⭕️💢⭕️
مجموعه #عکس_نوشت
💢 زن زندگی آزادی به سبک شبکه های معاند😏
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
بسمه تعالی
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊نشست گفتگوی صوتی هادیان سیاسی فعال کشوری
🌱با سخنرانی :
استاد گرامی جناب آقای دکتر مهدی سعیدی
جانشین مرکز مطالعات سیاسی معاونت سیاسی سپاه
عضو هیئت تحریریه هفته نامه صبح صادق
عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع)
نویسنده چندین کتاب در حوزه جریان شناسی سیاسی
موضوع: ششمین جلسه از سلسله جلسات جریان شناسی سیاسی تاریخ معاصر ایران
(دوره توانمندسازی هادیان سیاسی)
🍃زمان:
سه شنبه 21 شهریور ساعت ۲۱
🍃مکان:
کانال تحلیل سیاسی ثامن
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️به همت معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
#روشنگری | #ثامن
Scan ۰۹ سپتامبر ۲۳ · ۰۶·۳۰·۴۱.pdf
1.19M
🌿🌹🌿
مجموعه عکسنوشت
🇮🇷#خبرهای_خوب_ایران (شماره ۶ )
🍀مقام معظم رهبری:
اخبار خوب،مفید و امید بخش را مخابره کنید.
✅صادرات نفت ایران باوجود اعمال ۲۲۳ تحریم نفتی جدید، ٤ برابر شد.
✅ایجاد ۱۶۰ هزار شغل خانگی، طی دو سال گذشته
✅تورم نقطه به نقطه صنعت، یک چهارم شد
✅جذب چهار هزار بهورز در نظام بهداشتی کشور در ۲ سال اخیر
✅۱۷۲۰ قلم دارو شامل طرح دارویار شد
✅۱۲۱۸ دستگاه خودروی وارداتی ترخیص قطعی شد
و... خبرهای خوب دیگر در این بسته خبری ✨
#انتشار_دهید
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
♨️ جلسه فوق العاده گفتگوی زنده تصویری گروه بصیرتی اهل البصر:
🌏سخنران :
استاد گرامی جناب آقای رجبعلی بازیاد
کارشناس مسائل سیاسی
موضوع :
نقش مرکز مبادله ارز و طلا درشفاف سازی نظام پولی ومالی کشور
همراه با پرسش و پاسخ مسائل اقتصادی
زمان: یکشنبه ۱۹ شهریور ساعت ۲۰:۳۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا:
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
مکتب امام حسین تنها راه سعادت بشر است
به کربلا نرفتهها! حسین(ع) را صدا کنید
میان اشـکهای خود، خدا خدا خدا کنید
زیارت حــریم عشـق اگر نصیبتان نشد
به جای دیدن حـرم دری به گریه وا کنید
(مصطفی کارگر)
چهل روز از عاشورا میگذرد و چهل منزل از حزن و اندوهی که پایان ندارد. گویی این داغ تا همیشهی تاریخ جانسوز است و هیچ اشکی التیامبخش آن نخواهد بود.
آنگونه که امام صادق(ع) فرمود: «ای زراره، آسمان چهل روز بر حسین(ع) خون گریه کرد و زمین با تیره و تاریک شدن چهل روز برای عزای آن حضرت گریست و خورشید با کسوف و سرخی خود چهل روز گریست... و ملائکه الهی برای آن حضرت چهل روز گریستند.»[1]
امروز این حب حسین فاطمه(ع) است که جهانی را پای پیاده با هر عقیده و تفکری گرد حزن بیپایانش، جمع کرده تا همگان معترف شوند شمع وجود اباعبداللهالحسین(ع) هیچگاه به خاموشی نمیگراید و تا ابد روشنیبخش راه جاماندگان قافله کربلاست.
چهل روز است که بیرق سیاه ماتم عزای حسین(ع) بر فراز خانهها دیده میشود و علم عزایش در دست زائران پیاده رخ نمایی میکند تا به ارباب بگویند راه ابوالفضلالعباس(ع) ادامه دارد.
امروز قبر ششگوشه قبلهگاه دلهای محزون است و راههای منتهی به کربلا سرشار از برکت و رحمتاند تا نگذارند هرم گرما و ازدحام زائران از حلاوت این زیارت کم کنند.
آری اباعبدالله الحسین(ع)، مشعل فروزان سعادت و کشتی نجاتی است برای خوشبختی تمام عالم...
از همین روست که جدش حضرت محمد مصطفی(ص) فرموده:«به وسیله من هشدار داده شدید و به وسیله على(ع) هدایت مىیابید و به وسیله حسن(ع) احسان مىشوید و به وسیله حسین(ع) خوشبخت مىگردید و بدون او بدبخت. بدانید که حسین(ع) درى از درهاى بهشت است، هر کس با او دشمنى کند، خداوند بوى بهشت را بر او حرام مى کند.» [2]
یا سیدالشهدا(ع)...
بزرگی مصیبتی که در عاشورا و کربلا بر تو گذشت را کسی تاب نمیآورد، عظمت مظلومیت تو دلها را تا همیشهی تاریخ به درد آورده و کسی چون فرزندت مهدی(عج) قادر به درک این ماتم نیست چنان که فرموده: «هر صبح و شام بر تو گریه و شیون مىکنم و در مصیبت تو به جاى اشک، خون مىگریم.» [3]
یا حسین(ع)...
امروز آه جاماندگان اربعینت، عرش را میلرزاند، پس با گوشه چشمی خریدار این دلهای شکسته باش و به حرمت حریم کبریاییات، عاشقان جامانده را برات کربلا بده...
اربعین حسینی بر شیفتگان و عاشقان مکتب ثارالله(ع) تسلیت باد.
🔺اهداف جنگ نرم
🔸جنگ نرم نيز همانند جنگ سخت اهداف گوناگوني دارد و قاعدتاً هدف غايي هر دوي آنها ، تغيير كامل نظام سياسي يك كشور است كه البته با اهداف محدودتر هم انجام ميگيرد. در حقيقت، جنگ نرم و جنگ سخت يك هدف را دنبال ميكنند و اين وجه مشترك آنهاست. در هر صورت، هدف اصلي اين جنگ، اعمال فشار براي ايجاد دگرگوني در اصول و رفتار يك نظام يا به طور خاص تغيير خود نظام است. چه بسا ممكن است اين هدف سياسي با پيگيري اهداف فرهنگي و اعتقادي دنبال و محقق شود.
🔹در جنگ نرم به جاي سختافزار، از نرمافزارهاي رسانهاي چون راديوها، تلويزيون، پارازيت، خبرگزاريها، اينترنت، ماهواره، ابزارهاي ديجيتال و... استفاده ميشود از ديرباز در مقايسه ميان اين دو جنگ گفتهاند: «متقاعد ساختن يك نفر براي پيوستن به شما، بسيار ارزانتر از كشتن او تمام ميشود. واژهها، بسيار كمهزينهتر از گلولههاي تفنگ هستند؛ تا چه رسد به گلولههاي توپ و بمبها. از سويي نيز با كشتن آن شخص، شما تنها دشمن را از داشتن يك سرباز محروم ميكنيد؛ حال آنكه اگر او متقاعد شود به نيروهاي دولتي بپيوندد، هم به ضرر دشمن و هم به نفع نيروهاي دولتي است و اين به معناي كسب دو امتياز با يك حركت است».
🔸در جنگ سخت مبارزه همراه با خشونت و زور است، ولي در جنگ نرم مبارزهاي بدون خونريزي و ابزارهاي خشن صورت ميگيرد. در جنگ سخت، هدف، كاستن نيروهاي مهاجم از راه كشتن يا مجروح كردن آنها از صحنه درگيري و نابود كردن زيرساختهاي اقتصادي و نظامي كشور مورد هجوم است؛ در حالي كه جنگ نرم، زيرساختهاي فكري و فرهنگي كشور هدف را مدّ نظر دارد و به دنبال هدف قرار دادن قربانيان بدون خونريزي است تا دچار دگرگوني در باورها و لغزش در هويت خويش شوند.
🔹تحولات در جنگ سخت، سريع و آشكار و همراه با آشوب و سر و صداي زياد است، ولي در جنگ نرم، دگرگونيها بسيار آرام، تدريجي، بيسر وصدا و بنيادين است. در جنگ سخت، پدافند و پاتك متناسب با شيوههاي عملياتي مهاجم طراحي ميشود، ولي در جنگ نرم به دليل پيچيدگي و عدم امكان مشاهده و اندازهگيري ميزان هجمه و نوع آن، اقدام به هر گونه حركت مقابله به مثل و بازدارنده بسيار دشوار است.
ادامه دارد...
@amniatemeli
آیا «فتنه مهسا» تکرار خواهد شد!؟
طبق بررسی قرائن، شواهد، مستندات و تجربه فتنه سالهای گذشته، به دلائل متعدد می توان گفت «فتنه مهسا» با مدل سال گذشته تکرار نخواهد شد ؛ ولی آنچه مُسَلَّم است قطعا طبق سنت الهی«امتحان» و غربال خواص جامعه و شناخت اهل استقامت و اخلاص در آخرالزمان، با فتنه های نامحسوس تر و پیچیده تری روبرو خواهیم بود..لذا باید با طرح سناریوهای به روز تر، آمادگی لازم را برای فتنه های جدید و ترکیبی داشت.
در فتنه ۸۸ وقتی رهبری فرمودند(مضمون کلام رهبری) : «در آینده فتنه های پیچیده تر و نامحسوس تری در راه است..» خیلی ها تصورش را هم نمی کردند فتنه ای بدتر از فتنه ۸۸ هم در راه باشد و دیدیم که چه فتنه های پیچیده تری اتفاق افتاد...
لذا با جمع بندی موارد زیر میتوان گفت «فتنه ای منطبق بر مدل فتنه ی مهسا امینی » تکرار نخواهد شد ...
۱_ معمولا دشمن بدلائل متعدد از یک «طرح براندازی»، ۲ بار استفاده نمی کند.
۲_رعایت «اصل غافلگیری» در جنگ های هیبریدی _ترکیبی(نبردهای سخت، نیمه سخت، جنگ نرم، سایبری، شناختی_ادراکی و ...)، یک اصل مهم است و تکرار این مدل از جنگ شناختی_ادراکی، برای دشمن «اصل غافلگیری» را بهمراه نخواهد داشت.
۳_ دستگاههای اطلاعاتی، نظامی، انتظامی و ذی ربط نسبت به مقابله با این فتنه از هر نظر آمادگی لازم را دارند .
۴_چهره ی واقعی و اهداف رهبران و لیدرهای خارج نشین، برای پیاده نظام داخلی، جوانان اغفال شده و عموم جامعه کاملا آشکار شده، لذا مقبولیت لازم را برای رهبری فتنه ی آینده ندارند.
۵_تشکیلات رسانه ای و اپوزوسیون خارج نشین اکثرا دچار آسیب های داخلی و تفرقه و درگیری شده و برخی نیز مانند منافقین آلبانی نشین ، دچار فروپاشی شده و با رسوایی فعلی مریم رجوی فاقد اعتبار هر گونه رهبری می باشند.
۶_برخی حوادث مهم سیاسی منطقه مانند «از سر گیری روابط ایران و عربستان» ، معادلات بین المللی غرب و اپوزوسیون را برای پشتیبانی از آشوب های داخلی ایران به هم زده و در منطقه فاقد حامی جدی می باشند .
۷_ ترفندها و تکنیک های مجازی مانند فیک نیوز و لشکر رباتیک، ضریب دهی خبر و ...تا حدود زیادی برای مردم آشکار شده و دیگر نمی توان با اکانت جعلی مردم و برخی مسئولین را دچار اشتباه محاسباتی نمود.
۸_اساساً شروع فتنه بر «فضای مشتبه و غبار آلود» بنا نهاده شده و کنار رفتن غُبار، حقیقت را بر همگان آشکار می سازد ، لذا در این فتنه «مظلومیت و در عین حال عقلانیت فراجا» علی رغم داشتن قدرت برتر، بر همگان آشکار شد و هوشیاری فراجا و نیروهای نظامی و انتظامی در مواجهه با این فتنه ی پیچیده(عدم رویارویی با قدرت و سلاح) با جوانان و نوجوانان و در عین حال برخورد قاطع با اراذل و اوباش ، کلید حل معمای فتنه بود که موج عظیمی از همراهی و پشتیبانی مردم را در حمایت از جان بر کفان مدافعان وطن بهمراه داشت که این خود یک «منبع قدرت نرم» برای فراجا و نیروهای نظامی و امنیتی ، جهت مقابله با فتنه های ترکیبی بشمار می رود.
۹_فضای هیجانی و احساسی، هیستری جمعی و ... که در سال گذشته جوانان و نوجوانان را با خود همراه ساخته بود پس از اقدامات بصیرتی، رسانه ای، برخوردهای قانونی و عفو و بخشش متناسب، در یکسال گذشته که هنوز هم ادامه دارد تا حدودی به فضای عقلانی و منطقی و درک واقعیات توسط جوانان و جامعه تبدیل شده و افکار عمومی نیز نسبت به حوادث اجتماعی هوشیاری بیشتری پیداکرده، اگرچه در بحث بصیرت افزایی و انتقال مفاهیم و ارزشهای انقلاب و اسلام به نسل جدید هنوز کم کاری های متعددی وجود دارد و اکثر خواص جامعه و مسئولان کشوری و لشکری از اهمیت این موضوع غافلند که باید به جد به این امر مهم پرداخت.
۱۰_طبق گفته ی بسیاری از کارشناسان ، فضای روانی پارسال متأثر از دوران پساکرونا، (عدم حضور جوانان در مدارس و تعطیلی دوساله و حضور در فضای کاذب ذهنی ناشی از زیست بوم مجازی) بود و این فضای روانی در سال جدید به آن شدت و التهاب وجود ندارد.
۱۱_مدیریت فضای مجازی و حذف منابع اصلی هدایت فتنه در فضای مجازی (تلگرام، اینستاگرام و واتساپ) ابتکار عمل و دسترسی مدیریت میدانی فتنه را عملا از دست دشمن خارج نموده ، لذا دشمن، بستر ارتباطی لازم را جهت ارتباط با پیاده نظام داخلی خود ندارد.
نتیجه:
باید بدنبال سناریوهای به روز و محتمل بر واقعیت بود و در عین حال از هر گونه غفلت پرهیز کرد ، دشمنی که اینگونه خود را در معرض سقوط و اضمحلال می بیند شبانه روز با بکارگیری تمامی ابزارها و تکنیک های جدید مانند هوش مصنوعی، دیپ فیک(جعل عمیق)و... بدنبال ایجاد فتنه های جدیدتری خواهد بود.....
هدایت شده از کانال عصر امید
⛔️⛔️ سالمندان نا امید⛔️⛔️
#جمعیت
#نجات_نسل
#ایران_جوان
#فرزندآوری
#سبک_زندگی
#ایران_جوان_بمان
#فاخته_۴۳۱
@asromid
هدایت شده از کانال عصر امید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾حتما ببینید🅾
✅ عناوین شاخص ترین دستاوردهای دولت سیزدهم در استان اصفهان
#فاخته_۴۳۱
@asromid