🔴 مایکروسافت: در حال تلاش برای رفع مشکل هستیم
🔹مایکروسافت ۳۶۵ در جدیدترین بهروزرسانی درباره اختلالهای گستردۀ جهانی در فعالیت فرودگاهها، بانکها، شبکههای تلویزیونی و شرکتهای حمل و نقل ریلی اعلام کرد که در حال تلاش برای رفع «برخی مشکلات فنی» است.
🔹این شرکت اعلام کرده که سرویسهای تحت فعالیت مایکروسافت به دلیل تلاشها برای کاستن از مشکلات با «بهبودی ادامهدار» روبرو هستند.
🔹گفته میشود اختلال در سرویسهای ابری شرکت مایکروسافت باعث اختلالهای سراسری جهانی در فعالیت بسیاری از شرکتهای مالی، حمل و نقل و رسانهای شده است.
🔺حالا یک گروه ماستمالِ خودتحقیر دنبال دلایلی برای توجیه این افتضاح جهانی میگردند و اگر همین امروز یکمیلیونُمِ این مشکل در یکی از سرویسهای داخلی اتفاق بیفتند، همین گروه با هزار و یک دلقکبازی و دلایل فنی به بزرگنمایی و توهین به متخصصان داخلی و محصولات ایرانی از ازل تا ابد میپردازند!!!
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افاضات آقای رنانی عضو ارشد شورای راهبردی ظریف علیه روحانیت تشیع!
▫️ دکتر رنانی عضو شورای راهبری دولت: روحانیت شیعه دستگاه تزریق خرافه به جامعه است و #پهلوی با خرافات مقابله کرد!
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 رسانه باشید ⇩⇩⇩
✅به بیسیمچی انقلاب بپیوندید👇
@bisimchienghelab73
نرم افزار ایرانی فرودگاه امام را از اختلال جهانی مصون کرد
🔹مدیر فرودگاه امام خمینی(ره): فرودگاه امام با وجود این که ۸۰ درصد پروزاهای خارجی را ارائه میکند، خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته و خدمات این فرودگاه به شکل طبیعی به مسافران ارائه میشود.
🔹از ابتدا که به این فرودگاه آمدم، مشکلی احساس شد که سیستمهای نرم افزار فرودگاه قبلا از یک شرکت فرانسوی بود که باید مرتب توسط آن شرکت پشتیبانی و حمایت میشد.
🔹لذا از ابتدا گفتیم سیستم ایرانی با یک گروه دانشبنیان داخلی باید تهیه شود و در ۱.۵ سال قبل راهاندازی و بهرهبرداری صورت گرفت و از آن زمان سیستمهای فرودگاه با این نرمافزار داخلی کار میکند و مشکلی ندارد.
🔹مشکل فرودگاههای خارجی بهخاطر سیستم نرمافزار مایکروسافت است و در برخی فرودگاهها پذیرش مسافر بهصورت دستی انجام میشود و برخی فرودگاهها مثل مراکش کلا مختل شده است.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🔴 ظریف کیست و با طرح سخنان اخیرش به دنبال چیست؟
✅ با اظهارت تکان دهنده و بی مبنای چهارشنبه شب ظریف در سیمای جمهوری اسلامی و زیر سوال بردن جایگاه مذهب رسمی کشور به بهانه طرح دولت وحدت ملی آن هم از جایگاه سخنگو و دستیار خیلی ویژه!! رئیس جمهور منتخب،
در حقیقت ایشان برنامه جریان نفود را برای تقابل با نظام اسلامی رونمایی کرد،
🔹به نظر میرسد اکنون جبهه انقلاب باید با اهتمام بیشتری در صدد "رمز گشایی" از اهداف پنهان ایشان و جریان موسوم به اصلاحات برآید؛
🔻به نظر نگارنده جواب این سوال که "ظریف در پی چیست" در گرو شناخت اجمالی سوابق و مروری دوباره بر عملکرد او به ویژه از زمان شروع دولت غربگرای روحانی میباشد،
1⃣ ظریف در سال ۱۳۵۵ با ویزای دانشجویی به ایالات متحده آمریکا رفت و از سال ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۶ مقطع دیپلم خود را در کالج درو، در سانفرانسیسکو گذراند و به ترتیب در سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد روابط بینالملل را از دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو دریافت کرد و در نمایندگی ایران در سازمان ملل مشغول به کار گردید
2⃣ او اولین حمله کننده (ناجوانمردانه) داخلی به قهرمان ملی ایران و سردار جبهه مقاومت حاج قاسم عزیز بود که (در مصاحبه با سعید لیلاز) با طرح نظریه نخنمای "تقابل میدان و دیپلماسی" به انکار دستاوردهای تاریخساز آن شهید به معراج رفته پرداخت؛
3⃣ ظریف با استعفای غیر منتظره خود، خوراک لازم را برای رسانه های بیگانه جهت "لوث کردن" اعلان پیروزی تاریخی جبهه مقاومت در جریان دیدار بشار اسد با امام خامنه ای، بعد از شکست عظیم جبهه کفر و نابودی دولت داعش، را به نحو عجیبی و بموقع فراهم آورد!!
4⃣ او نماد خود تحقیری روشنفکران لیبرال و غرب گدا میباشد که در مقابل امیر کشور میکروسکوپی کویت زانو زد و با افتخار و سراسیمه، نشسته بر ویلچر به مذکرات تحقیر آمیز با غربی های مکار شتافت و سند خسارت محض برجام را امضا نمود، و با بیان جمله سخیف "امضای کری تضمین است" به تخطئه منتقدین خود پرداخت؛
5⃣ وی تنها دیپلمات پر مدعا در سطح بین الملل است که در اوج پیشرفت های نظامی ایران،با بزرگنمایی قدرت تهاجمی آمریکا (که خود فرماندهان نظامی آمریکا حتی آن را بر زبان نمی آوردند) قدرت دفاعی کشور خود را به سخره گرفت!!
6⃣ او مدعی "نظریه وحدت ملی" است که با درخواست "نایاک" و یا شیوخ مرتجع حاشیه خلیج فارس، حتی یک دیپلمات حرفه ای غیر همنظر با خود را (شهید امیرعبدالهیان) در وزارت خارجه تاب نیاورد و حکم به اخراج او داد؛
7⃣ ظریف رشد یافته شده (بلکه پرورش یافته) در غرب و قلب شیطان بزرگ آمریکا میباشد که البته در تنظیم متن توافق خسارت آمیز برجام حتی نمیدانست کلمه لاتین و راهبردی (Lift) در انگلیسی به معنای تعلیق (Suspend) است ولو در فارسی به معنای اتمام (End) تحریمها تلقی میشود!
8⃣ او رئیس تیم مذاکره کننده برجام بود که از "چینش سالم و قوی" تیم۱۲ نفره مذاکرات برجام درمانده و ناتوان بود تا آنجا که بنا بر نقلی سه جاسوس در آن حضور یا نفوذ داشتند، یکی از آنها یعنی "دری اصفهانی" تابعیت کانادا، انگلیس و امریکا را داشت!
دری اصفهانی حتی در خزانه داری امریکا هم سمت داشته و مسئول میز انگلیس در این وزاتخانه بوده است!!
9⃣ وی سال گذشته در پست اینستگرامی خود با عنوان "خودمان انتخاب کردیم" به نوعی به تطهیر امضا کنندگان "قرارداد ننگین ترکمنچای" پرداخت و با کنایه به آرمانخواهی نجاتبخش ملت ایران، نوشت: "ما ایرانی ها همیشه اهدافمان بر اساس آرزوهایمان بوده نه توانایی هایمان" !
🔸 با این مرور اجمالی "کیستی" ظریف به نظر میرسد میتوان به "چیستی" اهداف او یا به تعبیر بهتر "کارفرمایان" او پی برد،
یعنی به صراحت باید گفت:
وی و تیم پشت پرده جریان نفود در حال فراهم آوردن توجیهات تئوریک و زمینه سازی برای تجزیه افتخار آمیز ایران میباشند!!! آرزویی که همواره دشمنان مدعی هم آن را به گور برده اند؛
در عین حال باید هوشیار و بیدار باشیم و مستمرا جهاد تبیین نماییم؛
وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
آل عمران / ۵۴
👤حجت الاسلام والمسلمین #حاجتی
🌀 شبکه تربیتی صالحین استان خوزستان
📱eitaa.com/salehinkhoz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اختلال سایبری جهانی بر ایران تأثیر نداشت
🔹سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: نقص فنی در سامانههای جهانی، هیچ اختلالی در خدمترسانی به هموطنان ایجاد نکرده است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 لغو ۲۲۰۰ پرواز درپی نقص سامانههای مایکروسافت
🍃🌹🍃
🔹شمار پروازهای لغو شده جهان بعد از نقص سامانههای مایکروسافت به ۲۲۰۰ پرواز رسید.
#روشنگری | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
پزشکیان: به تمام افراد از جمله قالیباف، رضایی و حتی جلیلی هم گفتم افرادتان را معرفی کنید
🔹اگر با هم باشیم، حتی اگر برنامهٔ ضعیف داشته باشیم میتوانیم مشکلات را حل کنیم.
🔹مردم به نگاه بسته و تمامیتخواه رای ندادند. بنده به تمام افراد از جمله آقای قالیباف، رضایی و حتی جلیلی هم گفتم افرادتان را معرفی کنید.
🔹اگر معتقدید شاخصی ضعیف است شما شاخص دیگری بگویید تا اضافه کنیم.
🔹بنده در انتخابات گفتم برنامهام سیاستهای کلی مقام معظم رهبری است.
🔹اینکه برخی فکر کنند به بنده دیکته میکنند اشتباه است بنده شاخصهایی تعیین کردم و طبق آنها تصمیم خواهیم گرفت.
@Farsna - Link
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 بدون تعارف با مهندسان باغیرت نیروگاه اهواز
🍃🌹🍃
🔹عملیات در دمای ۸۰ درجه و قصهٔ فداکاری مهندسان نیروگاهی که اجازه ندادند برق مردم خوزستان در گرمترین روزهای سال قطع شود.
#ایران_قوی | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
💢حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به «حیفا»
🔹مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که بامداد امروز هدفی حیاتی را در منطقه اشغالی «حیفا» مورد حمله قرار داده است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
نقد سعید آجورلو به ایده سقوط رنانی
«وسط باز»رادیکال
10 اشکال به نوشته جدید محسن رنانی
به تازگی مطلبی از دکتر محسن رنانی با عنوان «سقوط» منتشر شده است که گرچه مدعی خیرخواهی برای آینده کشور است اما در باطن نوشته خود در سطح یک کنشگر سیاسی تجدیدنظرطلب و رادیکال ظاهر شده است. در این مطلب سعی میکنم به اختصار نقد خود را بر این نوشته افسرده، انفعالی، یاسآور و غیرعلمی بیان نمایم.
1- بزرگترین ایراد به این متن، ایراد «معرفتشناسی» است. ما با متنی مواجهیم که انگارههای سیاسی و احساسی را بهصورت «مطلقگرایانه» طرح و آن را به عموم جامعه تعمیم داده است. در سراسر متن با نویسندهای مواجهیم که خود در مقام «داور» قرار گرفته و قضاوت ارزشی خود را مبنای توصیف، تحلیل و تجویز قرار میدهد. در این معرفتشناسی با جامعه یکدست، حکومت بدون انعطاف و محیط بینالملل منفعل درباره ناآرامیهای ایران مواجهیم.
2- علاوه بر معرفتشناسی، متن در «روششناسی» هم معیوب و ناقص است. مشخص نیست که متن پیشرو سیاسی، اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی است؟ چرا که چارچوب تحلیلی پراکندهای دارد و برای «سقوط» یک نظام معنایی ناشناخته تعریف شده که قابل خدشه و ایراد است. برای مثال متن به واقعیت قدرت سخت و الهامبخش جمهوری اسلامی بیتوجه بوده یا نسبت به مثالهای عینی در کشورهای مختلف خاورمیانه در فرآیند تحول یا گذار یا تثبیت عنایت ندارد. همچنین رابطه میان فرضیه و عوامل پشتیبانیکننده فرضیه رابطهای غیرعلمی است.
3- در فرضیه این متن آمده که نظام سیاسی در سه مرحله (کارآمدی، شایستگی، نمادها) سقوط کرده و فقط مرحله«ساختارها» باقی مانده است. در چنین شرایطی نظام با «انقلاب از بالا» میتواند احتمال فروپاشی را کاهش دهد. اگر از معایب دستهبندی رنانی بگذریم، ایراد اصلی به ابهام در مفهوم «انقلاب از بالا» برمیگردد. ما در جامعهشناسی سیاسی چنین مفهومی نداریم و نویسنده هم تعریف درستی از این مفهوم ارائه نداده است. انقلاب از بالا در تضاد با مفهوم انقلاب است و معلوم نیست چگونه این مفهوم مبهم، بخش اصلی فرض نویسنده را تشکیل داده است. نویسنده بدون وفاداری به مفاهیم علوم سیاسی و جامعهشناسی سیاسی، نتایج سیاسی از جمله «انقلاب از بالا» گرفته و توضیح روشنی هم درباره کیفیت آن نداده است. آقای رنانی، اگر عبارت جدید خلق میکنید حداقل درباره آن توضیح دهید.
4- یکی دیگر از اشکالات متن رنانی، تعریف اشتباه از «طبقه» است. او پیشنهاد داده که «طبقه نخبگان وسط باز» شکل بگیرد. طبقه، مفهومی در ارتباط با وسایل تولید، مالکیت و با تسامح مرتبط با درآمد اقتصادی است. تعبیر درستتر رنانی میتوانست شأن و منزلت باشد، نه طبقه. امیدوارم این اشکال از عجله و بیدقتی باشد.
5- گزارههای پشتیبان متن برای تعریف «نمادها» و اثبات فرض سقوط آنها به اندازه کافی گویا نیست. در این بخش نویسنده با مفروض گرفتن ارزشهای بورژوایی میان اکثریت جامعه و نادیدهگرفتن طیفهای گسترده اجتماعی برای مثال ادعا میکند که راهپیمایی هایحکومتی خلوت شده است و چیزهایی از این دست. این در حالی است که حمایت مردمی 22بهمن و حتی سیزده آبان امسال بزرگ ترین تجمع ایرانیان در سراسر جهان است. البته در اینکه برخی از حاضران در این تجمعات مانند طیفهای مختلف جامعه از وضعیت اقتصادی و معیشتی گلایه دارند، تردیدی نیست اما نگاه تقلیلگرایانه و مطلقگرایانه رنانی به جامعه، روی دیگر نپذیرفتن ضعفها و مشکلات از جانب برخی افراد و مدیران اجرایی است. در ناآرامیهای پاییز به برخی نمادها توهین و جسارت شد اما آیا همه جامعه با این نوع از رادیکالیسم موافق بودند؟ آقای رنانی به یاد دارند که در ششم ژانویه 2020 طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره حمله کردند یا در جنبش والاستریت، نمادهای اقتصاد سیاسی آمریکا به چالش کشیده شد و یا در جنبش جلیقهزردهای فرانسه، دولت مکرون به عنوان نماد بیعدالتی مورد حمله قرار گرفت. آیا با استناد به این واقعیتها ایشان معتقدند که در این کشورها «نمادها» سقوط کردهاند؟ تاکنون که برعکس بوده و روشنفکران ما اینگونه ناهنجاریها در غرب را ذیل ادبیات جنبشها، نماد دموکراسی و تکثر عنوان کردهاند. اما به ایران که میرسند، آن کار دیگر میکنند. میتوان مثالهای فراوانی از احترام مردم ایران به نمادهای انقلابی برای اثبات غیرعلمیبودن گزاره آقای رنانی به کار برد که حساب آنها از عصبانیت از وضع معیشتی و عملکرد برخی مسئولان جدا است. متن آقای رنانی نه در مثالهای سلبی مانند هتاکی به نمادها واقعنگر هستند، نه در توصیف مثالهای ایجابی مانند راهپیمایی 22بهمن منصف که البته ریشه در اشکالهای معرفتشناسی و روششناسی متن ایشان دارد.
بسم الله الرحمن الرحیم
مدتی قبل در جلسه ای بودم که یکی از مردان گفت قلبم به شدت سنگینی می کند. دلیل را پرسیدم و از انتخاب اقای پزشکیان به ریاست جمهوری به این حال افتاده بود. همسرش نیز با حالتی برافروخته، نسبت به اظهارات دکتر ظریف در رابطه با ارجح دانستن غیر شیعیان در انتخاب وزرا و ...ابراز نظر کرده و کشور را به فنا رفته معرفی می نمود. به انان جوابهایی دادم که به سمع و نظرتان می رسانم:
1️⃣بزرگی نقل می کرد که شهید علم الهدی در زمان ریاست جمهوری بنی صدر خدمت امام رسید و با گریه به امام گفت که بنی صدر دارد خیانت می کند و کاری کنید. امام ظاهرا فرموده بودند که تا فردا هم اگر گریه کنی نمی توانم کاری کنم. مردم باید اگاه شوند. شهید علم الهدی و دوستانش با خیانت بنی صدر زیر شنی تانک ها رفتند و جنازه هایشان از هم پاشیده شد تا رفته رفته مردم نسبت به رئیس جمهور اگاه شده و در نهایت حضرت امام ایشان را تنها از فرماندهی کل قوا( نه دیگر مسئولیت ها) عزل کرده و مقدمات استیضاح در مجلس فراهم امد.
پس در نظام مردمسالاری، خود مردم هستند رای داده و انتخابگر رئیس جمهورشان هستند.
2️⃣در مناظرات اخیر تقریبا تمام مطالب، گفته شده و نقاط ضعف اقای پزشکیان و همفکرانشان مطرح گردید. گفته شد که اینها قائل به ساخت مسکن برای محرومین نیستند، تاسیسات برقی و زیربنایی را توسعه نمی دهند، چشمشان به گدایی از دشمن و امریکا و اروپاست،نفت را نمی توانند بفروشند، بنزین را گران کرده و زندگی محرومان را سخت تر کرده و کارخانه ها را به تعطیلی می کشانند و خلاصه، دولت تنبلها و بی عرضه ها خواهد بود و ...
مردم اینها را شنیده و اکثریت شرکت کنندگان به انها رای دادند. باید به این بلوغ فکری برسیم که باید پاسخگوی انتخاب خویش باشیم. ماهم مانند انان نیستیم که چنانچه رقیبمان رای اورد بازی را به هم زده و کشور را به اغتشاش بکشیم هماطور که در فتنه ۸۸ از جانب انان صورت پذیرفت.
3️⃣برخی از همین حالا دولت شکست خورده و ناکارامد را برای اقای پزشکیان می پسندند. باید بپذیریم که شکست این دولت و هر دولت دیگری در کشور ما به منزله نوعی شکست در نظام ولایی خواهد بود. منش رهبران انقلاب در طول این حدود۴۵ سال اینگونه بوده که نهایت کمک را در پیشبرد برنامه های دولت و در چارچوب قانون اساسی به کارگرفته و راضی به زمین خوردن دولت ها و همچنین از بین رفتن رای مردم نبوده اند. ما نیز نباید راضی و خوشحال از زمین خوردن دولت و ناامیدی مردم باشیم و باید همانگونه که تاکنون تلاش نموده ایم به ایفای نقش خویش در راستای تلاش های شهدا و رزمندگان بپردازیم که خداوند متعال فرمود محمد رسول الله والذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم🌹🌹🌹
مهدوی مهر
۱ـ آقای ظریف که چهارشنبه شب، در اقدامی غیرمتعارف به صدا و سیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم درباره فرآیند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلندپایه نظام اسلامی بوده است، تعجبآور و تأسفآور بود و تأسفآورتر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از جانب آقای پزشکیان سخن میگفت که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیسجمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده است نیز یکصد و هشتاد درجه تفاوت داشت. بخوانید!
۲- آقای ظریف درباره معیارها و ملاکهای مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه میگوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»!
باید از آقای ظریف پرسید:
الف: از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی میشود؟!
ب: میفرمایید «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! آیا منظورتان این است که شیعه جزء مذاهب و ادیان رسمی نیست؟!
ج: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از مذهب شیعه به عنوان مذهب رسمی کشور یاد شده است. جنابعالی چه کارهاید و از کدام جایگاه، شیعه بودن را در گزینش اعضای کابینه، خصوصیت منفی تلقی کردهاید؟! چه کسی به شما چنین اجازهای داده است؟!
د: آقای ظریف لطفا بدون سفسطه و از این شاخه به آن شاخه پریدن- که عادت شناختهشده جنابعالی است- بفرمایید این دیدگاه شما درباره شیعه با آنچه پیوسته و بیوقفه از سوی آمریکا و صهیونیستها تبلیغ میشود چه تفاوتی دارد؟! حتما میدانید و بارها خوانده و شنیدهاید که صهیونیستها اصلیترین مشکل خود را دیدگاه و گفتمان تشیع میدانند و بارها بر مقابله با آن به عنوان یک خط استراتژیک و غیر قابل تغییر تاکید ورزیده و میورزند.
۳ـ عجیبترین و سؤالبرانگیزترین نکته در اظهارات چهارشنبه شب ظریف، مغایرت و تناقض آشکار دیدگاه اعلامشده ایشان با دیدگاه رسماً اعلامشده و به وضوح دیدهشده جناب دکتر پزشکیان، رئیسجمهور منتخب است. آقای پزشکیان در طول یک هفته اخیر بیشترین حضور را در مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام داشته و در هیئتها و مراسم مختلف حضور یافته و در سوگ امام حسین بر سینه و سر زدهاند. اظهارات آقای ظریف علیه تشیع با ارادت رسماً و بارها اعلام گردیده و دیده شده جناب پزشکیان در تناقض و مخالفت آشکار است.
۴- اصلیترین سخن در این وجیزه پرسشی است که از رئیسجمهور محترم منتخب در میان است و آن پرسش این است: آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره دادهاید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست؛ ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
۵- و بالاخره سخنی نیز با دستاندرکاران برنامه در صدا و سیما در میان است. اظهارات ضدشیعی ظریف (چه عامدانه و چه ناآگاهانه) بسیار صریح بود و از مجری برنامه و سردبیر پشت گوشی مجری در برنامه انتظار میرفت سخنان سخیف آقای ظریف را بیپاسخ نگذارند و در حالی که هنوز یک روز بیشتر از عاشورای حسینی علیهالسلام نگذشته بود، از کنار این اهانت بیتفاوت عبور نکنند.
✍حسین شریعتمداری