eitaa logo
سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
218 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1.1هزار فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همتی اومد نامردی کنه و همه رو ناجوانمردانه بزنه، اما همه نامزدها از خجالتش در اومدن😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهندس دوستی، مشاور اقتصادی سید ابراهیم رئیسی: در عراق سهم بازار ما 15 درصد است که این سهم کاهشی است. 🔻 بازار قطر را در حد شش دهم درصد در اختیار گرفته ایم. 🔻 ما تقریبا در 15 کشور همسایه دو درصد بازار را در اختیار گرفته ایم. 🔻 ظرفیت کشورهای همسایه 77 میلیارد دلار است.
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همتی چطور دلار رو 27هزار تومن کرد! فیلمی از به خاک سیاه نشاندن تولیدکنندگان و صادرکنندگان توسط بانک مرکزی! این اقدامات هم بخاطر تحریم و FAFT بود یا زدن جیب مردم؟
♦️ترور افسر برجسته سازمان اطلاعات عراق در بغداد 🔹یک منبع امنیتی عراقی: افسر سازمان اطلاعات عراق که درجه سرهنگی داشت از سوی افراد مسلح ناشناس در منطقه «البلدیات» در بغداد هدف قرار گرفت و کشته شد.
🔺 همه مدیون شهدا هستیم / با قوت پای صندوق‌های رای می‌آئیم 🔹سردار نقدی: همه مدیون شهدا هستیم و این راه را تا رسیدن به هدف والای شهدا که حکومت جهانی اسلام است، ادامه می‌دهیم. کشور ما جمهوری اسلامی است. رکن اساسی در اسلام که این مسیر رو محکم و اجرایی می‌کند مردم هستند که همواره در صحنه بوده و هستند. به همان میزان که باید به اسلامیت نظام تعصب داشته باشیم، به حضور مردم در صحنه هم باید تعصب داشته باشیم. 🔹همه مردم باید پای کار بیایند و تصمیم‌گیرنده امروز خود مردم در کشور هستند و خودشان هم دیدند هر سلیقه‌ای را انتخاب کردند برای اداره کشور احترام گذاشتیم. هیچ کدام از توطئه‌های دشمن نباید ما را دلسرد کند که این صندوق‌های رای را ترک کنیم، با قوت پای صندوق‌های رای می‌آئییم و در اداکه آثار شیرین آن را ببینیم.
♦️پیام حزب‌الله لبنان در پی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین محتشمی پور: به نام خداوند بخشنده و مهربان 🔹برادری بزرگ و عزیز امروز از ميان ما به سمت خداوند بزرگ و بلند مرتبه شتافت، ایشان کسی جز جناب علامه مجاهد سید علی اکبر محتشمی پور (رضوان الله علیه) نیست، او پس از زندگی مبارک و سرشار از جهاد و مبارزه و با پشتکاری که در خدمت انقلاب و جمهوری اسلامی در ایران و به خصوص ملت های منطقه‌مان داشت، به ديار باقی شتافت. 🔹او همراه شهید فرمانده شهید سید عباس موسوی (رضوان خدا بر او باد) و دیگر برادران در لبنان ، تلاش های بزرگی را در سال ۱۹۸۲ میلادی بعد از حمله اسراییل به مناطق وسیعی از لبنان جهت تاسیس مقاومت اسلامی در این کشور کردند، و انواع و اقسام پشتیبانی های لازم را تقديم نمودند. 🔹همچنین، تلاش های بزرگ وی‌ در خدمت به مسئله فلسطین و پیروزی آن بر همگان آشکار است، چرا که هنوز زخم‌های خونین در دست و صورت و سینه‌شان پس از تلاش برای ترور وی شاهدانی هستند بر جایگاه جهادی بزرگ ایشان، به خصوص در آن برهه از مبارزه با دشمن صهیونیستی
🌼تک تک آحاد مردم دیگران را هم به شرکت در انتخابات دعوت کنند ✍رهبر انقلاب: من قبلاً، هفته‌ی پیش یک صحبتی با نمایندگان محترم مجلس کردم؛ آنجا من یک جمله‌ای گفتم، گفتم کسانی که سخن نافذی دارند، مردم را به حضور در انتخابات تشویق کنند؛ این را آنجا گفتم؛ من حالا میخواهم علاوه‌ی بر آن عرض بکنم که این مخصوص افراد دارای سخن نافذ نیست؛ [بلکه] همه‌ی آحاد مردم، تک‌تک آحاد مردم خودشان را موظّف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت میکنند دیگران را هم به شرکت در انتخابات دعوت کنند؛ این، تواصی به حق است: «وَتَواصَوابِالحَق»که در قرآن کریم هست؛ این، توصیه کردن به حق است؛ این وظیفه است و این کار را انجام بدهند؛ افراد خانواده، دوستان، همکاران، معاشرین، آحاد مردم و کسانی که با آنها سر و کار دارید را به [شرکت در انتخابات] دعوت کنید. ۱۴۰۰/۳/۱۴
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 اشاره‌ی مقام معظم رهبری؛ رئیس‌جمهوری که ، انتخاب نکنید❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍رهبر انقلاب: ما درباره‌ی انتخابات خیلی حرف زدیم، در کلّ انتخاباتها در سراسر کشور، در طول زمان آنچه لازم است عرض کرده‌ایم، باز هم عرض خواهیم کرد و باز هم خواهیم گفت. بنده از گفتن حقیقت خسته و ملول نخواهم شد و میگویم برای مردم آنچه لازم است ان‌شاءالله. ۹۴/۱۱/۲۸
▪️تکذیب ادعای بدرفتاری یک قاضی با سرباز 🔹مرکز رسانه قوه قضاییه: فرد موجود در فیلم با هویت مشخص سمت قضایی نداشته و از پرسنل دستگاه قضایی نیز نمی‌باشد. 🔹کلیپ برای قبل از سال ۹۸ است که در مقطع کنونی از سوی برخی جریانات سیاسی منتشر شده است. 🔹اتومبیل موصوف در سال ۱۳۹۸ فک پلاک گردیده و بعد از سال ۹۸ پلاک موجود در کلیپ متعلق به این ماشین نمی‌باشد.
▪️مسئولین پنبه در گوش 🔻باورتان می شود که در کشور ما کاشت ، داشت و برداشت به روش کاملا سنتی صورت می گیرد ؟ً! مسئولین جهاد می گویند قرار است 5 دستگاه برداشت پنبه به کشور بیاید ولی هنوز که هنوز است وارد نشده است و البته بیل و کلنگ و نعل اسب هر روزه در حال وارد شدن به کشور هستند. پنبه محصولی است که محلوج آن برای پوشاک 950 درصد ارزش افزوده به همراه دارد و علاوه بر آن روغن و کنجاله هم دارد اما کاشت آن هر ساله کمتر می شود . 🔻کشوری مثل مالزی اقتصادش برپایه ی پنبه می‌چرخد و ترکیه برنامه‌ریزی کرده که در ده سال آینده پیشرفت زیادی در این زمینه داشته باشد و کشورهای چین و ویتنام هم بخش اعظمی از تولید ناخالص داخلی کشورشان از محل پنبه تأمین می‌شود. 🔻یکی از مشکلات پنبه مدیریت جزیره‌ای وزارت صمت و جهاد کشاورزی است که هیچ نفعی برای تولید این بخش ندارد و مشکلات را بیشتر میکنند. 🔻وزارت صمت در مهرماه که قیمت پنبه در ازبکستان و چین به حداقل می‌رسد، اقدام به واردات می‌کند اما در همان زمان فصل برداشت داخل کشور نیز هست و تولیدکنندگان از این ناحیه آسیب می‌بینند. 🔻بزرگترین مانع تولید در کشور ما مدیران نالایق هستند.