادگانهایشان ممنوع بود و اجازه تشکیل بسیج مردمی در مساجد را نمی دادند، کسی به نیروهای مقاومت برای نابودی داعش کمک نکرد. اساسا منشا برخی نارضایتی ها در میان بسیاری از مردم مسلمان سوریه همین خصوصیات لائیک و سکولار حاکمان سوریه و بی توجهی به احکام فردی و اجتماعی اسلام بود. همان زمان هم برای کمک به داعش شبهه می کردند که چرا مدافعان حرم در سوریه ای که ارتشش شبها در دیسکو هاست یا وضعیت حجاب و رفتار اجتماعی مخالف اعتقادات مسلمان است حضور دارند!!
🔹️حالا پرسیدن این سوالات توسط برخی اشخاص و رسانه های ضد ایرانی داخلی و خارجی مضحک نیست که "دفاع از اسد" را پیش فرض می گیرند و می پرسند این همه خرج اسد کردید چه شد؟
در حالی که همه به چشم خود دیدند در شرایطی که دیگر فتنه جهانی داعش وجود ندارد و در شرایطی که مسلحین تحریرالشام با تمام خصوصیات افراطی و تندروی هایشان منشا سوری دارند و اعتقاداتی مثل تخریب حرم ها و کشتار و تکفیر هم در آنها کمرنگ است و البته با وجود ارتش بی خاصیت سوریه و در شرایط بی ارادگی اسد و حساب کردن او روی وعده های غربی- عربی ایران وارد جنگ های داخلی سوریه نشد.
💥اتفاقا حالا باید پرسید اصلا ما چرا باید در این شرایط جدید در سوریه می جنگیدیم؟
🔹️تردیدی نیست که نبرد نیروهای مقاومت در سوریه با این تحریرالشام و با وجود این ارتش در سوریه به جای تمرکز بر نبرد با اسرائیل چیزی جز خسارت به دنبال نداشت. الان که تازه اسنادی از برخی ارتشی ها و استخبارات حکومت قبلی سوریه علیه مقاومت و حتی خود بشار اسد هم منتشر می شود و البته قطعا هرچه بگذرد درایت و هوشمندی فرماندهان حکیم مقاومت بیش از پیش عیان خواهد شد. که در چه زمان درستی در سوریه حاضر و در چه زمان درستی از آن خارج شدند.
حالا به این فرضیه هم فکر کنید:
"بعد از دفع فتنه جهانی داعش [به لطف مدافعان حرم] حالا با خروج خود خواسته اسد با هماهنگی متحدانش و آمدن مسلحینی که پیامهایی علیه اسرائیل نیز از میان آنها مخابره می شود حالا زمین نبرد با اسرائیل به جای جنگهای داخلی فراهم شده؟ حمله اسرائیل به سوریه نیز از ترس همین است؟"
البته این هم فقط یک فرضیه است و اگر درست باشد باید پرسید که اگر نیروهای مقاومت در سوریه مشغول نبرد با یک مشت گروه مسلح مثل تحریرالشام می شدند چقدر به سود رژیم صهیونیستی و به ضرر تمرکز بر نبرد با اسرائیل تمام می شد؟
🔹️در خصوص تنگ شدن عرصه بر مقاومت لبنان هم ضمن همه انتقاداتی که به سیاست خارجی دولت جدید داریم اما واقعا عراقچی حرف درستی زد: مگر با مقاومت یمن و یا بسیاری از نقاط دیگر در جهان راه ارتباطی زمینی و هوایی و دریایی هست که اینگونه قوی تر از گذشته در راه مقلومت با فتنه جهانی صهیونیسم ایستاده اند؟ مگر تفکر و مکتب مقاومت در ملتهای دنیا وابسته به این معادلات است؟
🔹️گرچه با شرایط فعلی قطعا این پایان ماجراهای سوریه هم نیست و معلوم نیست در این شرایط بسیاری از دسترسی ها بهتر از گذشته نباشد.
💥صبور باشیم و به نصرت خدا و حکمت فرماندهان مقاومت و برکت خون شهدا ایمان داشته باشم...
#سوریه
@baseeratt
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرفتاران را خبر کنید...💔
که روضه به نام مادر عباس است
مادر دَهر نزائيد و
نیامد بر زمین
بعد حیدر پهلوانی
چون یَلِ اُم البنین❤️🩹
#ام_البنين
@samen_72tan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 غالب حوائجی که مردم از من می خوان حواله می کنم به مادرم #امالبنین سلام الله علیها
🎤 شیخ عباس صراف
@samen_72tan
به پیر میکده گفتم: کجاست بادهی نابت؟
به خنده گفت که رندان ز چای روضه بنوشند...❤️
#وفات_ام_البنين
@samen_72tan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای مرهم دردها...❤️🩹
#امام_زمان
@samen_72tan
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
السَّلامُ عَلَیکِ یَا أُمَّ البُدُورِ السَّوَاطِع فَاطِمَةَ بِنت حزَام الکلابیّة المُلَقَّبةُ بِأُمّ البَنِین وَ بَاب الحَوَائِج
🏴 دعوتید به روضه حضرت ام البنین سلام الله علیها...💔
🗓 دوشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳
⏰ از ساعت ۱۵
🔻در مسجد صاحب الزمان عج
🎙مداح : سرکار خانم دیداری
#مسجد_صاحب_الزمان_عج
#پایگاه_۷۲تن
#حوزه_۲۵۸_رسالت
#مراسم_وفات_ام_البنین
┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/905773250C728e50e283
@samen_72tan
پيامبر خدا(ص) در دعايش: «خدايا! پناه مى برم به تو از دنيايى كه مانع خير آخرت شود، و از زندگى اى كه مانع خير مرگ گردد».
بحار الأنوار : ج 98 ص 260
@samen_72tan
#حضرت_ام_البنین عليهاالسلام
#استاد_کاشانی
📌تاریخ وفات حضرت امّ البنین صلوات الله علیها روشن نیست ولی اگر هر روز برای ایشان بزرگداشت بگیریم کم است. ما در کربلا غیر از اهل بیت علیهم السّلام کسی را نداریم که همهی دار و ندار خود را خرج کرده باشند. امّ البنین سلام الله علیها یک ویژگی دارد که هم چهار پسر خود را داد و هم اسم خود را داد. بعد از واقعهی کربلا اسم حضرت عوض شد، دیگر امّ البنین باقی نمانده بود.
«لَا تَدعونِي وَيكَ أمُّ البَنينِ
تُذَكَّرينِي بِليوثِ العَرينِ»[1]
📌میگوید: من را به یاد شیر بچّههایم نیندازید، دیگر مادر پسرانی باقی نمانده است. تا زمانی که آنها بودند شما هیچ وقت از سیّد الشّهداء صلوات الله علیه نمیشنوید که بگویند: «أینَ؟» من باز هم این جمله را تکرار میکنم و به این ایمان دارم ولی نمیخواهم بگویم چرا. اگر کسی میخواهد در این عالم معرفت پیدا کند، باید به امّ البنین سلام الله علیها توسّل کند. این خانم صاحب ادب و معرفت است. امیر المؤمنین سلام الله علیه دیدند اگر بخواهد عبّاس بن علی علیه السّلام به دنیا بیاید اینکه فقط پدر او علی باشد کافی نیست لذا گشتند و کسی را پیدا کردند که بتواند عبّاس بن علی تربیت کند و فقط هم نه عبّاس بن علی، اگر برادران حضرت ویژه نبودند به امّ البنین، امّ العبّاس میگفتند. آنها ویژگیهایی داشتند که کنار قمر بنی هاشم سلام الله علیه جمع بسته شدند؛ امّ البنین.
🔖در کربلا وقتی قمر بنی هاشم صلوات الله علیه دید یک به یک همه بر زمین افتادند، برادران خود را جمع کرد و فرمود: مادر ما با بقیه فرق میکند –این حرف من است- امّ البنین روی شما سرمایهگذاری کرده است. مباد سنگی یا تیری بر بدن پسر پیغمبر صلّی الله علیه و آله و سلّم بنشیند قبل از اینکه شما زنده باشید. بروید، میخواهم قبل از رفتن به میدان، جان دادن شما را هم ببینم، میخواهم هر چیزی که دارم در راه حسین علیه السّلام فدا کنم.
🔖وقتی یک پدر شهید بگوید: بریده شدن گلو و صدای خرخر کردن یک سر بریده آسانتر است تا شنیدن بدگویی به علی علیه السّلام، اینها دارند به پسر فاطمه سلام الله علیها دشنام میدهند. آنها آمدند مقابل سیّد الشّهداء سلام الله علیه ایستادند. این بچّهها در طول عمر خود خاک بودند. اینجا آمدند به سیّد الشّهداء سلام الله علیها پشت کردند و رو به دشمن کردند، سرها افراشته، «جَعَلوا یَقُونَه بِوُجوهِهِم» تیرها که میآمد، سرهای خود را به سمت تیرها میبردند، «و نحورِهم» گردنها را آسیب دادند تا اینکه یک به یک به زمین افتادند. وقتی یک به یک بر زمین افتادند، نوبت قمر بنی هاشم صلوات الله علیه رسید، آن کسی که همهی وجود خود را خرج امام حسین علیه السّلام کرده است، سربازی که امام صادق علیه السّلام در مورد او میفرماید: «أَشْهَدُ أَنَّكَ … غَايَةَ الْمَجْهُودِ»[2] تو نهایت تلاشی که میشد انجام داد را انجام دادی، «وَ نِهَايَةُ الْمَأْمُولِ[3]» از این بیشتر آرزو نداشت که کسی بتواند کاری انجام بدهد.
💠نگاه کرد، یک به یک سربازان او بر زمین افتادند. کسانی که رزمنده هستند و در جلسه حضور دارند میدانند هیچ چیزی سختتر از این برای یک فرمانده نیست که خودش سالم مانده باشد امّا یک به یک سربازان او افتاده باشند. یک وظیفه هم داشت که خیلی او را اذیّت میکرد، باید میآمد نزدیک خیمهها و از سیّد الشّهداء صلوات الله علیه دفاع کند، نگاه ملتمسانهی بچّهها که از او توقّع داشتند و مشک در دست آنها بود، وقتی میبینند نمیتواند وظیفهای که دارد را انجام دهد آمد و مقابل حضرت قرار گرفت. یک عدّه همینجا آمدند و در لحظات آخر به سیّد الشّهداء صلوات الله علیه گفتند: اگر کاری نداری ما برویم، دیگر نمیتوانیم برای تو کاری انجام دهیم. ولی عظمت عبّاس بن علی سلام الله علیه این است که (گفت) از اینکه نمیتوانم کاری برای تو انجام دهم شرمنده هستم، کجا بروم؟ گفت: «قَدْ سَئِمْتُ مِنَ الْحَيَاةَ الدُّنیا» از حیات دنیا بیزار هستم، «قَدْ ضَاقَ صَدْرِي»[4] سینهی من سنگین شده است، بگذار بروم و جان خود را فدای تو کنم. هر کسی در این واقعه آمده با سیّد الشّهداء صلوات الله علیه وداع کند، هر کدام یک داستان دارند. اینجا یک مسئلهی عجیب وجود دارد. به محض اینکه آمد به حضرت گفت: میخواهم بروم جان خود را فدای تو کنم، نوشتهاند: «فَبَكَى الحُسَينُ عَلَیه السَّلام بَكاءً شديداً»…
.
✍پی نوشت :
[1]- شرح الأخبار في فضائل الأئمة الأطهار عليهم السلام، ج 3، ص 187.
[2]- تهذيب الأحكام (تحقيق خرسان)، ج 6، ص 66.
[3] در زاد المعاد – مفتاح الجنان، صفحهی 387.
[4]- بحار الأنوار (ط – بيروت)، ج 45، ص 41.