روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈 درسهایی برای مذاکرات وین
1⃣يا أَيُّهَا النَّاسُ ضُرِبَ مَثَلٌ فَاسْتَمِعُوا لَهُ إِنَّ الَّذينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ لَنْ يَخْلُقُوا ذُباباً وَ لَوِ اجْتَمَعُوا لَهُ وَ إِنْ يَسْلُبْهُمُ الذُّبابُ شَيْئاً لا يَسْتَنْقِذُوهُ مِنْه (حج/ 73)
2⃣ لنْ يَضُرُّوكُمْ إِلاَّ أَذىً وَ إِنْ يُقاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبارَ ثُمَّ لا يُنْصَرُونَ (111/ آل عمران)
3⃣لا يُقاتِلُونَكُمْ جَميعاً إِلاَّ في قُرىً مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَراءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَديدٌ تَحْسَبُهُمْ جَميعاً وَ قُلُوبُهُمْ شَتَّى ذلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا يَعْقِلُونَ (14/حشر)
سه درس برای مذاکرات وین
✅اولا: مستکبران اگر همه اجتماع کنند زورشان به یک مگس نمی رسد
✅دوما : اگر اقدامی هم بکنند جز اذیت مختصری نخواهند داشت واگر با شما روبرو شوند پا به فرار می گزارند
✅سوما :از راه دور با شما درگیر می شوند (از روی ناو یا جنگنده هوایی و ...) ولی جرات نمی کنند با شما رودر رو شوند و روی زمین با شما درگیر شوند
✍ https://eitaa.com/samenbr
💠 جلسه بیست و سوم
ولایت
👈"مسئله ولایت در حقیقت تتمّه و ذیل و خاتمه بحث نبوت است."
#رهبر_معظم_انقلاب
🔺در اصطلاح اولی قرآنی ولایت یعنی به هم پیوستگی و هم جبهگی و اتصال شدید یک عده انسانی که دارای یک فکر واحد و جویای یک هدف واحدند. هرچه بیشتر این جبهه باید به هم دیگر افرادش متصل باشند و از جبهههای دیگر و قطبهای دیگر و قسمتهای دیگر خودشان را جدا و کنار بگیرند. چرا ؟ برای این که از بین نروند، هضم نشوند.
[ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن کریم]
https://eitaa.com/Samenbr
حرف روز
✅ابتکار عمل تیم ایران در وین!
دور جدید مذاکرات وین بعد از سه روز جلسات فشرده و ارائه دو سند پیشنهادے از سوے کشورمان، روز جمعه پایان یافت. «علے باقری» معاون سیاسے وزیر امور خارجه در پایان نشست مشترڪ برجام اعلام کرد، طرفهاے مقابل براے ارائه پاسخهاے مستدل و مستند و منطقے به پیشنهاد ایران، به پایتختها میروند و بهزودے در هفته آینده گفتوگوها در وین ادامه خواهد یافت.
👈نکات تحلیلی:
جمهورے اسلامے در این دور از مذاکرات نشان داده که ابتکار عمل را در اختیار گرفته و با حسن نیت به دنبال مذاکره جدے و نتیجه محور است. نکته حائز اهمیت این است که دستور کار مذاکره در این دور هرچند با دستور کار مذاکرات قبلے تفاوت اساسے نداشت و طرفین عملاً بر مبناے آنچه در مذاکرات قبلے ریلگذارے کرده بودند، وارد گفتوگو شدند؛ اما با ابتکار عمل تیم مذاکرهکننده ایران که باهدف گشایش در مسیر مسدود شده مذاکرات گذشته صورت گرفته بود، روند گفتگوها جدیتر شده است. ارائه دو سند اقدام در حوزه رفع تحریمها و مسائل هستهاے دقیقاً چشمانداز ترسیم شده ایران براے رفع ابهامهاے موجود بوده و باهدف تأمین منافع طرفین صورت گرفته است. ابتکار عمل ایران درواقع منفعل و خلع سلاح کننده طرفهاے مدعے جمهورے اسلامے بوده و تمامے بهانهها را از آنان میگیرد؛ چراکه محتواے این اسناد مستدل و منطقے با رویکرد فنے و حقوقے تهیهشده و آنچه طرفین از مذاکره میخواهند را تأمین میکند.
بیتردید در شرایط کنونے توپ در زمین آمریکاست و گردانندگان کنونے کاخ سفید باید تصمیم بگیرند که میخواهند سیاسے و مغرضانه با پرونده هستهاے ایران برخورد کنند یا فنے و حقوقی. جمهورے اسلامے نشان داده است که هم حسن نیت لازم و هم اراده جدے در مذاکرات براے دستیابے به یڪ توافق مطلوب از آنچه طرفین میخواهند را دارد. در این دور از مذاکرات، جمهورے اسلامے سنجیدهتر و با دستان پر وارد گفتگو با ۱+۴ شده به صورتے که براے هر بخش از موارد ادعایے طرف مقابل، راهکار عملے ارائه داده است. طرف غربے اکنون نمیتواند با غوغا سالارے رسانهاے دست به عملیات روانے علیه ایران بزند، خصوصاً که در این دور از مذاکرات چین و روسیه نیز قدمبهقدم با مواضع روشن ایران همراه بودند. اگر طرف مقابل اراده، انگیزه و جدیت لازم را داشته باشد، توافق محتمل خواهد بود؛ در غیر این صورت بر هم زدن بازے و زمین آن شگرد آمریکاییها براے خارج شدن از این مسیر جهت باز کردن مسیرے دیگر و به عبارتے آغاز پلن بعدے خواهد بود
✍#احمد_بنافی
279-sedayeenghelab_ir.mp3
4.3M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 279
💠 بررسی اهمیت اقتصادی اجلاس اکو و قراردادهای گازی ایران - قسمت اول
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
https://eitaa.com/Samenbr
281-sedayeenghelab_ir.mp3
4.27M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 281
💠 بررسی اهمیت اقتصادی اجلاس اکو و قراردادهای گازی ایران - قسمت سوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
https://eitaa.com/samenbr
280-sedayeenghelab_ir.mp3
6.16M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 280
💠 بررسی اهمیت اقتصادی اجلاس اکو و قراردادهای گازی ایران - قسمت دوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
https://eitaa.com/samenbr
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️🔰چگونه میتوان هم مشکل مذاکره را حل کرد هم مشکل خشک سالی را؟
[سوره هود (11): آيه 52]
وَ يا قَوْمِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً وَ يَزِدْكُمْ قُوَّةً إِلى قُوَّتِكُمْ وَ لا تَتَوَلَّوْا مُجْرِمِينَ (52)
🔰✳️امام خامنه ای در دیدار مردم ساری ۱۳۷۴/۰۷/۲۲
«توبوا الی اللَّه جمیعاً ایّها المؤمنون». عزیزان من! باید به خدا برگردید؛ خدا را فراموش نکنید. جوانان عزیز! مواظب اخلاق الهی و اسلامی که ودیعهای است در میان این ملت، باشید. امروز یکی از هدفهای اساسی دشمنان شما این است که اخلاق جوانان این ملت را فاسد کنند. برای این کار تلاش و سرمایهگذاری میکنند. چه کسی باید مواظب باشد؟ همه؛ مخصوصاً جوانان ؛ جوانان مؤمن.
آن ملتی که با خدا آشتی باشد؛ آن ملتی که تضرّع و توسّل به خدا را فراموش نکند، راه سازندگیش هم هموارتر خواهد شد. «و یاقوم استغفروا ربّکم ثّم توبوا الیه یرسل السّماء علیکم مدراراً و یزدکم قوّة الی قوّتکم».(3) قرآن اینگونه به ما یاد میدهد؛ یعنی استغفار، به خدا برگشتن، توجّه و رعایت امر و نهی الهی، پاکدامنی، تقوا، راستگویی، روح برادری و برابری، احسان به زیردستان، تواضع در مقابل برادران و خواهران مسلمان، کمک به درماندگان، عبادت پروردگار، نوافل، تلاوت قرآن، دعا و توسّل و تضرّع.
وقتی این ارزشها در یک کشور و در میان ملتی وجود داشته باشد، اگر همراه با آن، عامل دیگر هم که تلاش باشد، بشود، هیچ چیز نخواهد توانست آن ملت را از پیمودن راه سعادت و صلاح باز بدارد. مراقب باشید دوران سازندگی، دوران جهاد اکبر هم هست: خودسازی، مبارزه با شیطان و مبارزه با نفس و توبه الی اللَّه.
https://eitaa.com/Samenbr
🍁
🔰 واکنش سنجی پیرامون انفجار در آسمان نطنز
🍃🌹🍃
❌ جریان معاند:
🔻روایت سازی از انفجار در نطنز و ادعای دست داشتن رژیم صهیونیستی در این موضوع
🔹شایعه سازی در خصوص حمله پهپادی به تأسیسات موشکی عباس آباد نطنز
🔸تلاش برای نمایش ضعف نیروهای حفاظتی و امنیتی ایران از طریق بهره برداری از روایت حضور پهپاد در منطقه
🔹تقویت گمانه عملیات دیگر در ایران توسط رژیم صهیونیستی با تکیه بر توئیت آیدی کوهن
🔸تلاش برای القای دروغگویی نظام درباره ماجرای نطنز و تاکید بر واقعیت داشتن انفجار در این منطقه
🔹اعتبار زدایی از دلایل وقوع این انفجار در نزدیکی منطقه نطنز
🔺بزرگ نمایی پیرامون ماجرای رخ داده در آسمان نطنز و مطرح کردن ادعای آسیب دیدن سایت هستهای نطنز
✅ جریان داخلی:
🔻برجسته سازی اظهارات سخنگوی ارتش درباره علت صدای انفجار در آسمان نطنز
🔹آگاه سازی پیرامون فضاسازی رسانههای معاند پیرامون انفجار در منطقه نطنز
🔸گلایه از مسئولان بابت غیر قابل باور بودن دلیل این انفجار و خواستار روشنگری در این رابطه
🔹اشاره به وجود روایت های مختلف از ماجرای نطنز و انتقاد از مسئولین بابت عدم روشنگری درست پیرامون این موضوع
🔸مطالبه مجدد در رابطه با نابودی رژیم صهیونیستی با اشاره به ماجرای شب گذشته نطنز
🔺 تاکید بر پاسخگویی به رژیم صهیونیستی در صورت حمله پهپادی این رژیم به #نطنز
#روشنگری
#ثامن
🍁
گزارش روز
👈بزرگترین خطا و جفا!
«علی ربیعی» سخنگوی دولت دوازدهم در یادداشتی با عنوان «همه پشتیبان بخردانه مذاکراتیم» نوشت: «با همه تجربیات خود بهخوبی درک کردهام که پیوندزدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلی بزرگترین خطا و جفا به انقلاب اسلامی و مردم رنجکشیده ایران است... متأسفانه گاهی دیدهایم که چگونه گرایشهای سیاسی، مردم را در رنج فروبرده و آرامش روانی و زندگی راحت را از آنها ستانده است».
✅گزارههای خبری:
براي رسيدن به مصاديق و تحليل بزرگترین خطا و جفاي به انقلاب، راه دوري نبايد رفت؛ گزارههای پیوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی در دولت روحانی، از لکههای تاريك تاريخ کشور است: پيوند مذاكرات برجام به حل مشکل محیطزیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم (17/3/94)، شرطي كردن اقتصاد كشور با گره زدنش به سياست خارجي با ادعاي نادرستِ برداشتن تمام تحریمهای بانکی، بیمهای و مالی، حمل و نقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریمهای اقتصادی (23/4/ 1394) امیدآفرینی كاذب با طرح رؤیت آفتاب تابان و شستن صورت و... (16/12/94) و درنهایت توهینهای خارج از عرف رئیسجمهور سابق به منتقدانش از «بزدل سیاسی» گرفته تا «به جهنم» ازجمله هزینهتراشیهای پيوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلي برای ملت بود.
✅گزاره تحلیلی:
پايه اصلي حرکت بهسوی وضع مطلوب و توفيق در حل مشکلات براي هر کشوري، بيش از آنکه بر استفاده از ظرفيتها و امکانات خارجي استوار باشد، بر انسجام و استحکام دروني بنا نهاده شده است و حتي از منظري، شرط توفيق در استفاده از امکانات و راهکارهاي خارجي نيز به ميزان انسجام و استحکام دروني هر کشور بستگي دارد. کوچک و ضعيف انگاشتن خود، بزرگ و قوي شمردن دشمن، خطاي محاسباتي ناشي از عدم شناخت توان و وضعيت داخلي، وجود انفعال، احساس ناتواني و ترس در مسئولين و متوليان امر و تحليل و ارزيابي نادرست صحنه منازعه ازجمله عواملي است كه پیوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلی را ايجاد و تقويت میکند؛ بنابراين در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ انقلاب، كشيدن خط بطلان بر همه دلبستگان و وابستگان به غرب براي جبران کمکاریها و عقبماندگیها ضروري است. اين هشدار صريح در بيانيه گام دوم انقلاب، خطاب به ملت ایران نيز در همين راستا ارزيابي میشود: «بدانید که اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ چهلساله نمیبود -که متأسفانه بود و خسارتبار هم بود- بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»
✍#حسين_عباسيان
https://eitaa.com/Samenbr
گزارش روز
👈بزرگترین خطا و جفا!
«علی ربیعی» سخنگوی دولت دوازدهم در یادداشتی با عنوان «همه پشتیبان بخردانه مذاکراتیم» نوشت: «با همه تجربیات خود بهخوبی درک کردهام که پیوندزدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلی بزرگترین خطا و جفا به انقلاب اسلامی و مردم رنجکشیده ایران است... متأسفانه گاهی دیدهایم که چگونه گرایشهای سیاسی، مردم را در رنج فروبرده و آرامش روانی و زندگی راحت را از آنها ستانده است».
✅گزارههای خبری:
براي رسيدن به مصاديق و تحليل بزرگترین خطا و جفاي به انقلاب، راه دوري نبايد رفت؛ گزارههای پیوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی در دولت روحانی، از لکههای تاريك تاريخ کشور است: پيوند مذاكرات برجام به حل مشکل محیطزیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم (17/3/94)، شرطي كردن اقتصاد كشور با گره زدنش به سياست خارجي با ادعاي نادرستِ برداشتن تمام تحریمهای بانکی، بیمهای و مالی، حمل و نقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریمهای اقتصادی (23/4/ 1394) امیدآفرینی كاذب با طرح رؤیت آفتاب تابان و شستن صورت و... (16/12/94) و درنهایت توهینهای خارج از عرف رئیسجمهور سابق به منتقدانش از «بزدل سیاسی» گرفته تا «به جهنم» ازجمله هزینهتراشیهای پيوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلي برای ملت بود.
✅گزاره تحلیلی:
پايه اصلي حرکت بهسوی وضع مطلوب و توفيق در حل مشکلات براي هر کشوري، بيش از آنکه بر استفاده از ظرفيتها و امکانات خارجي استوار باشد، بر انسجام و استحکام دروني بنا نهاده شده است و حتي از منظري، شرط توفيق در استفاده از امکانات و راهکارهاي خارجي نيز به ميزان انسجام و استحکام دروني هر کشور بستگي دارد. کوچک و ضعيف انگاشتن خود، بزرگ و قوي شمردن دشمن، خطاي محاسباتي ناشي از عدم شناخت توان و وضعيت داخلي، وجود انفعال، احساس ناتواني و ترس در مسئولين و متوليان امر و تحليل و ارزيابي نادرست صحنه منازعه ازجمله عواملي است كه پیوند زدن سیاست خارجی با بازیهای سیاسی داخلی را ايجاد و تقويت میکند؛ بنابراين در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ انقلاب، كشيدن خط بطلان بر همه دلبستگان و وابستگان به غرب براي جبران کمکاریها و عقبماندگیها ضروري است. اين هشدار صريح در بيانيه گام دوم انقلاب، خطاب به ملت ایران نيز در همين راستا ارزيابي میشود: «بدانید که اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ چهلساله نمیبود -که متأسفانه بود و خسارتبار هم بود- بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»
✍#حسين_عباسيان
https://eitaa.com/Samenbr