eitaa logo
محتوای ثامن پیربکران
118 دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.6هزار ویدیو
868 فایل
این کانال مخصوص جهادگران تبیین است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ آیا می‌خواهی شوی؟ حتی بالاتر؟! 📌یک توصیه از رهبر معظم انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥🔥🔥🔥🔥 سرانجام گناه و گناهکاران قرآن کریم میفرماید بَلَى مَنْ کَسَبَ سَیِّئَةً وَأَحَاطَتْ بِهِ خَطِیئَتُهُ فَأُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ آرى، کسانى که مرتکب گناه شوند و آثار گناه سراسر وجودشان را بپوشاند، آنها اهل آتشند؛ و جاودانه در آن خواهند بود. (بقره/۸۱) ⚫️ مفهوم احاطه گناه این است که انسان آنقدر در گناهان فرو رود که زندانى براى خود بسازد، زندانى که منافذ آن بسته باشد. توضیح اینکه: گناهان کوچک و بزرگ در آغاز یک «عمل» است، سپس تبدیل به «حالت» مى شود و با ادامه و اصرار شکل «ملکه» به خود مى گیرد، هنگامى که به اوج شدّت خود برسد تمام وجود انسان را به رنگ گناه درمى آورد و عین وجود انسان مى شود. در این هنگام هیچ پند و موعظه و راهنمایى راهنمایان در وجود او اثر نخواهد کرد و در حقیقت با دست خود قلب ماهیّت خویش کرده است. 🔥🔥🔥🔥🔥 تفسیر نمونه ذیل آیه شریفه
‍ ✅ چرا این روزها مدام باید در اینترنت ثابت کنیم که ربات نیستیم؟ 🔴 این روزها هنگام استفادۀ روزمره از اینترنت مدام از ما خواسته می‌شود که اثبات کنیم واقعاً انسان هستیم نه ربات. برای این کار گاهی باید چند حرف یا عدد کج‌و‌معوج را تایپ کنیم یا پازل حل کنیم یا جدیداً یک حیوان کوچکِ سه‌بعدی را بچرخانیم تا با همانند خودش هم‌راستا شود. به این آزمون‌های کوچکِ انسانیت کپچا (CAPTCHA) می‌گویند. این کلمه از حروف ابتدایی عبارت طولانیِ «تست تورینگ کاملاً اتوماتیکِ عمومی برای جداکردن کامپیوتر از انسان» ساخته شده است و وظیفه‌اش نیز دقیقاً همین است. 🔴 اما سؤال اینجاست که چرا هر روز کپچاها دارند سخت‌تر و وقت‌گیرتر می‌شوند؟ مثل هر چیز دیگری که ربطی به تکنولوژی در سال ۲۰۲۳ دارد، اینجا هم پای هوش مصنوعی وسط است. 🔴 کپچاها طراحی شده‌اند تا جلوی ورود هکرها، هرزنامه‌ها و انواع و اقسام چیزهای دردسرسازی را بگیرند که ممکن است هنگام خرید اینترنتی اطلاعات حساب شما را بدزدند، کامنت‌ها یا ایمیل‌ها جعلی برایتان بفرستند یا سرتان کلاه بگذارند. و در مجموع باید گفت که در انجام وظیفه‌شان موفق عمل می‌کنند، اما مسئله این است که ربات‌های اینترنتی خیلی زود ترفندهایشان را یاد می‌گیرند و سازندگانِ کپچاها مجبور می‌شوند معماهای جدیدتری بسازند. از قضا ساختن یک کپچا اصلاً کار آسانی نیست. 🔴 ضرب‌المثلی در دنیای کسب‌و‌کار می‌گوید: «سریع، ارزان یا خوب؟ فقط می‌توانید دوتا را انتخاب کنید». جف یان، استاد علوم کامپیوتری که روی کپچاها کار می‌کند می‌گوید: این سه گانه در کپچاها «امنیت، کاربری آسان یا دقت» است. متأسفانه نمی‌شود سه‌تای آن‌ها را در کنار هم داشت. 🔴 اولین کپچاها که در اوایل دهۀ ۲۰۰۰ ساخته شدند، از حروف و اعداد استفاده می‌کردند. دلیلش آن بود که کامپیوترها نمی‌توانستند کاراکترها را از روی عکس تشخیص دهند. چند سال بعد گوگل از این تکنولوژی استفاده کرد تا با استفاده از آن متن کتاب‌های غیردیجیتالی را برای سرویس کتاب‌ خودش، به‌کمک کاربران دیجیتالی کند. چیزی نگذشت که کامپیوترها توانستند با دقتی فوق‌العاده حروف و اعداد را تشخیص دهند. اینجا بود که کپچاها به سمت تشخیص عکس یا حل پازل‌های ساده رفتند. 🔴 در این میان، شرکت‌های مختلفی هم خدمات حل کپچا ارائه می‌کردند. مثلاً شرکت «توکپچا» با استفاده از نیروی کار ارزان کشورهای جهان سوم، هزار کپچا را در ازای یک دلار حل می‌کرد. اهالی هوش مصنوعی هم خیلی زود شانس‌شان را در این زمینه امتحان کردند. 🔴 مسئلۀ بعدی این است که حل‌کردن کپچاها و علی‌الخصوص شکست‌خوردن در حل آن‌ها برای کاربران تجربۀ بسیار ناخوشایندی است. احتمال بالایی وجود دارد که اگر کاربری در حل یک کپچا شکست بخورد، در صورتی که مجبور نباشد، کلاً آن کار را رها کند. حتی تعداد قابل‌توجهی از کاربران به محض رسیدن به یک کپچا کار را رها می‌کنند. این معضل باعث شده است تا خدمات‌دهندگان اینترنتی به فکر راهکارهای تازه‌ای بیفتند که وظیفۀ شناخت ربات‌ها را از روی دوش کاربران بردارد و روی نحوه یا مسیر عملکرد ربات‌ها متمرکز شود.
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره ای از امداد غیبی در عملیات 🌹شهید زین الدین،: ما نصرت الهی را مشاهده کردیم 🌷 ۲۷ آبان سال ۱۳۶۳ - سالروز شهادت سردار پرافتخار سپاه اسلام، شهید مهدی زین الدین فرمانده لشگر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع)
1.54M
📌سوال 🔴عاقبت جنگ غزه و اسرائیل چه خواهد شد؟ کارشناس:دکتر سید جلال حسینی
📌 از میان آتش و دود برخواهیم خواست، مثل سیمرغ... 🇮🇷🇵🇸 ‌‌‌ 🌹 اللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرعون وقتی رئیس است که همه حیوان باشند. 🔰 مسئله حجاب در حقیقت مسئله بر سر حیوانیت است. عده‌ای به دنبال این هستند که همه را به حیوانیت بکشانند. وقتی عقل‌ها کار کند، فرعون به جایی نمی‌رسد. ⚠️ برای اینکه عقل‌ها کار نکند باید حیوانیت حاکم شود و غرایز پرورش پیدا کنند. خصوصا غرایز جنسی که با برهنگی رشد می‌کند. 🚸 میان افرادی که مغرضانه با حجاب مخالفت می‌کنند و کسی که بی غرض است، تفاوت وجود دارد و باید رفتار متفاوتی با آن‌ها داشت‌. ⬅️ هدف و نیت را باید فهمید و بر اساس آن برخورد کرد. همان گونه که فرمودند: من به بعضی از این بی‌حجاب‌ها به خاطر حال معنویشان غبطه می‌خورم و می‌دانم این‌ها نمی‌دانند چه دستی پشت داستان از بی‌حجابی این‌ها دارد سواستفاده می‌کند، که اگر بدانند این کار را نمی‌کنند.
📌 بیمارستان شفاء و سیب‌زمینی‌های مردنما 🇮🇷🇵🇸 ‌‌‌ 🌹 اللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
👇‏فلسطین (مقاومت غزّه): ▫️بدون تانک، بدون هواپیمای جنگنده، بدون گنبد آهنین، حداکثر: ۲۵،۰۰۰سرباز 👇🏿رژیم سگیونسیتی: ▫️۲۲۰۰ تانک، ۶۰۰ هواپیمای جنگنده، سامانه گنبد آهنین، سامانه فلاخن داود، سامانه پیکان۳، پشتیبانی تسلیحاتی و اطلاعاتی وسیع توسط آمریکا و فرانسه و آلمان و انگلیس، بیش از ۳۵۰،۰۰۰ سرباز 💡 ۴۲ روز از جنگ گذشته و رژیم‌سگیونیستی تا امروز توانایی شکست همین گروه اقلیت مقاومت فلسطین را نداشته ‌و‌ فقط توانسته به بیمارستان و مدرسه و مسجد و کلیسا حمله کند و بیش از ۱۲هزارنفر کودک و زن و مرد را سلّاخی کند... 🇮🇷🇵🇸 ‌‌‌ 🌹 اللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹