💢 انصار الله یمن کدام منطقه مهم و راهبردی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است ؟
💠 جنبش انصار الله بندر مهم و راهبردی «ایلات» را در جنوبی ترین نقطه سرزمین های اشغالی مورد حمله موشکها و پهپادهای ویرانگر خود قرار داده است.
🛳 این بندر مهم و راهبردی در منتهی الیه خلیج عقبه و در مجاورت بندر «عقبه» اردن قرار دارد و قلب گردشگری رژیم صهیونیستی و مهم ترین مرکز واردات نفت رژیم اشغالگر قدس است .
⚓ در واقع بندر «ایلات» بزرگترین مرکز گردشگری رژیم صهیونیستی و یکی از مهم ترین شاهرگ های اقتصای و تجاری این رژیم نحس نجس کودک کش می باشد که با فلج شدن آن ضربات مهلکی بر پیکره در حال متلاشی شدن این رژیم منحوس وارد می شود.
✍ غلامعلی کریمی
🗓 ۶ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | شریک جرم قطعی
🔹 روایتی از صحنهگردانی و مدیریت آمریکا در جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه پس از ضربه متلاشی کننده رزمندگان فلسطینی در عملیات طوفان الاقصی
☝️رهبر انقلاب: آمریکا شریک جرم قطعی جنایتکاران است؛ یعنی در این جنایت، دست آمریکا تا مِرفق در خون مظلومان و کودکان و بیماران و زنها و مانند اینها داخل شده و آلوده است؛ در واقع، او دارد به یک نحوی مدیریّت میکند این جنایتی را که در غزّه دارد انجام میگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #گزارش_خبری | دلیران لرستان
👆 #روایت_یک_خبرنگار از دیدار دستاندرکاران کنگره ملی شهدای لرستان با رهبر انقلاب.
💢 انصار الله یمن کدام منطقه مهم و راهبردی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است ؟
💠 جنبش انصار الله بندر مهم و راهبردی «ایلات» را در جنوبی ترین نقطه سرزمین های اشغالی مورد حمله موشکها و پهپادهای ویرانگر خود قرار داده است.
🛳 این بندر مهم و راهبردی در منتهی الیه خلیج عقبه و در مجاورت بندر «عقبه» اردن قرار دارد و قلب گردشگری رژیم صهیونیستی و مهم ترین مرکز واردات نفت رژیم اشغالگر قدس است .
⚓ در واقع بندر «ایلات» بزرگترین مرکز گردشگری رژیم صهیونیستی و یکی از مهم ترین شاهرگ های اقتصای و تجاری این رژیم نحس نجس کودک کش می باشد که با فلج شدن آن ضربات مهلکی بر پیکره در حال متلاشی شدن این رژیم منحوس وارد می شود.
✍ غلامعلی کریمی
🗓 ۶ آبان ۱۴۰۲
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔پارسال صهیونیزم بین الملل جنگ جهانی رسانه ای ایجاد کرد علیه ما ، به اسم زن زندگی آزادی‼️
اما امسال در غزه می بینیم
نه زن 😔
نه زندگی 😢
و نه آزادی😤
گویا هیچ اهمیتی ندارد...
#طوفان_الاقصی
#غزه
#فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹🍃🌹🍃🔹
وقتی مولا بپسندد😍
به محمد جنامی گفتم ملودیِ نوای
« حسین » اربعین امسال رو با مشورت کدوم آهنگساز ساختی ؟ خندید و گفت « آهنگساز؟! »
اون شب شدیدا سرماخورده بودم ، یهو چشمم سرخط شعر رو گم کرد ، برای اینکه نظم مجلس بهم نخوره بصورت بداهه یک نوای « حسین » رو شروع کردم و تا دقایقی ادامه دادم ، مولا پسندید و بالا برد.
✍اسماعیل معنوی
🍃🌹🔸ـــــــــــــــــــــــــ
47.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات استاد حاج مهدی منصوری
💚 لبیک یا مهدی 💚
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
#رژیمصهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید (امام خامنه ای حفظه الله) ✨
🔻اجتماع مادران ،دختران و کودکان شهرستان فلاورجان
در محکومیت رژیم کودک کش اسرائیل همراه با حضور دانش آموزان به دفاع از دانش آموزان مظلومغزه در هفته بسیج دانش اموزی
🔹️چهارشنبه 10 آبان ساعت 15
📌زمین اسکیت پارک میثم فلاورجان
🔹️ همراه داشتن پرچم کاغذی فلسطین وایران
📣واجرای برنامه های متنوع، گروه سرود ایستگاه فرهنگی نقاشی پرچم ایرانو فلسطین روی صورت کودکان، جایزه و۰۰۰۰
حوزه بسیج خواهران حضرت فاطمه س فلاورجان
─┅═ঊঈ🇵🇸ঊঈ═┅─
📘#داستانهایبحارالانوار
💠دوستی و دشمنی برای خدا
🔹رسول خدا صلی الله علیه و آله روزی به یکی از اصحابشان فرمودند:
ای بنده ی خدا! محبت کن برای خدا و خشمگین باش برای خدا و دوستی کن در راه خدا و دشمنی کن در راه خدا، زیرا جز این راه، به ولایت و دوستی خدا نخواهی رسید، و انسان مزهی ایمان را نمی چشد اگر چه نماز و روزه اش زیاد باشد، مگر اینکه دوستی و دشمنی او برای خدا شود.
و به راستی که بیشتر برادری و دوستی مردم در این روزگار بر مدار دنیا میچرخد، به خاطر دنیا با هم دوستی میکنند و برای آن با هم دشمنی میورزند و چنین دوستی و دشمنی نزد خدا برای آنها هیچ فایده ای ندارد.
🔹مرد صحابی پرسید: چطور بدانم که در راه خداوند دوستی و دشمنی کرده ام؟ دوست خدا کیست تا با او دوستی کنم و دشمن خدا کیست تا با او دشمن باشم؟
🔹پیامبر صلی الله علیه و آله اشاره به حضرت علی علیه السلام کردند و فرمودند:
این مرد را میبینی؟
گفت: آری!
پیامبر فرمودند: دوست او دوست خداست، او را دوست بدار و دشمن او دشمن خداست او را دشمن بدار، دوستش را دوست بدار گرچه کشنده ی پدرت باشد و دشمنش را دشمن بدار گرچه پدر یا فرزندت باشد.
📚بحارالانوار ج ۲۷، ص ۵۹. و همان، ج ۶، ص ۲۳۶.
باسمه تعالی
تحلیلی بر توانایی های مادی و معنوی مبارزان فلسطینی : 💥👇💥
با وجود اینکه ۷۵ سال از شدید ترین محاصره تاریخی مردم مظلوم فلسطین می گذرد ، دستیابی این مبارزان به فناوری های مدرن و تجهیزات نوين ، کارشناسان نظامی دنیا را به اعجاب فرو برده است.
انجام یکی از موفق ترین عملیات های سایبری با هک نمودن سامانه ی گنبد آهنین ، راه اندازی و استفاده از سامانه پدافند هوایی ، شلیک بیش از ۵ هزار راکت در ظرف ۲۰ دقیقه به سمت هدفهای از پیش تعیین شده در رژیم صهیونیستی ، اجرايی کردن عملیات نفوذ به اراضی اشغالی از طریق دریا ، نفوذ به وب سایت های رژیم اشغالگر قدس و هک کردن تأسیسات برقِ سرزمینهای اشغالی گوشه ای از توانمندیهای مبارزان فلسطینی است که سالها سلاح رزمشان فقط سنگ و چوب و فلاخن بوده است.
دستور قرآن به جبهه حق در تقابل با دشمن بر اساس آیه ۶۰ سوره انفال تدارک عِدّه و عُده نظامی است ولی چنانکه شهید حاج عبدالله میثمی ( پس از عملیات ناموفق کربلای ۴ ) به عنوان یک راهبرد ارائه کردند ؛ میزان قدرت ما بستگی به میزان اتصال ما به خداست. هر چه این اتصال به قدرت مطلق و لایتناهی قویتر باشد ، قدرت جبهه حق بیشتر خواهد بود و صرف اتکا به امکانات و تجهیزات و قابلیت ها نباید جبهه حق را به خود مشغول سازد.
امیرالمؤمنین علیه السلام در خطبه ۱۹۲ نهج البلاغه بیاناتی دارد که خیلی طلایی و راهبردی است .
حضرت عامل رسیدن یک جامعه اسلامی به عزّت ، سلامت ، عافیت ، نعمت و کرامت را حفظ وحدت و اجتناب از تفرقه و جدایی می داند و می فرماید:
وقتی خداوند تلاش و استقامت و بردباری جامعه ای را در برابر ناملایمات در راه محبت خود و قدرت تحمل ناراحتی ها را برای ترس از خویش مشاهده فرمود ، آن جامعه را از تنگناهای بلا و سختی نجات داد و ذلت آنان را به عزّت و بزرگواری و ترس آنها را به امنیت تبدیل کرد و آنها را حاکم و پیشوای انسانها قرار داد و آن قدر کرامت و بزرگی به آنها رسید که خيال آنرا نیز در سر نمی پروراندند.
امید است مردم مظلوم فلسطین با ملاحظه این سنت های الهی هر چه زودتر از درخت تنومند مقاومت ؛ شکوفههای فتح و پیروزی بچینند و افول وجودی سگ نگهبان استکبار جهانی در منطقه را به بام تماشا بنشینند.
✍️ امراله عباسی ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
🔺 محوریابی رسانههای انگلیسی و عربی پیرامون ابعاد مختلف عملیات طوفان الاقصی
📌 رسانههای انگلیسی زبان:
بلومبرگ:
1) تمرکز بر موضوعِ کنترل غزه توسط گروه حماس از سال 2007 و تاکید بر این مهم که از آن زمان، این منطقه به نقطه کانونی درگیری نظامی اسرائیل با فلسطین تبدیل شده است.
2) ارائه تحلیل در این مورد که «حمله حماس در زمانی رخ میدهد که اسرائیل در موضع ضعف قرار دارد و توصیه به رفع اختلافات و ضعفها تا دشمن برای بهره برداری از آنها مجال نیابد.»
هاآرتص اسرائیل:
1) ابراز نگرانی شدید از اینکه در صورت پیروزی حماس، هزیمت بزرگ در انتظار اسرائیل است.
2) انتشار تصاویر و اخبار در خصوص گسیل نیروهای بیشتر از سوی حماس به داخل مرزهای اسرائیل
جروزالم پست:
تهیه گزارش از میزان تلفات دو طرف درگیری؛ اسرائیل: 600 زخمی (حال 150 تن وخیم گزارش شده است)، بیش از 165 اسیر، دست کم 100 کشته. فلسطین: 198 شهید و حدود 1700 تن زخمی.
نیویورک پست:
تمرکز بر حملهی رزمندگان به شهرکهای یهودینشین و نقل قول از شهروندان اسرائیلی که «حماس در حال سلاخی ماست. به کمک ما بشتابید».
گاردین:
انتشار واکنش جوزپ بورل، مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا به بحران پیش آمده و تمرکز بر این گفتهی وی که «با وزرای خارجه منطقه در مورد لزوم شروع مذاکرات و آزادسازی شهروندان اسرائیلی به گروگان گرفته شده توسط رزمندگان مقاومت گفتگو کرده است».
سیانان:
انتشار اطلاعیه نیروهای دفاعی اسرائیل مبنی بر اینکه نیروهای آن در دست کم در 12 نقطه در حال نبرد با نیروهای حماس هستند.
سیبیاس نیوز:
تمرکز بر این گزاره که «گروه حماس حمله بیسابقهای را به اسرائیل انجام داده و ضمن شلیک هزاران راکت، از طریق هوا، زمین و دریا به مرزهای شدیداً مستحکمشده اسرائیل در چندین نقطه نفوذ کردند و بسیاری را به اسارت بردند.»
انبیسی نیوز:
تمرکز بر جنگ فعلی به عنوان سختترین تنش بین حماس و اسرائیل در سالهای اخیر و نقل قول از مقامات حماس که «این حمله، انتقامِ هتک حرمت مسجد الاقصی در اورشلیم و پاسخی به کشتار و زخمی شدن صدها فلسطینی در سال جاری توسط اسرائیل است».
وال استریت ژورنال:
غافلگیرانه خواندن عملیان حماس و تاکید بر جدیت اسرائیل برای انتقام گرفتن و انجام حملات سهمگین علیه گروههای مقاومت
الجزیره انگلیسی:
1) برجستهسازی موشک بارانِ اسرائیل در پی آغاز عملیات طوفان الاقصی
2) برجسته ساختنِ آژیرهای هشدار در مرکز و جنوب اسرائیل و تل آویو
ایندیپندنت انگلیسی:
1) تلاش برای برای برجسته ساختن تبریک ایران به رزمندگان مقاومت و اعلام آمادگی کشورمان برای ایستادن در کنار ملت مظلوم فلسطین
2) ابراز شگفتی فراوان از حمله غافلگیرانهی نیروهای مقاومت از طریق زمین، دریا و هوا (تهاجم ترکیبی) و عبور رزمندگان حماس از مرز
3) تهیه گزارش از میزان تلفات با تمرکز بر به اسارت در آمدن سربازان اسرائیلی توسط نیروهای حماس.
4) ابراز نگرانی شدید از به اسارت رفتنِ صهیونیستها در منطقه بئری کیبوتز (Beeri Kibbutz) نزدیک مرز غزه
📌 رسانههای عربی زبان:
المنار:
تبدیل شدن خیابان های تل آویو به شهر ارواح، از ترس عملیات «طوفان الاقصى»
المیادین:
تاخیر یا لغو پروازهای ورودی یا خروجی سرزمین های اشغالی، به سبب وضع امنیتی فوق العاده در این مناطق
الجزیره:
1) ابراز شادمانی دهها نفر از کاربران عربِ فعال در شبکه های اجتماعی، در پی انجام عملیات طوفان الأقصى
2) بازنشر گسترده و کمسابقۀ صحنه های واضح اسارت سربازان اشغالگر در عملیات اخیر
العربیه:
1) بازتاب درخواست فوری اتحادیه عرب برای توقف عملیات نظامی در غزه
2) دعوت وزارت خارجه عربستان از هر دو طرف (طرف های فلسطینی و اسرائیلی) برای توقف تنش های فیمابین
🔺تکنوکراسی
🔸یک مفهوم سیاسی و اجتماعی است که به نوعی حکومت یا مدیریت جامعه اشاره دارد که بر اساس تخصص فنی و دانش تکنولوژیک انجام میشود. در این سیستم، قدرت و تصمیمگیری به دست افرادی میآید که دارای دانش تخصصی در زمینههای فنی و علمی هستند.
🔹تکنوکراسی معمولاً در زمینههایی مانند علوم، فناوری، بهداشت، و آموزش و پرورش به کار میرود. در این سیستم، تصمیمگیریها بر اساس اطلاعات علمی و دانش تخصصی انجام میشوند و از اعتبار تخصصی و تجربه فنی افراد تکنوکرات استفاده میشود.
🔸یکی از نمونههای معروف تکنوکراسی میتواند سازمانها و وزارتخانههای مرتبط با صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد، که در آنها تصمیمگیریها توسط افراد با تجربه و تخصص در این حوزه انجام میشود.
🔹تکنوکراسی یک سیستم حکومت یا مدیریت است که بر اساس تخصص فنی و علمی افراد تصمیمگیری میشود. در این سیستم، اهمیت بسیاری به دانش تخصصی و تجربه فنی افراد داده میشود و قدرت تصمیمگیری به عنوان نتیجه این دانش به دست آنها میآید. تکنوکراتها عمدتاً افرادی با پیشینه در زمینههای علمی، فنی، و تکنولوژیک هستند.
🔸این سیستم در مواردی که نیاز به تصمیمگیریهای پیچیده و دانش تخصصی داریم مفید است. به عنوان مثال، در زمینه بهداشت و درمان، تکنوکراتها میتوانند تصمیمگیریهای مرتبط با سیاستهای بهداشتی و توسعه داروها را بر اساس تجربه و دانش پزشکی بگیرند.
🔹هرچند تکنوکراسی میتواند بهبود کیفیت تصمیمگیریها را تضمین کند، اما انتقاداتی نیز دارد. برخی معتقدند که این سیستم ممکن است به بیتوجهی به نیازها و نظرات عمومی منجر شود و مسائل اخلاقی و اجتماعی را نادیده بگیرد. به همین دلیل، تعادل مناسب بین تخصص تکنوکراتها و شفافیت و مشارکت عمومی میتواند چالشهای اساسی این سیستم را حل کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔پارسال صهیونیزم بین الملل جنگ جهانی رسانه ای ایجاد کرد علیه ما ، به اسم زن زندگی آزادی‼️
اما امسال در غزه می بینیم
نه زن 😔
نه زندگی 😢
و نه آزادی😤
گویا هیچ اهمیتی ندارد...
#طوفان_الاقصی
#غزه
#فلسطین
بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_دستاندرکاران_کنگره_شهدای_استان_لرستان.pdf
1.88M
🔹🍃🌹🍃🔹
«متن سخنرانی رهبری»
دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره ملی شهدای استان لرستان
🌎 آمریکا عامل اصلی جنگ اخیر اسرائیل با فلسطین است:
چگونه ۳۰ سال سیاستِ آمریکا با فاجعه پایان یافت؟
✍️ استیون والت، استاد دانشگاه هاروارد
🔹 فارن پالیسی
🌿 در حالی که اسرائیلیها و فلسطینیان عزادار کشته شدگان خود هستند و با ترس منتظر شنیدن اخبار درباره ناپدیدشدگان میباشند میل به جستجوی مقصر برای بسیاری غیرممکن است. اسرائیلیها و حامیان آنان میخواهند همه تقصیر را به گردن حماس بیاندازند که مسئولیت مستقیم در حمله به اسرائیل داشته است. کسانی که بیشتر با آرمان فلسطین همدردی میکنند این تراژدی را نتیجه اجتناب ناپذیر دههها اشغالگری و رفتار خشن طولانی مدت اسرائیل با اتباع فلسطینی خود میدانند. سایرین مصرانه تاکید میکنند که هر فردی که یک طرف را کاملا بیگناه قلمداد کرده و تنها طرف دیگر را مسئول بداند قدرت هرگونه قضاوت را از دست داده است. ناگزیر بحث بر سر این که کدام یک از مقصر هستند علل مهم دیگری را که به درگیری طولانی بین اسرائیلیهای صهیونیست و اعراب فلسطینی مرتبط هستند از دیده پنهان نگه میدارد. ما نباید عوامل دیگر را حتی در طول بحران فعلی نادیده انگاریم، زیرا تاثیر آن عوامل ممکن است مدتها پس از پایان جنگ فعلی میان اسرائیل و حماس نیز ادامه یابند. من از سال ۱۹۹۱ شروع میکنم زمانی که ایالات متحده به عنوان قدرت خارجی بدون وجود رقیب جدی در امور خاورمیانه ظاهر شد و شروع به تلاش برای ایجاد نظم منطقهای کرد به گونه که در خدمت منافع آن کشور باشد. در چنین بستر گسترده تری دست کم پنج اپیزود یا رخداد کلیدی وجود دارند که به ما کمک میکنند تا به رویدادهای غم انگیز دو هفته گذشته برسیم.
🌿 *اولین اپیزود لحظه جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و پیامدهای آن بود: کنفرانس صلح مادرید. جنگ خلیج فارس نمایش خیره کنندهای از قدرت نظامی و هنر دیپلماتیک ایالات متحده بود که تهدیدی را که صدام حسین برای موازنه قدرت منطقهای ایجاد کرده بود از بین برد. با نزدیک شدن به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده در آن زمان محکم بر روی صندلی راننده نشسته بود. جورج اچ دابلیو بوش رئیس جمهور وقت امریکا، جیمز بیکر وزیر امور خارجه آن کشور و یک تیم باتجربه امریکایی در حوزه خاورمیانه از فرصت استفاده کرده و کنفرانس صلحی را در اکتبر ۱۹۹۱ میلادی برگزار کردند که شامل نمایندگانی از اسرائیل، سوریه، لبنان، مصر، جامعه اقتصادی اروپا و هیئت مشترک اردن و فلسطین میشد. اگرچه این کنفرانس نتایج ملموسی به همراه نداشت چه رسد به دستیابی به توافق نامه صلح نهایی، اما زمینه را برای تلاش جدی به منظور ایجاد یک نظم منطقهای صلح آمیز فراهم ساخت. اگر بوش پدر در سال ۱۹۹۲ میلادی بار دیگر در انتخابات انتخاب میشد و به تیم اش فرصت ادامه کارشان داده شده بود آن چه میتوانست بدان دست یابد وسوسه انگیز به نظر میرسید. با این وجود، کنفرانس مادرید یک نقص سرنوشت ساز درون خود داشت نقصی که بذر مشکلات آینده را کاشت. نقص کنفرانس آن بود که از ایران برای شرکت در کنفرانس دعوتی به عمل نیامد و گروههایی مانند حماس و جهاد اسلامی نیز نادیده گرفته شدند. همان طور که تریتا پارسی در کتاب خود "اتحاد خیانتکارانه" اشاره میکند: «ایران خود را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقهای میدید و انتظار داشت صاحب یک کرسی بر سر میز مذاکره باشد، زیرا کنفرانس مادرید صرفا نشستی در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین قلمداد نمیشد بلکه لحظهای تعیین کننده در شکل گیری نظم جدید خاورمیانه بود.» پاسخ تهران به عدم دعوت در وهله نخست استراتژیک بود نه ایدئولوژیک. ایران به دنبال آن بود که به امریکا و سایر بازیگران نشان دهد که اگر منافع آن کشور در نظر گرفته نشود میتواند تلاشهای آنان برای ایجاد یک نظم نوین منطقهای را از مسیر خارج سازد.
🌿 *دومین اپیزود مهم ترکیب سرنوشت ساز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و متعاقب آن حمله ایالات متحده به عراق در سال ۲۰۰۳ بود. دولت بوش پسر باور داشت که سرنگونی صدام تهدید فرضی ناشی از تسلیحات کشتار جمعی عراق را از بین میبرد، قدرت ایالات متحده را به دشمنان یادآوری میکند و به طور گستردهتر به تروریسم ضربه میزند و راه را برای دگرگونی ریشهای در کل خاورمیانه در امتداد خطوط دموکراتیک هموار میکند. با این وجود، متاسفانه آن چه حاصل شد یک باتلاق پرهزینه در عراق و بهبود چشمگیر موقعیت استراتژیک ایران بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹🍃🌹🍃🔹
وقتی مولا بپسندد😍
به محمد جنامی گفتم ملودیِ نوای
« حسین » اربعین امسال رو با مشورت کدوم آهنگساز ساختی ؟ خندید و گفت « آهنگساز؟! »
اون شب شدیدا سرماخورده بودم ، یهو چشمم سرخط شعر رو گم کرد ، برای اینکه نظم مجلس بهم نخوره بصورت بداهه یک نوای « حسین » رو شروع کردم و تا دقایقی ادامه دادم ، مولا پسندید و بالا برد.
✍️اسماعیل معنوی
🍃🌹🔸ــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹🍃🌹🍃🔹
#حرف_حق
√ من « مرگ بر اسرائیل» نمیگم!
این دور از انسانیته که برای کسی مرگ آرزو کنید!
#طوفان_الاقصی #غزه #فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرح نیل تا فرات صهیونیستها چطور آب رفت
🔹در سالهای نهچندان دور صهیونیستها هر روز به سرزمینی یورش میبردند و آنجا را اشغال میکردند؛ اما حالا و به لطف مقاومت سرزمینهای اشغالی به یکچهارم روزهای اوج قدرت صهیونیست رسیده است.
فلسطین کلید رمزآلود فرج.pdf
6.45M
#مهم_برای_شما 🌹
📣آنچه لازم است راجع #فلسطین بدانید!
✅ مطالعه این فایل برای اساتید دانشگاه، معلمین، هادیان سیاسی، فرماندهان پایگاه بسیج و تمام کسانی که در مورد #طوفان_الاقصی مورد سوال قرار می گیرند، واقعا لازم است.
لطفا برای همه دوستان بصیرتی خود بفرستید.
#جهاد_تبیین
#طوفان_الاقصی
💢 انصار الله یمن کدام منطقه مهم و راهبردی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است ؟
💠 جنبش انصار الله بندر مهم و راهبردی «ایلات» را در جنوبی ترین نقطه سرزمین های اشغالی مورد حمله موشکها و پهپادهای ویرانگر خود قرار داده است.
🛳 این بندر مهم و راهبردی در منتهی الیه خلیج عقبه و در مجاورت بندر «عقبه» اردن قرار دارد و قلب گردشگری رژیم صهیونیستی و مهم ترین مرکز واردات نفت رژیم اشغالگر قدس است .
⚓️ در واقع بندر «ایلات» بزرگترین مرکز گردشگری رژیم صهیونیستی و یکی از مهم ترین شاهرگ های اقتصای و تجاری این رژیم نحس نجس کودک کش می باشد که با فلج شدن آن ضربات مهلکی بر پیکره در حال متلاشی شدن این رژیم منحوس وارد می شود.
✍️ غلامعلی کریمی
🗓 ۶ آبان ۱۴۰۲
پوستر معنادار حزب الله همزمان با انتشار ویدیویی از سید حسن نصرالله 👇
🔹﴿وَإِذْ فَرَقْنَا بِكُمُ الْبَحْرَ فَأَنْجَيْنَاكُمْ وَأَغْرَقْنَا آلَ فِرْعَوْنَ وَأَنْتُمْ تَنْظُرُونَ﴾
و هنگامی را که دریا را برای شما شکافتیم؛ و شما را نجات دادیم؛ و فرعونیان را غرق ساختیم؛ در حالی که شما تماشا میکردید.
#محور_مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 لب کلام رو بگیر.
▫️سه ضلع مثلت ظهور در ایران
1_خودکفایی نظامی
۲_خودکفایی امنیتی
۳_خود کفایی اقتصادی
آیا در حال وقوع است ؟
#استاد_طائب
#امام_زمان