روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹دشمنان شما براى سلطه بر شما دائما در تلاشند
[سوره المائدة (5): آيه 11]
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ هَمَّ قَوْمٌ أَنْ يَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (11)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! نعمت خداوند را بر خودتان ياد كنيد، آن گاه كه جمعى (از دشمنان) قصد داشتند به سوى شما دست تعدّى دراز كنند(و شما را نابود سازند)، امّا خداوند دست آنان را از شما كوتاه كرد و از خدا بترسيد، و مؤمنان بايد تنها بر خداوند توكّل كنند.
🌹پيامهای مهم آیه:
1⃣- دفع خطرات دشمن، از مهمترين نعمتهاى خداست. «فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ»
2⃣- با تقوا و توكّل و ايمان، لطف خدا را به خود جلب، و خطر دشمنان را دفع كنيم. «فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ»
3⃣- دشمنان شما براى دستيابى بر شما در تلاشند. «هَمَّ قَوْمٌ»
🔰افول آمریکا در ظهور اژدها
🔵وبگاه آمریکایی ۱۹۴۵ در یادداشتی تحلیلی نوشت: در حالی که قدرت نظامی چین در حال افزایش است، قدرت نظامی ایالات متحده در حال کاهش هستند. این وبگاه مینویسد: فرماندهی عالی نیروهای مسلح ایالات متحده به طور فزایندهای از افزایش قدرت نظامی چین و از دست دادن توانایی «مهار» این کشور نگران است. مشکل اصلی کاهش توان رزمی و دفاعی ارتش آمریکا و همچنین نبود سطح مناسب مدرنیزاسیون و کاهش زرادخانه است. با توجه به جاهطلبیهای آمریکا برای تقویت مواضع خود در منطقه آسیا و اقیانوسیه، احیای توان نظامیـ صنعتی آمریکا کار بسیار دشواری است. پیچیدهتر کردن وضعیت، عرضه گسترده تسلیحات به اوکراین است که در نتیجه ایالات متحده در حال حاضر کمبود تجهیزات نظامی مانند استینگر و جاولین را تجربه میکند. و اگر تایوان هم روی گردن بنشیند، نیروهای مسلح آمریکا کاملاً خفه خواهند شد.
http://Eitaa.com/samenbr
🔴کشف ۵۳ قبضه سلاح جنگی و شکاری در مرز ارومیه
🔹سردار احمد علی گودرزی اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات در نقطه صفر مرزی، ماموران هنگ مرزی ارومیه با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی و رصد گذرگاهها، مسیر تردد کاروان قاچاق سلاح در ارتفاعات صعبالعبور مرزی را شناسایی و توقیف محموله را در دستور کار خود قرار دادند.
🔹وی افزود: مرزبانان هنگ مرزی ارومیه با انجام اقدامات پیچیده اطلاعاتی و رصد شبانهروزی معابر مرزی در شرایط بسیار سخت و نامساعد جوی، موفق به کشف تعداد 53 قبضه سلاح شکاری و جنگی قاچاق شامل 14 قبضه سلاح کلت کمری جنگی به همراه 9 تیغه خشاب و 9 کیف حمل متعلق به کلت، 27 قبضه سلاح وینچستر تاشو و 12 قبضه سلاح شکاری تک لول شدند.
@Samenbr
🇮🇷
🎥هفتمین نشست و بیناری بصیرتی
🍃🌹🍃
🎙سخنرانی: دکتر روح الله مومن نسب
⭕️ موضوع: سواد رسانهای و فضای مجازی
🕧زمان: دوشنبه ۲۳آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۹
📲لینک ورود به نشست 👇👇
https://rubika.ir/jhad_tbin
📣عراق به تعهدات خود در حفظ امنیت مرزهای مشترک با ایران عمل کند
روابط عمومی سپاه پاسداران:
🔸بهرغم عملیات ماه گذشته، مجدداً تروریستها در حال تحرک و اقدام برای ایجاد ناامنی در ایران اسلامی برآمدهاند.
🔹از صبح امروز (دوشنبه) مقرها، مراکز و همچنین معابر حمل و انتقال سلاح و مهمات تروریستها به ایران مورد اصابت عملیات موشکی و پهپادی رزمندگان اسلام قرار گرفت.
🔸یگانهای عملیاتی قرارگاه حمزه سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه این عملیات را پس از هشدارهای مجدد در جلسات دیپلماسی و امنیتی مشترک اخیر مبنی بر تعطیلی اردوگاهها، خلع سلاح و اخراج گروهکها از منطقه و تاکید بر عدم بر هم خوردن امنیت و آرامش مردم شمال عراق و متاسفانه عدم مشاهده اقدام عملی و عینی موثر از طرف مقابل، آغاز کردهاند.
🔹از آنجا که امنیت مرزی و داخلی کشور از خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران است، ادامه این وضعیت را تحمل نخواهیم کرد.
🔸بار دیگر از مسئولین دولت مرکزی و اقلیم شمال عراق میخواهیم در راستای حفظ حسن همجواری و برقراری امنیت مرزهای مشترک دو کشور نسبت به تعهدات خود در قبال ایران عمل کنند.
@samenbr
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تحلیل اغتشاشات از منظر اطلاعاتی و امنیتی
1⃣نقش امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان
2⃣۴۷ کشور از ۷ سال پیش پروژه براندازی را کلید زدند
3⃣نقش کرونا در تاخیر پروژه
4⃣شروع مجدد پروژه در دولت سیزدهم با هک کردن سیستم ۴۲۰۰ پمپ بنزین
5⃣آغاز پروژه از مهرماه
6⃣نقش مومنین درخنثی سازی پروژه با استفاده ازجهاد تبیین