صوت جلسه سوم.mp3
28.08M
🎧 بشنویید| نشست جهاد تبیین
#صوت
🔹فایل صوتی سومین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با سخنرانی جناب آقای محمد لسانی
🔹 موضوع: نقش عملیاتی مبلغان دینی در جنگ روایت ها
#نشست_جهاد_تبیین
صوت.mp3
21.26M
🎧 بشنویید| نشست جهاد تبیین
#صوت
🔹فایل صوتی چهارمین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با سخنرانی دکتر مهدی فضائلی
🔹 موضوع: نقش عملیاتی مبلغان دینی در جهاد تبیین
#نشست_جهاد_تبیین
۴۳.mp3
9.05M
783.pdf
328.3K
📝#یادداشت| بنگاهدار یا دولت سیاستگذار؟!
🍃🌹🍃
✍️ یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن | #دهه_فجر
🆔 eitaa.com/meyarpb
782.pdf
390.2K
📝#یادداشت| این موج کرانه ندارد‼️
🍃🌹🍃
✍️ سعدالله زارعی
#روشنگری | #ثامن | #روایت_درست
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#سوال
🔹چگونه منافقین به آنتن صدا وسیما رسیده وتعدادی از شبکه ها را هک کردند؟
💥پاسخ👇
♦️ سیستمهای فنی و پخش صداوسیما کاملا ایزوله است و پروتکلهای امنیتی قابل قبولی دارد و امکان دسترسی از طریق اینترنت ندارد.
▪️ پیگیریها نشان میدهد که منافقین توانستهاند از طریق سامانه پخش برنامههای بازرگانی و بخشهای ضبطی رادیویی برای لحظاتی روی آنتن صداوسیما خودنمایی کنند.
🔹 هیچکدام از برنامههای زنده صداوسیما مختل نشده و خرابکاریها محدود به برنامههای ضبطی و بازرگانی بوده است.
🔹گروهک منافقین سالهاست فعالیتهایش به دیوارنویسیهای شبانه محدود شده است.
#دهه فجر
#روشنگری ثامن
#پرسش وپاسخ
🍃🥀🍃🥀🍃🥀
#سوال👇👇👇
🌹*چرا وضع اقتصادی مردم زمان شاه خوب بود ولی الان مردم دارند با سختی های زیادی دست و پنجه نرم می کنند؟*🌹
#جواب
در جواب سوال باید گفت که 👇👇👇
اولاً :کشور ما ثروت کمی نداشته و اصلاً عامل حضور استعمار در این کشور، همین ثروت و نفتش بوده تا چپاول کنند. اگر اندکی از تاریخ را مطالعه کنیم، می بینین که ۳۵ درصد مردم ایران در سال ۱۳۵۱ سوء تغذیه داشتند که عامل مرگ و میر می شد. وضعیت بهداشت و عمران شهری واقعاً رنج آور بود.
دوماً: مملکت ما پول نفت، زیاد داشت، اما شاه یا استفاده ی شخصی می کرد یا تسحیلات می خرید و با بی مدیریتی او وضع زندکی قشر عادی جامعه مخصوصاً مردم شهرهای کوچک و روستا خیلی سخت اداره می شد. بر اساس آمار بانک جهانی، ۴۶ درصد مردم ایران در سال ۱۳۵۶ زیر خط فقر بودند. بر اساس گفته های امیر عباس هویدا خیابان های تهران مملو از گدا بود، فقر و بدبختی و مرض بیداد می کرد. این اوضاع مردم در زمان شاه بود.
ثالثاً: ملاک قضاوت ما نباید نرخ اجناس باشد، بلکه باید "قدرت خرید" مردم باشد. در آن زمان حقوق یک کارمند معمولی حدود ۲۰۰ تک تومان و دستمزد روزانه ی یک کارگر، حدود ۶تومن بود.الان یک کارمند می تواند با حقوق ۳۰ ماهش یک پراید بخرد، اما آن موقع یک کارمند با حقوق ۹۰ ماهش می توانست پیکان بخرد. پس "قدرت خرید" مردم ملاک هست که در دوران بعد از انقلاب بالاتر رفته است.
#سوال
🌹*چرا رهبری جلوی فسادها را نمی گیرد و یا چرا فلان مسئول مهم دولتی را عزل نمی کند؟*🌹
#پاسخ👇👇👇👇👇
✨تا وقتی فهم تمام یا اکثریت مردم، همراه رهبری دینی جامعه نشود، رهبر جامعه برای حفظ اصل نظام و گاه برای حفظ اصل اسلام، تصمیم حکومتی و بزن بَهادُری نمی گیرد. مگر امیر المومنین علیه السلام نمی توانست کسانی که به خانه ی او حمله کردند با قدرت شمشیر، کنار بزند؟ اگر قرار باشد بنی صدری که ۹۰درصد مردم به او رای داده اند توسط رهبر جامعه، بدون فهم مردم و بدون اینکه مردم متوجه خیانت های او شده باشند عزل شود یقیناً پایه های دینی با این کار، متزلزل می شود و جامعه دچار فتنه می شود. مانند فتنه ۸۸ که عده ای با مکر دشمن داخلی و خارجی، به خیابان ها ریختند و ماه ها برای کشور هزینه تراشیدند.
✨علاوه بر این تا وقتی غالب مردم، خودشان به این نقطه نرسند که فلان مسئول خائن است عزل او عامل تشنج، جنگ روانی، اختلافات قبیله ای، دو قطبی سازی کاذب و حتی فتنه و آشوب می شود.لذا رهبر جامعه بر خود لازم می داند تا به رای مردم احترام بگذارد.
بنابراین خود مردم باید بستر فعّالیّت و تحقّق اهداف امام معصوم را فراهم کنند، یعنی باید مردم، حرف امام را تبعیّت کنند تا حکومت دینی با تمام ابعادش و به طور کامل محقّق شود، یعنی مقبولیت امام معصوم و حکومت دینی به دست مردم است و به طور ساده تر مردم باید بصیرت داشته باشند.
📝 #یادداشت | چند نکته مهم برای جلسات تبیینی #دهه_فجر
🍃🌹🍃
1⃣ مقایسه اقدامات صورت گرفته بعد از انقلاب با اقدامات زمان طاغوت چندان موثر نیست، امّا مقایسه پیشرفتهای ایران در ابعاد مختلف با کشورهای پیشرفته اثربخشی بیشتری دارد.
2⃣ یکی از سختترین ابعاد روشنگری و تبیینی، حوزه معیشتی است، باید پذیرفت کسانی که با ادبیات تند نسبت به مسائل معیشتی اعتراض میکنند، حق با آنها است. اما دلیل مشکلات معیشتی امروز و راه حل آنها، قابل بحث است. برخیها علت مشکلات معیشتی را به انقلاب ربط میدهند و راهحل آن را عدول از آموزههای انقلاب اسلامی عنوان میکنند که این کاملاً غلط است، زیرا ما باهمین آموزههای انقلابی در ابعاد دفاعی، علمی، بهداشتی و درمانی و ... به موفقیتهای شگرف رسیدهایم، اما در حوزه اقتصادی بعضاً با افکار التقاطی اسلامی _ لیبرالی عمل کردیم، علت نابسامانی معیشت مردم معمولا عمل نکردن به آموزههای انقلابی و اسلامی است.
3⃣ یکی از محورهای موثر مقایسه نوع مدیریت ولی فقیه و امامین انقلاب با محمدرضا پهلوی است. این مقایسه سبک زندگی، نوع مدیریت، شجاعت و اخلاق مداری و ... را شامل شود.
4⃣ هسته مرکزی در امر روشنگری معرفی کامل و هوشمندانه دشمن است. آمریکا، انگلیس و پدر و پسر پهلوی و جنایت های آنها علیه ملت ایران و حتی دزدی های خاندان پهلوی را باید خوب معرفی کرد. به سخن دیگر اگر مشخص شود که تنها شاهان ایران که منصوب به بیگانگان هستند، پسر و پدر پهلوی است و اینکه آنها در طول اراده کسانی که آنها را منصوب نمودند فعالیت میکردند، روشنگری نسبت به مابقی قضایا ساده تر خواهد بود.
5⃣ فلسفه وجودی مسئولان کشور به فرموده مقام معظم رهبری، نوکری مردم است و ارتباط مستمر مسئولان با مردم لازمه فلسفه فوق می باشد لذا صرف هدایتگری هادیان سیاسی و روشنگران فرهنگی کافی نیست، بلکه باید مسئولان بخشهای مختلف حکومتی را در مساجد و پایگاههای فعال به میان مردم آورد و زمینه پاسخگویی آنها را به مردم در موضوعات مختلف فراهم نمود.
6⃣ هدف جلسات تبیینی علاوه بر مقابله با جنگ روایتی دشمنان ملت ایران، باید به تشویق مردم جهت مشارکت در راهپیمایی احتمالی ۲۲ بهمن منتهی گردد و نقش و تاثیر حضور آنها در ارتقاء قدرت ملی کشور برای حل سریعتر مشکلات تبیین شود.
✍ دکتر قاسم حبیبزاده
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#سوال
🔹چرا رهبر معظم انقلاب پس از بارها تذکر خودشان وارد میدان جهاد_تبیین شدند؟
🍃🌹🍃
💥پاسخ👇
در ایام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی که جریان اصلاح طلب و غربگرایان بدنبال تولید محتوا و برنامه هایی برای سرپوش گذاشتن بر فجایعی که در دهه ۹۰ بر سرکشور آورده اند هستند و متاسفانه کمتر از سوی رسانههای انقلاب به این موضوع پرداخته می شود!
🔸 برهمین اساس رهبر معظم انقلاب پس از بارها تاکید بر تبیین واقعیات و جهاد تبیین این بار خودشان وارد میدان شدند وهدفشان از این عنوان ،بیدار کردن مردم جهت شناخت بیشتر از تفکر لیبرالی وغرب پرستانه است که با آبروی خود ومردم کشور چه کردند.
#دهه_فجر
#روشنگری #ثامن
#پرسش وپاسخ
🍃🥀🍃🥀🍃🥀
#سوال
🌹*می گویند در زمان شاه در مدارس شیر و میوه رایگان به بچه ها می دادند ولی الان در نظام جمهوری اسلامی خبری از این خدمات نیست؟!*🌹
#پاسخ👇👇👇👇
در جواب این سوال باید گفت.......
✨اولاً : برای عادلانه قضاوت کردن یک چیز باید هم زمان "خوبی ها" و " کاستی ها" را باهم ببینیم تا بتوانیم عادلانه قضاوت کنیم و این را هم بدانیم که برای قضاوت یک نظام باید نگاه کلان و عمیق به آن داشته باشیم و با توجه به اهداف، آرمان ها و مجموعه ی عملکردها، آن را قضاوت و ارزیابی کرد.
✨دوماً: به فرض در زمان شاه، میوه می دادند به دانش آموزان، البته آن هم مقطع خیلی کوتاه، نباید به این معنا باشد که نتیجه بگیریم پس نظام ما نسبت به رژیم پهلوی بدتر است.چرا؟ چون ما یک ملاک عُقلایی و منطقی داریم که برای قضاوت، نسبت به عملکرد یک فرد یا یک نظام باید هم زمان، خدمت ها و خیانت های آن را ببینیم و سپس قضاوت کنیم.
✨سوماً: نظام پهلوی یک سیستمی که فاسد بود، ظالم و شکنجه گر بود، خائن بود، مردم را گوسفند حساب می کرد، وابسته به خارج بود، در همه ی امور در اوج عقب ماندگی بود، دیکتاتور بود، ضد اسلام بود و هیچ غیرتی به خاک کشور نداشت و تکه تکه مثل نقل و نبات تقسیم می کرد را ببینید و بگذارید در کنار چند تا کار مثل میوه دادن در مدرسه، خوب چه نتیجه ای حاصل می شود؟ در مقایسه با خدمات جمهوری اسلامی می شود مثل نتیجه ی بازی فوتبال ایران و مالدیو ؛ یعنی هفده بر صفر. فرض کنید یک گل هم مالدیو زده می شود هفده بر یک. اما اختلاف از زمین تا آسمان است.