مدیریت ۱۶۶ شرکت شستا با کدام معیار انتخاب شده است ؟!
🔻مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با صدور حکمی غیر قانونی و سؤال برانگیز، محمدرضا سعیدی را به عنوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) منصوب کرد.
🔹محمدرضا (میثم) سعیدی، از اعضای طیف رادیکال دفتر تحکیم در دهه هفتاد بود که به همراه برخی عناصر دیگر مانند حقیقتجو و موسوی خوئینی و یوسفیان و تاجرنیا، در فهرست انتخاباتی اصلاحطلبان وارد مجلس ششم شدند و در تحرکات ساختارشکنانه به عنوان پیاده نظام حزب منحله مشارکت نقش داشتند. از این جمع، حقیقتجو و موسوی خوئینی پس از دوره نمایندگی از کشور گریختند و پناهندگی گرفتند.
🔻میثم سعیدی جزو متحصنان مجلس و مدعیان استعفا بود؛ جمعی از افراطیون سیاسی کار که مجلس را به بن بست کشاندند و در حالی که نارضایتی مردم از عدم توجه به مشکلات اقتصادی اوج میگرفت، کوشیدند با تهدید به استعفا در کنار برخی مدیران دولت خاتمی، انتخابات مجلس هفتم را به تعطیلی بکشانند که البته ناکام ماندند.
🔹میثم سعیدی آن روزها بازیچه پدرخواندههای افراطیون بود و صلاحیتش رد شده بود. او همچنین در ادامه پادویی برای پدرخواندههای حزب مشارکت، نامه موسوم به جام زهر را که خواستار تسلیم در برابر آمریکا به بهانه مسئله هستهای بود، امضا کرده بود.
🔻او در عین حال به اعتبار بده بستانهای سیاسی در دولت روحانی، مدیریتهایی را در پتروشیمی جم و شرکت تاپیکو و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار داشته است.
🔹 شستا دارای ۱۶۶ شرکت زیرمجموعه و ۹ شرکت هلدینگ اصلی و چند شرکت هلدینگ فرعی است. شستا در زمینههای مختلفی همچون دارو، معدن، سیمان، تولید برق، فناوری اطلاعات، ترابری دریایی، کشاورزی و دامپروری، نفت، گاز، پتروشیمی و... فعال است.
🔻هلدینگ شستا در زمینه مدیریت سرمایهگذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکتها و در حوزههای مختلفی از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، زنجیره تامین تولید و توزیع دارو، تولید برق و نیروگاه، سیمان و ساختمان، حملونقل، بورس و بیمه و... فعالیت میکند.
🔹بهطور متوسط معادل ۱۰ درصد از مجموع ارزش بازار بورس اوراق بهادار تهران، متعلق به شرکتهای زیرمجموعه شستا است.
🔻برخی از از شرکتهای وابسته به شستا است، عبارتند از: هلدینگ پتروشیمی تاپیکو، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت پالایش نفت ایرانول و پتروشیمی جم.
🔹احسان احمدی معاون سازمان تامین اجتماعی چندی پیش گفته بود: شستا اکنون با ۱۶۳ هزار میلیارد تومان سرمایه بزرگترین شرکت در بازار سهام از نظر حجم سرمایه است. برخی منابع رسانههای هم گفتهاند که سرمایه شستا تا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
🔻 در دورههای گذشته برخی مدیران شستا به عنوان مدیران نجومیبگیر ارزیابی شدهاند و همچنین برای برخی محافل سیاسی، شستا نقش غنیمت سیاسی و انتخاباتی را داشته است.
🔹اسفند سال ۱۳۹۶، کانال روزنامه سلام درباره استیضاح وزیر رفاه و کار نوشت: «یکی از نمایندگان فراکسیون امید که در هیئترئیسه مجلس هم عضو است، از ربیعی برای رای اعتماد درخواست کرده که ۵ نفر از بستگانش در هیئتمدیره شرکتهای بزرگ شستا منصوب شوند»!
🔻فرزندان دیگر این عضو فراکسیون امید، در یکی از شرکتهای زیر مجموعه شستا (آتیه صبا) شاغل بودند. همچنان که فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات، به عضویت و ریاست هیئت مدیره شرکت سولیران (وابسته به شستا) منصوب شده بود.
💢روزنامه کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استاد دانشگاه سوربن: اگر اسرائیل سقوط کند، غرب سقوط خواهد کرد!
🔹دکتر«محمد هنید» استاد دانشگاه سوربن: شعارهای حقوقبشر و آزادی برای پوشاندن چهره زشت پروژه صهیونیسم است که خود بخشی از پروژه اروپایی میباشد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
ظریف، دولت در سایه
یا دولت در دولت پزشکیان!؟
🔹روزنامه زنجیرهای هممیهن، از محمدجواد ظریف به عنوان «دیپلمات در سایه» یاد کرد و با کلیشهای خواندن موضع مقامات رسمی دولت درباره انتخابات آمریکا مدعی شد: موضعگیریهای ظریف پس از انتخاب ترامپ میتواند مبنای یک استراتژی در شرایط جدید باشد(!)
🔹هممیهن در یادداشتی با عنوان دیپلمات در سایه نوشت:
🔻"همهچیز دست به دست هم داده تا ظریف، نقشی متمایز در راستای منافع ملی ایفا کند. عموم مقامات رسمی با انتخاب مجدد ترامپ ترجیح دادهاند در قالب جمله کلیشهای «برای ما فرقی نمیکند که چه کسی رئیسجمهوری آمریکا باشد» از کنار این موضوع گذر کنند؛ که البته با توجه به حساسیت موجود، شاید بتوان به آنان حق داد.
🔻اما تنها کسی که در این میان واکنشی متفاوت از خود نشان داد، معاون راهبردی رئیسجمهور بود که خطاب به ترامپ گفت: «آقای ترامپ باید نشان بدهد سیاستهای غلط گذشته را دنبال نمیکند. حتماً متوجه شده که سیاست فشار حداکثری، باعث شد که ایران غنیسازیاش از 3/5 درصد به ۶۰درصد برسد و تعداد سانتریفیوژها نیز افزایش پیدا کند. ایشان اهل محاسبه است، باید چرتکه بیندازد، ببیند که آیا کماکان میخواهد آن سیاست زیانبار را ادامه بدهد یا عوض کند.
🔻این پالسهای ارسالی از سوی ظریف که نشان میدهد که ظریف با درک درست از جایگاه ویژه خود در این برهه حساس، به جای انفعال و سخنان کلیشهای، به دنبال زمینهسازی برای گرهگشایی و هزینهکرد از حیثیت خود است. اظهارات چند روز اخیر او پس از پیروزی ترامپ نیز نشاندهنده آن است که وی با همه مخاطرات و ناملایمات محتمل، آماده این نقشآفرینی و ایفای رسالت تاریخی خود است».
🔹کنایه روزنامه هممیهن به «مواضع کلیشهای»، در واقع تخطئه رئیسجمهور و وزیر امور خارجه و تلاش برای ایجاد دولت در دولت است؛ چه اینکه آقای پزشکیان تاکید کرد: «برای ما هرگز تفاوتی ندارد که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده است، چرا که کشور و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی باعزت و عظمت متکی است».
🔹آقای عراقچی هم در گفتوگو با اشپیگل تاکید کرد: «انتخابات آمریکا برای ما اهمیتی ندارد. ما سیاستهای خودمان را دنبال میکنیم».
نوشابه باز کردن برای ظریف و تملقهای نچسب نسبت به وی در حالی است که در دوران وزارت ظریف، هم برجام به بدترین شکل ممکن تدوین شد که نتیجه آن واگذاری امتیازات نقد در مقابل وعدههای نسیه و نقض عهدهای فاحش دولت اوباما بود؛
🔹و هم ترامپ توانست بدون هیچ هزینهای از توافق خارج شود و نزدیک سه سال، دولت روحانی را به انجام یکطرفه تعهدات وادار کند و اگر قانون اقدام متقابل مجلس نبود، این بیگاری همچنان ادامه پیدا میکرد. در این دوره، شمار تحریمها در مقایسه یا پیش از برجام، بیش از دو برابر شده بود!
🔹از سوی دیگر، سخنان ظریف در فاکتور کردن غنیسازی 60درصدی، در حالی است که ظریف پیش از این به همراه روحانی، به قانون اقدام متقابل مجلس حمله کرده بود و غنیسازی 60درصدی یکی از الزامات همین قانون بازدارنده بود.
🔹در حالی که ترامپ، برجام را بههم زده و دولت بایدن هم حاضر به ارائه تضمین و لغو معتبر تحریمها نبود و مذاکرات احیای برجام نیز به همین علت به بنبست رسید، آقای ظریف در تبلیغات انتخاباتی ادعا کرد: «اگر قانون اقدام راهبردی مجلس نبود، میتوانستیم با بایدن توافق را احیا کنیم».
🔹این نکته هم شایان ذکر است که دولت ترامپ برای مذاکره با دولت روحانی و تیم ظریف، 13 شرط توهینآمیز گذاشته بود. هنگامی هم که ظریف چهار با اشپیگل مصاحبه کرد و تداعی درخواست مذاکره از آن گفتوگو شد، ترامپ پاسخ داد: نه مرسی!
🔹حالا بعد از چهار سال، روزنامه هممیهن، همان روند موهن و پرخسارت را به عنوان شاهکار دوره وزارت ظریف معرفی میکند و ضمناً پیشنهاد دور زدن پزشکیان و عراقچی توسط ظریف را میدهد!
💢روزنامه کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢✅ یادداشتی بر فرمان هفت ماده ای مقام معظم رهبری در خصوص وظایف فعالان حوزه مجازی و شبکه های اجتماعی
🔴امید آفرینی : در همه عرصه بویژه اقتدار نظام در عرصه داخلی و حل و فصل مسائل و موضوعات کشور از طروق معمول و متداول قوای سه گانه بویژه دولت و وزرای مسئول با انگیزه امید آفرینی و انگیزه فعالیت و امید به آینده روشن و در قله اقتدار ماندن نظام و حاکمیت در همه حوزه ها.بخشی از آن در حوزه مدیریتی دولت در بهبود معیشت و اقتصاد جامعه و رفع دغدغه های اصلی آحاد مردم در اشتغال و کار و...بخشی دیگر برعهده مردم و دلدادگان انقلاب و رهبری است که امید به آینده درخشان را متذکر شده و نقاط ضعف را به مسئولان منعکس نموده تا راه حلی برای آن ها تهیه و عملیاتی کنند انشاءالله
🔴توصیه به ایستادگی: قرآن کلام خدا ما را به استقامت همراه با درایت و تدبیر توصیه نموده... فاستقم کما امرت ...پس در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی باید برنامه مدون و کارشناسی شده و مستمر داشت و مدام با رصد برنامه ها و راهبردهای دشمنان در موقع لزوم و مقتضی با اقدامی مناسب و بجا و بهنگام و درست راهبرد دشمن را خنثی نمود.لحظه ای کم کاری و بی توجهی و غفلت میتواند آسیب های جبران ناپذیری بر ما وارد کند که جبران آنها ممکن است مدتها وقت را گرفته و هزینه های سنگینی بر نظام تحمیل کند که پاسخگویی به آن در درگاه الهی عواقب سختی دارد چون ما باید حافظ خون و راه امامین انقلاب شهیدان باشیم.
🔴 توصیه به تنبلی نکردن :سستی و تنبلی و بیخیال شدن نتیجه ای جز خسارت نخواهد داشت.در فضای مجازی خستگی و کسل شدن و تنبلی پذیرفته نیست.چرا چون ایثارگران ما در دفاع مقدس در بدترین شرایط گرمای طاقتفرسای جنوب و سرمای استخوان سوز غرب کشور ذره ای کم نگذاشتند و آنچه داشتند را در طبق اخلاص نهادند و برای جمهوری اسلامی ایران تقدیم خداوند متعال نمودند.ما سربازان جبهه فرهنگی باید از تنبلی و بیخیال شدن پرهیز و شبانه روزی در تبیین و تحلیل تلاش کنیم تا شاید از مرحمت شهدا در قیامت بهره مند شویم انشاءالله
🔴بصیرت آفرینی: بصیرت و آگاهی دادن به اقشار مختلف مردم تکلیف عینی و واقعی ماست.مقام معظم رهبری مدام در سخنرانی های امید آفرین خود از روشنگری و بصیرت آفرینی توسط سربازان جنگ نرم اشاره نموده اند.بصیرت به تعبیر آقا قطب نمایی است که راه را به ما نشان داده و امید را در دلهای ما زنده میکند و یأس زداست.بصیرت پاسخگوی به شبهات مطرحه شده میباشد و فرد با یافتن پاسخ شبهه خود آرامش می یابد و از افتادن در دام دشمن مانع می شود.
🔴 توصیه به صبر:استقامت و پایداری و صبر در مسیر مبارزه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی امری عقلانی و منطقی و ضروری است.صبر در پاسخگویی به شبهات مطرح شده و لزوم استدلال منطقی و معقول و منطقی و عقلایی هم بر شمار منطق و استدلال ما خواهد افزود و هم یاس و ناامیدی در جبهه معاندان حاکم خواهد شد.پس رزمنده جبهه فضای مجازی بشتاب که نزدیک قله ایم انشاءالله
🔴 توصیه به خسته نشدن : مسیر و میدان مبارزه بس سنگین و مبارزه ای بس سخت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در پیش داریم.پس خسته ام و نمی توانم و نمیشود در فرهنگ بسیجی معنا ندارد.فرهنگ بسیجی فرهنگ میتوانم و میشود و شدنی است و به فرموده خدا در قرآن ...کن فیکون ...
🔴 توصیه به حق : در فضای مجازی به حق بنویسیم و بخوانیم و بگوییم و پاسخگو به شبهات و مسائل باشیم. الگوی ما راه حق و حقیقت باشد، منش اولیای الهی و انبیای الهی و ائمه اطهار علیهم السلام و راهبردهای امامین انقلاب باشد.حرف و انتقاد و شبهه را شنیده و خوانده و آنگاه به استدلال و منطق انقلابی و در موقع مقتضی باسخ دهیم انشاءالله
🟣در شرایط فعلی انقلاب که بحمدالله در اوج اقتدار و عزت و آمادگی در همه حیطه ها با زعامت امام خامنه ای عزیز و آموزه های اسلامی و حضور مردم در عرصه های مورد نیاز نظام ،قرار داریم لزوم بصیرت و روشنگری از الزامات آحاد مردم بویژه افسران جنگ نرم است.پس هشیار باشید که دشمن بیدار است،نه تعلل کنیم و شتابزده عمل کنیم.
✏️سهراب خلیلی
بیست و یکم آبان ۱۴۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢✅ یادداشتی بر فرمان هفت ماده ای مقام معظم رهبری در خصوص وظایف فعالان حوزه مجازی و شبکه های اجتماعی
🔴امید آفرینی : در همه عرصه بویژه اقتدار نظام در عرصه داخلی و حل و فصل مسائل و موضوعات کشور از طروق معمول و متداول قوای سه گانه بویژه دولت و وزرای مسئول با انگیزه امید آفرینی و انگیزه فعالیت و امید به آینده روشن و در قله اقتدار ماندن نظام و حاکمیت در همه حوزه ها.بخشی از آن در حوزه مدیریتی دولت در بهبود معیشت و اقتصاد جامعه و رفع دغدغه های اصلی آحاد مردم در اشتغال و کار و...بخشی دیگر برعهده مردم و دلدادگان انقلاب و رهبری است که امید به آینده درخشان را متذکر شده و نقاط ضعف را به مسئولان منعکس نموده تا راه حلی برای آن ها تهیه و عملیاتی کنند انشاءالله
🔴توصیه به ایستادگی: قرآن کلام خدا ما را به استقامت همراه با درایت و تدبیر توصیه نموده... فاستقم کما امرت ...پس در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی باید برنامه مدون و کارشناسی شده و مستمر داشت و مدام با رصد برنامه ها و راهبردهای دشمنان در موقع لزوم و مقتضی با اقدامی مناسب و بجا و بهنگام و درست راهبرد دشمن را خنثی نمود.لحظه ای کم کاری و بی توجهی و غفلت میتواند آسیب های جبران ناپذیری بر ما وارد کند که جبران آنها ممکن است مدتها وقت را گرفته و هزینه های سنگینی بر نظام تحمیل کند که پاسخگویی به آن در درگاه الهی عواقب سختی دارد چون ما باید حافظ خون و راه امامین انقلاب شهیدان باشیم.
🔴 توصیه به تنبلی نکردن :سستی و تنبلی و بیخیال شدن نتیجه ای جز خسارت نخواهد داشت.در فضای مجازی خستگی و کسل شدن و تنبلی پذیرفته نیست.چرا چون ایثارگران ما در دفاع مقدس در بدترین شرایط گرمای طاقتفرسای جنوب و سرمای استخوان سوز غرب کشور ذره ای کم نگذاشتند و آنچه داشتند را در طبق اخلاص نهادند و برای جمهوری اسلامی ایران تقدیم خداوند متعال نمودند.ما سربازان جبهه فرهنگی باید از تنبلی و بیخیال شدن پرهیز و شبانه روزی در تبیین و تحلیل تلاش کنیم تا شاید از مرحمت شهدا در قیامت بهره مند شویم انشاءالله
🔴بصیرت آفرینی: بصیرت و آگاهی دادن به اقشار مختلف مردم تکلیف عینی و واقعی ماست.مقام معظم رهبری مدام در سخنرانی های امید آفرین خود از روشنگری و بصیرت آفرینی توسط سربازان جنگ نرم اشاره نموده اند.بصیرت به تعبیر آقا قطب نمایی است که راه را به ما نشان داده و امید را در دلهای ما زنده میکند و یأس زداست.بصیرت پاسخگوی به شبهات مطرحه شده میباشد و فرد با یافتن پاسخ شبهه خود آرامش می یابد و از افتادن در دام دشمن مانع می شود.
🔴 توصیه به صبر:استقامت و پایداری و صبر در مسیر مبارزه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی امری عقلانی و منطقی و ضروری است.صبر در پاسخگویی به شبهات مطرح شده و لزوم استدلال منطقی و معقول و منطقی و عقلایی هم بر شمار منطق و استدلال ما خواهد افزود و هم یاس و ناامیدی در جبهه معاندان حاکم خواهد شد.پس رزمنده جبهه فضای مجازی بشتاب که نزدیک قله ایم انشاءالله
🔴 توصیه به خسته نشدن : مسیر و میدان مبارزه بس سنگین و مبارزه ای بس سخت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در پیش داریم.پس خسته ام و نمی توانم و نمیشود در فرهنگ بسیجی معنا ندارد.فرهنگ بسیجی فرهنگ میتوانم و میشود و شدنی است و به فرموده خدا در قرآن ...کن فیکون ...
🔴 توصیه به حق : در فضای مجازی به حق بنویسیم و بخوانیم و بگوییم و پاسخگو به شبهات و مسائل باشیم. الگوی ما راه حق و حقیقت باشد، منش اولیای الهی و انبیای الهی و ائمه اطهار علیهم السلام و راهبردهای امامین انقلاب باشد.حرف و انتقاد و شبهه را شنیده و خوانده و آنگاه به استدلال و منطق انقلابی و در موقع مقتضی باسخ دهیم انشاءالله
🟣در شرایط فعلی انقلاب که بحمدالله در اوج اقتدار و عزت و آمادگی در همه حیطه ها با زعامت امام خامنه ای عزیز و آموزه های اسلامی و حضور مردم در عرصه های مورد نیاز نظام ،قرار داریم لزوم بصیرت و روشنگری از الزامات آحاد مردم بویژه افسران جنگ نرم است.پس هشیار باشید که دشمن بیدار است،نه تعلل کنیم و شتابزده عمل کنیم.
✏️سهراب خلیلی
بیست و یکم آبان ۱۴۰۳
#مسابقه
🔹با سلام و احترام خدمت اعضای محترم کانال 🌼
با توجه به روز حماسه و ایثار مردم اصفهان و همچنین به استقبال از #کنگره_ملی_۲۴_هزار_شهید_استان_اصفهان برآن شدیم جهت بزرگداشت رشادت و ایثار شهدای اصفهان مسابقه ای به یاد و خاطره شهدا برگزار نمائیم،
عزیزان جهت شرکت در مسابقه روی لینک زیر کلیک نمایند تا وارد فرم مجازی مسابقه شوید، شرکت کنندگان محترم دقت نمایند اطلاعات خود را بصورت دقیق وارد نمایند،بعداز تکمیل اطلاعات وارد صفحه بعدی شوید وبه سؤالات پاسخ دهید.
👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/ij978
👆👆👆👆👆👆
✅به تعدادی از شرکت کنندگان محترم به قید قرعه هدایایی از طرف حوزه مقاومت بسیج شهید محمد منتظری بخش قهدریجان اهدا خواهد شد.
👈مهلت شرکت در مسابقه از۱۹ آبان ماه تا ۲۹ آبان ماه می باشد.
↙️به مابپیوندید↙️
╭━━❀🕊❀🇮🇷❀🍃❀━━╮
••✾◆✾••قرارگاه عمار ••✾◆✾••
https://eitaa.com/montazerorg
╰━━❀🍃❀🇮🇷❀🕊❀━━╯
❌شکست کارنمایشی دولت
⏪واردات آیفون دوباره ممنوع میشود؟
🔸اولین بار در سال ۱۳۹۹ با پیگیری بانک مرکزی با مدیریت همتی بحث ممنوعیت موبایل بالای ۳۰۰ دلار از جمله آیفون مطرح شد. یکی از دلایل اصلی بانک مرکزی که وزیر فعلی اقتصاد در راس آن قرار داشت ناترازی شدید ارزی کشور بود.
🔸در ان مقطع که علاوه بر تحریمهای اقتصادی ترامپ، بانک مرکزی درگیر شوکهای ناشی از کرونا نیز شده بود، خواستار ایجاد محدودیتهای ارزی برای کالاهای لوکس از جمله آیفون شده بود.
🔸در اواخر سال ۱۴۰۱ بار دیگر بحث ممنوعیت تخصیص ارز به آیفون های ۱۴ به بعد مطرح شد و مدتی بعد این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
🔸در حالی که به تازگی دولت بر رفع ممنوعیت ایفون تاکید کرده اما به نظر میرسد بار دیگر شواهد ارزی از بروز ناترازیهای شدید در سال اینده حکایت دارد. به عنوان مثال گزارش مرکز پژوهشهای مجلس افزایش ۲۰ درصدی درامد ریالی دولت از صادرات نفت در بودجه ۱۴۰۴ را غیر واقعی قلمداد کرده است.
🔸به احتمال قوی شرایطی مانند آنچه که بانک مرکزی در سال ۱۳۹۹ تصمیم به اعمال محدودیت درخصوص آیفون اتخاذ کرد و یا بحثی که در دو سال اخیر درباره ممنوعیت گسترده آیفون ۱۴ به بالا مطرح شد تکرار شده و دولت چاره ای جز اعمال محدودیت در این حوزه نخواهد داشت./ تسنیم
https://eitaa.com/samen_felavarjan
💢پزشکیان: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست
🗣رئیسجمهور در جلسه شورای عالی فضای مجازی:
🔸جلب رضایتمندی مردم را از ارکان اصلی تصمیم گیری در حاکمیت است. ادامه فیلترینگ با توجه به ایجاد نارضایتیهای عدیده برای مردم قابل قبول نیست.
🔹معتقدم ما بدون درنظرگرفتن رضایتمندی مردم و صرفا بر اساس مفروضات خود نمیتوانیم کشور را اداره کنیم و لذا رضایت مردم باید محور تصمیمات ما قرار گیرد.
🔸باید ببینیم جامعه تا چه میزان از تصمیماتی که ما برای زندگی آنها میگیریم رضایت دارند.
🔹وقتی جامعه از تصمیمات ما راضی نباشد، قطعا تصمیم اتخاذ شده به ضد خودش تبدیل خواهد شد و علاوه بر اینکه سرمایه اجتماعی کشور از بین خواهد رفت موضوع مهم امنیت ما را نیز با چالش مواجه خواهد کرد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
💢ناترازی انرژی بهانه تازه برای مذاکره!
🔹روزنامه «هممیهن» ارگان خبری اصلاحطلبان ناترازی انرژی را بهانهای برای مذاکره با ترامپ کرده و نوشته است: «اکنون دولت پزشکیان بهدرستی پذیرفته که مشکل وجود دارد و جدی هم هست. لذا دستور به حذف مصرف سوخت مازوت داده است. طبیعی است که نتیجه آن نیز قطع برق خواهد بود. از سوی دیگر، دستور قاطع و سریع به رفع موانع سرمایهگذاری در صنعت برق داده شده است.»
🔸هممیهن در ادامه با دادن گرای مذاکره در برابر حل مشکل ناترازی نوشته است: «آقای ظریف بهعنوان معاون راهبردی دولت خطاب به ترامپ و نقد سیاست او در برابر ایران گفت که محصول خروج او از برجام رسیدن ایران به غنیسازی ۶۰ درصد بود. شاید از این نظر سیاست ترامپ بر حسب آنچه مدعی دنبالش است، شکست خورده محسوب میشود. ولی در نقطه مقابل، تحریمهای او کلیت روند اقتصاد و جامعه ایران را تغییر داد. طبیعی است که در این معادله ما باید به زیانهایی که خودمان متحمل میشویم، بیشتر توجه کنیم. البته این به معنای پذیرش اراده طرف مقابل نیست که زیان آن نامحدود است؛ ولی بازی سیاست صفر و یک نیست و همیشه راهی برای رسیدن به میانه وجود دارد.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
💢هژمونی آمریکا فرو میریزد
🔹تارنمای روزنامه «گاردین» وعدههای انتخاباتی «دونالد ترامپ» را درباره تعدیل سازمانهای امنیت ملی این کشور از افرادی که به او وفادار نیستند، موجب تضعیف هژمونی آمریکا در آینده توصیف کرد.
🔸این رسانه انگلیسی با اشاره به چتهای داخلی و گفتوگوهای برخط برخی از سازمانهای تروریستی که دولت ایالات متحده را دشمن خود مینامند، تأکید کرد: «این شواهد نشان میدهد بسیاری از رویکردهای احتمالی دولت آینده رئیس جمهوری منتخب آمریکا نقطه روشنی برای این گروهها خواهد بود.»
🔹گاردین افزود: «برخی تحلیلگران بر این باورند که تحولات دولت آینده دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، در راستای همسویی بیشتر با روسیه و پایان دادن به جنگ در اوکراین، در واقع به نفع کرملین و تضعیف هژمونی ایالات متحده در سطح جهانی است.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
از نقطهیجوش روحانی تا نقطهیجوش پزشکیان
چند دقیقه تا ساعت قطعشدن برق مانده و داریم تدبیر میکنیم؛ مقداری آب برداشتیم، گوشیها را به شارژ زدیم، چند دقیقهی بعد بروم دم در که بچهها از مدرسه بر میگردند، پشتدر نمانند و... سالها بود که خاطرات دههی شصت اینگونه برایم زنده نشده بود!
خدا کند این دوره هم با همین خاطرهبازیهای تلخ و شیرین تمام شود و جنایتی که نیما زم در دولت آقای روحانی دنبال میکرد، اتفاق نیافتد!
او قبل از اینکه دستگیر شود، در یکی از برنامههایش گفت: «ما از روحانی حمایت کردیم چون کشور باید به نقطهی جوش میرسید!»
من کار ندارم که دلیل این قطعیهای برق، تعطیلی صنعت هستهای در دورهی برجام و به دنبالش عدم تولید برق هستهای است یا علت، نساختن نیروگاه در همان دوران کذایی است یا بگوییم مقصر آقای پزشکیان است که تدبیر سوخت نیروگاهها را در تابستان نکرده یا چون میخواهد معاهدهی پاریس را اجرا کند، نیروگاههای ایران باید خاموش شوند؛ اما این را خوب میدانم که باز، خواسته یا ناخواسته دارد با روح و روان مردم بازی میشود؛ آن هم با چیزی به نام برق که وقتی نیست، آب هم نیست، گرمایش هم نیست!
نتیجهای هم که از این تدبیر برای مردم حاصل میشود، چیزی جز رسیدن به همان «نقطهی جوش» نخواهد بود.
حال بدون اینکه بخواهم دچار «توهم توطئه» بشوم، حتی با نگاهی سطحی هم میتوان دید که اگر جامعه به واسطهی عوارض زیانبار این قطعیبرق، به نقطهی جوش برسد، زمامداری سخت خواهد شد؛ خصوصاً اگر کبریتی چون «گرانی بنزین» دانسته یا ندانسته بر این انبار باروت بخورد!
راستی دولت واردات بنزین سوپر به قیمت جهانی را هم آزاد کرد! یعنی لیتری حدود ۸۰ هزار تومان طبق اعلام خبرگزاریها! شاید به زودی خاطرات آزادسازی قیمت آرد و نان هم برایمان زنده شود وقتی چند ماه دیگر پمپبنزینها فقط بنزین آزاد داشته باشند!
خوشبهحال دولتهای غربگرا که با انبوه لشکریان رسانهای خود، این اقدامات تلخ را همچون عسل شیرین به خورد ملت میدهند!
✍عباس بابائی ۲۲ آبان ۱۴۰۳
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت دقیق دوسال پیش رهبرانقلاب از پشت پرده فتنه زن زندگی آزادی
نتانیاهو کثیف ۲۲ آبان۱۴۰۳:
زن زندگی آزادی
رهبرانقلاب مهر۱۴۰۱:
این اغتشاش برنامه ریزی داشت
این برنامه ریزی کار رژیم غاصب و آمریکا و دنباله روهای آن ها بود
https://eitaa.com/samen_felavarjan
♦️️یمن: ناو هواپیمابر آبراهام را در دریای سرخ با پهپاد و موشک هدف قرار دادیم
🔹️سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه سهشنبه خبر داد که یگان موشکی و هوایی این کشور، با دو عملیات ویژه، ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام را هدف قرار دادند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
♦️️ بيانيه نیروهای مسلح یمن: این اقدام (حمله به ناو هواپیمابر آبراهام آمریکا) با تعدادی موشک کروز و پهپاد در حالی انجام شد که دشمن آمریکایی در حال آماده سازی برای انجام عملیات خصمانه به منظور هدف قرار دادن کشورمان بود که خنثی شد.
️
https://eitaa.com/samen_felavarjan
💢یک تصمیم فنی یا سیاسی؟
🔹شرکت توانیر جدول خاموشی برق در شهرهای گوناگون را اعلام کرده است. این خاموشیها در این فصل از سال به نوعی بیسابقه بوده و موجب تعجب مردم شده است. دولت با اعلام اینکه برای سلامتی مردم و جلوگیری از مازوتسوزی تصمیم گرفته شده است که سه نیروگاه با سوخت مازوت از مدار خارج شوند، به نوعی عامل قطعی برق را این موضوع اعلام کرد. برخی رسانهها نیز با تیترهایی شبیه خاموشی در قبال سلامتی سعی کردند از تصمیم دولت حمایت کنند؛ ولی در مقابل برخی رسانهها و به ویژه در شبکههای اجتماعی خاموشیهای برق در این مقطع سال را محصول بی تدبیری دولت دانستند و دولت را نقد کردند.
🔸گزارش مرکز پژوهشهای مجلس و بررسیهای کارشناسان نشان میدهد، دلیل قطعیهای برق فراتر از موضوع مازوتسوزی سه نیروگاه است و اصولاً دلیلی ندارد با حذف فقط 3 هزار مگاوات برق و آن هم صرفاً در سه استان اصفهان، مرکزی و تهران، تمام نقاط کشور درگیر این موضوع شوند. ضمن اینکه تفاوت مصرف برق بین تابستان و زمستان در ایران بیش از 30 هزار مگاوات است که قاعدتاً این تفاوت نشان میدهد، 3 هزار مگاوات نباید موجب قطعی برق پیش بینی شده در کل کشور شود. گزارش مرکز پژوهشهای مجلس حاکی از آن است که کمبود ذخایر سوخت مایع در نیروگاهها عامل اصلی این خاموشیهاست.
🔹رویه تأمین برق در سالهای گذشته این چنین بوده است که نیروگاهها در زمستان که مصرف گاز بالا میرود، از سوخت جایگزین، یعنی سوخت مایع استفاده میکنند. از مجموع 143 نیروگاه بزرگ کشور 16 نیروگاه میتوانند در صورت ضرورت از سوخت مازوت استفاده کنند، ولی ظاهراً فقط 3 نیروگاه در مواقع ضروری چنین اقدامی را انجام میدادند.
🔸بررسیها نشان میدهد، سوخت مازوت برای سلامتی بسیار مضر است و حتی میتواند موجب مرگ افراد شود. بنابراین ادعای دولت مبنی بر اینکه به خاطر سلامتی مردم اجازه نداده است برای تأمین برق مازوت بسوزانند، حرف گزافی نیست؛ اگرچه عامل خاموشیها ناترازی در تأمین سوخت نیروگاهها بوده است.
🔹نکته دیگر اینکه این ناترازیها محصول یک بازه زمانی کوتاهمدت نیست و در دولت سیزدهم نیز این ناترازیها وجود داشت؛ اما در دولت سیزدهم با تأمین کافی سوخت مایع جایگزین به صورت موقت این مشکل رفع شد؛ ولی نتوانست به صورت اساسی رفع شود و ناترازی در این حوزه ادامه پیدا کرد.
🔸در این وضعیت نکته مهم نحوه مواجهه با این موضوع است. فارغ از نگاههای سیاسی، دولت باید از تمام ظرفیت کشور برای رفاه حال شهروندان و مخصوصاً تأمین پایدار انرژی استفاده کند. به نظر میرسد، هر دولتی در این شرایط همین تصمیم را میگرفت؛ اگرچه میتوان دولت را در قبال کم توجهی به تأمین سوخت جایگزین در تابستان نقد کرد؛ اما در این وضعیت بهترین تصمیم مدیریت مصرف برق است یا به عبارتی دیگر خاموشیهای برق تصمیمی سیاسی نیست؛ بلکه یک تصمیم فنی است و مواجهه با آن نیز باید فنی باشد، نه سیاسی.
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
201656_478_241113_122817.pdf
219K
نشریه تحلیل ها ورویدادها
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۱
🔹 حدود شش ماه از شهادت رئیس جمهور خدمتگزار می گذرد. همچنان یاد و مرام او می تواند برای مدیران ما در عبور از چالش ها، الهام بخش و راهگشا باشد. آنچه در ادامه می خوانید، تبیین شخصیت و مکتب مدیریتی شهید رئیسی از زبان رهبر حکیم انقلاب است:
✳️رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (۱۴۰۳/۳/۱۴):
🔻رئیسی عزیز در خدمتگزاری به کشور یک نصاب تازهای را به وجود آورد/ ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا برجستهتر کرد/ هرکدام از اینها برای رؤسای جمهور آینده ما سرمشق است
🔹همه اعتراف کردند که مرد کار بود. مرد عمل بود. مرد خدمت بود. مرد صفا و صداقت بود. این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور یک نصاب تازهای را به وجود آورد.
🔻برای مردم کرامت قائل بود، عزت قائل بود. میدان میداد به مردم، به جوانها، برای اظهار نظر.
🔹به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد میکرد، پاسخ تند، پاسخ زشت، پاسخ عصبی، به کسانی که حتی به او اهانت کرده بودند، نمیداد. متقابلاً در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت. صریح صحبت میکرد، مرزیندی صریح داشت، به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد.
🔻در مسائل خارجی از فرصتها به بهترین وجهی استفاده کرد. ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد.
🔹هر کدام از اینها برای سیاستمداران ما، برای رؤسای جمهور آینده ما، برای کسانی که در یک بخشی مورد اعتماد ملت قرار میگیرند، یک سرمشق است.
✳️ رهبر انقلاب در دیدار مردمی عید غدیر (۱۴۰۳/۰۴/۰۵):
🔻رئیس جمهور فقیدمان شهید خدمت، رئیسی عزیز، به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشت. من ایشان را از قبل میشناختم و در دوره سه ساله نیز مرتب با نن دیدار داشت و ملموس بود که با اعتقاد و دل و جان حرکت میکند.
🔹در کشور امکانات زیادی داریم که برخی طبیعی هست و برخی نیز بعد از انقلاب به مرور تولید شده است و برخی دولتها از این ظرفیت واقعاً استفاده نکردند و برخی دولتها استفاده کردند و برخی نیز خوب استفاده کردند و دولت سیزدهم خوب استفاده کرد و اگر دولت ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل میشد.
🔻شهید رئیسی (رضوان اللّه تعالی علیه) اهل کار جهادی بود؛ واقعاً شب و روز نمیشناخت؛ واقعاً دنبال آفرین و احسنت برای اینهمه کاری که میکرد نبود؛ این را ما از نزدیک دیدیم، حس کردیم. به معنای واقعی کلمه تلاش میکرد، کار میکرد، هر آنچه از دستش برمیآمد انجام میداد، خیلیها هم نمیفهمیدند؛ یعنی کارهایی نبود که جلوی چشم مردم باشد، ولی کار میکرد.
✳️ رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حُکم آقای پزشکیان (۱۴۰۳/۵/۷):
🔻چهار سال زود میگذرد، لکن در همین مهلت زودگذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد، کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای رئیسیِ عزیزِ ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد، کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءالله ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.
💢ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۲
✳️رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم (۱۴۰۳/۴/۱۷):
🔻یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همهی ماها، برای دولتها و رؤسای دولتها، برای اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، برای مردم احترام قائل بود، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را با حضور در میان مردم، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزیهای خودش قرار میداد... این درست همان چیزی است که مورد نظر اسلام است؛ یعنی با مردم بودن.
🔹یک نقطهی دیگرِ ایشان، اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً فرض کنید مثل همین انتقال آب از دریا به چند نقطه یا مثلاً در همین مسئلهی آب، انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئلهی شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد. طرحهای گوناگونی از این قبیل داشت.
🔻به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشستوبرخاستها روی این مسئلهی تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس از آنها هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان به این تواناییها باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت که ما خیلی از مشکلات کشور را یا به یک صورت همهی مشکلات کشور را میتوانیم با تکیهی به ظرفیّتهای داخلی حل کنیم؛ و لذا دنبال این کارها هم بود.
🔹خصوصیّت دیگر ایشان که خب این را همه میفهمند و دیدهاند، خستگیناپذیری از کار بود. من مکرّر ایشان را توصیه میکردم به اینکه یک قدری استراحت کند... ایشان همیشه میگفت من از کار خسته نمیشوم، واقعاً هم کأنّه خسته نمیشد؛ آدم تعجّب میکرد. نصفهشب از سفر خارجی برگشته، صبح در فلان نقطهی مثلاً کرج یا فلان جا با مردم دیدار عمومی دارد یا جلسه میگذارد برای مسائل مختلف! اینها کارهای خیلی مهمّی است.
🔻جدّاً متواضع بود، جدّاً بردبار بود. آدم صبوری بود، اهل مدارا بود با کسانی که اختلاف نظر داشتند؛ چه اختلاف نظری، چه اختلافات نظریای که منتهی میشد به اختلاف عملی. خب میدانید در ادارهی کشور این چیزها وجود دارد دیگر؛ ایشان میآمد به بنده هم میگفت، مطرح میکرد، مواردی را ذکر میکرد، اوقاتش هم تلخ میشد، امّا در عین حال ایشان با آن طرفهای مورد نظر با مدارا رفتار میکرد.
🔹یک نکتهی برجستهی دیگر از مرحوم آقای رئیسی، مأیوس نشدن از زخم زبانها بود. این نقطه ضعف خیلی از ماهاست که تا یک کسی زبانش به انتقاد از ما میچرخد فوراً یا دلمان میشکند یا نمیدانم اوقاتمان تلخ میشود یا بدمان میآید که چرا ناسپاسی شد از ما. و از کار میمانیم. ایشان نه، به ایشان زخم زبان هم میزدند زیاد، مأیوس نمیشد. حالا البته نمیشود گفت رنج نمیکشید. چرا، رنج هم میکشید. گاهی پیش بنده شکایت هم ایشان میکرد. لکن مأیوس نمیشد و سرد نمیشد از کار کردن، دنبالگیری کردن.
🔻ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۳
🔻رهبر انقلاب: یک نقطهی برجستهی دیگری که در ایشان وجود داشت این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان با هم و در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی... اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آنچنان تند و بهاصطلاح دورکننده که [ارتباط] قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن و مانند اینها.
🔹دوپهلو حرف زدن و ملاحظهی این را کردن که اگر ما مواضع انقلابیمان را صریح بیان کنیم، فلان آدم، فلان دسته، فلان شخصیّت ممکن است ناراحت بشوند، این ملاحظات را ایشان نداشت؛ یعنی مواضع انقلابی خودش را، همان که به آن معتقد و پابند بود، ایشان صریح بیان میکرد. در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، از او راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که شما ارتباط برقرار میکنید، ایشان گفت خیر! صریح؛ یعنی بی هیچ ملاحظه و حاشیه و لابهلا [چیزی گفتن]؛ نخیر، ایشان صریح بود. در همهی موارد، آنجور که ما دیده بودیم، ایشان همینجور بود.
🔻اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت... این موجب شد که بعد از شهادت ایشان، من دیدم چند نفر از سران برجستهی دنیا که حالا در دنیای امروز جزو چهرههای برجسته و درجهی یک محسوب میشوند، در پیامهایی که به بنده راجع به ایشان دادند از ایشان به عنوان یک چهرهی برجسته تمجید کردند؛ این خیلی مهم است؛ یعنی نه به عنوان یک سیاستمدار معمولی، [بلکه] به عنوان یک سیاستمدار برجسته از ایشان تعبیر کردند و اسم آوردند.
🔹من این موارد را گفتم برای اینکه اینها ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّهی مجریهی یک کشور است، میتواند مجموعهی این خصوصیّات عملی و فکری و قلبی و مانند اینها را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند ــ میشود، میتواند ــ که ایشان بحمدالله داشت... این خصوصیّات برای دولتها، برای رؤسا، برای وزرا، همه الگو است؛ انشاءالله که از این الگو همه استفاده کنند، همهی ما استفاده کنیم، بنده هم استفاده کنم.
💢روزنامه کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
💢شلیک به راه حل دو دولتی برای فلسطین
🔹«بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونی، ماههاست که به دنبال اجرای سیاست اشغال کرانه باختری است که از آن با عنوان «الحاق» یاد میکند. او روز دوشنبه گذشته، دستور داد اداره شهرکسازیها، برنامههایی برای اجرای حاکمیت این رژیم بر سرزمینهای کرانه باختری تهیه کند و تأکید کرد، سال ۲۰۲۵ «سال حاکمیت» خواهد بود.
🔸اسموتریچ در ژوئن گذشته، در یک مکالمه ضبط شده، به صراحت اعلام کرده بود، قصد دارد کرانه باختری را به اسرائیل ضمیمه کند تا مانع از تشکیل کشور فلسطینی شود؛ اما با بازگشت «دونالد ترامپ» به قدرت، اسموتریچ رسماً این موضوع را اعلام کرد.
🔹بنيامين نتانياهو نیز با توجه به بازگشت ترامپ، قصد دارد بار دیگر مسئله الحاق کرانه باختری را به دستور کار دولت خود اضافه کند.
🔸دولت رژیم صهیونیستی در این راستا سیاستی به نام «شهرکسازی عشایری» را ترویج میدهد و با تجهیز شبهنظامیان شهرکنشین به آنها اجازه میدهد به فلسطینیها در روستاها و مناطق عشایری حمله کرده و با تخریب خانهها و آتشسوزی، فلسطینیها را مجبور به مهاجرت کنند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
💢ضد ایرانیتر از مایک پمپئو
🔹روزنامه «نیویورکتایمز» به نقل از سه منبع آگاه خبر داد، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آینده آمریکا قصد دارد سناتور ایالت فلوریدا را برای وزارت امور خارجه آینده ایالات متحده معرفی کند.
🔸این روزنامه آمریکایی افزود: «رئیسجمهور آینده آمریکا همچنان ممکن است نظر خود را تغییر دهد، اما به احتمال زیاد «مارکو روبیو» سناتور آمریکایی را برای این سمت انتخاب خواهد کرد، کسی که جزء گزینههای معاون رئیسجمهوری ترامپ نیز بوده است.»
🔹روبیو 53 ساله از جمله افرادی است که مانند ترامپ به دنبال پایان جنگ اوکراین با روسیه است، اما جبهههای سختی علیه چین و همچنین ایران دارد و به گزارش رویترز جزء تندروترین گزینههای ترامپ به شمار میآید.
🔸سناتور فلوریدا در طول سالهای اخیر در صف اول سیاسیون آمریکایی بوده که خواستار تحریم ایران شدهاند و مواضع تندی علیه تهران گرفته است. روبیو بارها حاکمان کشور را «تروریست» خوانده و از هر فرصتی برای حمله به ایران استفاده کرده و خواستار شدیدترین تحریمها علیه کشور شده است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔰جانشین احتمالی «بورل» در جلسه استماعی که برای تأیید او در پارلمان اروپا برگزار شد، مدعی شد که روسیه، ایران، کره شمالی و به طور مخفیانهتری چین به دنبال تغییر نظام قانونمند جهانی هستند. وی خواستار واکنش اتحادیه اروپا به این تهدید در کنار متحدان و شرکای نزدیک آن شد.
🔰«رافائل ماریانو گروسی» در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: «دولت ایران باید متوجه باشد که وضعیت بینالمللی به شکلی فزاینده در حال متشنج شدن و حاشیههای مانور در حال کاهش است و یافتن راههایی برای دستیابی به راه حلهای دیپلماتیک ضروری است.» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با اشاره به توافق هستهای (برجام) گفت: «این یک پوسته خالی است.»
🔰«مارک روته» دبیرکل ناتو در نشست خبری با «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه در پاریس گفت: «ما باید به تغییر مسیر در جنگ اوکراین بار دیگر متعهد شویم و باید برای ماندن اوکراین در جنگ، اقدامات بیشتری انجام دهیم.» طبق گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، وی افزود: «ما باید با تأمین حمایتهای مورد نیاز برای اوکراین به منظور تغییر مسیر درگیری، هزینه جنگ برای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دوستانش را بیشتر کنیم.» دبیرکل ناتو در ادامه نشست به جنگافزارهای مورد نیاز اوکراین اشارهای نکرد و فقط گفت: «نزدیکی فزاینده روسیه به متحدان خود یعنی چین، ایران و کره شمالی، بسیار نگرانکننده است.»
🔰مدیرعامل مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران گفت: «با ابراز تأسف باید بگویم که پنج کشتی غولپیکر ملی ما در چین در حال تعمیر است که حدود ۱۵ میلیون دلار ارز از کشور برای آن خارج میشود که توان تعمیرات آنها را در داخل داریم.» وی تأکید کرد: «تمام توان لازم برای تعمیرات شناورها را در هر اندازهای در داخل داریم و امروز توانمندی بسیار خوبی در تعمیرات و بازسازی ناوگان ملی ما در داخل وجود دارد؛ اما شاهد سفارش ساخت و تعمیر به خارج از کشور هستیم.»
🔰«جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «کشورهای اروپایی باید خود مسئول امنیت خودشان بوده و به نتایج انتخابات آمریکا تکیه نکنند.» وی که این سخنان را در جریان مصاحبه با نشریه «الپایس» اسپانیا مطرح میکرد، هشدار داد: «اروپا در خطر قرار دارد و مسئولیت امنیتش را خود باید بر عهده بگیرد؛ زیرا نمیتواند هر چهار سال یک بار به حال و هوای انتخابات آمریکا وابسته باشد.» بورل اضافه کرد: «موضوع ظرفیت دفاعی اروپا، پس از درگیری میان اوکراین و روسیه مطرح شده است و تا پیش از این اروپاییها همیشه به فکر افزایش حقوق بازنشستگی بودند؛ اما پس از بحران اوکراین باعث شد فکر کنند که باید قدرت بیشتری برای دفاع از خود نیز داشته باشند.»
#اخبارکوتاه
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴 ماجرای ادغام یا انحلال برخی صندوقهای بازنشستگی
🔹این روزها برای بازنشستگان این نگرانی پیش آمده که حکم جدیدی که در لایحه بودجه درباره تادیه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی آمده است به معنای ادغام یا انحلال برخی صندوقهای بازنشستگی است.
🔹تسنیم در مطلبی به بررسی حکمی در لایحه بودجه میپردازد که مقرر میدارد؛ دولت مجاز است تمام اموال و داراییهای صندوقهای بازنشستگی که بیش از ۵۰ درصد منابع مالی آن برای پرداخت مستمری از محل منابع بودجه عمومی کل کشور تامین میگردد بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی به سازمان مذکور واگذار نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ترامپ میداند که ایران با تهدید و تشر امتیاز نخواهد داد!
🔹پاسخ صریح یوسف عزیزی به کارشناس بیبیسی در مورد سیاستهای ایران در منطقه و موضع دولت آمریکا
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ماهواره نور-4؛ در صف پرتاب نیروی هوافضای سپاه
ماهواره نور-3 علاوهبر امکان ثبت تصویر با دقت تصویربرداری 5 متری در ارتفاع 500 کیلومتری از سطح زمین، میتواند با سنسور جمعآوری سیگنال در نقش رله ارتباطی نیز عمل کند.
ماهواره نور-2 میتوانست با دقت 13 متری اقدام به ثبت تصاویر کند. پس از موفقیت این ماهواره، نور-3 بهعنوان ورژن پیشرفتهتر نور-2 پرتاب شد.
در نقشه راه نیروی فضایی هوافضای سپاه ماهوارههای پیشرفتهتری قرار دارد؛ گام بعدی هوافضای سپاه پرتاب ماهواره نور-4 است. همه ماهوارههای خانواده نور صرفا با مأموریت تصویربرداری نخواهند بود اما نور-4 ورژن ارتقایافته نور-3 است.
پینوشت: ماهواره نور-1 پس از حدود دو سال فعالیت در مدار 425 کیلومتری در 13 آوریل 2022، نور-2 نیز پس از دو سال و دو ماه فعالیت در مدار 500 کیلومتری در 17 می 2024 و نور-3 (نجم) پس از 325 روز فعالیت در مدار 450 کیلومتری در 16 آگوست 2024 از مدار خارج و غیرعملیاتی شدند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan