فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین فیلم از اعتصابات سراسری در بازار تهران؛ امروز: همه مغازهها باز است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت رئیس جمهور از نماینده خبرگان رهبری که هزینه دامادی فرزندان شهیدش را در راه ساخت کتابخانه هزینه کرد
🔸هیات نظامی ایران وارد پاکستان شد
یک هیات نظامی به نمایندگی از ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای حضور در نمایشگاه بین المللی تسلیحات پاکستان موسوم به "ایدههای ۲۰۲۲" وارد شهر «کراچی» شد.
اعضای هیات نظامی کشورمان به ریاست امیرسرتیپ «ناصر مختارزاده» معاون ارتباطات و فنآوری اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران دوشنبه شب در بدو ورود به فرودگاه بین المللی جناح از سوی مسوولان پاکستانی و همچنین «حسن نوریان» سرکنسول ایران در کراچی و سرهنگ «مصطفی قنبرپور» وابسته نظامی کشورمان در پاکستان مورد استقبال قرار گرفتند.
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۱
1) یکی از گزاره های اصلی دولت قبل هنگام آغاز کار، این بود که می خواهد "سایه جنگ" را از سر کشور بردارد، اما در کنار گسترش جنگ در ابعاد سیاسی و امنیتی، در سال های پایانی، مکررا از آقای روحانی شنیدیم که کشور درگیر جنگ اقتصادی بی سابقه شده است.برآیند چرخه معیوب و نا متوازن برجام، نه تنها تحریم ها را دو برابر کرد، بلکه سایه ادعایی هم، تبدیل به خود جنگ شد.
دولت آقای رئیسی، در میانه این جنگ اقتصادی سر کار آمد و میراث دار دولت آقای روحانی شد. بنابراین، حرکتش را نه در خلا یا فضایی آرام، بلکه در فضای اقتصادی متلاطم آغاز کرد. در اولین جلسه آقای رئیسی با وزرایی که تا تشکیل دولت جدید سر کار بودند، وزرا گزارش دادند پولی برای پرداخت حقوق مرداد ماه کارکنان وجود ندارد! گزارش ها همچنین نشان می داد در پنجمین ماه سال، همه بودجه ارزی سال مصرف شده است. این نکته را هم در نظر بگیرید که غالبا پنج- شش ماه زمان می برد تا مدیران جدید، به همه جزئیات حوزه مدیریتی اشراف کامل پیدا کنند.
2) مسئولان، به عنوان خدمتگزار مردم، هر قدر هم موفقیت کسب کنند، باز هم بدهکار مردمند. موفقیت کامل در حوزه اقتصاد، متوقف به این است که گره های معیشتی مردم برطرف شود.دولت بر این مبنا، هنوز راه بسیاری برای پیمودن دارد. در عین حال، اگر برخی تحولات اقتصادی 15 ماه گذشته ماه را مرور کنیم، مسیر پیموده شده، با وجود برخی نواقص، امیدوار کننده بوده است.
در حالی که مردم در دو سال گذشته و با اوج گیری شیوع کرونا، همزمان گرفتار غم نان و جان شده و روزانه بالغ بر 700 قربانی را تجربه می کردند، اکنون غالبا یادمان نمی آید که با چنان بلای فراگیری دست به گریبان بودیم. کرونا اکنون در برخی کشورهای پیشرفته غربی، بالای صد تا صد و پنجاه نفر و بیشتر قربانی می گیرد. اما بحمدالله، این بحران بزرگ که به تشدید رکود و بیکاری و تورم کمک می کرد، مهار شد؛ آن هم در شرایط خالی بودن خزانه و تحریم های ظالمانه.
3) مسئله فوریت دار بعدی، که بلافاصله گریبان دولتمردان جدید را گرفت، میراث کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی بود. برای مقایسه دقیق تر، باید یادآور شد رقم کسری بودجه در سال 1392 (آغاز به کار دولت روحانی) 53 هزار میلیارد بود. به بیان دیگر این رقم ظرف هشت سال، بیش از 900 درصد افزایش یافت و طبعا به همین میزان، به مشکلاتی نظیر تورم دامن زد.
با سرعت رشدی که کسری بودجه در سه سال پایانی دولت روحانی و به ویژه سال گذشته تجربه کرد، خوش بینانه ترین پیش بینی ها این بود که میزان کسری امسال، در مقایسه با درصد رشد کسری در سال گذشته و احتساب تورم 40 درصدی، به حداقل 670 هزار میلیارد یا بالاتر برسد. اما دولت با وجود همه فشار ها و سختی ها، در اولین سال توانسته کسری 480 هزار میلیاردی را به 200 هزار میلیارد تومان کاهش دهد. این رقم، هر چند هنور هم زیاد و مشکل ساز است، اما موفقیتی مهم محسوب می شود و می تواند یکی از دلایل کاهش تورم از 60 درصد به 40 درصد باشد.
4) همین یک میراث کسری بودجه، برای گرفتاری دولت جدید کافی بود. فقدان بودجه و منابع، آن هم به شکل افزایشی، تمام محاسبات و برنامه ها را به هم می ریزد. این در حالی بود که بانیان کسری چند صد هزار میلیاردی، بلا قاصله با اتمام دولت متبوع شان، از طریق مافیای رسانه ای داخلی و خارجی، در کوره مطالبات و اعتراضات اقتصادی دمیدند: از مشکلات کمبود آب و مشکلات کشاورزان بگیرید، تا مسائل صنفی انباشته معلمان، کارگران و بازنشستگان. برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، هماهنگ با اتاق جنگ اقتصادی دشمن، کوشیدند دولت جدید را از دو سو (کسری درآمدی، و دامن زدن به مطلبات تورم سازی که خود متهم انباشت آنها بودند) تحت فشار قرار دهند.
دولت اگر از عهده کسری بر نمی آید، یک چالش بود؛ اگر هم اقدام محض به مسائلی نظیر افزایش چند باره حقوق ها می کرد، هم با نارضایتی دیگر قشرها مواجه می شد و هم به دست خود، به نقدینگی تورم ساز دامن می زد. نقدینگی در هشت سال دولت مدعی تدبیر، نزدیک ده برابر افزایش داشت و می دانستند که این رشد جهشی، در دولت جدید به سرعت و به یک باره قابل مهار نیست.
💢ادامه دارد💢
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۲
5) ریشه چالش دوگانه "کسری بودجه/ افزایش نقدینگی" که تاثیر تصاعدی منفی بر یکدیگ دارند، در آرزو اندیشی برخی دولتمردان گذشته بود. در حالی که زنجیره ای از تحریم های پسا برجامی مانند ویزا، آیسا و سیسادا در همان دوره اوباما، خبر از تشدید تدریجی مضیقه ها می داد، برخی دولتمردان، دست و دلبازانه با درآمدهای محدود ارزی رفتار کردند و ضمن ارزپاشی دولتی، دروازه واردات را به قیمت تحمیل رکود به تولید کنندگان داخلی گشودند.
آنها ناسال 98 بود که چشم گشودند و خود را گرفتار کمبود شدید منابع مالی یافتند و آن شوک بنزینی را وارد کردند. اما با این همه، و در حالی که صادرات نفت به زیر چند صد هزار بشکه رسیده بود، هزینه ها را در بودجه سال 1400 بر مبنای رقم موهوم فروش 3/2 میلیون بشکه در روز افزایش دادند! نوزاد این روند، کسری بودجه 480 هزار میلیاردی بود!
6) دولت رئیسی، با وجود کسری کمر شکن، بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت قبل را تسویه کرد؛ و ضمنا برخی تکالیف قانونی دشوار مانند متناسب سازی حقوق معلمان (و بازنشستگان و کارمندان) را به اجرا گذاشت. بار مالی این تکالیف، بیش از 60 هزار میلیارد تومان بود و برخی کارشناسان، آن را یکی از عوامل کسری بودجه امسال و دارای آثار تورمی می دانند. دولت در عین حال تلاش کرده، رویه تورم ساز استقراض از بانک مرکزی را به حداقل برساند و منابع درآمدی دیگری (مانند گسترش تجارت خارجی و..) را جایگزین کند.
با این اوصاف، روشن است که روند کاهش نرخ تورم از 60 به 40 درصد در یک سال اخیر، به آسانی و در مسیری هموار اتفاق نیفتاده است. بلکه اگر بنا بود روند دو سه سال قبل ادامه پیدا کند، "تورم سه رقمی" قریب الوقوع می نمود. شگفت و تاسف بار این که شش ماه قبل، برخی نشریات زنجیره ای و کارشناس نماهای وابسته به ستاد های انتخاباتی دولت قبل، هشدار درباره تورم سه رقمی را به جای نسبت دادن به محصول عملکرد دولت مورد حمایت خویش، به دولت رئیسی نسبت دادند، اما به مدد الهی و تدابیر دولتمردان، این مین اقتصادی هم تا حدود زیادی خنثی شد.
7) یک گرفتاری راهبردی دیگر، که دولت جدید سعی کرده پیامد ها و آثار آن را تدریجا مهار کند، رویکرد وارونه "نکاشت و نساخت" بود که به عقبگرد در زمینه پالایشگاه سازی و نیروگاه سازی انجامید و چالش هایی مانند مشکل تامین برق و گاز را در چند سال گذشته به دنبال داشت. سطح چالش به این حد مبتذل رسیده بود که مردم و فعالان اقتصادی از دولت می خواستند جدول خاموشی ها را اعلام کند تا بتوانند برنامه ریزی کنند، اما همین هم دریغ می شد.
این، خروجی مدیریتی بود که در حوزه نفت می گفت «پالایشگاه سازی، کثافت کاری است»، در حوزه نیرو ادعا می کرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمی روم»؛ در حوزه ساخت و ساز مسکن افتخار می کرد حتی یک واحد مسکونی نساخته؛ و در حوزه کشاورزی مدعی بود «تاکید بر خودکفایی در تولید گندم اشتباه است»!
8) یک موضوع قابل مطالعه، مسیر زیگزاگ در حوزه مهار مصرف (و قاچاق) بنزین پس از تحریم هاست که اهتمام برای تولید و صادرات و ارز آوری انجامید، اما متاسفانه سوء تدبیر فاحش دولت قبل، موجب عقبگرد شد. اکنون به خاطر افزایش چشمگیر مصرف، بنزین تولیدی عمدتا تکافوی مصرف داخلی را می کند و امکان تداوم صادرات آن فراهم نیست.
مدیریت مصرف در کنار صادرات، می توانست میلیارد ها دلار منابع جدید برای سرمایه گذاری تامین کند و مقدمه ایجاد اشتغال برای مردم باشد. قیمت بنزین تا قبل از تصمیم سال 94 دولت روحانی برای حذف سهمیه بندی و ثابت نگه داشتن نرخ، غالبا سالانه طبق قوانین بودجه افزایش تدریجی پیدا می کرد. اما با این تصمیم غلط که برای گل و بلبل نمایی شرایط اقتصادی پسا برجام اتخاذ شد، مصرف بنزین به رکورد بالای 100 میلیون لیتر در روز رسید.
💢ادامه دارد💢
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۳
دولت روحانی چهار سال بعد (1298)، خزانه را خالی یافت و در اقدامی غافلگیرانه، قیمت را 300 درصد افزایش داد که بهانه ای برای شبیخون دشمن در آبان 98 شد. در چهار ساله پس از آن ماجرای تلخ، قیمت بنزین در حالی ثابت مانده، که میراث دولت روحانی، تورم 60 درصدی بوده است. (قیمت هر لیتر بنزین، را با قیمت سه تا پنج هزار تومانی هر بطری نیم لیتری آب معدنی مقایسه کنید).
بدین ترتیب، دولت در چهار سال گذشته، ناچار شده بالغ بر چند صد هزار میلیارد تومان را از بودجه های عمرانی و سرمایه گذاری و اشتغال کسر کند و به یارانه پنهان بنزین اختصاص دهد. برآورد روزنامه ایران در دولت سابق این بود که هزینه قاچاق سوخت در فاصله سال های 94 تا 98، بالغ بر 144 هزار میلیارد تومان بوده است. هزینه افزایش روزانه 14 میلیون لیتری مصرف بنزین ظرف چهار سال اخیر را اهل فن باید محاسبه کنند. آیا اگر فقط در همین زمینه، تدبیر درست و عادلانه برای مدیریت مصرف در کنار حمایت از طبقات پایین انجام می شد، بحران کسری بودجه یا کمبود منابع سرمایه گذاری، به شدت چند سال اخیر بود؟!
9) تامین امنیت غذایی کشور، افزایش تقریبا دو برابری خرید تضمینی گندم با قیمتی امیدوار کننده و تسویه به موقع با کشاورزان، یکی از موفقیت های مهم در وضعیت بحران جهانی مواد غذایی و افزایش سرسام آور قیمت ها -به ویژه پس از جنگ اوکراین- است. شرح ماجرای "واگذاری ده ها میلیارد دلار به نرخ رانتی 4200 تومان"، خارج از مجال این نوشتار است. دولت سابق، پس از سه سال واگذاری و جارو شدن خزانه، بی سر و صدا، ارز بیست قلم کالا را حذف کرد. ادامه این روند ممکن نبود و عقلانیتی پشت سر تصمیم رانت ساز وجود نداشت.
دولت جدید ناچار شد یکی از سخت ترین تصمیمات را بگیرد؛ به ویژه این که پیامد های جنگ اوکراین، در حال تشدید بحران جهانی امنیت غذایی بود. کشور ما در حالی توانست این بحران را با کمترین چالش ممکن سپری کند، که کشورهای بسیاری از جمله در غرب اروپا، با بحران گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است. دولت در عین حال باید، برای کاهش شکاف طبقاتی، باز توزیع هدفمند یارانه ها (پرداخت عادلانه و نا مساوی، در خدمت دهک های پایین درآمدی) را در اولویت قرار دهد.
10) رونق دیپلماسی اقتصادی، رشد 31 درصدی تجارت خارجی و مثبت شدن تراز تجاری، رشد 40 درصدی صادرات غیر نفتی، افزایش یازده برابری صادرات نفت که در مقطعی، به حدود صد هزار بشکه افول کرده بود، و کمک برای احیای برخی واحدهای تولیدی در معرض تعطیلی، از دیگر اقدامات مثبتی است که در یک سال گذشته اتفاق افتاده و بخشی از آثار جنگ اقتصادی دشمن (به علاوه سوء مدیریت داخلی) را مهار کرده است. طبیعی است فهرست این اقدامات که بعضا اشاره شد، برای رونق اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی کفایت نمی کند؛ اما نشان می دهد که روند فعالیت ها، امیدوار کننده است.
یکی از چند علت دستپاچه شدن دشمن برای دامن زدن به بی ثباتی و نا آرامی نیز، رصد مجموعه این موفقیت هاست. رادیو فردا ارگان سازمان سیا دو هفته قبل، گزارش هایی با عنوان "جهش ۱۶ درصدی نرخ دلار از آغاز اعتراضات" و "رکود ۸۰ تا ۹۰ درصدی بازار لوازم خانگی؛ اعتراضات اخیر بر رکود بازار دامن زد" را منتشر کرد و از این که برخی کسب و کارها و واحد های تولیدی دچار رکود شدند، ابراز خوشحالی کرده بود. دشمن در کنار راهبرد تحریف و نا امید سازی مردم، از تمرکز مسئولان بر روی اولویت ها نگران است و می خواهد این تمرکز را به هم بزند.
💢یادداشت روز کیهان💢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تودهنی پدر نوید بادپا به سردار آز پول
دکتر بادپا: فوت فرزندم هیچ ارتباطی به اتفاقات و اغتشاشات اخیر نداشته است.
رسانههای معاند در خبری کذب، اعلام کرده بودند که نوید بادپا، دانشجوی رشته بیهوشی دانشگاه آزاد ورامین، در اعتراضهای تهران دستگیر و بر اثر ضربه به سر کشته شده است.
🔸دستگیری یک گروه تروریستی مسلح در سراوان
اعضای یک گروه تروریستی مسلح در سراوان که قصد ورود به یکی از اماکن عمومی را داشتند با هوشیاری نیروهای امنیتی شناسایی و دستگیر شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افول شدید جریان ضدانقلاب با آشکار شدن اهداف پشت پرده این جریان مزدور و وطن فروش؛
با وجود فراخوان گسترده و حمایت های مادی و معنوی گروهک های معاند و پای کار آمدن ظرفیت کامل رسانه های بیگانه در حمایت از این جریان مزدور، بررسی های میدانی و تحلیل تصاویر تجمعات صورت گرفته با در نظر گرفتن فراوانی جمعیت، اماکن و مناطق حضور، استقبال شهرستان ها از این فراخوان گویای افول شدید و شکست این پروژه مضحک است.
برخی از فیلم های واصله از شیراز، ایذه، و چند نقطه محدود در شهر تهران به خوبی گویای شکست این فراخوان است.
این جریان نه تنها در به صحنه کشاندن بازاریان برای اعتصاب موفق نبوده بلکه حتی درایجاد آشوب نیز نمایش مضحکی را با تعدادی محدود در چند شهر و چند نقطه تهران به نمایش گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شکست پروژه اعتصاب با "نه" کسبه و بازاریان به فراخوان ضد انقلاب
🔹️ به دنبال تبلیغات وسیع رسانهای ضدانقلاب مبنی بر تعطیلی بازارهای شهرهای ایران و آغاز اعتصابات سراسری و خیابانی بازدید میدانی خبرنگاران ایرنا در مراکز استانها نشان میدهد، اصناف و بازاریان در شهرهای مختلف کشور مغازههای خود را تعطیل نکردند و فعالیت عادی خود را همچون روزهای گذشته انجام دادند.
🔹️در بیشتر کلانشهرهای کشور همچون مشهد، رشت، گلستان، اردبیل، گرگان، زنجان، قزوین، تبریز، زاهدان، سمنان، شهر ری، شیراز، یاسوج، کرمان، مازندران، همدان و البرز کسبه با فراخوانهای ارائه شده توسط شبکههای معاند در فضای مجازی برای ایجاد وقفه در زندگی روزمره مردم و فعالیتهای اقتصادی همراهی نکردند و بازاریان طبق روال به فعالیت خود ادامه دادهاند.
🔹️همراهی نکردن اصناف و بازاریان با فراخوانها برای به تعطیلی کشاندن کسب و کارها در روز سهشنبه ۲۴ آبان ماه نشان میدهد مردم از اهداف پشت پرده معارضان برای برهم زدن نظم عمومی و ایجاد تفرقه و ناامنی در کشور آگاه شدهاند و پروژه اعتصاب نیز همچون دیگر توطئههای دشمنان با شکست روبرو شده است.
🔴 کاسبی لیدرهای اغتشاشات در روز اعتصابات!
🔹 شاید برایتان جالب باشد که بدانید برخی از سلبریتی هایی که این روزها مشغول لیدری اغتشاشات هستند و در روزهای اخیر تلاش کردند مغازه داران ایرانی را دعوت به بستن مغازه و اعتصاب کنند، خودشان حتی حاضر نشدند برای یک روز تجارت کثیفشان (سایت های شرط بندی) را تعطیل کنند و سایت های شرط بندی وابسته به آنان امروز مشغول به فعالیت بوده است
🔹 آری این جماعت حتی حاضر نیستند یک روز از پول کثیف شان دست بکشند آن وقت ژست لیدری اغتشاشات گرفته و بازاریان ایرانی را به دلیل باز کردن مغازه هایشان را بی شرف می خوانند!
🔹 اسامی برخی از لیدرهای اغتشاشاتی که امروز سایت های شرط بندی شان فعال بوده است:
🔹 ساشا سبحانی
دنیا جهانبخت
شادمهر عقیلی
داود هزینه
پیام صادقیان
پویان مختاری مهرداد پولادی
🔰 هرکاری میتوانید بکنید تا جوانها بدانند در جنگ چه گذشت
✍رهبر معظم انقلاب: این پدیدهها و این فراوردههای تاریخ انقلاب را، تاریخ دفاع مقدّس را قدر بدانید؛ اینها را باید خیلی قدر دانست. بین مردم هم منتشر بشود.
این جوانهای ما، نه جنگ را دیدهاند، نه روایت درست و حسابی از جنگ شنیدهاند؛ روایت درست، اینها است؛ این کتابها است؛ هر چه میتوانید کاری کنید که در دسترس جوانها قرار بگیرد [تا] جنگ را بشناسند، بفهمند چه بود، چه اتّفاقی افتاد، و جمهوری اسلامی چیست؛ ملّت ایران چه کسانی هستند. این طاقت عظیمی که در ملّت ایران وجود دارد برای مواجههی با این امتحانهای بزرگ را دست کم نگیرند.
یکی از چیزهایی که ملّتها را همیشه زبون میکند و تحت سلطهی دیگران قرار میدهد، این است که نقاط قوّت ملّتها از چشم خودشان پوشیده بماند؛ نفهمند چه ارزشهایی، چه تواناییهایی، چه نقاط قوّتی در آنها وجود دارد؛ این را نفهمند.
باید ببینند جوانها، بفهمند حادثهی جنگ چه بود و چگونه جوانهای ما بدون سازوبرگ حسابی، بدون تواناییها و پیشآمادگیهایی که معمولاً برای اینجور کارها لازم است، رفتند و چه کردند.
۱۳۹۲/۰۷/۱۵
بسم الله الرحمن الرحیم
✅آیا« فیک نیوزها »در اغتشاشات و آشوب های اخیر اثر گذار بودند؟
👈فیک نیوزها ،به معنای خبرهای جعلی و ساختگی است،که از سال ۲۰۱۷بخاطر گسترش شبکه های اجتماعی رو به توسعه و گسترش دامنه دار است.
👈ویژگی های ثلاثه فیک نیوزها:
الف: اطلاعات نادرست و غیر واقعی و ساختگی
ب:شکل ظاهری آن گویای درست و واقعی بودن آن است
ج:متولی خاصی نداشته و تولیدکننده ان مشخص نیست و کسی آنرا بعهده نمی گیرد!
👈در علم ارتباطات ،«تا حقیقت پاشنه کفش خود را بکشد ،دروغ به مقصد رسیده است »
نکاتی که از این مطلب استنباط میشود عبارتند از :
_هماهنگی با القائات مصنوعی و ذائقه های گیرندگان
_ به همین دلیل بسیار سرعت گسترش بالایی دارد
_باور پذیری بالا در گیرندگان فیک ها( به همین. دلیل فیک نیوزها بالای ۷۰ درصد بیشتر از اخبار واقعی نشر یافته و بر مخاطبان اثر گذاری دارد.
🌸هر خبر واقعی در حدود شش برابر دیرتر از فیک نیوزها به دست ۱۵۰۰ نفر و بیشتر میرسد.
👈جذاب ترین فیک نیوزها ،اخبار سیاسی بوده ،که در صدر اخبار جعلی جذاب کاربران قرار می گیرند
👈عوامل رابعه در انتشار و گسترش و باور پذیر کردن اخبار فیک
الف:تولید کننده خبر فیک
ب:رساننده خبر فیک
ج:ربات هایی که ابن اخبار را لایک و وایرال و....می کنند.
د:افرادی که تسلیم این خبرها شده و آنها را باور کرده و انتقال داده و منتشر می کنند
✅ مثلا در مورد مرگ مهسا امینی و موگویی و...تولید اخبار جعلی و ساختگی و مبتنی بر شایعه و...
_کشته شدن مهسا امینی توسط گشت ارشاد
_مانور دادن بر سخنان پزشک بیمارستان
_کبودی بدن و ضربه اجسام سخت به وی
_انتشار کلیپ هدیه گل پرستاران به جسد وی
_رقص پیر مرد کرد با تابوت دخترش
_سخنان ستوانیکم حسن شیرازی
_نامه قوه قضاییه مبنی بر هنگام دستگیری امینی سرش به جدول خورده است
_و هزاران فیک نیوز دیگر
✅پس مواظب باشید خاصه والدین بزرگوار ، در دام دشمن قرار نگیریم و در میدان دشمنان مکمل پازل آنها نشویم خاصه جوان و نوجوان ایران اسلامی ،با آگاهی دادن به این نسل آینده ساز نفوذ و امید معاندان را به یأس تبدیل کنیم ...
سلامتی امام خامنه ای مدظله العالی صلوات ختم کن و آیه الکرسی را هرشب بخوانیم
سهراب خلیلی
۲۱ آبان ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آیت الله ناصری در مورد شهید حمید قبادی نیا فرمودند :
🍃«کمترین مقام ایشان در بهشت اینست که ایشان مستجاب الدعوه است»
توسل به این شهید را از دست ندهید.
🌹 @dobare_zendegi 🌹
مرحوم #علامه_حسن_زاده_آملی :
سینه خود را شکافتم. به هر جای آسمان رفتم این سید (امام خامنه ای) را دیدم!
✍ آری !
آنان که به مخالفت با این امام ، اقدام می کنند همچون خفاشانی 🦇 هستند که به سمت خورشید ، سنگ پرتاب می کنند
اما روز را چه گناه ، اگر شب پره کور است؟؟!!
#امام_خامنه_ای نایب و جانشین #امام_زمان در دوران غیبت اند ، و پس از ظهور حضرت، چه حسرت ها خواهند خورد آنانکه این «مسلم بن عقیل» را همراهی و تبعیت نکردند !
༺🦋 @tosheh313✰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چه وزیر ارتباطات امروز با اخبار غرورآفرین، مطالب مستند، مستدل و منطقی به سوالات نمایندگان در دفاع از پیام رسان های داخلی پاسخ داد در عوض قالیباف سطحی، عوامانه، غیر منطقی پیام رسان های داخلی را تحقیر و تخریب کرد.
اصلا قابل پذیرش نیست رئیس مجلس انقلابی اینقدر بی اطلاع از قابلیت ها و پیشرفتهای سکوهای داخلی بوده و با بهانه های واهی به دنبال تضعیف پیام رسان های داخلی و باز کردن راه نفوذ پیام رسان های خارجی باشد.
🌹🌹🌹🌹 ۳۷۰ لاله 🌹🌹🌹🌹
در ادوار گذشته به شوخی و مزاح اصفهان و اصفهانی ها را خسیس نامیده اند .
بد نیست در این مقوله نگاه مختصری به خسیس بودن اصفهانی ها بیندازیم.
....همه محلههای اصفهان از شهدای عملیات محرم سهم داشتند؛ یک منطقه بیشتر و یک منطقه کمتر.
شهدا پاره تن همه بودند و اینگونه بود که روز 25 آبان سال 61 اصفهانیها یک روز خاص را ثبت کردند.
در این روز 370 شهید روی دست مردم تشییع شد و پدران و مادرانی که فرزندان و جگرگوشههایشان را فدایی علیاکبر(ع) کرده بودند،
دیگرفرزندان خود را برای اعزام به جبهه بدرقه کردند تا نام این روز برای همیشه در خاطره تاریخی اصفهان ماندگار شود.
خاطراتی مکتوب از این روز تاریخی، 👇
... با ادای احترام به خانواده بزرگ شهدای انقلاب اسلامی، بهویژه خانواده شهدای عملیات محرم،
... زمانی که شهدای این عملیات را به اصفهان فرستادند ...
از چند روز قبل از مراسم، شهدا در سردخانه کهندژ غسل و کفن شدند.
بازاریان اصفهانی کار آمادهسازی مراسم را برعهدهگرفته بودند.
شب قبل از مراسم، تابوت شهدا را به مساجد محل بردند. تا صبح در کنار اجساد مطهرشان، دعای کمیل و زیارت عاشورا قرائت میشد.
.... از پگاه روز 25 آبان، زورقهای سرخ در خیابانهای شهر اصفهان به حرکت درآمدند تا شهدا راهی خانه ابدی شوند.
....جایگاه مراسم روبهروی عالیقاپو بود و تعدادی از تابوتها را از شب قبل پایین جایگاه گذاشته بودند،
...مردم اصفهان همه مردم آمده بودند و هیئتهای مذهبی پرچمدار برنامه بوده و علموکتلهایشان را برای بزرگداشت شهدا آورده بودند.
... در آن زمان گلستان شهدا به گستردگی فعلی نبود.
تعدادی از مردم که همسایههای گلستان شهدا بودند و اصطلاحا تکیه ملک نامیده میشد، وقتی مطلع شدند، برای دفن شهدا به فضایی جدید در گلستان شهدا نیاز است، خانههایشان را سخاوتمندانه تخلیه کردند.
به طوری که شبانه 16 خانه تخلیه و زمین آنها مسطح شده و تبدیل به قبور شهدای عملیات محرم گردید .
....روز مراسم میدان امام و خیابانهای اطراف مملو از جمعیت بود.
.... مرحوم حجازی طی سخنانی در این مراسم تأکید کرد: امروز آسمان اصفهان ستارهباران است، امروز کهکشانها اصفهان را مینگرند که دریایی از زورق سرخ در اصفهان به حرکت درآمده و اصفهانیها فرزندان مقاومشان را به دوش دارند و همچنان فریاد میزنند: «هیهات منا الذله».
از نکات بر جسته این مراسم 12 شهیدی بودند که با هم برادر بودند، و در روز 25 آبان تشییع شدند.
یک پدر و پسر نیز در جمع شهدا بودند.
🌹شهید محمدعلی حیدری، و فرزندش شهید اسماعیل حیدری ، پدر و پسر
برادران شهید عبارتند از "
🌹رضا رحیمی و محمدکاظم رحیمی،
🌹 علیمحمد و نجف قلی مطلبی فشارکی،
🌹محمدعلی و محمود معتمدی درچه،
🌹اصغر و سعید مکتوبیان،
🌹جلیل و خلیل رستم شیرازی
🌹عزیزالله و مهدی دهقانی ناژوانی
برادران شهیدی بودند که در این مراسم تشییع شدند.
برخی زورقهای این شهدا به هم بسته شده بود و مردم آنها را باهم سردست گرفته بودند.
این اتفاق صحنههای زیبایی را خلق کرده بود و یادآوری این موضوع، اهمیت روز 25 آبان را دوچندان میکرد.
...مردم تشییعکننده از مسیر میدان امام(ره) و خیابانهای حافظ، نشاط، چهارباغ خواجو و فیض یک مسیر پیوسته را تشکیل دادند؛
بخش دیگری نیز از طرف استانداری و خیابان فردوسی به سمت گلستان شهدا حرکت کردند و مسیر باشکوهی از عظمت را آفریدند.
...اولین تابوت شهید به گلستان شهدا رسیده و هنوز در میدان امام دارند نام شهدا را می خوانند و تابوت شهدا از عالی قاپو خارج می شود ....
فردای روز ۲۵ ابان از هر کوچه و خیابانی که رد می شوی حجله شهیدی خودنمایی می کند ....
یادمان باشد که راه را گم نکنیم ، با این ستاره ها حجت بر ما تمام است ....
راستی چقدر این اصفهانی ها خسیسند .....
🔸شخصی به علامه طباطبایی گفت ریاضت ودستورالعملی برای پیشرفت معنوی به من بفرمایید که انجام دهم .
🔶علامه فرمود:
✅ بهترین ریاضت، خوش اخلاقی در خانواده است.
▪️۲۴ آبان ، سالروز رحلت علامه طباطبایی(ره) گرامی باد.
شادی روحشان صلوات
@shor_shoor_hossaini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عبدالحمید : اربعین برای امام حسین (ع) رو قبول نداریم و برای پدرمون هم سیاه نمیپوشیم و بیشتر از 3 روز عزاداری نمیکنیم! اهلسنت هم نباید برن اربعین و مجالس عزای امام حسین و اصلا این وحدت ایجاد نمیکنه!
🔹 عبدالحمید : ممنون از همه که چهلم کشتگان بلوچستان رو تسلیت گفتید! این وحدت ایجاد میکنه!
🔹 این بیشرف! با چه زبونی بگه دشمن اهلبیته و دنیاپرست و قدرت طلب هم هست؟!
🔴به پویش #سربازان_رهبری بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/538181826C023db549b8