🔰 گزارش روز
🟧 اعتماد عمومی در بند غول تورم و اژدهای فساد
اگر چه برای نظامهای مردمسالار، اعتماد عمومی یک دُر گرانبها به شمار میآید؛ اما در موسم انتخابات، این مروارید ارزشی صد چندان پیدا میکند، چرا که وزین شدن صندوق رأی به برگههای آرایی نیاز دارد که از چشمه اعتماد عمومی میجوشد. چنانکه رهبر حکیم انقلاب در اهمیت این اعتماد عمومی میفرمایند: «انتخابات نشاندهنده اعتماد مردم به نظام است. اعتماد بزرگترین سرمایه جمهوری اسلامی است که دشمنان میخواهند این را از جمهوری اسلامی بگیرند؛ میخواهند ایجاد شک کنند، ایجاد تردید کنند درباره این انتخابات و این اعتمادی را که مردم دارند را متزلزل کنند.» اسفند 1402 میعادگاه و نقطه تلاقی اعتماد عمومی دوباره به نظام سیاسی است که طی آن مردم ضمن معرفی وکلای مجلس، حمایت خود را از نظام سیاسی به نمایش میگذارند، طبیعتاً هر اندازه این اعتماد بیشتر و صندوق وزینتر باشد، پایههای نظام سیاسی بیش از پیش قوام خواهد یافت. این اهمیت، صحنه انتخابات را به آوردگاه تبدیل کرده که در آن سوی جبههاش طیفی از ضد انقلاب، گروهک معاند، سلطنتطلب گرفته تا مطرب و بلاگر و مواجببگیر دست به دست هم داده تا از طریق ابزارهای گوناگون قدمهایی را که قرار است به صندوق برسد، سست کنند. یکی تفنگ برمیدارد به پاسگاه انتظامی حمله میکند، یکی جفنگ میبافد و استهزاء میگوید، یکی جبههاش سایبری است و پمپ بنزین را مختل میکند، یکی ارز دولتی را با چای دبش نوش جان میکند و...؛ همه اینها یک نتیجه بیشتر ندارند و آن هم زدن اعتماد عمومی از طریق بیاعتبارسازی نظام سیاسی است. در شرایطی که به نظر میرسد تورم حداقل تا انتخابات مهمان ناخوانده سفرههای ایرانی باقی خواهد ماند، حفظ اعتبار نظام در سایر حوزهها از سوی سیستم بسیار حیاتی است. برقراری آرامش و امنیت فیزیکی و روانی، مبارزه جدی با اژدهای هفت سر فساد، پرهیز از حاشیهسازی بیمورد و اظهارنظرهای شاذ و غیر کارشناسی و... تا حد زیادی میتواند اثرگذار باشد؛ اما مهمتر از همه اینها همچنان «اقتصاد و معیشت مردم اولین مسئله کشور است، مسئله ملموسِ همه آحاد کشور است»، با اینکه «تورم یک مسئله صرفاً اقتصادی به نظر میرسد اما انسان میبیند نه، این میتواند بر روی فرهنگ مردم، افکار مردم، رفتار مردم، مسائل اجتماعی کشور اثر بگذارد.»
اگرچه مؤلفههای بسیاری بر فرآیند انتخابات اثرگذار است؛ اما فرصت باقی مانده تا انتخابات آخر سال به عنوان اولین انتخابات بعد از ناآرامیهای سال گذشته میتواند «زمان طلایی» برای بازسازی اعتماد عمومی و تحکیم انسجام اجتماعی باشد. هر اندازه حاکمیت بتواند غول تورم و اژدهای فساد را به بند بکشد و امنیت ذهنی و عینی را به مردم هدیه دهد، به همان اندازه صندوقهای رأی سنگینتر خواهد شد؛ صندوقهایی که روند حرکت کشور و سرنوشت سیاسی مردم را تعیین میکند.
✍️ #حسین_حسینینژاد
هدایت شده از قرارگاه
⛔️ هیس ، هکرهای بنزینی مشغول کارند !
در حالی که خبرها حاکی از اختلال در نرم افزار سامانه تحویل سوخت در جایگاه های بنزین است ، خبر های دیگر توسط خبر سازان مزدور داخلی و رسانه های معاند در حاشیه این اختلال فنی در حال انتشار است
🔹روزنامه صهیونیستی جورزالم پست دقایقی قبل گروه هکری صهیونیستی گنجشک درنده را عامل هک و اختلال سامانه سوخت رسانی ایران معرفی کرد
🔹گرچه هکرهای صهیونیستی در سال قبل هم چنین اقدام اختلال کننده ای را انجام دادند ولی با ورود به موقع مسئولین امر با روش تحویل سوخت به روش دستی اجازه بدون سوخت ماندن مردم را ندادند که این تدبیر امروز هم در حال اجراست و قطعا تا ساعات آینده وضعیت تحویل سوخت عادی خواهد شد
🔹و اما مهم این است که همیشه عملیات فنی دشمن با عملیات روانی مزدوران رسانه ای داخلی همگام بوده و اهداف همزمان و مشترکی را دنبال می کنند که مهم ترینش تحریک افکار عمومی و رقم زدن نارضایتی های عمومی و سوء استفاده فتنه گران رسانه ای و میدانی است
🔹مردم شریف ایران و مسئولین به خصوص صاحبان رسانه ، قلم و جایگاه سخن باید به اهداف دشمن در عملیات روانی و میدان حساس باشند و به منابع موثق خبری جهت دسترسی به اخبار و تحلیل های درست مراجعه کنند
🔹 در برهه حساس درگیری جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی و مقابله با جنگ تمام عیار ترکیبی که روزی پرونده فساد چای دبش را تحمیل میکنند ، روزی دیگر یازده تن از فرزندان ایران اسلامی و مدافع امنیت این مرز و بوم را به شهادت می رسانند و امروز در خدمت رسانی به مردم اختلال ایجاد می کنند ، از این رو به نظر میرسد دشمن در سناریو های احتمالی خود، به دنبال اهداف زیر بود، که خوشبختانه با تدبیر به موقع و هوشیاری مردم ناکام ماند :
🔻اهداف احتمالی سناریو های دشمن
1⃣ القاء گران شدن قیمت بنزین و ایجاد محدودیتها در سهمیهها
2⃣ القاء ناکارآمدی و ضعف در مدیریت و امنیت زیرساختها
3⃣ تحت الشعاع قرار دادن اقتدار جبهه مقاومت در مقابله با رژیم صهیونیستی
4⃣ ایجاد شکاف بین مردم و مسئولین و ایجاد نارضایتیهای عمومی
📌جنایت بشرط مزدوری خوب
🔸پس از حدود هفتاد روز از طوفان الاقصی ماهیت جبهه استکبار روز به روز نمایان تر می شود.
ماهیت استبدادی، جنایت پیشگی، منفعت طلبی و ضد حقوق بشری سلطه گران نمایان تر از گذشته شده است.
از ماهیت های بر ملا شده دیگر در این جنگ، ماهیت حمایت بشرط، از مزدوران است.
🔹پس از جنایت های بی شمار نتانیاهو در غزه با چراغ سبز آمریکا و عدم موفقیت و به دلیل کم کردن از اعتراضات جهانی،
اخیرا جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در انتقاد از عملکرد دولت اسرائیل و فاجعه انسانی ناشی از یورش نظامی آن به نوار غزه، گفته است: "نتانیاهو باید در دولت خود تغییر دهد. بایدن گفت که اسرائیل بهدلیل بمباران گسترده و بیرویه آن در نوار غزه در حال از دست دادن حمایتهای انجام شده از خود است."
📌زمزمه تغییر زلنسکی نیز پس از ناکامی از برخی رسانه ها و کارشناسان شنیده می شود
🔺مهره ها و مزدوران در جبهه استکبار پس از عدم کارآیی و منفعت رسانی یا باید تغییر رویه بدهند یا کنار گذاشته میشوند.
برون سپاران امنیت، بالاخره خنجر را از پشت خواهند خورد.
راهبرد سیاست انسان محور غرب، منفعت است نه دوست و دشمن.
#طوفان_الاقصی
#رژیم_صهیونیستی
✍ #موسی_سلیمانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از خط شکنان فلاورجان
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از خط شکنان فلاورجان
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از خط شکنان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️هشدار بهتر هست بیماران قلبی نبینند
🔹هدف قرار دادن نظامی صهیونیست
توسط تک تیراندازهای فلسطینی
✍درخواستی داشتم برای پخش یک خوک کشی ناب!
تقدیم به شما...
وقتی این فیلم رو میبینید یاد بچه ها و زن های مسلمون غزه بیفتین، یکم دلتون خنک شه😉
📌 خط شکنان فلاورجانhttps://eitaa.com/khatshekananfal
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️یادداشتی بر چرایی فساد و عوامل مبارزه با آن
😡 نکته مهم ،مقابله جدی و اساسی با ریشه های فساد و ساختارهای فساد آور و قوانین و روزنه ها و منافذ فساد زا در قوای سه گانه و زیر مجموعه های آنها از صدر تا ذیل است.
🟢عوامل مهم و اساسی در مبارزه با فساد در ابعاد مختلف آن
👈نظام قضایی قاطع و کارآمد،و برخورد بهنگام با ریشه ها و عوامل فساد آور،در این زمینه دستگاه قضایی با محوریت قوانین کامل و جامع و بروز ،داشتن قضاتی صالح و سالم و دل سوز و پاک دست ،مقابله بدون اغماض و مماشات با رابط ها و کار چاق کن ها توسط قضات مومن و متعهد و پاک دست و...موثر خواهد بود.
👈دقت و پیگیری و به نتیجه رساندن برنامه ها توسط نهادهای نظارتی ،کار نهادهای نظارتی نظارت بر فعالیت های دستگاه های دولتی است.در نظام ادراری قطعاً نیازمند به یک انقلاب گسترده و فراگیر هستیم.در نظارت ،در مواردی نهادهای نظارتی کوتاهی و سستی کرده و فساد را در نطفه خفه نکرده و گاهی ممکن است مسامحه و حتی همکاری با عوامل فساد زا داشته باشند.اقدام به موقع و بهنگام دستگاه های نظارتی و معرفی به دستگاه قضایی و پیگیری و به ثمر رساندن آن در جلوگیری از فساد در همه عرصه ها اثر گذار است.
👈برخورد شدید، قاطع و بدون اغماض با فساد مدیران با بکارگیری مجازات های بازدارنده، بسته به عمل فساد زای انجام گرفته باید دستگاه های قانونی و قضایی مجازات های سنگین و بازدارنده با مفسدان کوچک را اعمال کنند تا راه و مسیر برای مقابله فسادهای سنگین دانه درشت ها بسته شود.اعمال مجازات متناسب و به موقع و به شکل صریح و شفاف و قاطع در جلوگیری از فساد در همه زمینه ها قطعاً موثر خواهد شد.
👈ممانعت از گسترش اخلاقیات نادرست در جامعه،متاسفانه کم رنگ یا بی رنگ شدن ارزش ها و فضائل اخلاقی و آموزه های دینی در کشور سبب شده است انجام وظایف دینی و مذهبی در حد برگزاری برخی از شعائر دینی و اخلاقی خلاصه شود، نتیجه آن ضعف در عمل به آموزه و تکالیف دینی و مذهبی و پیامد آن عدم بکارگیری و استفاده از دستورات کارگشای دینی و مذهبی در مشکلات و چالش ها خواهد بود.تا جایی که تجمل گرایی و گسترش آن در جامعه و سوء استفاده از بیت المال و طی مسیر های غیر قانونی موجه و پاک دوستانه به نظر می رسد،در صورتی که آموزه های دینی و مذهبی اسلامی بشدت آنها را مطرود و مردود می داند.
👈 جلوگیری از شکل گیری و رواج تحمل گرایی در جامعه،در زمانی که جریان تکنوکرات و فن سالاران هاشمی رفسنجانی و توسعه سیاسی خاتمی و...زمینه ساز شکل گیری و گسترش تجمل گرایی در کشور گردید.در این دوره زمانی تجملات و فخرفروشی حاکم بر عده ای از مسئولان سبب شد که به راه های غیر مشروع برای کسب مال و ثروت دست بزنند و شیوع این عارضه توسط پاره ای خواص بی بصیرت در سطح کلان آثار و پیامدهای منفی و نامطلوبی را در پی داشته است.
👈رفع موانع کسب و کار و تسهیل در دادن مجوزها به افراد جویای کار،قطعا اگر در کشور کسب و کار و تولید در آن جایگاهی نداشته باشد و از حمایت های قانونی و لازم برخوردار نباشند و...زمینه ساز مشاغل کاذب و دلالی و اقتصاد زیر زمینی خواهد شد. وابستگی شدید انحصاری ،رانتی شدن مسائل اقتصادی و زاویه گرفتن مخالفان با نظام و انقلاب و سرباز کردن دمل های عفونی و چرکی ناشی از فساد های کلان اقتصادی و...در چنین شرایطی دور از انتظار نیست.
👈 بکارگیری و استفاده از مدیران شایسته ،پاکدست ،توانمند و متخصص ،یکی از عوامل بستن منافذ فساد اقتصادی در جامعه خواهد بود.چون چرخه فساد را دچار انفصال و قطعی می کند.
👈شفافیت ،در قوانین و برخوردها و تصمیم گیری ها.عاملی مهم و تاثیر گذار در اختلال در چرخه فساد خواهد بود.منافذ ریز قانونی و آشنایی عده ای به این مجاری عاملی مهم در گسترش فساد بوده و هست و خواهد بود.
👈جامع و پختگی لازم و کافی طرح ها و لوایح مبارزه کننده با فساد، کارشناسی شده و برخوداری از جامعیت های لازم خود عاملی در مقابله با عوامل فسادزا خواهد بود.
👈 راهبردهای کلان و جامع بعنوان سیاست های کلی نظام در جلوگیری از مفاسد اقتصادی با هماهنگی سازمان های امنیتی و اطلاعاتی،با دو ویژگی برخورد بدون اغماض و مماشات ،استمرار روند مبارزه با گلو گاه های فساد میتوانند با فساد در ابعاد مختلف مقابله کند.البته هماهنگی سیستم های اطلاعاتی و امنیتی عاملی موثر در قطع چرخه عوامل فساد زا خواهد بود.
✍سهراب خلیلی
۲۷ آذر ۱۴۰۲
""".....""":
یکی از کارمندان شهرداری ارومیه میگفت:
تازه ازدواج کرده بودم و با مدرک دیپلم دنبال کار میگشتم.
از پله های شهرداری میرفتم بالا که یکی از کارکنان شهرداری را دیدم و ازش پرسیدم آیا اینجا برای من کار هست؟😕
تازه ازدواج کردم و دیپلم دارم.
یه کاغذ از جیبش درآورد و یه امضاء کرد و داد دستم گفت بده فلانی، اتاق فلان.
رفتم و کاغذ را دادم دستش و امضاء را که دید گفت چی میخوای؟
گفتم: کار.
گفت: فردا بیا سرکار!😳
باورم نمیشد!
فردا رفتم مشغول شدم.
بعد از چند روز فهمیدم اون آقایی که امضاء داد شهردار بود.
چند ماه کارآموز بودم بعد یکی از کارمندان که بازنشسته شده بود من جای اون مشغول شدم.
شش ماه بعد جناب شهردار استعفاء کرد و رفت جبهه.
بعد از اینکه در جبهه شهید شد یکی از همکاران گفت: توی اون مدتی که کارآموز بودی و منتظر بودیم که یک نفر بازنشسته بشه تا شما را جایگزین کنیم، حقوقت از حقوق جناب شهردار کسر و پرداخت میشد. یعنی از حقوق شهید باکری،
این درخواست خود شهید بود.
#حکایت
#شهیدانه به کانال خط شکنان فلاورجان بپیوندید
https://eitaa.com/khatshekananfal
💢رد پای آمریکا در حمله سایبری به سیستم سوخترسانی
سایبربان نوشت:
🔹دیروز صبح جایگاههای سوخترسانی کشور با اختلال مواجه شدند. گمانه زنیهای اولیه نشان از یک حمله سایبری گسترده داشت، حملهای که دو سال پیش نیز شاهد آن بودیم.
🔸دقایقی بعد گروه هکری گنشجک درنده با انتشار اطلاعیههایی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت، گروهی که در کارنامه فعالیتهای خود حمله سایبری به خط تولید فولاد خوزستان، شرکت راه آهن، سیستمهای وزارت راه و شهرسازی و پمپبنزینها را دارد.
🔹در اخبار اولیه تلاش شد تا این گروه وابسته به رژیم صهیونیستی معرفی شود اما در بررسیهای دقیقتر این حمله به هیچ عنوان نمیتواند کار رژیمی باشد که خود آماج حملات سایبری قرار گرفته و دارای ضعفهای شدید امنیتی در زیرساختهای حیاتیاش هست و از طرفی در جنگ تمام توانش را برای حمله و مقابله با یگ گروه نظامی در غزه صرف میکند، چنین رژیمی تمرکز و توان انجام چنین حملاتی را ندارد.
🔸این جنس حملات در موقعیت کنونی از کشوری بر میاید که دارای انگیزههای بزرگتر میباشد و در شرایط بهتری به سر میبرد. مدارک و شواهد نشان می دهد که بدون شک این گروه هکری با برنامه و تحت حمایت ایالات متحده آمریکا به میدان بازگشته است.
🔹حال باید دید واکنش محور مقاومت و ایران به این ماجرا جویی های آمریکایی چیست؟! ایران حق هرگونه پاسخگویی به حملات زیرساختی را برای خود محفوظ می داند و در فرصت مناسب اقدام خواهد کرد...
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
376_28418418450227.MP3
7.23M
📢#صدای_انقلاب شماره۹۱۹
💠پنجره
آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
🎙کارشناس برنامه: پرویز سروری نائب رئیس شواری شهر تهران
💠موضوع: انتخابات و تلاش دشمنان برای از بی بردن انگیزه مردم برای برپایی انتخابات پرشور
#کارشکنی
#انتخابات
#پنجره
#دشمن
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
هدایت شده از محتوای ثامن قهدریجان
📌 استراتژی محور مقاومت؛ فشار چند لایه و یک آسیب
🔸 حال با فهم نسبی از استراتژی دشمن، میتوان به راهبرد مقاومت پی برد. در داخل غزه باید توجه کرد که اکنون طرح دشمن فقط گسترش پیشروی است و تثبیت و کنترل بر نقاط نه در اولویت و نه در توانایی رژیم است.
🔹 به عبارتی، آنها ابتدا با عبور از مناطق صحرایی و کشاورزی نوار غزه به نقاط متراکم شهری رسیده و در این نقطه، کمربندهای سهمگین آتش شکل میگیرد و مربعهای مسکونی با خاک یکسان میشود تا مسیر پیشروی قوای زرهی فراهم شود. گاهی حتی همین هم کافی نیست و توپخانه دشمن برای کور کردن دید رزمندگان، اطراف تانکها را به شدت هدف قرار میدهد تا پوشش لازم ایجاد شود.
🔸 در این مرحله باید توجه داشت که مقاومت غزه یک نیروی چریکی است و امکان و مزیت مقاومت در برابر عدم پیشروی حریف نداشته، اجازه میدهد تا نیروی دشمن عریض شده و پهلو بگیرد سپس ضربات پی در پی سهمگین بر پیکره حریف وارد میشود. این مرحله تا جایی است که آنقدر هزینه دشمن بالا رود تا خود به این نتیجه برسد که ماندن بی فایده است و برای حفظ خود باید عقب برود.
🔹 این حلقه فشار بر ارتش رژیم صهیونیستی بوده و در مرحله بعد، با حرکات و اقدامات مقاومت اسلامی لبنان در ایجاد فرسایش راهبردی در جبهه شمال و حملات یمن، کابینه سیاسی و امنیتی رژیم تحت فشار قرار میگیرد.
🔸 حلقه بعدی بر متحدان و حامیان رژیم صهیونیستی خواهد بود. در این زمینه، تصمیم مقاومت غزه بر مدیریت سرعت جنگ منازعه استوار بوده و توانسته به خوبی دستگاه اطلاعاتی، ارتش و افکار عمومی رژیم را تحت فشار قرار دهد.
🔹 از سویی، افزایش وزن مباحث درون رژیم پیرامون جبهه شمال و حتی صحبت از تعیین تکلیف سریع تر جنگ غزه و رسیدگی به وضعیت شمال و تعطیلی بندر ایلات و افزایش قیمت کالاها و کاهش درآمد رژیم که در روزها و هفتههای آتی آشکار خواهد شد، نشانه روشنی از تحت فشار قرار گرفتن سیستم ادراکی کریا توسط ضاحیه جنوبی بیروت و صنعا است.
🔻لازم به توضیح است که هر حلقه فشار، قابلیت اثرگذاری موجی بر لایههای دیگر را خواهد داشت. به عنوان مثال، شکست ارتش رژیم صهیونیستی در غزه به معنای شکست تسلیحات مدرن و مستشاران با تجربه آمریکایی مستقر در کریا خواهد بود و نتیجهای جز پوچ شدن کارکرد حضور آمریکا در منطقه و حتی جهان را نخواهد داشت.
🔸 اما آن چیزی که لایههای فشار قبلی را تکمیل کند، فشار به شبکه 4 حامی اصلی رژیم یعنی آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه است.
🔹 در این زمینه اما، حملات متعدد مقاومت عراق به پادگانهای سنتکام در عراق و سوریه هر چند موثر بوده و توانسته آمریکا را وادار به تعیین ددلاینهای زمانی کند اما در هزینه - فایده سران کاخ سفید، فایده استفاده نکردن از اهرمهای فشار علیه رژیم صهیونیستی تا مدتی معلوم، بیش از هزینه حملات متعدد به پایگاههای اشغالگران است. همچنین فشار تاکنون لازم به سه کشور عضو ناتو وارد نشده است.
🔸 در این زمینه، غرب در دو حوزه به شدت آسیب پذیر است: اول وحشت از ایجاد یک جبهه در حوزه ایندوپاسفیک و یوروآتلانتیک و ... و دوم نزدیکی فصل زمستان و خطر کمبود یا افزایش قیمت سوخت. غرب باید فشار را در خیابانهای خود لمس کند.
🔹 حقیقت این است که ما اکنون در فرایند تعیین تکلیف مسئله فلسطین بسر میبریم. بدیهی است که مقاومت اگر از روش تصعید مرحلهای استفاده میکند، با آگاهی از تداوم نبرد به اشکال مختلف تا حداقل یکسال آینده است. در این مسیر، صبر، مدیریت زمان، مکان و سرعت منازعه، به بنبست کشاندن دشمن، وارد آوردن ضرباتِ راهبردیِ غافلگیرکنندهیِ تعیین کننده و حفظ خطوط قرمز، پنج عنصر کلیدی جهت تثبیت پیروزی خواهد بود.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
هدایت شده از قرارگاه
«گنجشک درنده» اسم مستعار کدام شبکه است؟
در پی خرابکاری چندساعته در سامانه سوخت کشور، رسانههای صهیونیستی بلافاصله ابراز وجود کردند. ممکن است پای موساد در میان باشد. شاید هم، صهیونیستها به علت این که در فلاکت دستوپا میزنند و نیاز به ترمیم روانی دارند، هر اتفاق منفی را در ایران بلافاصله گردن میگیرند!
منشأ خارجی یا داخلی خرابکاری مذکور، پس از بررسی به مراجع ذیربط مربوط میشود. اما در مقام تحلیل، و مسبوق به برخی خرابکاریهای قبلی، نباید از نقشآفرینی احتمالی سرویسهایی مثل سازمان سیا و امآیسیکس غفلت کرد. ضمن این که اغلب خرابکاریها از طریق استخدام مزدور (مانند ماجرای خرابکاری ویروسی در سایت هسته ای نطنز) انجام میشود.
اما فارغ از این که اتفاق صبح دوشنبه را هک یا خرابکاری بدانیم، چند واقعیت را باید مدنظر داشت:
1) خرابکاریها یا اقدامات تروریستی کور که بعضا در گوشه و کنار اتفاق میافتد، قرار بود اواخر شهریورماه- در سالگرد اغتشاشات پاییز پارسال- به شکل ترکیبی انجام شود و برای آن زمان تدارک شده بود؛ اما آن عملیات مشترک، به خاطر بیمحلی تحقیرآمیز ملت ایران، به بنبست خورد؛ و پس از آن هم، عملیات سهمگین «طوفان الاقصی» در تاریخ ۱۵ مهرماه، همچنان که کمر رژیم صهیونیستی را میشکست، نقشه اغتشاش در ایران با چاشنی خرابکاری و ترور را پنبه کرد.
2) هدف از اقدامات ایذایی، تروریستی و خرابکارانه چیست؟ ملتهب کردن جامعه، ترساندن یا عصبانی کردن مردم، و روحیه دادن به اپوزیسیون، برای آمدن به میدان و برپایی آشوب و ناامنی. اقدامات مذکور، قرار بود به جامعه ایران شوک بدهد، بحران بسازد و از ظرفیت مردم علیه کشورشان استفاده شود. اما واکنش متین و خونسرد مردم، مانند آب یخی بود که روی آتش فتنه و فرماندهان خارجی اتاق عملیات ریخت.
3) با توجه به تکرار اخلال سامانه سوخت، باید روشن شود که در فاصله دوساله، چه تجاربی به دست آمده، نقطه آسیب کجا بوده و چرا ایمنسازی سامانه به طور کامل انجام نشده است؟ در عین حال، باید عنایت داشت که حملات سایبری و هک و خرابکاری، ماجرائی پرتکرار در دنیاست و هرچه اتکا به فناوریهای جدید بیشتر میشود، آسیبپذیری هم افزونتر میگردد.
4) عملیات خرابکاری دیروز تقریبا ظرف چند ساعت جمع شد و این قطعا برخلاف خواست طراحان آن، و بهخاطر پختگی مردم در کنار تدابیر دستگاههایهای ذیربط برای مهار چالش بود. هدف دشمن، بحرانسازی و دادن شوک بود؛ اما برعکس، موجب هوشیاری بیشتر شد. کمتر از ۲۴ساعت پس از حادثهای که عملیات روانی پیرامون آن، هزار برابر بزرگتر از خود رویداد بود، موضوع در ذهن مردم بایگانی شده، و شکست طراحان ماجرا قطعی است. آنچه رخ داد، رزمایش فنی در کنار آشنایی بیشتر با کلاهبرداریهای رسانهای در فضای مجازی است.
5) التهابآفرینی و منفیبافی، به بهانه وقوع یک خرابکاری، همبازی شدن با خرابکاران است و همانگونه که تروریستها و خرابکاران، دشمن شمرده میشوند، رسانههای همبازی نیز باید به چشم دشمن دیده شوند. آنچه به بدگمانی بیشتر دامن میزند، این است که شبکه رسانهای مذکور در اغتشاشات پارسال هم با گروهکهای تروریست و تجزیهطلب همپوشانی گستردهای داشت. در واقع همین طیف است که به اقدامات طیف دیگر، ضریب و پژواک میدهد وگرنه خرابکاریها به خودی خود، چیزی جز عملیات ایذایی محسوب نمیشود؛ و ضمنا خالی بودن سیا و موساد و MI6 از اهرمهای قوی را آشکار میکند.
یادآور میشود در اغتشاشات پارسال، شبکهای که زیر نظر موساد و از مبدأ لندن دعوت به شرارت، جنایت و ترور و تجزیهطلبی میکرد، توسط معاون متواری وزارت ارشاد در دولت خاتمی، سردبیری میشد. رمضانپور بهنگام حضور در ایران، سردبیر چند نشریه متظاهر به اصلاحطلبی هم بود.
این سابقه، سرنخ مهمی است درباره این که چرا برخی رسانههای نقابدار در داخل، از خرابکاری منسوب به موساد ذوقزده شدند و البته به کاهدان زدند. شناسایی و بازداشت چند جاسوس از این طیف در حد عضو تیم مذاکرهکننده هستهای و همچنین معاون اسبق وزیر دفاع، عمق نفوذزدگی در طیف مذکور را نشان میدهد.
💢 روزنامه کیهان