eitaa logo
سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
218 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1.1هزار فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️شهادت ۲ مامور پلیس با شلیک پسر نوجوان 🔹پسر ۱۷ ساله با شلیک اسلحه شکاری دو مامور پلیس را به شهادت رساند. به گزارش خبرنگار جام‎جم، روز گذشته درگیری خانوادگی در شهرستان کوار به پلیس این شهر گزارش شد و ماموران یگان امداد برای بررسی موضوع راهی محل درگیری شدند. 🔹در بررسی های اولیه مشخص شد، پسر ۱۷ ساله ای به خاطر اختلافات شخصی با خانواده خود درگیر شده است. ماموران برای صحبت با پسر نوجوان و آرام کردن او قصد ورود به خانه را داشتند که ناگهان پسر ۱۷ ساله با اسلحه شکاری به سوی ماموران شلیک کرد که منجر به شهادت سروان "بهرام مكرمي" و استوار دوم "پوريا قاسمي" شد. 🔹فرد ضارب از ناحيه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و راهي بيمارستان شد.
پیام رهبر انقلاب درپی ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید محسن فخری‌زاده حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پی ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید، دکتر محسن فخری‌زاده پیامی صادر کردند. متن پیام به این شرح است: بسم‌الله الرحمن الرحیم دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ئی و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخری‌زاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوت‌پیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کم‌نظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست. دو موضوع مهم را همه‌ی دست‌اندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه‌ی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت. اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعه‌ی علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخشهای گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت میگویم و علو درجات او را از خداوند مسألت میکنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۸ آذرماه ۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش استاد رحیم پور ازغدی به ترور دانشمندان هسته ای... ♦️از ترور بهشتی و مطهری که عالم دین بودند به ترور فیزیکدان ها رسیدیم! ♦️در هر رشته ای که هستید طوری عمل کنید که دشمن ترورتان کند!
🌀یادداشت ثامن(۴) 💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج ❇️ گفتار هفتم؛ خدمت صادقانه 🔻بسیج در طول عمر خود خدمات زیادی در حوزه‌های مختلف انجام داده است اما آنچه که بیش از همه اثربخش بوده و باعث رضایتمندی جامعه شده خدمتی است که مستقیماً به مردم نموده است، خصوصاً مردم مناطق محروم که محدودیتهای دولت در گذشته و حال، نگذاشته است به طور شایسته به مردم این مناطق رسیدگی شود. 🔹نظام مردمی اولین وظیفه‌اش رسیدگی به مردم است تا رضایت آنان حاصل شود و حال که نظام حاکم اسلامی و برآمده از مردم است، اولین رسالت بسیج نیز کمک به نظام اسلامی در خدمت به مردم است، خدمت بی‌منت و با حفظ کرامت انسانی مردم. سابقه بسیج بیانگر توجه جدی به این امر است چه در مواقع بحرانی مانند زلزله و سیل و چه در مواقع دیگر که بخش‌هایی از مردم نیازمند کمک و امداد رسانی بودند، بسیج نشان داده با تمام وجود در این زمینه‌ها حاضر شده است. 🔸پایگاه‌ها و اقشار مختلف بسیج تجربیات گرانبهایی در زمینه خدمت رسانی و مردم دارند و بنای این مکتوبه بر معرفی و تشریح آنها نیست، اما همین قدر می‌توان گفت از خدمت‌رسانی به یک خانواده محروم در یک منطقه یا پدر و مادر سالخورده‌ای که برای خرید مایحتاج خود نیازمند کمک هستند، تا دستگیری از نیازمندان در بحران‌های اجتماعی که بخش‌های زیادی از مردم نیازمند کمک می‌شوند، در دستور کار بسیج بوده و هست که نمونه اخیر آن نهضت کمک‌های مؤمنانه بود که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شد و فعالیت‌های گسترده‌ای از سوی پایگاه‌های بسیج در کنار همراهی‌های دستگاههای مختلف و نهادهای انقلابی صورت گرفت و توانست مرهمی بر آلام آسیب‌دیدگان از کرونا در جامعه باشد. این رسالت و کارکرد بسیج در هیچ مقطعی نباید مورد غفلت قرار گیرد و همواره بدنه بسیج باید آماده فعالیت در این عرصه باشد. 🔺در این زمینه رسالت و مأموریت بسیج از طرف فرمانده معظم کل قوا به صراحت بیان شده است: «امروز خدمت به ایران و خدمت به ملت ایران، عبارت از خدمت به اسلام است. هرکس که امروز اسلام انقلابی، اسلام امام، اسلام زندگی بخش و اسلام مبارزه با ظلم و ستم را گرامی بدارد - نه آن چیزی که به نام اسلام در مقابل ظلم و ستم، تعظیم می‌کند! آن اسلام نیست، فریب است - هرکس که امروز اسلام حقیقی و به تعبیر امام بزرگوار ما اسلام ناب محمّدی را تأیید و حمایت کند، اوست که برای ایران و ملت ایران، برای تاریخ ایران و آینده ایران و یکایک آحاد این ملت خدمت می‌کند. بسیجیان این امتیاز را دارند که در میدان این خدمت آماده‌اند. بسیج به معنی حضور و آمادگی در همان نقطه‌ای است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنافداه و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است»
✍امام صادق (علیه‌السلام): سخاوتمندترین مردم آن کسی است که جان و مال خود را جوانمردانه در راه خدای متعال تقدیم نماید.  📚مستدرک، ج ١١، ‌ص ٨🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف محقق اسرائیلی به تلاش آمریکا و اسرائیل برای کشتن "دانش" در ایران! ♦️ "رونن برگمن" محقق و نویسنده صهیونیست در گفتگو با BBC: "ژنرال هیدن" مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا به من گفت که "ترور دانشمندان هسته‌ای ایران کار اسرائیل بوده است." ♦️ او به اوباما گفته بود کاری که ایران در نطنز انجام می‌دهد تولید سلاح هسته‌ای نیست بلکه تولید دانش است و تنها یک راه برای کشتن دانش وجود دارد؛ ترور دانشمندان ایران!
دستگاه اطلاعاتی پاسخ دهد! . «حامد اصغری» خودش را روی دکتر فخری‌زاده می‌اندازد و ۴گلوله می‌خورد. حالش وخیم است. ایضا «فیروزمند» که دو گلوله خورده است. هردو اتاق عمل هستند. اصغری برند محافظان است و چهره شناخته‌شده بین‌المللی. اما آنها ۱۲نفر بودند! با یک ماشین انفجار. و محافظان تنها ۴نفر! دیگر احتمال ترور دکتر فخری‌زاده که شهره عام‌وخاص بود! نام فخری‌زاده در تمام گزارش‌ها و اسناد بین‌المللی بود. این آخری‌ها صهیونیست‌ها نامش را در مصاحبه‌ها و کنفرانس‌ها هم می‌بردند. سیستم اطلاعاتی چه می‌کند؟ مگر محافظ سر صحنه چه می‌تواند بکند؟ وقتی بر ساعت و مکان دقیق عبور و مرور روزانه رصد داشته و با ۱۲نفر مهاجم آمده‌اند. آن هم بدون ماشین ضدگلوله! محافظ راهی جز «تن» دادن به گلوله ندارد. ۱۲نفر تیم عملیاتی، یعنی ۱۰۰نفر در قلب تهران این عملیات را پشتیبانی کردند! ترور در روز تعطیل بود. یعنی تیم ترور حتی برنامه دقیق غیرروتین سوژه را هم داشته است. جاگذاری خودردی انفجار و انتظار ۱۲نفر مهاجم یعنی تسلط کامل بر سوژه. پاسخ را باید از دستگاه اطلاعاتی گرفت نه از محافظان جان برکف. برای بهبودی دو محافظ حمدشفا بخوانید.
⚡️آیا بر اساس تجاربی که از گذشته داریم دولت باید به «تصدی‌گری دهه شصتی» بازگردد یا به «خصوصی‌سازی با الگوی دهه 80 و 90» ادامه دهد؟ ▫️ پاسخ گزینه «هیچ‌کدام» است. نه اقتصاد دولتی و نه خصوصی‌سازی از نوع رهاسازی ما را به پیشرفت نخواهد رساند. راهبرد صحیح این است که پس از تعیین مسائل اولویت‌دار کشور و تصمیم‌گیری درباره راهکارهای این مسائل، دولت در نقش حامی، هادی و ناظر ظاهر شود و از ظرفیت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف ملی استفاده نماید. ▪️اشتباه بزرگ این است که دولت برای حل مسائل کشور، متصدی شرکت‌های با ماموریت‌های مختلف باشد، اما اشتباه بزرگ‌تر این است که شرکت‌های خصوصی فعال در بخش‌های مختلف و مرتبط با مسائل اولویت‌دار کشور، نسبتی با برنامه پیشرفت ملی نداشته باشند. ✨رهبر حکیم انقلاب می‌فرمایند: بخش خصوصی «موتور محرک اقتصاد» است. هنر دولت باید این باشد که میان انتفاع بخش خصوصی و منافع ملی رابطه معنی‌داری برقرار نماید. 🖋برشی از یادداشت خطوط راهنمای تدوین برنامه هفتم
♦️کمالوندی: عوامل ترور شهید فخری‌زاده و حادثه نطنز یکی است 🔹به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی در این قضایا نقش دارد. حتما باید پاسخ قاطعی به این اقدامات داده شود. 🔹اگر قرار است در دسترسی‌های آژانس تغییری ایجاد شود، باید در سطوح بالا درباره آن تصمیم‌گیری شود.