♨️ دلم میخواست بشود و نشد!
*رئیسجمهور روحانی، پنجشنبه ۷ مرداد در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملّی وزارت راه و شهرسازی، گفت: «لیست بلندی از کارهایی که دلم میخواست بشود و نشد در دست دارم... اگر تحریم نبود راهآهن سریعالسیر تهران- اصفهان انجام میشد... اگر برجام ادامه پیدا میکرد، ۲۰۰ هواپیمای نو وارد کشور میشد... چرا رئیسجمهور روحانی بعد از ۸ سال ریاست، اعتراف به ناکامی در تحقق لیست بلندبالایی دارد؟!
👈 گزاره تحلیلی
پاسخ به این ناکامی، مبتنی بر دو نگاه است:
⬅️ یک نگاه، نگرش خود رئیسجمهور و همفکران اوست که از روز اول، همهچیز را به برجام و تحریم گره زدند و همین دلبستگی و وابستگی، کمر لیست بلندبالای دکتر روحانی را شکست و به ناکامی کشاند.
⬅️ نگاه دوم، نگاه منتقدانی بود که بارها و بارها ضرورتسازی ساختگی را تذکر دادند، مضرات شرطی کردن اقتصاد کشور را دلسوزانه طرح و تبیین کردند و رها کردن دیو و دلبر سازی از ترامپ و بایدن را تا همین اواخر دولت مطالبه کردند؛ لکن رئیسجمهور محترم طی هشت سال تکیه بر کرسی ریاست قوه مجریه، با مقصرتراشی و حاشیهسازی، منتقدان و دلسوزان را با عباراتی همچون: «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» نوازش کرد.
⬅️ بیتوجهی به شعارهای انقلاب، کوتاه آمدن از ارزشها برای خوشایند غرب، ترس و خجالت و رودربایستی در مواضع انقلابی، نادیده گرفتن اصل ما میتوانیم، اکتفا به حداقلها و تخریب داشتهها، غفلت از جریان انقلابی، قبیله گرایی جناحی و بده بستانهای سیاسی و... همگی از عوامل اصلی عدم تحقق لیست بلندبالای دکتر روحانی است.
👈 نکته پایانی
در شهریورماه سال ۹۲ و در نخستین دیدار هیأت دولت یازدهم با رهبر معظم انقلاب، ظرفیتها و امکانات داخل کشور بهعنوان کلید حل مشکلات وعدم اعتماد و امید نبستن به خارج، از محورهای مهم سخنرانی مقام معظم رهبری بود. در آخرین دیدار نیز که اخیراً رقم خورد، کمتوجهی به آن توصیهها و تذکرات مداوم بعدی رهبر معظم انقلاب، امروز مایه درس عبرت برای دولتمردان آینده، همه فعالان در صحنه سیاسی کشور و ثبت در تاریخ شد: «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هر جا که بتوانند ضربه خواهند زد... هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و آمریکا کردید، ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید»
✍️ #حسین_عباسیان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🛑عذرخواهی بی اثرودیرهنگام
❇️"اگر عیب یا نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم" رئیسجمهور در آخرین جلسه هیئت دولت
ظاهرا آقای رئیسجمهور هنوز هم نمی خواهند نقص و عیب و سوء مدیریت و ناکارآمدی خود و دولتش را بعد از ۸ سال بپذیرد که میگوید اگر نقص و عیبی داشتیم امروز کارشناسان با آمار و ارقام و شاخصها و مردم با عینیت زندگی و سختیهای معیشتی دولت یازدهم و دوازدهم را در امور زیر ناموفق و بدون کارنامه میدانند
✅رونق و رشد اقتصادی
✅ایجاد رفاه عمومی
✅ایجاد اشتغال و رونق بخشی به کسب و کار
✅ایجاد تولید وکنترل تورم وگرانی
✅حفظ و افزایش ارزش پول ملی
✅عدم توفیق درتعامل با دنیا
✅عدم توفیق درمذاکرات هسته ای باغرب خصوصا آمریکاوتحمیل خسارات سنگین به ملت بخاطراعتمادبدشمن
✅عدم تحقق وعده های داده شده در سالهای ۹۲و۹۶
✅مهار کرونا ولغو تحریم ها علی رغم اینکه در فروردین ماه برای چندمین بار تکرار و وعده داده بود که با گذشت از پیک کرونا و شکست تحریم ها دولت را در وضعیت مطلوب به رئیس جمهور سیزدهم تحویل خواهد داد
⚛️این عذرخواهی در این زمان که نه مسئولیتی دارد و نه قدرتی چه اثری دارد؟! عذرخواهی در زمانی است که بتوان جبران کرد امروز بانیان وشرکای وضع موجود باید پاسخگو باشند نه عذرخواه!!
✍️غلامرضایی
🔴تجربه تلخ
بعد از رویت برنامه ویژه مروری بر تجربه اعتمادبه غرب در دولت دوازدهم چندنکته به ذهن خطورمیکند:
✅پشت پرده مذاکره با آمریکا علاوه بر دولت برخی شخصیتهای سیاسی حامی حضور داشته بدون ارائه هیچ استدلال علمی، تجربی، عقلی و صرفاً بر اساس تصورات ذهنی دنبال مذاکره بودند
✅برای معتقدین به مذاکره فقط کدخدا بودن آمریکا ملاک بوده و فکر کردن با این امر همه مشکلات و گرفتاریهای ملت حل خواهد شد
✅غربگراهاو روشنفکرنماها افکار عمومی را تشویق به همراهی و دولت را برای مذاکره پشتیبانی میکردند
✅دولتمردان به منویات واستدلالهای رهبری بی مهری نموده ولی رهبری مقتدرانه مراقب وحدت، انسجام ملی و حفظ چارچوب نظام بودند
✅رهبری به عنوان دیده بان نظام و کشور حکم رشته تسبیح را داشته که مهره ها ودانه ها را به هم وصل می کند که متفرق و پراکنده نشوند چون تفرقه برای یک نظام وکشور سم مهلک است و یکی از اهداف دشمن در پروژه ها و برنامه ها هم تفرقه و دودستگی است
⚛️علیرغم همه مشکلات و گرفتاریها اگر رهبری در طول ۸ سال کشتی این انقلاب را در این دریای مواج هدایت ومراقبت نمی فرمودند امروزاوضاع کشور از نظر امنیتی، آسایش و آرامش مردم، بهتر از اوضاع اقتصادی نبود
راه نجات کشور همراهی، تبعیت و حمایت از رهبری است امیداست این ۸سال(تجربه بی اعتمادی به غرب) درس وعبرت برای آیندگان باشد
✍️غلامرضایی
🍃🌷امروز ، ۲۲ ذی الحجه ، سالروز شهادت "ميثم تمار" از ياران مُخلص امام علي(علیه السلام) در كوفه در سال ۶۰ قمری می باشد.
⚘ميثم تمار ابتدا غلام بود و توسط حضرت علي (علیه السلام) خريداري و آزاد شد. امام او را بسيار دوست داشت و احترام زيادي برايش قائل بود و ميثم نيز متقابلاً علاقهي شديدي به حضرت داشت.
🌴ميثم را به خاطر آن كه خرما فروش بود، تمّار گويند.
🌹امام علي (علیه السلام) سالها قبل از شهادت ميثم، او را از چگونگي شهادتش آگاه كرده بود.
⚘ او قبل از شهادت به همگان گفته بود كه مولايش امام علي (علیه السلام) طرز شهادت او را به وي گفته است.
⚘حكام جور قصد داشتند به نحوي غير از آن چه كه امام فرموده بود، ميثم را به شهادت برسانند ولي سرانجام طبق پيشبيني امام (علیه السلام) زبان گوياي او را بريدند و اين دوستدار آل علي (علیه السلام) به جرم حمايت آشكار از اهل بيت رسول اكرم (صلی الله علیه و آله و سلّم) و دوستي با آنها، توسط عبيداللَّه ابن زياد، حاكم كوفه به طرزي فجيع به شهادت رسيد.
💐 هدیه به پیشگاه با عظمتش ، فاتحة مع الصلوات.