اما و اگرهای استیضاح رئیس جمهور
✍️ #یعقوب_ربیعی
🔹 با حرکت رسانهای ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوباره بحث استیضاح رئیسجمهور داغ شد. به چند دلیل این استیضاح را به صلاح نمی دانم.
1️⃣ اولا برخی ها استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست.
2️⃣ ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا میماند. فقط همین نظم نیمبند هم از بین خواهد رفت.
3️⃣ گیریم که رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاحکنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند.
4️⃣ "میخواستم، نگذاشتند" مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند."
5️⃣ کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟
6️⃣ سئوال دیگر اینکه افراد آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟
7️⃣ معتقدم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و اشکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد.
8️⃣ سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
#ثامن
قدیری ابیانه: 👈دولت کاخنشینی را به کوخپیمایی ترجیح داده است
👈۹۵ درصد اقتصاد دست دولت و حسن روحانی است
فعال سیاسی اصولگرا گفت: «آقای آشنا اخیرا حرف درستی زد؛ اینکه توهین به رئیسجمهور ملاک انقلابیبودن نیست. بله ما هم قبول داریم که توهین (و نه نقد) به رئیسجمهور کار درستی نیست اما آیا توهینِ رئیسجمهور به منتقدان و مردم ملاک اخلاق سیاسی است و در شأن رئیسجمهور است؟
قدیری ابیانه: دولت کاخنشینی را به کوخپیمایی ترجیح داده است/ ۹۵ درصد اقتصاد دست دولت و حسن روحانی است
به گزارش دیده بان ایران؛ محمد حسن قدیریابیانه درباره توییت های اخیر حسام الدین آشنا گفت: «آقای آشنا و آقای روحانی که نسبت به سفرهای رئیس و نمایندگان مجلس انتقاد میکنند از این موضوع ناراحتند که مجلس جور دولت را میکِشد. در واقع این وظیفه دولت بود که در این نزدیک به هشتسال صدای مردم را بشنود و دغدغه آنها را رفع کند و حالا که این کار را دولتمردان انجام ندادهاند، نمایندگان مجلس میکوشند تا قدری جبران کارهای نکرده را بکنند. آقای روحانی، آقای آشنا و دیگرانی که دولت را در دست داشتند کاخنشینی را به کوخپیمایی ترجیح دادند و دولت بهجای آنکه در سال آخر خود پاسخگوی اعمالش باشد و کاستیهای این سالها را بپذیرد و در صدد جبران باشد، تلاش میکند مجلس را تخریب کند و مجلسی که تازه روی کار آمده و اختیار اجرایی هم ندارد را مسئول مشکلات امروزی معرفی کند.»
او ادامه داد: «باید از دولتیها پرسید که چهطور قوه مجریه با میلیونها پرسنل و در دستداشتن بیش از ۹۵ درصد اقتصاد در این هفتسالواندی کاری نکرد اما انتظار دارد ۲۹۲ نماینده همه مشکلات را یکشبه حل کند؟ میگویند سفرهای اخیر رئیسمجلس نمایشی است و این درحالی است که دولت هفتسالِ تمام بهجای کارکردن مشغول نمایش بازیکردن بود. حداقل انتظار این است که دولت در همین یکسال باقی مانده تلاش کند تا حرکت مثبتی انجام دهد و به دنبال پاسخگویی باشد نه آنکه همین مدت را مشغول فرافکنی و محکوم کردن بیدلیل نمایندگان مجلس باشد. به هر حال هفت سال موقعیتهای ناب این ملت به هدر رفت و انتظار است که دستِکم در این مدت باقیمانده از عمر دولت شاهد تغییر در رفتار قوه مجریه باشیم نه آنکه آقای روحانی به بهانه کرونا نه پاسخگوی مجلس باشد نه جلسات سران قوا را تشکیل دهد.»
این تحلیلگر مسائل سیاسی درباره نقش حسامالدین آشنا در دولت هم تصریح کرد: «آقای آشنا مشاور اصلی و رسانهای آقای روحانی است و همیشه جهتدهی افکار عمومی در دولت در اختیار او بوده است بههمین دلیل مشاورههای او بیتأثیر در آقای روحانی نبوده و در نتیجه در همه اینسالها از افکار عمومی غافل بوده است و البته کسی از نزدیکان جرأت ندارد مواضع آقای روحانی را مورد نقد قرار دهد. برای ما خوشایند نیست که رئیسجمهور کشورمان به سمتی برود که نزد افکار عمومی تا این میزان چهرهای منفی داشته باشد.»
قدیریابیانه در پایان گفت: «آقای آشنا اخیرا حرف درستی زد؛ اینکه توهین به رئیسجمهور ملاک انقلابیبودن نیست. بله ما هم قبول داریم که توهین (و نه نقد) به رئیسجمهور کار درستی نیست اما آیا توهینِ رئیسجمهور به منتقدان و مردم ملاک اخلاق سیاسی است و در شأن رئیسجمهور است؟ آقای روحانی و آقای آشنا در تمام این سالها به مردم و منتقدان دولت توهین کردند در صورتی که ثابت شد اگر به نقدها دلسوزانه گوش میدادند وضعیت کنونی به وجود نمیآمد.»
منبع: فردانیوز
❌ التهابات سیاسی
⚠️ مراقب باشید که تهییج سیاسی برای کشور مضر است... در شرایط متهیج و متشنج سیاسی آسانترین کارهای جاری هم دشوار خواهد شد. هیچ کس به تایید سیاسی کمک نکند یکی از بدترین عیوب برای فعالان سیاسی این است که درصدد اشتقاق و جدایی و بهانه گیری از یکدیگر باشند. بی شک وجود یک محیط غیر منطقی و آرام موجب پیشرفت و رستگاری جامعه خواهد شد و تشنج فضای جامعه و ایجاد التهاب در آن حرکت در جهت خدمت به جریان غیرخودی و دشمنان نظام و انقلاب است.
➕ به تعبیر آیتالله خامنهای که میفرمایند: «اگر کشور بخواهد به سمتی که برای آن مطلوب است پیشرفت کند به محیط آرام و بیتشنج احتیاج دارد. آن کسانی که به پیروی از تبلیغات رادیوهای بیگانه سعی میکنند از آن سیاسی جامعه را متشنج کنند به کشور خدمت نمی کنند.»(۱۳۷۹/۸/۲۴)
🔴 باید قوی شد...
🔻از مدتها پیش جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا و ایادیِ غربیاش، برای سرنگونی جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی، سه طرح را در دستور کار خود قرار داده و دنبال میکند:
1⃣👈 زدن ایرانِ هستهای
2⃣👈 زدن ایرانِ موشکی
3⃣👈 کوتاهیِ دست ایران از منطقه
🔸اول؛ برای زدن ایرانِ هستهای، «برجام» را تحمیل کردند و این برای غرب بهترین نتیجه و شیرینترین دستاورد بود!
🔸دوم؛ برای زدن ایرانِ موشکی، باید ایران را پای مذاکرهای دیگر (برجامِ موشکی) مینشاندند تا امتیاز دیگری بگیرند، اما با تَشر رهبری دیگر نشدنی بود. بنابراین ترور و حذف فیزیکی فرماندهان ارشد موشکی از جمله سردار حاجیزاده در دستور کارشان قرار گرفت! و همانطور که در خبرها آمد، مدتها بدنبال ترور فیزیکیِ ایشان بودند و چون محقّق نشد، با حادثهٔ سرنگونیِ هواپیمای اوکراینی، بهترین فرصت را برای «ترور شخصیتیِ» سردار حاجیزاده مهیّا دیدند و تا حصول نتیجه همچنان در رسانهها ادامه دارد!
🔸و سوم؛ برای کوتاه کردنِ دست ایران از منطقه، چه چیزی بهتر از حذفِ «سرلشکر قاسم سلیمانی»؟!
موفقیت جبههٔ استکبار برای اجرای هر سه طرحش، صرفاً بخاطر یک تفکّر غلط در داخل است: «وادادگی در برابر غرب!»
دولتِ غربگرا و لیبرالمسلکِ فعلی، مدتهاست دست آمریکا و اَیادیش را برای اجرای این همه فاجعه در کشورمان باز گذاشته!
👈 چه باید کرد؟!
برای برونرفت از این وضعیت أسفناک باید «قوی» شد. برای قوی شدن به مجلس و دولتی قوی و انقلابی نیازمندیم.
👈 رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان: «زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزباللهی آماده کنید
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️نقش #اسوه_ها_و_الگوها در رشد اخلاقی انسان
🔷یک گرایش فطری در بشر هست که قهرمانی داشته باشد که الگوی او در زندگی باشد. قهرمانی با کمالات فروان و ویژگی های برجسته، که دیگران فاقد آن هستند. چنین گرایشی در ابعاد اجتماعی هم مطرح است به همین دلیل است که هر ملتی قهرمان و اسطوره ای، هر چند خیالی دارد که بخشی از هویت آن جامعه را تشکیل میدهد. این گرایش نقش مهمی در صعود و نزول اخلاق در بشر دارد. وقتی قهرمان پوشالی باشد یا قهرمانی اش را مدیون معیارهای مبتذل و سطح پایین جامعه باشد، الگو قرار دادنش در بهترین حالت، انسانی میسازد مثل خودش مبتذل. پس ضروری است که هم #معیارهای_صحیح و ارزشمند را شناخت و هم الگویی که با آن معیارها هماهنگ باشد. #دین_اسلام برای پیروانش #شخص_نبی_اکرم (ص) را #بعنوان_الگو و اسوه معرفی مینماید: «لَقَدْ کانَ لَکُمْ فی رَسُولِ اللَّهِ اسْوَهٌ حَسَنَهٌ لِمَنْ کانَ یَرْجُوا اللَّهَ وَ الْیَوْمَ الآخِرَ وَ ذَکَرَ اللَّهَ کَثیراً».[۱]
🔷آیت الله مکارم شیرازی در تفسیر این آیه میفرماید: «این آیه ناظر به جنگ احزاب است؛ به نکته مهمّی اشاره میکند و آن اینکه، علیرغم ضعفها و بیتابی ها و بدگمانیهای بعضی از تازه مسلمانان در این میدان نبرد عظیم، #پیامبر_اکرم (ص) مانند کوهی استوار، مقاومت و ایستادگی کردند؛ از آرایش جنگهای صحیح و انتخاب بهترین روشهای نظامی، لحظه ای غافل نمی ماندند و در عین حال از راههای مختلف برای ایجاد شکاف در جبهه دشمن از پای نمی نشستند؛ همراه دیگر مؤمنان کلنگ به دست گرفتند و خندق کندند، و برای حفظ یارانشان با آنها مزاح و شوخی میکردند؛ برای دلگرم ساختن مؤمنان، آنان را به خواندن اشعار حماسی تشویق مینمودند؛ آنی از یاد خدا غافل نبودند، و یارانشان را به آینده درخشان و فتوحات بزرگ نوید میدادند. همین امور سبب حفظ جمعیّت اندک مسلمین در برابر گروه عظیم احزاب که از نظر ظاهری کاملًا برتری داشتند، شد؛ این ایستادگی و مقاومت عجیب سرمشقی برای همه بود. قرآن میفرماید: «رسول خدا (در میدان جنگ احزاب) اسوه نیکویی بود برای آنها که امید به خدا و روز رستاخیز دارند، و خدا را بسیار یاد میکنند».
🔷نه تنها در میدان جنگ احزاب که مصداق جهاد اصغر محسوب میشد، #پیغمبر_اکرم (ص) اسوه و الگو بودند، بلکه در میدان جهاد اکبر و مبارزه با هوی و هوسهای نفسانی و #تهذیب_اخلاق نیز #اسوه و سرمشق بسیار مهمّی بودند و میباشند؛ و آن کسی که بتواند گام در جای گامهای آن بزرگوار بنهد، این راه پر فراز و نشیب را با سرعت خواهد پیمود. قابل توجّه این که در این آیه، علاوه بر مسأله ایمان به خدا و روز جزا (لِمَنْ کانَ یَرْجُوا اللَّهَ وَ الْیَوْمَ الآخِرَ)، روی یاد خدا نیز تکیه شده است، و با ذکر جمله «وَ ذَکَرَ اللَّهَ کَثیراً» نشان میدهد آنها که بسیار به یاد خدا هستند، از هدایتهای چنین پیشوایی الهام میگیرند، زیرا ایمان و ذکر خدا، آنها را متوجّه مسؤولیّتهای بزرگشان میکند؛ در نتیجه به دنبال رهبر و پیشوایی میگردند، و کسی را بهتر از #رسول_خدا (ص) برای این کار نمی یابند»[۲]
پی نوشتها
[۱] سوره احزاب، آیه ۲۱
[۲] اخلاق در قرآن، جلد ۱، ص۳۷۱
💢 چرا باید جوان مومن انقلابي قدرت #تحلیل داشته باشد؟
❇️ جامعهای که خود را ملزم به #تفکر دربارهی پدیدههای سیاسی میداند، نحوهی صحیح تفکّر در مورد این پدیدهها نیز برایش مهم خواهد بود؛ زیرا بر پایهی تحلیلِ پدیدههای سیاسی و اجتماعی است که انسان به قضاوت مینشیند، تصمیم میگیرد و عمل میکند.
✍️ مقام معظم رهبري:
⚜️ اگر ملّتی قدرت تحلیل خودش را از دست بدهد، فریب و شکست خواهد خورد. اصحاب امام حسن، قدرت تحلیل نداشتند؛ نمیتوانستند بفهمند که قضیه چیست و چه دارد میگذرد.
⚜️اصحاب امیرالمؤمنین، آنهایی که دل او را خون کردند، همه مغرض نبودند، اما خیلی از آنها -مثل خوارج- قدرت تحلیل نداشتند. قدرت تحلیل خوارج ضعیف بود.
⚜️امیرالمؤمنین میفرمود: «و لا یحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر» (نهج البلاغه: خطبه ۳۷۱)؛ اوّل، بصیرت، هوشمندی، بینایی، قدرت فهم و تحلیل، و بعد صبر و مقاومت و ایستادگی.» (۷۰/۱/۲۶)
📌 با مجموعه عکس نوشته هاي روش تحليل سياسي در کانال معيار، با ما همراه باشيد.
#روش_تحليل_سياسي (1)
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
✅ یادداشت/
🛑 صلح تحمیلی مقدمه تأمین منافع آمریکا
🔻رئیس جمهور کشورمان در روزهای گذشته همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسنمجتبی (ع) دوگانه دیگری از جنگ و صلح را در کشور بیان کرد تا ناتوانیهای مدیریتی دولت را در حل مشکلات کشور به نبود رابطه با آمریکا گره بزند. روحانی گفت: «امام مجتبی (ع) به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگ کردیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع هم باید صلح کنیم.»
🔹گزارههای خبری:
۱ـ مدتی است که رسانههای حامی دولت به ستاد انتخاباتی «جو بایدن» در ایران تبدیل شدهاند، کارهای کشور را رها کردهاند و امید واهی میدهند که با آمدن جو بایدن میتوانند شرایط را تغییر دهند؛ روزنامههای شرق، سازندگی، آفتاب یزد و آرمان ملی چنان به تحولات ستاد انتخاباتی بایدن میپردازند که اینگونه توجه، تنها از طرفداران متعصب حزب دموکرات در ایالات متحده بر میآید.
🔸 ۲ـ اصلاحطلبان حتی به این فکر هستند که اگر بایدن رأی بیاورد چه امتیازی به او بدهند. روزنامه آرمان به نقل از عبدالرضا فرجیراد مینویسد: «باید توجه کرد که اگر بایدن برنده انتخابات شود، احتمال دارد که در خصوص موشکهای ایران و مبادله تسلیحات با ایران شرط و شروطی بگذارند.
🔹 ۳ـ در ماههای گذشته بسیاری از تئوریپردازان اصلاحطلب مانند حجاریان، تاجزاده، عبدالله ناصری و... از احتمال شورش جامعه سخن گفتهاند و همزمانی این تئوریها و درخواست مذاکره و صلح برای آمریکا حکایت از آن دارد که برخی از جریانها از دوگانه ترامپ و بایدن به دنبال صلح تحمیلی علیه جمهوری اسلامی هستند. این در حالی است که جمهوری اسلامی در مقطع صلح امام حسن (ع) نیست و اگر میبینیم فشارهای دشمن بیشتر میشود به خاطر خائنانی است که مانند یاران امام حسن (ع) در حال خیانت به کشور هستند. حضرت امام خمینی (ره) تصویر خائنانه این جریانها را به خوبی نشان داده است: «امام حسن (ع) آنقدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل میکند، با خیالهای کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش میایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، وـ عرض میکنم کهـ شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، ج ۹، ص ۳۰)
🔺نکته راهبردی: «وندی شرمن» سرپرست تیم مذاکرهکننده هستهای در دولت اوباما، صراحتاً اعلام کرد: «کاری که برجام با برنامه هستهای ایران کرد، جنگ هم نمیتوانست انجام دهد.» واقعیت تلخ امروز کشورمان این است که اگر دولت به جای شرطیسازی اقتصاد به جنگ و صلح، آن را به مقاومت عادت میداد، آمریکا در هیچ نقشهای علیه ایران موفق نمیشد.
🔳نویسنده: فرهاد مهدوی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر زن
که می گویند یعنی ایشان
روزمان رابا #قرآن آغاز کنیم
#دفاع ادامه دارد
✍️ بیماردلان ومنافقان با تحریف آیات قرآن به دنبال فتنه گری در جامعه هستند
🔸«فَأَمَّا الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ ما تَشابَهَ مِنْهُ ابْتِغاءَ الْفِتْنَةِ وَ ابْتِغاءَ تَأْوِيلِه؛ اما آنها كه در قلبهایشان انحراف است، از متشابهات قرآن پیروی می نمایند، زیرا به دنبال فتنه انگيزى اند (تا مردم را گمراه سازند) و تفسير (نادرستى) براى آن مى طلبند.» (آل عمران: 7)
این آیه شریفه، به یکی از روش های منافقان و بیماردلان فکری و سیاسی برای تغییر بینش مردم به نفع خود اشاره دارد و آن، «استناد به متشابهات قرآن کریم» است.
🔰البته این مسئله اختصاصی به «قرآن کریم» و «متشابهات» آن ندارد، بلکه بیماردلان و منافقان، برای فتنه انگیزی و گمراه نمودن مردم، به تفسیر به رأی متشابهات از هر متن و امر مقدس دیگری (همچون روایات اهل بیت(ع) و سیره آن بزرگواران) نیز می پردازند. آنان در واقع، آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع) را به آنچه که «دلخواه نفس شان» است، «ارجاع» می دهند.
🔰امام امیرالمؤمنین(ع)، در توصیف این فریبکاران بیماردل می فرمایند:
🔸«وَ آخَرُ قَدْ تَسَمَّى عَالِماً وَ لَيْسَ بِهِ فَاقْتَبَسَ جَهَائِلَ مِنْ جُهَّالٍ وَخ أَضَالِيلَ مِنْ ضُلَّالٍ وَ نَصَبَ لِلنَّاسِ أَشْرَاكاً مِنْ حَبَائِلِ غُرُورٍ وَ قَوْلِ زُورٍ قَدْ حَمَلَ الْكِتَابَ عَلَى آرَائِهِ وَ عَطَفَ الْحَقَّ عَلَى أَهْوَائِهِ؛ ديگرى، کسی است که خويش را عالم خوانده، در صورتى كه عالم نيست. او يك سلسله از نادانى ها را از جمعى نادان، اقتباس كرده و مطالبى گمراه كننده، از گمراهانى آموخته است و دامهايى از طنابهاى فريب و گفتههاى باطل، بر سر راه مردم نصب كرده است (تا نا آگاهان را به دام افكند)؛ قرآن را بر اميال و خواستههاى خود تطبيق داده و حق را مطابق هوسهاى خويش تفسير كرده است.» (نهج البلاغه؛ خطبه 87)
به نظر می رسد یکی از معانی و مصادیق این توصیف امیرالمؤمنین(ع) از «منافقان» نیز همین مسئله باشد که می فرمایند:
🔸«يَقُولُونَ فَيُشَبِّهُونَ وَ يَصِفُونَ فَيُمَوِّهُونَ؛ سخن می گویند ولی سخن باطل خود را شبیه حق جلوه می دهند و توصیف می کنند، ولی با توصیف زیبای خود از باطل، دیگران را فریب می دهند.» (نهج البلاغه؛ خطبه 194)
🌟تدوین : رجبعلی بازیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپ ویژه| بترسید از اون روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست!!
🔴 عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻 بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.»
(رهبرانقلاب ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1⃣ جریان تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن از کسانی یاد میکند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن میانجامد» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند: «من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
«نوید افکاری» در سال 1397 با چاقو مرحوم «حسن ترکمان»، کارمند سازمان آب منطقهای شیراز را به قتل رساند. پس از برگزاری جلسه علنی رسیدگی، با حضور دو قاضی، افکاری به قصاص نفس محکوم شد؛ حکمی که مقدمه حمله و جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی شد، عاملین این جنگ روانی با تحریف واقعیت، جرم افکاری را به اعتراضات مرداد 98 ارتباط داده و خواهان آزادی وی شدند. دراینبین علاوه بر مزدبگیرانی مثل ایران اینترنشنال، رادیو فردا، بیبیسی و سازمان منافقین، برخی از سلبریتیها و سردمداران آمریکایی نیز به این موضوع واکنش نشان داده و آن را محکوم کردند.
گزارههای خبری: 1- «ترامپ» در توئیتی ضمن حمایت از این قاتل محکوم به اعدام، نوشت: «از رهبران ایران ممنون میشوم اگر نوید افکاری، کشتیگیر معروف ایرانی را که به خاطر شرکت در اعتراضات، به اعدام محکوم شده را ببخشند و اعدامش نکنند!» 2- «پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز گفت: «اعدام نوید افکاری به دست رژیم ایران یک عمل وحشیانه و ظالمانه است. ما آن را شدیداً محکوم میکنیم. این تعرضی خشمآور به حیثیت انسانی حتی با استانداردهای این رژیم است. صدای مردم ایران خاموش نخواهد شد». 3- «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات آمریکا هم نوشت: «اعدام بیرحمانه نوید افکاری، بیمعنی و تکاندهنده است. هیچ کشوری نباید معترضان یا فعالان مسالمتجو را دستگیر، شکنجه یا اعدام کند. ایران باید سایر زندانیان سیاسی، ازجمله نسرین ستوده و آمریکاییهایی که غیرعادلانه دستگیر شدهاند را آزاد کند»
نکته راهبردی: مطابق گزارش مؤسسه آمریکایی LDF، تا بهار سال جاری میلادی، 2603 نفر در لیست اعدام این کشور قرار دارند که حکم قطعی 1523 نفر از آنان به اجرای احکام رفته و در صف اجرای اعدام قرار دارند و اینکه طبق توضیحات مرکز مجازات اعدام در آمریکا بسته به قوانین هر ایالت شرایط اعدام در این کشور متفاوت است؛ برخی از ایالتها مانند میزوری، وایومینگ و آریزونا، قانون اعدام با گاز سمی را دارند. ایالتهای واشنگتن، نیوهمپشایر و دلاوِر، قانون حلقآویز کردن، ایالتهای آلاباما و فلوریدا، قانون اعدام با صندلی الکتریکی و دو ایالت یوتا و اوکلاهاما هنوز روش منسوخ تیرباران را برای اعدام مجرمان به کار میبرند! موضعگیری خلاف، دروغگویی و کینه دشمنان و سرسپردگان آنها علیه جمهوری اسلامی امری طبیعی است و انتظاری غیر از این از دشمنی همچون آمریکا نمیرود، اما اظهارت ناصواب، غیرواقعی، غیرکارشناسانه و غیرمسئولانه برخی سلبریتیهای داخلی که هر از گاهی در موضوعات مختلف امنیتی، فرهنگی و حتی پزشکی بروز میکند، تا چه زمانی باید بدون پیگیری و عواقب قانونی ادامه پیدا کند؟! (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
♦️توصیه های "رهبر انقلاب" در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا/کسانی که به علت کرونا بیکار میشوند و بیمه بیکاری هم ندارند تامین اجتماعی وظیفه دارد که حمایت کند
✍رهبر انقلاب: لازم است یک عقبه قرارگاهی و عملیاتی برای اجرای تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و نظارت بر اجرا راه اندازی شود. دولت باید بستههای حمایتی را در نظر بگیرد، ضمن آنکه خیّرین و مردم نیز باید وارد میدان شوند
مراجعات به دستگاههای اجرایی با افزایش خدمات الکترونیک باید به حداقل برسد. از نیروهای داوطلبِ مخلص و جوانان مؤمن و صالح میخواهم بار دیگر وارد میدان شوند. تأمین اجتماعی موظف است برای حل مشکل افراد بیکار شده در اثر کرونا اقدام کند که البته در این قضیه نیز ورود خیّرین از برترین انفاقها است
کنترل دقیق مبادی ورودی کشور، محدودیت ترددهای غیرضرور بین شهری به همراه اقناع مردم و اِعمال سختگیرانه ضوابط در ناوگان حمل و نقل شهری و محیطهای عمومی، از جمله مصادیق محدودیتها است که مسئولیت اصلی اجرا و نظارت، با شورای امنیت کشور و نیروی انتظامی است
AUD-20201024-WA0000.mp3
3.55M
🏴 مناجات با امام زمان در شب شهادت امام حسن عسکری (علیهماالسلام)
◼️یا بقیة الله آجرک الله◼️
🎤با نوای حاج مهدی سلحشور