✅ آثار زیارت عاشورا
✍ فرزند علامه امینی: پس از گذشت چهار سال از فوت پدرم، در شب جمعه ای قبل از اذان صبح، پدرم را در خواب دیدم و او را بسیار شاداب و خرسند یافتم. جلو رفته و پس از سلام و دست بوسی گفتم: پدر جان در آن جا چه عملی باعث سعادت و نجات شما گردید؟
فرمود: فقط زیارت ابا عبدالله الحسین علیه السلام سپس فرمود: پسر جان! در گذشته بارها تو را یادآور شدم و اکنون نیز توصیه می کنم که «زیارت عاشورا» را به هیچ عنوان ترک مکن.
https://eitaa.com/samen_meraj
پروفسور ﺣﺴﺎﺑﯽ :
من از این دنیا فقط اینو دریافتم که
اونی كه بیشتر می گفت : "نمیدونم"، بیشتر میدونست!
اونی كه "قویتر" بود، كمتر زور میگفت!
اونی كه راحت تر میگفت "اشتباه كردم"، اعتماد به نفسش بالاتر بود!...
اونی که صداش آرومتر بود، حرفاش با نفوذتر بود!
اونی كه خودشو واقعا دوست داشت، بقیه رو واقعی تر دوست داشت!
اونی كه بیشتر "طنز" میگفت، به زندگی جدی تر نگاه میكرد!
https://eitaa.com/samen_meraj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️یكباره دلم گفت
✨كه بنویس كلامی
♥️در وصف بلند مرتبه
✨و شـــاه مــقــامـی
♥️دستی به روی سینه نهادم
✨ونـــوشــتـــم....✍
♥️از مــــن بــــه
✨حسین بن علی(ع)
♥️عــرض سـلامـی
♥️اَلسلامُ علی الحُسین
✨وعلی علی بن الحُسین
♥️وَعلی اُولاد الـحسین
✨وعَلی اصحاب الحسین
https://eitaa.com/samen_meraj
⭕️✍حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
«داستان آتش»
روایت شده: هنگامی که امام حسین صلوات الله علیه خندق را حفر کرد (امام گودالی پشت خیمه ها کند و آن را پر از آتش کرد که دشمن از پشت حمله نکند) و آن را پر از آتش نمود، مرد ملعونی به اسم جبیره کلبی به امام گفت:
ای حسین قبل از آتش روز قیامت به آتش این دنیا مبتلا گردیدی.
امام علیه السلام فرمود: مرا به آتش مسخره می کنی در حالی که پدرم تقسیم کننده آتش دوزخ و پروردگارم آمرزنده و مهربان است.
و فرمود: خدایا! او را قبل از آتش روز قیامت به آتش دنیا بسوزان.
کلام امام تمام نشده بود که اسبش حرکت کرد و او را به رو در وسط آتش انداخت و سوخت، امام تکبیر گفت و منادی از آسمان ندا کرد: ای پسر پیامبر اجابت سریع دعایت گوارایت باد.
https://eitaa.com/samen_meraj
🔰دلیل سیاه پوشیدن برای آیت الله #سیدابوالقاسم_خویی برای #امام_حسین علیه السلام
✅یکی از نمایندگان حضرت آیت الله ابوالقاسم خوئی رحمت الله علیه میگوید:
🔶یک سالی در ایام محرم و صفر در نجف اشرف خدمت ایشان رسیدم ودر آن گرمای شدید ایشان را درحالی دیدم که از سرتاپایشان سیاه پوش بود، حتی جوراب های ایشان نیز سیاه بود.
🔰من درحالی که تعجب کرده بودم و نگران حال ایشان بودم از آقا سوال کردم: "فکرنمیکنید با این وضعیت سر تا پا سیاه پوش در این هوا، ممکن است مریض و یا گرمازده شوید؟؟!
💠ایشان در پاسخ فرمودند: فلانی من هر چه دارم از سیاه پوشی سر تا پا برای حضرت سیدالشهداء علیه السلام دارم.
🔹پرسیدم: چطور؟
☘فرمود: پدر من مرحوم حاج سیدعلی اکبر خوئی از وعاظ و منبری های معروف زمان خود بود. همسرش که مادر من باشد هرچه از ایشان باردار میشد پس از دو سه ماه بارداری بچه اش سقط میشد و خلاصه بچه دار نمی شدند.
❄️روزی پس از آنکه پدرم از منبر پائین می آید، زنی به او می گوید: "آسیدعلی اکبر شما که به ما سفارش می کنید چرا خودتان متوسل نمی شوید تا بچه دار شوید؟"
🔹پدرم این حرف را به مادرم بازگو میکند، مادرم میگوید خب راست گفته، چرا خودت چیزی نذر امام حسین علیه السلام نمیکنی تا حضرت عنایتی فرموده و ما نیز بچه دار شویم؟
✨پدرم میگوید: ما که چیزی نداریم تا نذر کنیم؟
🔺مادرم در جواب میگوید حتما لازم نیست چیزی داشته باشیم تا نذر کنیم، اصلا شما نذر کن که امسال تمام دو ماه محرم و صفر را برای امام حسین علیه السلام از سر تا پا، حتی جوراب و کفشتان هم سیاه باشد و سیاه بپوشید.
🌿در آن سال پدرم به این نذر عمل کرد و از اول محرم تا پایان ماه صفر سر تا پا سیاه پوش شد.در همان سال هم مادرم باردار می شود و 7ماه نیز از بارداری اش می گذرد و بچه اش سقط نمیشود.
🔅یک شبی یکی از طلبه ها که از شاگردان پدرم بوده در آخرشب درب منزل ایشان می آید. وقتی پدرم درب را باز میکند، پس از سلام و احوال پرسی عرض میکند که من یک سوال دارم.
◾️پدرم میگوید بپرس.
▫️طلبه میپرسد آیا همسرشما باردار است؟
◾️ایشان با تعجب میگوید بله،تو از کجا میدانی؟
🔷ناگهان آن طلبه شروع به گریه کردن می کند و میگوید: در خواب وجود مبارک پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله) را زیارت کردم. حضرت فرمودند: برو و به آسیدعلی اکبرخوئی بگو که بخاطر آن نذری که برای فرزندم حسین کردی و 2 ماه از سرتاپا سیاه پوشیدی، این بچه ای را که 7 ماه است همسرت در رحم دارد را ما حفظ می کنیم و او سالم می ماند و ما او را بزرگ می کنیم و او را فقیه و عالم در دین می گردانیم و به او شهرت می دهیم. او را به نام من "ابوالقاسم" نام بگذار...
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
https://eitaa.com/samen_meraj
🌹داستان آموزنده🌹
✍روزی مردی خواب عجیبی دید؛ او دید که نزد فرشته ها حضور دارد و به کارهای آنها نگاه می کند. هنگامِ ورود، دسته بزرگی از فرشتگان را دید که سخت مشغول کارند و تندتند نامه هایی که توسط پیک ها از زمین می رسند را باز می کنند و آنها را داخل جعبه می گذارند. او از فرشته ای پرسید: شما چه کار می کنید؟
فرشته در حالی که نامه ای را باز می کرد گفت: اینجا بخش دریافت است و ما دعاها و تقاضاهای مردم از خداوند را تحویل می گیریم. مرد کمی جلوتر رفت. باز تعدادی از فرشتگـــان را دید که کاغذهـایی را داخل پاکت می گذارند و آن ها را توسط پیک هایی به زمین می فرستند.
مرد پرسید : شماها چه کار می کنید؟ یکی از فرشتگان با عجله گفت : اینجا بخش ارسال است، ما الطاف و رحمت های خداوند را برای بندگان به زمین می فرستیم. مرد کمی جلوتر رفت و یک فرشته را دید که بیکار نشسته است. با تعجب از فرشته پرسید : شما چرا بیکارید؟ فرشته جواب داد : اینجا بخش تصدیق جواب است. مردمی که دعاهایشان مستجاب شده باید جواب بفرستند ولی فقط عده بسیار کمی جواب می دهند. مرد از فرشته پرسید : مردم چگونه می توانند جواب بفرستند؟ فرشته پاسخ داد : بسیار ساده ، فقط کافیست بگویند : خدايا شكر.
امام صادق علیه السلام: شكرِ نعمت، دوری از گناهان است و كمالِ شكرگزاری انسان، گفتن «الحمدُ للهِ رَبِّ العالَمین» است.
📚بحار، ج ٧١، ص ٤٠
══❈═₪❅❅₪═❈══
🌹https://eitaa.com/samen_meraj
══❈═₪❅❅₪═❈══
🌹روز دوازدهم محرم سال 61 هجری همان روزی بوده است که کاروان اسیران کربلا که در رأس آنها امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها حضور داشتند، وارد شهر کوفه شد؛ همان شهری که مردمش به ظلم و ناجوانمردی مشهور بودند و زمانی با نامههای بسیار و درخواستهای متعدد امام حسین علیه السلام را به شهر خود دعوت کردند اما بین راه و در صحرای کربلا مقابل آن حضرت صف کشیده بهروی ایشان و یاران غریبشان شمشیر کشیدند.
♦️ورود به شهر کوفه
عمربن سعد که امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت را در روز دهم محرم به شهادت رسانده بود، زنان و کودکان را بهعنوان اسیر گرفته از کربلا بهسوی کوفه برد، در این میان، امام سجاد علیه السلام نیز که بهاراده الهی بیمار شده بودند تا در این جنگ صدمهای به جان مبارک ایشان وارد نشود همراه اسیران بودند.
فاصله بین صحرای کربلا و محل شهادت امام حسین علیه السلام تا شهر کوفه حدود 12 فرسخ بود و عمربن سعد تا شب کاروان اسرا را به کوفه رسانده بود، بنابراین وقتی کاروان به کوفه نزدیک شد، زمانی بود که هوا تاریک شده بود و عمربن سعد ناچار مجبور شده بود شب را کنار دروازههای کوفه بگذراند تا صبح بتواند وارد شهر شود و اسرای کربلا را به دارالاماره عبیداللهبن زیاد برساند.
آن طور که در بعضی منابع نوشته شده است، عمربن سعد اخبار کربلا را از طریق پیکی به ابنزیاد اطلاع داده بود و به همین علت از صبح روز دوازدهم محرم، شهر کوفه در محاصره و مراقبت شدید نیروهای ابنزیاد بود و جاسوسان او هر نوع حرکت مشکوک را تحت نظر داشتند. در آن مدت هیچ کسی حق حمل سلاح یا خروج مسلحانه از خانه را نداشت.
وقتی خورشید روز دوازدهم محرم به شهر کوفه تابید، عمربن سعد جلوتر از کاروان و لشکرش، خود را به دارالاماره رساند. بعد از او مأموران، کاروان اسیران کربلا را داخل شهر آوردند، این در حالی بود که شهر کوفه آن روز در محاصره و مراقبت شدید مأموران حکومتی بود.
مردمی که هنوز نمیدانستند چهکسانی بهعنوان اسیر وارد شهر آنها شدهاند، وقتی کاروان آنها را میدیدند، سؤال میکردند: «شما اسیر از کدام سرزمین و قبیله هستید؟»، و جواب میشنیدند: «ما اسیرانی از آلمحمد صلوات الله علیه هستیم!»
چرخاندن سرهای شهدا و اسیران کربلا در کوفه
عبیداللهبن زیاد به مأموران خود دستور داده بود که کاروان اسیران کربلا را بههمراه سرهای شهدای عاشورا بین بازار و کوچههای شهر کوفه بچرخانند تا همه شاهد اوج وقاحت او باشند.
در آن روز سر مبارک شهدا بین کاروان تقسیم شده بود، این کار به این علت بود که ترس و وحشت مردم از عبیدالله و گستاخی او به حداکثر برسد و کسی جرأت ایستادن در برابر او را نداشته باشد.
آن روز شهر کوفه شاهد مردمی بود که هر کدام چهرهای به خود گرفته بودند؛ گروهی از مردم گریه میکردند و نالان بودند از اینکه چرا سر مقدس نوه رسول خدا صلوات الله علیه و امام زمان خود را بر سر نیزه میبینند و گروهی احمقانه و گستاخانه میخندیدند و شادی میکردند تا شریک شادی دشمنان حضرت سیدالشهدا علیه السلام باشند.
کنار کاروان اسیران کربلا، مأموران و نیروهای لشکر عمربن سعد حرکت میکردند تا به مردم فخر بفروشند که "ما بودیم که مقابل حسین ایستاده او را مظلومانه به شهادت رساندیم."
دفن بدنهای شهدای کربلا توسط گروهی از قبیله بنیاسد
در بعضی از روایتها این طور نوشته که بدنهای مطهر امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت که در صحرای کربلا رها شده بود، در روز دوازدهم یا شب سیزدهم محرم توسط گروهی از قبیله بنیاسد به خاک سپرده شد، در عین حال برخی از روایتها بر این تأکید دارند که وقتی آن گروه بنیاسد به کربلا رسیدند، قبرهای آمادهای را مشاهده کردند و دانستند که باید شهدا را در همان محل دفن کنند.
درمجموع روایتهایی که اشاره دفن شهدای کربلا را دارند، عموماً بر این مطلب اتفاقنظر دارند که اولین گروهی که بعد از شهادت امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت، وارد کربلا شدند گروهی از زنان بنیاسد بودند. این زنان که همراه همسران و خانواده خود در نزدیکی کربلا ساکن بودند، برای آوردن آب از رود فرات بهسمت کربلا حرکت کردند که با بدنهای بدون سر امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت در صحرای کربلا مواجه شدند و فوراً با شیون و ناله به قبیله برگشته ماجرا را به مردان خود خبر دادند.
منابع:
نفس المهموم
مقتل لهوف
مقتل الحسین علیه السلام؛ عبدالرزاق مقرم
بحارالانوار؛ علامه مجلسی
آینه در کربلاست؛ محمدرضا سنگری
🇮🇷 https://eitaa.com/samen_meraj
هدایت شده از #ثامن_معراج(۸)
🌹روز دوازدهم محرم سال 61 هجری همان روزی بوده است که کاروان اسیران کربلا که در رأس آنها امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها حضور داشتند، وارد شهر کوفه شد؛ همان شهری که مردمش به ظلم و ناجوانمردی مشهور بودند و زمانی با نامههای بسیار و درخواستهای متعدد امام حسین علیه السلام را به شهر خود دعوت کردند اما بین راه و در صحرای کربلا مقابل آن حضرت صف کشیده بهروی ایشان و یاران غریبشان شمشیر کشیدند.
♦️ورود به شهر کوفه
عمربن سعد که امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت را در روز دهم محرم به شهادت رسانده بود، زنان و کودکان را بهعنوان اسیر گرفته از کربلا بهسوی کوفه برد، در این میان، امام سجاد علیه السلام نیز که بهاراده الهی بیمار شده بودند تا در این جنگ صدمهای به جان مبارک ایشان وارد نشود همراه اسیران بودند.
فاصله بین صحرای کربلا و محل شهادت امام حسین علیه السلام تا شهر کوفه حدود 12 فرسخ بود و عمربن سعد تا شب کاروان اسرا را به کوفه رسانده بود، بنابراین وقتی کاروان به کوفه نزدیک شد، زمانی بود که هوا تاریک شده بود و عمربن سعد ناچار مجبور شده بود شب را کنار دروازههای کوفه بگذراند تا صبح بتواند وارد شهر شود و اسرای کربلا را به دارالاماره عبیداللهبن زیاد برساند.
آن طور که در بعضی منابع نوشته شده است، عمربن سعد اخبار کربلا را از طریق پیکی به ابنزیاد اطلاع داده بود و به همین علت از صبح روز دوازدهم محرم، شهر کوفه در محاصره و مراقبت شدید نیروهای ابنزیاد بود و جاسوسان او هر نوع حرکت مشکوک را تحت نظر داشتند. در آن مدت هیچ کسی حق حمل سلاح یا خروج مسلحانه از خانه را نداشت.
وقتی خورشید روز دوازدهم محرم به شهر کوفه تابید، عمربن سعد جلوتر از کاروان و لشکرش، خود را به دارالاماره رساند. بعد از او مأموران، کاروان اسیران کربلا را داخل شهر آوردند، این در حالی بود که شهر کوفه آن روز در محاصره و مراقبت شدید مأموران حکومتی بود.
مردمی که هنوز نمیدانستند چهکسانی بهعنوان اسیر وارد شهر آنها شدهاند، وقتی کاروان آنها را میدیدند، سؤال میکردند: «شما اسیر از کدام سرزمین و قبیله هستید؟»، و جواب میشنیدند: «ما اسیرانی از آلمحمد صلوات الله علیه هستیم!»
چرخاندن سرهای شهدا و اسیران کربلا در کوفه
عبیداللهبن زیاد به مأموران خود دستور داده بود که کاروان اسیران کربلا را بههمراه سرهای شهدای عاشورا بین بازار و کوچههای شهر کوفه بچرخانند تا همه شاهد اوج وقاحت او باشند.
در آن روز سر مبارک شهدا بین کاروان تقسیم شده بود، این کار به این علت بود که ترس و وحشت مردم از عبیدالله و گستاخی او به حداکثر برسد و کسی جرأت ایستادن در برابر او را نداشته باشد.
آن روز شهر کوفه شاهد مردمی بود که هر کدام چهرهای به خود گرفته بودند؛ گروهی از مردم گریه میکردند و نالان بودند از اینکه چرا سر مقدس نوه رسول خدا صلوات الله علیه و امام زمان خود را بر سر نیزه میبینند و گروهی احمقانه و گستاخانه میخندیدند و شادی میکردند تا شریک شادی دشمنان حضرت سیدالشهدا علیه السلام باشند.
کنار کاروان اسیران کربلا، مأموران و نیروهای لشکر عمربن سعد حرکت میکردند تا به مردم فخر بفروشند که "ما بودیم که مقابل حسین ایستاده او را مظلومانه به شهادت رساندیم."
دفن بدنهای شهدای کربلا توسط گروهی از قبیله بنیاسد
در بعضی از روایتها این طور نوشته که بدنهای مطهر امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت که در صحرای کربلا رها شده بود، در روز دوازدهم یا شب سیزدهم محرم توسط گروهی از قبیله بنیاسد به خاک سپرده شد، در عین حال برخی از روایتها بر این تأکید دارند که وقتی آن گروه بنیاسد به کربلا رسیدند، قبرهای آمادهای را مشاهده کردند و دانستند که باید شهدا را در همان محل دفن کنند.
درمجموع روایتهایی که اشاره دفن شهدای کربلا را دارند، عموماً بر این مطلب اتفاقنظر دارند که اولین گروهی که بعد از شهادت امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت، وارد کربلا شدند گروهی از زنان بنیاسد بودند. این زنان که همراه همسران و خانواده خود در نزدیکی کربلا ساکن بودند، برای آوردن آب از رود فرات بهسمت کربلا حرکت کردند که با بدنهای بدون سر امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت در صحرای کربلا مواجه شدند و فوراً با شیون و ناله به قبیله برگشته ماجرا را به مردان خود خبر دادند.
منابع:
نفس المهموم
مقتل لهوف
مقتل الحسین علیه السلام؛ عبدالرزاق مقرم
بحارالانوار؛ علامه مجلسی
آینه در کربلاست؛ محمدرضا سنگری
🇮🇷 https://eitaa.com/samen_meraj
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | راهنمای تصویری ثبت نام در سی امین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج
🎊 سایت ثبتنام در مسابقات قرآن بسیج
💯 event.quranbsj.ir
😉 فرصت رو از دست ندید...
#من_مبلغ_قرآنم
#مسابقات_قرآن_بسیج
#خدا_باهام_حرف_داره
#مسجد_پایگاه_قرآن
@quranbsj_ir
📚 برای دسترسی راحتتر به محتواهای ۳۰مین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج به ادرس زیر در پیامرسان ایتا مراجعه نمائید:
🔖 eitaa.com/mohtava30
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
@quranbsj_ir
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشنگرافی 🎞 | هر چیزی که باید درباره سیامین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج بدونید.
📌 ببینید و منتشر کنید ☝️
😊 لینک ثبتنام
🖇 event.quranbsj.ir
#من_مبلغ_قرآنم
#خدا_باهام_حرف_داره
#مسجد_پایگاه_قرآن
#نشر_حداکثری
@quranbsj_ir
📚 محتواهای مورد نیاز سی امین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج
✓ با زدن بر روی هر کدام از لینک های زیر محتوای رشته خود را دریافت نمایید.
1. آیین نامه کلی مسابقات
2. متن و ترجمه نامه ۳۱ نهج البلاغه – بخش گروهی
3. متن و ترجمه دعای 24 صحیفه سجادیه - بخش گروهی
4. کتاب صراط
5. مفاهیم سوره مبارکه معارج از تفسیر نور - بخش خانوادگی
6. مفاهیم سوره مبارکه انسان از تفسیر نور - بخش خانوادگی در مرحله نیمه نهایی و نهایی
7. حفظ ده حکمت از نهجالبلاغه - بخش فردی زیر 16 سال
8. حفظ بیست آیه از قرآن کریم - بخش فردی 11 تا 15 سال
9. حفظ ده آیه از قرآن کریم - بخش فردی 7 تا 10 سال
10. حفظ پنج آیه از قرآن کریم - بخش فردی زیر 7 سال
11. حفظ 40 حکمت نهجالبلاغه - بخش فردی بالاتر از 16 سال
12. تلاوت استاد مصطفی اسماعیل - بخش فردی قرائت تقلیدی
13. مفاهیم نامه ۵۳ نهج البلاغه - بخش فردی
14. مفاهیم سوره مبارکه مومنون - بخش فردی معارفی
15. ارائه ۵ دقیقه ای مفاهیم سوره مبارکه ملک - بخش فردی بالاتر از 16 سال
16. مفاهیم سوره مبارکه اعلی - بخش فردی معارفی زیر 16 سال
17. متن و ترجمه دعای ۲۰ صحیفه سجادیه - رشته معارفی بخش فردی بالاتر از 16 سال و رشته حفظ و ترجمه دعای ۲۰ صحیفه سجادیه
18. جزوه لؤلؤ و مرجان - بخش خانوادگی فرزند بالای ده سال
19. آیات ۳۵ تا ۳۸ سوره مبارکه نور استاد منشاوی - بخش فردی قرائت تقلیدی زیر 16 سال
20. حفظ و ترجمه ۴۰ حدیث - بخش فردی معارفی
21. حفظ ۲۰ حدیث تربیتی - بخش خانوادگی ویژه مادران مرحله نیمه نهایی و نهایی
22. لینک ارسال تدریس برتر در پیامرسان روبیکا
🔅رشته روخوانی
Rubika.ir/Tadris_bartar_rokhani1402
🔅رشته حفظ
Rubika.ir/Tadris_bartar_hefz
23. سوالات پر تکرار شما مخاطبین عزیز
24. سایت ثبت نام مسابقات
event.quranbsj.ir
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
@quranbsj_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️🍃🌹🍃▪️
💥دیدن این ۲ دقیقه بر همه از جمله چادریها واجب است!
#حجت_الاسلام_راجی
#حجاب
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
https://eitaa.com/samen_meraj
🔅 آیا میدانید؟
💎 به صورت غیرحضوری میتوانید در مسابقات رشته های «مفاهیم نامه ۵۳ نهجالبلاغه»، «مفاهیم دعای صحیفه سجادیه» و «حفظ و ترجمه ۴۰ حدیث» شرکت کنید و شما هم به بزرگترین رویداد قرآنی کشور بپیوندید.
•| همین حالا ثبت نام کنید:
✓ event.quranbsj.ir
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
#آیا_میدانید
@quranbsj_ir
🔅 آیا میدانید؟
💎 کودکان زیر ۷سال با حفظ ۵ آیه تصویر بالا میتوانند در مسابقات قرآن بسیج شرکت کنند.😉
•| همین حالا ثبت نام کنید:
✓ event.quranbsj.ir
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
#آیا_میدانید
@quranbsj_ir
🔅 آیا میدانید؟
💎 آزمون رشته های «مفاهیم سوره اعلی», «مفاهیم سوره مومنون»، «کتاب صراط»، «مفاهیم دعای ۲۰ صحیفه سجادیه» به صورت مجازی آنلاین برگزار میشود و مستقیما به مرحله نهایی مسابقات راه پیدا میکنید.
•| همین حالا ثبت نام کنید:
✓ event.quranbsj.ir
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
#آیا_میدانید
@quranbsj_ir
🔅 آیا میدانید؟
💎 کودکان ۷ تا ۱۰ سال با صحیح خوانی سوره های کوتاه تین تا ناس میتوانند در مسابقات قرآن بسیج شرکت کنند؟▪️
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
#آیا_میدانید
@quranbsj_ir
🔅 آیا میدانید؟
💎 نوجوانان زیر ۱۶ سال به راحتی میتوانند با ترتیل خوانی سوره های «یس»، «واقعه»، «الرحمن» و «ملک» در #مسابقات_قرآن_بسیج شرکت کنند.
•| همین حالا ثبت نام کنید:
✓ event.quranbsj.ir
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
#آیا_میدانید
@quranbsj_ir
#بروزرسانی | ۲۵ تیرماه ۱۴۰۲
📶 آمار ثبتنام کنندگان در سیامین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج به تفکیک استانها
✔️ ببینید پرچم استان شما بالا هست یا نه؟!
بسم الله بگید و همین الان ثبتنام کنید و به دیگران اطلاع بدید تا با هر شرایطی که دارند در #مسابقات_قرآن_بسیج شرکت کنند.
🔮ضمنا دارالقرآن بسیج به ۳۰ نفر از اونهایی که بیشترین دعوترو داشته باشند ۲ میلیون تومان جایزه میده
ثبتنام در:
event.quranbsj.ir
#مسجد_پایگاه_قرآن
#من_مبلغ_قرآنم
#خدا_باهام_حرف_داره
@quranbsj_ir
📚 محتواهای مورد نیاز سی امین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج
✓ با زدن بر روی هر کدام از لینک های زیر محتوای رشته خود را دریافت نمایید.
1. آیین نامه کلی مسابقات
2. متن و ترجمه نامه ۳۱ نهج البلاغه – بخش گروهی
3. متن و ترجمه دعای 24 صحیفه سجادیه - بخش گروهی
4. کتاب صراط
5. مفاهیم سوره مبارکه معارج از تفسیر نور - بخش خانوادگی
6. مفاهیم سوره مبارکه انسان از تفسیر نور - بخش خانوادگی در مرحله نیمه نهایی و نهایی
7. حفظ ده حکمت از نهجالبلاغه - بخش فردی زیر 16 سال
8. حفظ بیست آیه از قرآن کریم - بخش فردی 11 تا 15 سال
9. حفظ ده آیه از قرآن کریم - بخش فردی 7 تا 10 سال
10. حفظ پنج آیه از قرآن کریم - بخش فردی زیر 7 سال
11. حفظ 40 حکمت نهجالبلاغه - بخش فردی بالاتر از 16 سال
12. تلاوت استاد مصطفی اسماعیل - بخش فردی قرائت تقلیدی
13. مفاهیم نامه ۵۳ نهج البلاغه - بخش فردی
14. مفاهیم سوره مبارکه مومنون - بخش فردی معارفی
15. ارائه ۵ دقیقه ای مفاهیم سوره مبارکه ملک - بخش فردی بالاتر از 16 سال
16. مفاهیم سوره مبارکه اعلی - بخش فردی معارفی زیر 16 سال
17. مفاهیم دعای ۲۰ صحیفه سجادیه - بخش فردی بالاتر از 16 سال
18. جزوه لؤلؤ و مرجان - بخش خانوادگی فرزند بالای ده سال
19. آیات ۳۵ تا ۳۸ سوره مبارکه نور استاد منشاوی - بخش فردی قرائت تقلیدی زیر 16 سال
20. حفظ و ترجمه ۴۰ حدیث - بخش فردی معارفی
21. حفظ ۲۰ حدیث تربیتی - بخش خانوادگی ویژه مادران مرحله نیمه نهایی و نهایی
22. لینک ارسال تدریس برتر در پیامرسان روبیکا
🔅رشته روخوانی
Rubika.ir/Tadris_bartar_rokhani1402
🔅رشته حفظ
Rubika.ir/Tadris_bartar_hefz
23. سوالات پر تکرار شما مخاطبین عزیز
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
@quranbsj_ir
✋ سلام
👌قابل توجه ثبتنام کنندگان محترم در سیامین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج
🔆 با زدن بر روی عناوین پیام بالا محتواهای مورد نیاز رشته انتخابی خود را دریافت نمایید.
😊 چیزی تا پایان ثبت نام و شروع آزمون ها نمونده، باید آروم آروم آماده بشید تا شما هم جزء کسانی باشید که جایزه 🏆 دریافت میکنید.
🔸 زمان دقیق مسابقه توسط مجریان به شما عزیزان اطلاع رسانی میگردد.
#مسابقات_قرآن_بسیج
#خدا_باهام_حرف_داره
@quranbsj_ir
#بروزرسانی | ۸ مردادماه ۱۴۰۲
📶 آمار ثبتنام کنندگان در سیامین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج به تفکیک استانها
✔️ ببینید پرچم استان شما بالا هست یا نه؟!
بسم الله بگید و همین الان ثبتنام کنید و به دیگران اطلاع بدید تا با هر شرایطی که دارند در #مسابقات_قرآن_بسیج شرکت کنند.
🔮ضمنا دارالقرآن بسیج به ۳۰ نفر از اونهایی که بیشترین دعوترو داشته باشند ۲ میلیون تومان جایزه میده
🔆ثبتنام در:
✓ event.quranbsj.ir
#مسجد_پایگاه_قرآن
#من_مبلغ_قرآنم
#خدا_باهام_حرف_داره
@quranbsj_ir
باسلام وخداقوت باتوجه به هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن وپاسخ کوبنده به یاوه گویان لطفاً در هراداره وارگانی هستید این مسابقات رواعلام کنیدوتشویق وترغیب کنید همه شرکت کنند .سن شرکت کنندگان 7سال به بالاست.
شرکت برای عموم آزاداست.
گريه بر شهيد
حضرت حمزه عموى پيامبر از مكّه به مدينه مهاجرت كرده بود و لذا كسى را نداشت ، جنگ احد فرا رسيد ((حمزه )) در جنگ فعالانه شركت كرد و از ساير رزمندگان بهتر درخشيد تا مظلومانه به فيض شهادت رسيد. و به همين مناسبت لقب سيدالشهداء يعنى سالار شهيدان را به او دادند.
جنگ احد به پايان رسيد خانواره شهدا در سوگ عزيزانشان نشسته بودند و با گريه هايشان خاطره آنان را بزرگ مى داشتند.
پيامبر صلى اللّه عليه و آله از احد بر گشت ، وقتى به مدينه وارد شدند ديدند كه در خانه همه شهداء گريه هست جز خانه حمزه ، حضرت فقط يك جمله فرمود: ((امّا حمزة فلا بواكى له )) يعنى همه شهدا گريه كننده دارند جز حمزه كه گريه كننده ندارد. تا اين جمله را فرمود، صحابه رفتند به خانه هايشان و گفتند: پيامبر فرمود: حمزه گريه كننده ندارد. ناگهان زنانى كه براى فرزندان خودشان يا شوهرانشان يا پدرانشان مى گريستند، به احترام پيامبر و به احترام جناب حمزة بن عبدالمطلب به خانه حمزه آمدند و براى آن جناب گريستند. و تعد از اين ديگر سنت شد هر كس براى هر شهيدى كه مى خواست بگريد اوّل مى رفت خانه جناب حمزه و براى او مى گريست .
اين جريان نشان داد كه اسلام با اينكه با گريه بر ميت (ميت عادى ) چندان روى خوشى نشان نداده است مايل است كه مردم بر شهيد بگريند، زيرا شهيد حماسه آفريده است و گريه بر شهيد شركت در حماسه او و هماهنگى با روح او و موافقت با نشاط او و حركت در موج اوست .
*قيام و انقلااب مهدى (عج )، مقاله شهيد، ص 108
https://eitaa.com/samen_meraj