فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ چند کشور در دوران #جنگ_تحمیلی حامی صدام بودند؟!
⁉️ چرا میگوییم پیروزی ما در جنگ معجزه بود؟
__________________________
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت هفته #دفاع_مقدس
#پرسش_و_پاسخ
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🇮🇷
#یادداشت
🔺️ نقطه راهبردی دفاع مقدس
🔺️ شهریور ۱۳۵۹، رژیم بعث عراق با ۳۲ لشکر زرهی و پیاده از جنوب و غرب پس از پاره کردن قطعنامه ۱۹۷۵ الجزایر در مرزی به طول ۱۲۰۰ کیلومتر تجاوز خود به ایران اسلامی را آغاز کرد. البته به روایت دقیقتر تاریخ جنگ، پنجاه و یک روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، صدام اولین تجاوز خود را آغاز و تا قبل از ۳۱ شهریور 1359 به ۶۳۶ مورد تجاوز و تعرض مرزی رسانده بود.
🔺️ در هشت سال دفاع مقدس، پنج استان کشورمان به طور مستقیم و ۱۱ استان به طور غیرمستقیم(موشکها و هواپیماها) درگیر شدند. ۲۰ کشور اروپایی و عربی در زمینههای نظامی، تبلیغاتی و مالی از صدام حمایت کردند؛ ولی در نهایت پس از هشت سال و انجام ۶۲ عملیات بزرگ و دهها عملیات کوچک و ایذایی، متجاوز از تمام مرزهای بینالمللی با خفت و خواری بیرون رانده شد، برای اولین بار در تاریخ ۲۰۰ ساله کشورمان حتی یک وجب از خاک کشورمان از دست نرفت و بخشهای اشغال شده به وطن بازگشت و صدام به عنوان متجاوز از سوی سازمان ملل به دنیا معرفی شد.
🔺️ این شمهای کوتاه از شناسنامه شکلی دفاع مقدس بود.
🔺️ در تبیین جنگ هشت ساله باید مقطع سوم خرداد سال 1361 را یک نقطه راهبردی برای تغییر مدل و ماهیت جنگ تفسیر کرد. تا پیش از فتح خرمشهر در سال 1361 ماهیت جنگ، موجودیتی دفاعی و آزادسازی مناطق اشغالی بود؛ زیرا اصل نظام و انقلاب اسلامی در معرض نابودی قرار گرفته بود و تمام هم و غم نظام، دفاع و جلوگیری از اشغال خاک وطن بود.
🔺️ روی کار بودن دولت لیبرالی بنیصدر نیز که به دادن زمین و گرفتن زمان معتقد بود، کار را سخت کرده بود و این تفکر غیرجهادی باعث شده بود شکاف و واگرایی در رفتار تاکتیکی و سردرگمی در دفاع مشهود باشد.
🔺️ با کنار گذاشته شدن بنیصدر و تفکر لیبرالی، فصل نوینی در دفاع مقدس آغاز شد که طلیعه آغازین آن فتح خرمشهر در سوم خرداد سال 1361 بود و از این به بعد ما وارد فضای دیگری شدیم که هنوز هم در این فضا هستیم؛ چرا که این فضا حد یقفی ندارد و آن جنگ تهاجمی و موقعیتی است.
🔺️ در واقع، فتح خرمشهر به منزله پایان دورهای از جنگ از یکسو و آغاز دورهای جدید از سوی دیگر بود.
🔺️ در این دوره، ماهیت جنگ تغییر کرد، تمام ظرفیتهای نظام پشت سر این مدل قرار گرفت، موازنه قدرت به سود ایران عوض شد، منزلت کشورمان ارتقا یافت، دشمنان از نابودسازی ناامید شدند، صدام در آستانه سقوط قرار گرفت، ملتهای منطقه مانند افغانستان و عراق به شکستناپذیری انقلاب اسلامی اطمینان یافته و امیدوار به پیروزی مبارزات خود شدند، دوره غافلگیر شدن به پایان رسید و از این پس با قوت ایمانی و قدرت تهاجمی، به مرحله بازدارندگی رسیدیم، دانستیم که اگر آمادگیهای نظامیمان روز به روز ارتقا یابد، ولی از رصد تهدیدات دشمن غافل شویم، ممکن است هزینهای به مراتب سختتر از گذشته را متحمل شویم.
🔺️ پس از فتح خرمشهر جنگ پدافندی و دفاعی جای خود را به مرحله نوینی از جنگ، یعنی موقعیتی داد و به برکت این مدل بومی از کنار رود کرخه به سواحل مدیترانه تغییر موقعیت دادیم. برای حراست از کیان نظام اسلامی، خاکریزهایمان را کیلومترها بیرون از مرز و حتی گاهی به پشت دشمن منتقل کردیم. حضور در سوریه، عراق و... تداوم جنگ تهاجمی و موقعیتی ملت ما بود، نه قدرت پدافندی و دفاعی.
منبع: سایت بصیرت
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #هفته_دفاعمقدس
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن34
•••👇👇👇•••
🆔https://eitaa.com/samen_felavarjan
🇮🇷
#عکسنوشت
✴️منشور چهار وجهی رهبر انقلاب برای بهتر «شناختن و شناساندن» دفاع مقدس.
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #هفته_دفاعمقدس
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 https://eitaa.com/samen_felavarjan
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠کلیپ تصویری: پدر آفتاب
🔸معرفی امام حسن عسکری (علیه السلام) از ولادت تا شهادت
🔻دانلود فایل با کیفیت FHD 👇
https://t.me/c/1296151914/20223
#چهارده_خورشید
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مهمترین بخش زندگی امام عسکری علیهالسلام
▪️نهادینه کردن تفکر مهدویت؛ برجستهترین بخش زندگی عسکری علیهالسلام
🎙 حجتالاسلام رفیعی
33.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه با رزمندگان و پیشکسواتان هشت سال دفاع مقدس شهرستان خط شکن شهرستان فلاورجان به مناسبت هفته دفاع مقدس
فیلمبردار محمدمهدی کاظمی
تدوین و هماهنگی مجتبی موسوی
#بسیج_پیسکسوتان_شهرستان_فلاورجان
#خبرگزای_بسیج_شهرستان_فلاورجان
51.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه با رزمندگان و پیشکسواتان هشت سال دفاع مقدس شهرستان خط شکن شهرستان فلاورجان به مناسبت هفته دفاع مقدس
فیلمبردار محمدمهدی کاظمی
تدوین و هماهنگی مجتبی موسوی
#بسیج_پیسکسوتان_شهرستان_فلاورجان
#خبرگزای_بسیج_شهرستان_فلاورجان
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه با رزمندگان و پیشکسواتان هشت سال دفاع مقدس شهرستان خط شکن شهرستان فلاورجان به مناسبت هفته دفاع مقدس
فیلمبردار محمدمهدی کاظمی
تدوین و هماهنگی مجتبی موسوی
#بسیج_پیسکسوتان_شهرستان_فلاورجان
#خبرگزای_بسیج_شهرستان_فلاورجان
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨آخرین مکالمه شهید مهدی باکری و شهید احمد کاظمی
🌷 هفته دفاع مقدس گرامی باد🌷
┄┅┅┅❀🇮🇷❀┅┅┅┅┅┅
به بهانه شهادت امام #حسن_عسکری علیه السلام
📌تبیین حقیقت در اوج محدویت
🔸زندگی و امامت امام حسن عسکری ویژه است. آن حضرت با انواع محدودیت ها روبرو بودند:
۱. محدویت در مکان سکونت
حضرت بیشتر مدت عمر خود را سامرا بودند. این شهر پادگان نظامی بود. افزون بر آن حضرت گاهی به زندان و سلولهای انفرادی افکنده می شد.
۲. محدویت در روابط اجتماعی
آن حضرت به شدت از روابط اجتماعی منع می شدند.ایشان در سامرا در حصر بودند و از هرگونه ارتباط آزاد با مردم به ویژه شیعیان باز داشته می شدند. حلبی می گوید:
«در عسکر جمع شدیم و روزی که حضرت از خانه خارج می شد، منتظر ماندیم تا او را زیارت کنیم. اما دستور کتبی حضرت صادر شد که: «کسی بر من سلام نکند و حتی کسی با دست، مرا نشان ندهد و به طرف من اشاره نکند، چون جان شما در خطر است"
۳.محدودیت در ارتباطات خانوادگی
خلفای عباسی با اطلاع از خبر ولادت حضرت مهدی علیه السلام، حضرت امام حسن عسکری را در ارتباطات خانوادگی محدود کرده بود. تفتیش منزل ایشان، جستجو از زنان باردار، جستجو از کودکان متولد شده، حضرت را به شدت در محدودیت قرار داده بود. در گزارش تاریخی آمده است: حضرت مجبور شدند پیش از شهادت، روزی با مادر خویش، حدیث، درباره وقایع سال ۲۶۰ق. و شهادت و مسموم شدنش سخن بگوید و او را از اخبار و رویدادهای آن سال آگاه کند. سپس مهدی موعود(ع) را به او سپرد تا از سامرا خارج کند و برای سفر حج به مکه برود،
۴.محدویت عمر
عمر پربرکت حضرت ۲۸ یا ۲۹سال بیش نشد. مدت امامت ایشان نیز فقط شش سال بود.
تبیین حقیقت
🔺امام حسن عسکری علیه السلام در اوج این محدویت ها به خوبی از عهده تبیین حقیقت برآمدند.
حضرت با حفظ و گسترش سازمان وکالت پیام های تبیینی خود را به دورترین نقاط جهان می فرستادند. نامه های تبیینی حضرت به مردم قم، نیشابور، همدان، عراق و... در تاریخ مانده است. حضرت از این سازمان برای تعلیم و انتقال معارف ناب تشیع به جان و دل شیعیان بهره گرفتند.
📌در حفظ جان و معرفی حجت زمان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه نیز حضرت به خوبی ایفای نقش کردند.حضرت در این مهم با اتخاذ شیوه های گوناگون مانند عقیقه های متعدد برای حضرت مهدی، اجازه ملاقات حضرت به خواص، نامه به شهرها و بشارت ولادت حضرت مهدی، مردم را برای پذیرش امامت و غیبت ایشان آماده کردند. این تبیین حضرت به حدی موثر و اثر بخش است که تاکنون پس از حدود هزار و دویست سال شیعیان آن را با جان و دل پذيرفتند.
#امام_حسن_عسکری
#جهاد_تبیین
✍ #موسی_سلیمانی
🔰 حرف روز
☀️ صد برابر!
فرمانده معظم کل قوا چهارشنبه گذشته در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت بیانات مهمی داشتند. ایشان در بخشی از سخنان خود تأکید کردند: «این کارهای جاریای که دارد انجام میگیرد خوب است، [ولی] اینها باید صد برابر بشود؛ ما توانش را داریم، آدمش را داریم، استعدادش را داریم. میتوانیم کار هنری بکنیم، میتوانیم فیلمهای خوب بسازیم، میتوانیم کتابهای خوب بنویسیم، میتوانیم رمانهای حاکی از حوادث بسازیم؛ میتوانیم؛ [منتها] در این کارهای هنری هدف را فراموش نکنیم، هدف را گم نکنیم.»
سی و پنج سال از پایان جنگ تحمیلی علیه ملت ایران میگذرد. جنگی نابرابر که تنها با ایمان و ارادههای پولادین مردان و زنان و جوانان ایرانی و با فرماندهی شخصیتی، مانند امام خمینی(ره) میشد در برابرش ایستادگی و مقاومت کرد و با همه کاستیها و کمبودهای مادی و تجهیزاتی، با ایثار و فداکاری پیروز میدان شد و جلوی راه دشمن را برای تجاوز و تصرف خاک کشور سد کرد. در طی این سالها ،کارهای ارزشمندی برای ترویج فرهنگ غنی دفاع مقدس در ساحتهای گوناگون فرهنگی و هنری صورت گرفته که برخی از آنها را میتوان آثار ماندگار فرهنگی و هنری دانست؛ از فیلم و موسیقی گرفته تا کتاب و... .
با گذشت بیش از چهار دهه از آغاز جنگ و دفاع مقدس جانانه ملت بزرگ ایران که بدون شک فصل تاریخی و انکارناپذیری از عمر انقلاب بزرگ اسلامی است و هنوز هم تشییع پیکر یک شهید گمنام یا بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس به کانون ابراز عشق و ارادت مردم به انقلاب و ارزشهای آن تبدیل میشود، هنوز همانطور که پیر سفر کرده انقلاب فرمودند، تربت پاک شهیدان مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان است، اما چرا در تبدیل این گنج گرانبها به ذخایر اجتماعی و سرمایه اجتماعی که بنیانهای اجتماعی را تحت تأثیر قرار میدهد، آنطور که باید و شاید موفق نبودهایم؟! چرا نتوانستهایم از این گنج عظیم در ساحت فرهنگی جامعه استفاده کنیم؟! چرا در نمادسازی از این گستره بیکرانه و معرفی چهرههای ماندگار دفاع مقدس به نسل جدید موفق نبودهایم؟! چرا در نبرد رسانهای با قدرتهای سلطهگر و دستنشاندههایشان دست برتر را پیدا نکردهایم؟!
این چراها و دهها سؤال دیگر علت تأکید چندباره رهبر حکیم انقلاب بر کار مستمر، فاخر و اثرگذار درباره دفاع مقدس را بیش از پیش روشن و نمایان میکند و تأکید ایشان بر کار صد برابری در این حوزه نشان از اهمیت فوقالعاده این موضوع دارد که بدون شک از امروز باید دغدغه و اولویت نهادهای فرهنگی و متولی دفاع مقدس و فعالان این عرصه قرار گیرد و حتی لحظهای را هم نباید برای تقویت کارزار فرهنگی از دست داد.
✍️ #علی_حیدری
https://eitaa.com/samen_felavarjan
2_144189955904838735.pdf
10.49M
☀️انتشار رایگان pdf👇
📗 #کتاب_شهدا_و_اهل_بیت 👈 خاطراتی بسیار زیبا از شهدا و رزمندگان و توسل آنها به اهل بیت تألیف #ناصرکاوه بمناسبت فرارسیدن #هفته_دفاع_مقدس، که درباره توسل و عشق شهدا به اهل بیت(ع) است، که با افتخار و بدون چشم داشت مالی، تقدیم شما دوستان و عزیزان می نمایم. این کتاب را بخوانید و با شهدای عزیز، عاشق، قهرمان، شجاع و با ایمان و حسینی، ایران اسلامی بیشتر آشنا شوید و برای اینکه در ثواب آن شریک باشید، سپس آنرا منتشر کنید....
مهرماه ۱۴۰۲
ارادتمند
#ناصرکاوه