🔰«اولاف شولتس» صدراعظم آلمان در واکنش به اظهارات اخیر «جِی دی ونس» معاون رئیس جمهوری آمریکا هرگونه مداخله خارجی در کشورش را محکوم کرد. آقای شولتس تأکید کرد، مردم آلمان اجازه نخواهند داد اشخاص ثالث به نفع حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» در انتخابات پارلمانی کشورش که هفته آینده برگزار میشود، مداخله کنند. گفتنی است، معاون رئیس جمهوری آمریکا نسبت به منزوی کردن حزب «آلترناتیو برای آلمان» انتقاد کرده و خواستار پایان «خط قرمز» در برابر این حزب شده بود.
🔰«نچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق که برای شرکت در نشست امنیتی مونیخ به آلمان رفته است، تصریح کرد: «اجازه نخواهند داد که امنیت ایران یا هیچ کشور همسایهای از خاک اقلیم کردستان تهدید شود.»
🔰«سردار محمدیان» فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره چرایی رخ دادن حادثه سرقت از یک دانشجو و درگذشت او در پی این حادثه گفت: «قبلاً در این خیابان کیوسک پلیس قرار داشته، اما در سال 1401 بنا به درخواست افرادی از جمله خود دانشگاه تهران این کیوسکها جمعآوری شدند.»
🔰شبکه «العربیه» عربستان گزارش داد: «وزیر دفاع عربستان در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، روابط استراتژیک بین دو کشور را بررسی کرد.» براساس این گزارش، «شاهزاده خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان در این باره گفت: «با پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در خصوص تقویت همکاریها در حوزه دفاعی گفتوگو کردم.» خالدبنسلمان اضافه کرد: «همچنین با وزیر دفاع آمریکا در خصوص تلاشها برای برقراری امنیت و صلح بینالمللی گفتوگو کردم.»
🔰روزنامه اصلاحطلب «هممیهن» نوشت: «مشکلات ما عموماً و با فاصله بسیار زیادی منشأ داخلی دارند. اصولاً ورود ویروس یا میکروب از بیرون هنگامی مؤثر است که سازکار دفاعی بدن ما ضعیف است و الا ویروس و میکروب بیرونی همه را تهدید میکند. فقط تعدادی از افراد هستند که در برابر حملات آنها ناتوان هستند و بیمار میشوند.» این اعتراف روزنامه اصلاحطلب در حالی است که این جریان سیاسی بیش از یک دهه تمام مشکلات کشور را به خارج از کشور گره زده و کلید حل مسائل را فقط در مذاکره میدانند.
🔰«ولادیمیر زلنسکی» در کنفرانس امنیتی مونیخ با تأکید بر اینکه دیگر نمیتوانیم به آمریکا تکیه و اعتماد کنیم، گفت: «بیایید صادق باشیم، الان ما نمیتونیم این احتمال رو رد کنیم که آمریکا در مورد مسائلی که تهدید اروپاست، به اروپا نه بگه! خیلی از رهبران درباره این صحبت کردن که اروپا به ارتش خودش، یعنی ارتش اروپا نیاز داره. من واقعا باور دارم که زمانش فرا رسیده، نیروهای مسلح اروپا باید ایجاد بشه.»
#اخبارکوتاه
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔻انتقاد فرشاد مؤمنی از نقض عهد پزشکیان درباره نرخ ارز/ خدا رحم کرد که شما شرافتتان را گرو گذاشته بودید که از این کارها نکنید!
🔹فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، که در انتخابات ریاست جمهوری از کاندیداتوری مسعود پزشکیان حمایت کرده بود، در جدیدترین سخنرانی خود به شدت از سیاست افزایش قیمت ارز در دولت چهاردهم انتقاد کرد و گفت: برای نخستین بار در میان روسای جمهور منتخب دوره بعد از جنگ در ایران، رئیسجمهور فعلی شرافتش را گرو گذاشت و گفت من تعهد میدهم که اگر انتخاب شدم رویه شوکدرمانی را دنبال نکنم!
🔹پس چرا آنچه که ما در سند لایحه بودجه ۱۴۰۴ میبینیم که نخستین سند رسمی انتشار یافته از سوی این دولت است، در تمام این زمینهها با نقض عهد روبرو هستیم!؟ این چه بساطی است!؟
🔹اول شهریور، وقتی که این دولت مستقر شد، قیمت دلار زیر ۶۰ هزار تومان بوده و هنوز به شش ماه نرسیده در ۲۳ بهمن، قیمت دلار در بازار سیاه به حدود ۹۴ هزار تومان رسید.
🔹چقدر خدا رحم کرد که شما شرافتتان را گرو گذاشته بودید که از این کارها نکنید! اگر میگفتید میخواهید از این کارها بکنید چه کار میکردید؟!
💢دقیقترین موضعگیری در بهترین زمان
🔹بعد از «عمادالدین باقی»، این بار نوبت به «عطاءالله مهاجرانی» رسید که این واقعیت را درک کند که نظام جمهوری اسلامی ایران نباید با آمریکا گفتوگو داشته باشد.
🔸مهاجرانی در سرمقاله روزنامه «اعتماد» نوشت: «دقت در متن فرمان یا دستورالعمل اجرایی ترامپ تردیدی باقی نمیگذارد که ماهیت و جهت این دستورالعمل صهیونیستی است و با ادبیات نتانیاهو نوشته شده است.به نظرم موضع آیتالله خامنهای در بیهوده دانستن و نفی مذاکره تصمیم و رویکردی خردمندانه و متناسب با دفاع از منافع و مصالح ملی است. البته شاهد یورش همهجانبه لشکر سایبری در فضای مجازی هستیم. به دلیل بالا رفتن نرخ دلار و طلا برای ملت ایران دلسوزی میکنند.»
🔹در ادامه این یادداشت وزیر فرهنگ دولت اصلاحات آمده است: «در واقع میخواهند به التهاب دامن بزنند. خوشبختانه سخنان بسیار سنجیده و دقیق پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، باطلالسحر پروژه یا دامی بود که پهن کرده بودند تا بتوانند دوباره از حاکمیت دوگانه سخن بگویند. بین نهادها و ارکان حکومتی در ایران شکاف ایجاد کنند. پزشکیان در بهترین موقعیت، صریحترین سخنان را در دفاع از موضع رهبری بیان کرد. بدیهی است که آمریکا و جهان از کشور ما یک صدا را شنیدند. کسانی که به تعبیر خودشان در شکاف زندگی میکنند دیگر نمیتوانند دستاویزی برای نشان دادن دوگانگی در دولت و حکومت ایران بیابند.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
❌ بانک مرکزی و وزارت اقتصاد گرانی دلار را به گردن یکدیگر نیندازند / التهابات اخیر بازار ارز هیچ عامل اقتصادی ندارد
حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:
🔸التهابات اخیر بازار ارز هیچ عامل اقتصادی ندارد و در واقع هیچ اتفاقی در این حوزه نیفتاده است.
🔸نوع عملکرد و تدابیر دولت و تیم اقتصادی آن باعث شده تا بازار ارز در ماههای اخیر دچار نوسانات چشمگیری شود.
🔸طبق قانون اساسی کنترل قیمت بازار ارز وظیفه مشترک بانک مرکزی و وزارت اقتصاد است و هر دو باید پاسخگو باشند.
🔸اخیراً شنیده میشود که بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هر کدام به نوعی به دنبال آن هستند که تقصیر گرانی دلار را متوجه دیگری کنند تا به نحوی از پاسخگویی فرار کنند.
🔸چطور میشود که بلافاصله پس از انتشار خبر استیضاح وزیر قیمت دلار کاهش پیدا میکند؟ این کاهش قیمت عامل اقتصادی نداشته است.
آقایان باید بیایند و پاسخ بدهند که چرا نمایندگانی که خواستار استیضاح وزیر اقتصاد هستند را تحت فشار قرار داده و به دنبال لابی کردن هستند./ دانشجو
https://eitaa.com/samen_felavarjan
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 هماکنون؛ گزارشی از حسینیه امام خمینی(ره) دقایقی پیش از آغاز دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی برقی و عدم مدیریت صحیح در مواجه با ناترازی انرژی داد جهانگیری را هم در آورد و ایشان نیز از منتقدین عملکرد دولت شد.
#مدیریت
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴وزیر خارجه آمریکا در گفتوگو با CBS درباره حمله احتمالی اسرائیل به مراکز هستهای ايران : اسرائیل باید همیشه در راستای منافع ملی خود عمل کند.
▪ درباره استراتژیهایی که اسرائیل ممکن است به تأسیسات هستهای ایران حمله کند صحبت نخواهم کرد
▪هیچ پیامی از سوی ايران در خصوص مذاکرات بر سر برنامه هستهای دریافت نکردهایم
▪ تلاشهای دیپلماتیک گذشته ایران تنها تلاشی برای تمدید چارچوب زمانی و ادامه غنیسازی اورانیوم بود.
▪ دوست دارم اخباری بشنوم مبنی بر اینکه ایران تصمیم گرفته به دنبال سلاح هستهای نرود اما ما هنوز هیچ سیگنالی دریافت نکردهایم.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عوامل حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند
سخنگوی قوه قضاییه:
🔹عوامل مربوط به حادثه منجر به فوت دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند و در حال بازجویی هستند.
🔹پس از وقوع این حادثه بلافاصله دادستانی وارد عمل شده و عوامل مربوطه شناسایی شدهاند.
🔹ریاست قوه قضاییه پیش از این و از قبلتر نیز همواره بر این مهم تاکید داشته و مسئله امنیت مردم خط قرمز قوه قضاییه است.
✅https://eitaa.com/samen_felavarjan
✅جنگ شناختی در اتفاق قتل یک دانشجو
🔺چند روزی هست که به دنبال قتل یک دانشجو در خیابان حوالی کوی دانشگاه تهران ، توسط دزدان مسلح، بهانه ای دست برخی رسانه ها قرار داده که از آن به عنوان حربه ای علیه حمله به نظام استفاده کنند.
🔺رسانه های عبری ضد ایرانی در این راستا با برجسته سازی از کلید واژه هایی چون: لباس شخصی، دانشجو، کوی دانشگاه و... سعی نمودند این اتفاق تلخ را تبدیل به یک مسئله و بحران برای کشور کنند.
🔺در همین رابطه، روزنامه هم میهن تا تیتر های جهت داری تلاش دارد تا از این اتفاق ، مشابهت سازی با حادثه کوی دانشگاه در سال ۷۸ نماید.
🔺یادمان نرود که روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلبان در آن سال ، چگونه با موج سواری روی حادثه کوی دانشگاه در راستای اغراض سیاسی خود ماهی گرفتند! برای مثال احمد باطبی از فعالان فتنه ۷۸ که بعدها اعتراف کرد پیراهنی که در دست داشت را با خون یک گوسفند آغشته کرده بود و سعی در تحریک عواطف دانشجویان داشت.او چهره واقعی خود را زمانی نشان داد که با جورج بوش رییسجمهور آمریکا دیدار کرد و جزو کارشناسان شبکه صدای آمریکا در قاب ماهواره ظاهر شد!
چه بسا امثال احمد باطبی ها، هنوز هم وجود داشته باشند و در تلاشند تا از احساسات پاک دانشجویان و عموم جامعه برای اهداف سیاسی خود بهره ببرند. لذا هوشمندی دانشجویان را میطلبد.
✍ سعید میرزایی
https://eitaa.com/samen_felavarjan
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیلگر عرب: اقتدار ایران، آمریکا و متحدانش را شوکه کرده است!
🔺فتنهها و تحریمها نتوانستند ایران را به زانو درآورند.
🔹دکتر ناصر المالکی، تحلیلگر سیاسی:
🔺آمریکا هیچوقت نمیتواند با ایران مانند نوکران نگاه کند و چماق بالای سرش بگیرد. متاسفانه آمریکا بعضی از کشورها را فقط به چشم برده نگاه میکند.
🔺برادران من اگر ایران کشور ضعیفی بود خیلی وقت پیش آن را از بین میبردند. نتانیاهو ترامپ و بعضی از کشورهای عربی از ایستادگی قدرتمندانه آنها شوکه شدهاند.
🔺علیرغم فتنهها، طرحها و نقشههایی که برای تغییر نظام کشیده شده از طریق تظاهرات، تزریق اموال، کشتار و جنایت ولی نتوانستند کاری از پیش ببرند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
۱۲ به وقت مونیخ، غزه و تهران -۱
۱) شصت و یکمین نشست سالیانه "کنفرانس امنیتی مونیخ"، ۲۶ تا ۲۸ بهمن برگزار شد. این کنفرانس که سال ۱۹۶۳ میلادی بنیان گذاشته شد، به عنوان "داووس امنیتی" (معادل "مجمع جهانی اقتصاد") شناخته می شود.
هرچند که اعتبارکنفرانس به تبع تزلزل موقعیت جهانی غرب، طی چند سال اخیر زیر سوال رفته، اما نشست امسال، نمایشی بی سابقه از این تزلزل بود.
کنفرانسی که چند سال قبل، فرصتی برای اهانت به نماینده ایران شده بود، این بار، موقعیتی را برای توهینی بزرگتر به اروپا و آلمان فراهم کرد، تا ثابت شود که دنیا چقدر کوچک، و زمین چقدر گرد است.
۲) برگزاری یک نشست در سطح مقامات عالی رتبه، از ثبات امنیتی میزبان حکایت می کند. اما شهر مونیخ،در روز قبل از شروع کنفرانس، باحمله خودرویی به تجمع اتحادیههای کارگری مواجه شد که طی آن، حداقل ۳۷ نفر مجروح و دو نفر کشته شدند.
این رویداد امنیتی هولناک،پیش درآمد بدی برای کنفرانس مونیخ بود و یک روز بعد، آمریکا و آلمان، مقابل چشم ناظران به تیپ هم زدند.
به هم ریختگی تدارکات نشست تا حدی بود که دعوت نامه ای هم برای شاهزاده علّاف پهلوی ارسال، و بعدا پس گرفته شد. به دنبال این اتفاق، شازده عصبانی گفت: "کنفرانس مونیخ، به دستور دولت آلمان و تحت تهدید جمهوری اسلامی، دعوت خود را پس گرفت. این نشان می دهد که [آیت الله] خامنه ای برای برلین تصمیم می گیرد".
۳) مثل معروفی است که می گوید "سگ می زد و گربه می رقصید". این، حکایت امسال کنفرانس مونیخ است؛ جایی که فرستاده ترامپ، به دولت میزبان و اروپایی ها توهین کرد و میزبان، مجبور به مواجهه شد.
میزبانان آلمانی در حالی با توهین طرف آمریکایی مواجه شدند که بهمن ۱۳۹۶، وزیر امور خارجه ایران را به کنفرانس دعوت کردند، اما هنگام بازگشت آقای ظریف، به بهانه تحریم ها، از دادن سوخت به هواپیمای حامل وی خودداری کردند.
هفت سال بعد، معاون رییس جمهور آمریکا، در جریان سفر به آلمان، با رهبر حزب «آلترناتیو برای آلمان» دیدار کرد و از این حزب راستگرای افراطی به عنوان شریک سیاسی آمریکا نام برد. ونس در عین حال، در اقدامی توهین آمیز، حاضر نشد با صدراعظم آلمان دیدار کند.
در این باره نشریه پولیتیکو نوشت: "ملاقات نکردن جی دی ونس با شولتس در حاشیه کنفرانس مونیخ، نشان دهنده تحقیر جدی کشور میزبان در زمانی است که تنش میان آمریکا و اروپا بالا گرفته است. یک مقام آلمانی گفت: «من از شولتس خوشم نمی آید، اما او صدراعظم ماست؛ این بی احترامی، جای تعجب ندارد. دولت ترامپ به متحدانش اهمیتی نمی دهد". یک دیپلمات ارشد اروپایی هم رفتار ونس را «شکستی خجالتآور» توصیف کرد و گفت: «این نشان می دهد که تیم ترامپ، آلمان را به عنوان یک قدرت بزرگ در اروپا جدی نمی گیرد. ایلان ماسک، دستیار ترامپ، مکررا از حزب راستگرای ایافدی حمایت کرده است".
۴) ماجرا به همین جا ختم نشد. معاون ترامپ در کنفرانس مونیخ، با حمله به اتحادیه اروپا و آلمان گفت:
"تهدید اصلی علیه امنیت غرب، نه از سوی روسیه و چین، بلکه از داخل اروپا و انحراف از ارزشهای دموکراتیک نشأت می گیرد. لغو انتخابات در رومانی و اظهارات برخی مقامات درباره امکان تکرار این اتفاق در آلمان، تهدید دموکراسی است. برخورد های پلیسی در آلمان و محدود کردن رسانه ها و حذف محتوای به اصطلاح نفرت پراکنی از سوی برخی دولت های اروپایی، قابل پذیرش نیست. رهبران اروپا به جای سرکوب جریان های راست گرا، با آنها همکاری کنند و نگرانی های شهروندان را جدی بگیرند".
سخنان بی پروای فرستاده ترامپ، صدر اعظم آلمان را مجبور کرد تا در کنفرانس مونیخ بگوید:
"آلمان اجازه دخالت خارجی را نمی دهد. هرگونه مداخله خارجی در امور کشور ما محکوم است. مردم آلمان اجازه نخواهند داد اشخاص ثالث به نفع حزب راست افراطی مداخله کنند. تنها ما خودمان تصمیم می گیریم که دموکراسی چه مسیری را طی کند، نه هیچ کس دیگر. احزاب دموکرات در آلمان با توجه به تجربه نازیسم (دوران هیتلر) دیدگاه مشترکی دارند و این، دیوار آتشی در برابر احزاب راست افراطی است... آلمان هرگز از صلح تحمیلی در اوکراین حمایت نخواهد کرد".
💢 ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
۱۲ به وقت مونیخ، غزه و تهران -۲
۵) رئیس جمهور فرانسه در صدد برگزاری نشستی اضطراری با حضور رهبران اروپایی برآمده است. در حالی که بوریس جانسون، نخست وزیر اسبق انگلیس گفته "اروپا در موضوع اوکراین و موضع آمریکا، مثل مرغ سرکنده بال بال می زند"، کیت کلاگ، فرستاده ویژه آمریکا در امور اوکراین، در اجلاس مونیخ گفت: "آمریکا، روسیه و اوکراین مستقیما در گفتگوهای صلح شرکت خواهند داشت، اما از اروپا دعوت نخواهد شد".
گزارشگر شبکه BBC می گوید: "در قسمت خبرنگاران در کنفرانس مونیخ، همه ناباورانه به شکاف عمیق میان آمریکا و اروپا نگاه می کنند و نگرانند. برگزار کنندگان کنفرانس، صحبت از این می کنند که آمریکای تحت رهبری ترامپ، دیگر لنگر ثباتی برای غرب نیست، بلکه یک تهدید است و باید محتاطانه با آن برخورد شود. آمریکای ترامپ، بزرگترین چالش برای اتحاد و انسجام اروپاست".
۶) ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در کنفرانس مونیخ گفت: «بیایید صادق باشیم، ما نمی توانیم احتمال اینکه آمریکا در لحظه ای حساس به اروپا 'نه' بگوید را رد کنیم. آمریکا ممکن است زمانی که اروپا مورد تهدید قرار بگیرد از آن حمایت نکند. بنابراین داشتن یک ارتش واحد اروپایی ضروری است".
او که ملت و کشورش را قربانی اعتماد به آمریکا کرده، یک روز قبل هم گفته بود: "ایالات متحده، هرگز اوکراین را به عنوان عضوی از ناتو در نظر نگرفته است".
این در حالی است که دولت ترامپ از اوکراین خواسته، ۵۰ درصد مالکیت مواد معدنی کمیاب خود را به آمریکا واگذار کند(!)
قابل تامل این که معاون ترامپ قبل از عزیمت به مونیخ و در مصاحبه با وال استریت ژورنال، روسیه را هم تهدید کرده و گفته بود: "اگر پوتین با توافق صلحی که ضامن استقلال بلند مدت اوکراین باشد موافقت نکند، آمریکا تحریم های بیشتری اعمال خواهد کرد و احتمالا دست به اقدام نظامی می زند".
۷) در حالی که برخی محافل در ایران می خواستند از ترامپ، تصویر تاجری محترم، تعامل پذیر و حتی قابل شراکت بسازند، از گرینلند و کانادا و پاناما گرفته تا آلمان و اوکراین، تصویری دقیق از ماهیت غیر قابل اعتماد و خیانتکار شیطان بزرگ را به دست می دهند. فراعنه متوهم آمریکایی، فقط سودای مالکیت و بلعیدن غزه مقاوم را ندارند، بلکه خیانت و تحقیر را حتی به نزدیک ترین متحدان هم روا می دانند؛
چنان که "تد کروز" سناتور آمریکایی درباره دیدارش با سفیر دانمارک به فاکس نیوز گفته است: «سفیر دانمارک، ناراحت و دلخور بود و گفت گرینلند فروشی نیست. خندیدم و گفتم می دانید چیست؟ همه چیز فروشی است! شما یک دوست و متحد مهم هستید، اما دوستان می توانند درباره منافع مشترک مذاکره کنند[!] از زمانی که پرزیدنت ترامپ در ادین باره صحبت کرده، جنبش استقلال گرینلند در حال رشد بوده و اگر استقلال خود را اعلام کند، دانمارک چیزی به دست نخواهد آورد».
۸) فوریه ۲۰۱۷ که هنوز معادلات جهانی به اندازه امروز تغییر نکرده بود، "ولفگانگ ایشینگر" رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ، در گزارش سالانه تصریح کرد:
"جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا، زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. فضای امنیتی جهان مسلما بی ثبات تر از هر مقطع دیگر از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون است. خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و انتخاب ترامپ، نهادهایی همچون اتحادیه اروپا و ناتو را در وضعیت متزلزلی قرار داده... دولت جدید آمریکا ممکن است به منزله کاتالیزور [شتاب دهنده تحولات] عمل کند. احتمالا ما در آستانه دوره عبور از غرب هستیم؛ دوره ای که در آن بازیگران غیر غربی، امور بین المللی را شکل می دهند. برخی از اساسی ترین ارکان غرب و نظم جهانی لیبرال تضعیف شده است".
💢 ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan