عامل اختلال در سیستم برق نطنز شناسایی شد
🔹مقام مطلع در وزارت اطلاعات: هویت فردی که با ایجاد اختلال در سیستم برق مجتمع غنیسازی شهید احمدیروشن نطنز باعث قطع برقرسانی به یکی از سالنهای این مجتمع شده بود، شناسایی شده است.
🔹اقدامات لازم برای دستگیری عامل اصلی اختلال در سامانه برق مجتمع نطنز در دست انجام است.
🔹چگونگی ایجاد اختلال در سیستم برقرسانی نیز از سوی گروه فنی مشخص شده و از دیروز اقدامات لازم برای بازگرداندن سالن آسیبدیده به مدار فعالیت مجدد آغاز شده است.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️قطعا عناصر مومن در جمهوری اسلامی این خباثتها را بی پاسخ نخواهند گذاشت
🇮🇷🌸
🍀
✅ ملاکها و معیارهای انتخاب اصلح ازدیدگاه امامین انقلاب در ۱۴ واژه و با مخفف" معتمد- شجاع- متقی"عبارتند
از:
💠 قسمت سوم: #متقی
🍃🌻🍃
0⃣1⃣ م: منافع عمومی نگر.
1⃣1⃣ ت: تجملاتی نبودن، ساده زیستی.
2⃣1⃣ت: تقوای دینی، سیاسی داشتن.
3⃣1⃣ ق: قانونگرا و متشرع بودن.
4⃣1⃣ ی: یاوری محرومان و مستضعفين
❌ توجه:
👈 آدرس آیات متناسب با ملاکهای ۱۴ گانه انتخاب اصلح:
🔻 مستقل و منافع عمومی نگر: آیات ۱۷ و ۱۸ زمر و آیه۱۵۹، آل عمران و آیه ۱۴۱، نساء.
🔹 تجملاتی نبودن: آیه ۲۰، فجر و آیه ۱۵۲ آل عمران.
🔸 تقوی: آیه ۶، تحریم و ۲۶، اعراف.
🔹 قانون مداری: آیه ۲، مطففین و ۸ آیه، مائده.
🔺یاور محرومان: آیه ۱۹، ذاریات و آیه ۸، انسان و آیه ۷۵، نساء و آیه ۲۹، فتح و آیه۳، ماعون.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
♦آسوشیتدپرس: حادثه نطنز خرابکاری با هدف ضربه به مذاکرات وین است
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس حادثه نطنز را یک اقدام خرابکارانه توصیف کرد و نوشت: حمله روز یکشنبه به این تاسیسات هستهای همزمان با مذاکرات درباره توافق هسته ای در وین، با هدف توقف در روند احیاء این توافق جهانی رخ داده است.
🔹برنامه هسته ای ایران در دهه گذشته، هدف تلاشهای دیپلماتیک و حملات خرابکارانه قرار گرفته است که تازه ترین آنها حمله به تاسیسات زیرزمینی نطنز بود.
🔹این حمله خرابکارانه مقطع زمانی حساسی، با هدف توقف و به عقب برگرداندن این مذاکرات است رخ داده است که باعث تشدید تنشها در خاورمیانه خواهد شد.
🔴«خمینی علیه خمینی»؟!
✍ قسمت اول
🔹جریان نفوذ و فتنه در بازآفرینی سناریوی «ترمیدور انقلاب» به دنبال چیست؟
🔹با گرمترشدن تنور انتخابات، به تدریج استراتژیهای انتخاباتی و فراانتخاباتی جریانهای داخلی و نیز سناریوهای امتداد نظام سلطه آشکارتر میشود و میتوان به طور تقریبی نقشه راه دشمن را در رویدادهای چندماه آینده کشور ترسیم کرد.
به نظر می رسد نظام سلطه با بهرهگیری از تجارب به دست آمده در مداخلات پیشاانتخاباتی و پساانتخاباتی ادوار گذشته امیدوار است بتواند با استفاده حداکثری از جریان نفوذ و فتنه و سوءاستفاده از نامها و عناوین مورد احترام، چالش جدیدی را علیه منافع ملی ایران به راه اندازد.
بر این اساس سناریوی «خمینی علیه خمینی» که بازیگر میدانی آن عوامل جریان نفوذ و فتنه خواهند بود در سه پرده به صورت ذیل قابل احصاء خواهد بود:
1⃣ پرده اول، بازی فریب و بازی اصلی:
در چارچوب پرده اول سناریوی «خمینی علیه خمینی» باید یک چهره شناخته شده و منتسب به یک خاندان مورد احترام مردم وارد صحنه انتخابات شود و علی رغم آنکه به دلیل فقدان شرایط حداقلی رجل سیاسی در وی احتمال عدم احراز صلاحیت ایشان بالاست با کمک ابزارهای رسانهای تلاش میگردد توجه افکار عمومی و فضای سیاسی کشور به وی معطوف شود تا هم هزینه اعلام عدم احراز صلاحیت وی بالا رود و نیز موج اجتماعی برساخته پیرامون ایشان (در مدلی شبیه سال 92) به یک کاندیدای بدیل منتقل گردد. در این شرایط فضای انتخاباتی کشور به شدت متأثر از جنجالها بر سر عدم احراز صلاحیت وی شده و موضوعات اصلی مردم همچون مشکلات معیشتی و نارساییهای موجود به حاشیه رفته و کاندیدای بدیل غربگرایان (که در واقع بازی اصلی را پیش می برد) از پیچ پرسش و مطالبات افکار عمومی در خصوص وضع موجود به سلامت عبور خواهد کرد و در مسیر رسیدن پاستور قرار میگیرد.
2⃣ پرده دوم، دوقطبیسازی:
در این چارچوب، جریان نفوذ و فتنه امیدوار است با فشار اجتماعی و تهدید به کاهش مشارکت در انتخابات، شورای نگهبان را به عقب نشینی از رعایت حداقلها در بررسی صلاحیت نامزدها وادار ساخته و نظام را مجبور به پذیرش فردی کند که علی رغم شناخته شده بودن و انتساب به یک خاندان مورد احترام مردم، فاقد تجربه سیاسی و اجرایی است. غربگرایان امیداورند در صورت تنازل شورای نگهبان از موازین قانونی، بتوانند یک دوقطبی بسیار پرحجم و تمام عیار را در حوزههای فرهنگی و سیاسی (با موضوعاتی همچون آزادیهای اجتماعی، مذاکره، رفراندوم، فتنه 88 و ...) به راه بیاندازند تا باز هم مسأله اصلی مردم که کوچکشدن روزبهروز سفره آنها در اثر سوءتدبیر و سوءمدیریت است به حاشیه رفته و فضای انتخابات به سود جریان غربگرا شکل یابد. با توجه به تجربه سال 1388، در صورت شکست نامزد جریان غربگرا احتمال آشوبهای پساانتخاباتی نیز دور از انتظار نخواهد بود.
3⃣ پرده سوم، آشوب پیشاانتخاباتی:
در پرده سوم از سناریوی «خمینی علیه خمینی» جریان نفوذ و فتنه به خوبی میداند که احتمال عدم تنازل شورای نگهبان از موازین قانونی و طبعاً عدم احراز صلاحیت نامزدهای فاقد سابقه اجرایی و سیاسی بالاست. از سویی روشن است که اکنون مردم «غربگرایان» را مسببان وضع موجود و عامل اصلی نابسامانی معیشت خود می دانند و از این رو تحقق سناریوهای اول و دوم با چالشهای جدیای مواجه است. لذا محتمل است در صورت اعلام عدم احراز صلاحیت نامزد این جریان و عدم امیدواری به کسب نتیجه در پای صندوق آرا، به بهانه اعتراض به رد صلاحیت نامزد، آشوب را در مرحله پیش از انتخابات کلید بزنند. همزمانی آشوب احتمالی با مذاکرات هستهای و فشار خارجی غرب از یک سو و فعال کردن گسلهای نارضایتی (ناشی از سوءتدبیرهای موثر بر معیشت مردم و سلامت جامعه، حوادثی چون آبان 98 و ...) دشمن را امیدوار میسازد که بتواند در درجه نخست از برگزاری انتخابات در موعد مقرر جلوگیری کند و ثانیاً جمهوری اسلامی ایران را وادار به پذیرش شروط تحمیلی نظام سلطه نماید.
🔻ادامه دارد...
🚩دکتر سراج
🔺امیرعبداللهیان: هم زمانی مذاکرات وین و خرابکاری دشمن را نمیتوان تصادفی خواند
🔹دستیار ویژه رییس مجلس در امور بینالملل: بیتردید دشمنان نخواهند توانست دانش و فناوری پیشرفته ایرانی را به عقب بازگردانند. هم زمانی مذاکرات وین و خرابکاری دشمن را نمیتوان تصادفی خواند. بارها پنجههای خونآشام دشمن را در پس دستکش مخملی میز مذاکرات آزمودهایم.
🔻یعلون: تشدید تنش با ایران، نشأت گرفته از منافع شخصی نتانیاهو است
🔹رئیس سابق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تشدید تنش بین ایران و "اسرائیل" نشأت گرفته از منافع شخصی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم است.
🔹«موشه یعلون» امروز دوشنبه در توییتی نوشت که هدف از تشدید علنی تنش با ایران، سیطره نتانیاهو بر امور و فرار از محاکمه و دادگاهی به اتهام فساد است.
🔹یعلون تصریح کرد که این اقدامات تلاشی از سوی نتانیاهو برای واداشتن نفتالی بنت رهبر ائتلاف یمینا برای مشارکت در دولت تحت نخست وزیری او به منظور فرار از دادگاه و قانون است.