🌀#یادداشت_کوتاه
🔴 گام بزرگ رئیسی، اعتماد بر می گردد.
✍️ نصرت الله حیدری
🍃🌻🍃
🔻 آیت الله رئیسی رئیس جمهور منتخب در اولین اقدام قبل از شکل گیری رسمی دولت، مبارزه قاطع با فساد را استارت زدند.
🔹 تشکیل کمیته "مبارزه با فساد" با حضور دستگاههای نظارتی نشان از عزم قاطع آیت الله رئیسی در مبارزه با فساد و رانت خواری است.
🔸 این اقدام رئیس جمهور منتخب در واقع، عملیاتی کردن یکی از وعده های انتخاباتی او است.
رئیسی علت کاندیداشدن خود را برای ریاست جمهوری، اهمیت قوه مجریه در تحولات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خاصه در بحث مبارزه با فساد ذکر کردند.
🔹 ساختاری که رئیس جمهور منتخب قبل از آغاز رسمی
دولت شکل دادند، باید علاوه بر "آسیب شناسی" به آسیب زایی از ساختار دولت متمرکز شود.
🔸 آسیب زایی ماموریتی است که دستگاههای نظارتی باید در قوه مجریه انجام دهند. باید تمامی گلوگاههای فساد و رانت خواری بسته شوند. ایجاد مکانیزم شفافیت در نظام مالی، گمرکی و بانکی، مالیاتی، برگزاری مناقصات و رصد قاچاق کالا و ارز می تواند این آسیب زایی را به حداقل برساند.
🔺 راهی را که آقای ریسی آغاز کرده، مسیری دشوار و پرسنگلاخ است اما تجربه و کارنامه آیتالله رئیسی نشان می دهد که او می تواند. باید اصحاب رسانه و نخبگان فکری رئیسی را در این راه کمک نمایند.
#روشنگری
#ثامن۱۰
اطلاعیه
✅ یک خبر، یک تحلیل
🍃🌻🍃
🔻 در فضای پر تلاطم اجتماعی این عصر، خبر و مهمتر از آن تحلیل آن خبر، بسیار مهم است، زیرا موج آفرینی و به حرکت در آوردن توده ها یکی از کارکردهایی است که رسانه ها از طریق بمباران خبری، کوچک نمایی و بزرگنمایی، شرطی سازی افکار عمومی نسبت به برخی واژه ها و همچنین تحلیل های دلخواه دنبال میکنند و البته سرعت انتقال خبر و تحلیل آن در این امر، حرف اول را می زند.
🔸 از این رو بنا داریم در کانال معیار هر روز یک خبر و تحلیل آنرا ارائه دهیم که می باید در تمام کانالهای ثامن بازنشر داده شوند.
🔹 مشارکت هادیان و ادمین های هدایتگر ثامن و اعضای فرهیخته کانال معیار حتماً به غنای این بخش کمک خواهد کرد.
🔺 منتظر تحلیل های روشن گرایانه شما برای انتشار در ثامن به نام خودتان، هستیم.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️من شما را تنها نمی گذارم
سوره 47. محمد آيه 35
«فَلَا تَهِنُواْ وَتَدْعُواْ إِلَى السَّلْمِ وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَن يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ »
پس سستى نورزید، تا به سازش دعوت كنید، با اینكه شما برترید و خداوند با شماست و هرگز چیزى از (پاداش) اعمالتان را كم نمىكند.
درس تفسیر آیتالله جوادی آملی برای رئیسی!
آیتالله جوادی آملی در دیدار اخیرشان با رئیسجمهور منتخب، به آیهای از قرآن کریم در خصوص ایستادگی در برابر دشمن و سست نشدن در اداره امور کشور اشاره کرده و گفتند: «این کشور را بهخوبی میتوان اداره کرد، ذات اقدس الهی در یک آیه مخمّس و پنجضلعی فرمود: ﴿فَلا تَهِنُوا﴾ به خود سستی راه ندهید. زیر بار صلح و سازش تحمیلی هم نروید که آن سوزش است نه سازش ﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا﴾ این ﴿تَدْعُوا﴾ مجزوم به «لا» است یعنی «لا تدعونّ». ﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَی السَّلْمِ﴾ مبادا زیر بار سازش بروید؛ برای اینکه ظاهرش سازش است باطنش سوز، مبادا این کار را بکنید. این نباید نباید چرا؟ برای اینکه ﴿وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ﴾، شما دست بالا دارید چرا؟ چون ﴿وَ اللَّهُ مَعَکُمْ﴾، وقتی خدا با آدم است. چرا خدا با ماست؟ برای اینکه کار کردیم ﴿وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ﴾. این آیه پنجضلعی، یک قانون اساسی است و خداوند هم میفرماید: وقتی کار کردید من با شما هستم و شما را تنها نمیگذارم
مخبر: تولید 50میلیون دُز واکسن برکت تا پایان شهریور
محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: تا پایان این هفته نیز حدود ۹۰۰ هزار دز دیگر از واکسن برکت را تحویل وزارت بهداشت می دهیم و تاکنون بیش از سه میلیون دز واکسن در خط اول شفافارمد تولید شده است.
مخبر به برخی حواشی فضای مجازی در خصوص تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا اشاره و تصریح کرد: خط تولید واکسن کوو ایران برکت به هیچ وجه مشکلی ندارد و به صورت شبانه روزی درحال تولید واکسن است و شایعات در خصوص کمبود مواد اولیه واکسن هم کاملا کذب و بیاساس است
◄ ورود قوه قضائیه به ترخیص نهادههای دامی/ رئیسکل دادگستری هرمزگان با صدور دستور بارگیری و ترخیص ۱۰ هزار تن جو موجود در فضای باز بندر شهید رجایی که در معرض نابودی کامل ناشی از بارندگی پیشبینیشده قرار داشت، اعلام کرد: «در صورت عدم همکاری مسئولین مربوطه برای انجام دستورات قضایی، مراتب بهعنوان ترک فعل، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت». حدود ۵۵ هزار تن جو موجود در سایر انبارهای گمرک نیز با دستور و مجوز قضایی، بهصورت شبانهروزی در حال بارگیری و ترخیص است
🇮🇷🌸
🍀
#صرفا_جهت_اطلاع
❌ مسیح علینژاد میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد‼️
✍️ وندی شلیت
🍃🌻🍃
🔻وندی شلیت نویسنده فمینیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علینژاد مینویسد:
🔸 «...من خانم مسیح علینژاد که بهتازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است.
🔹 من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد.
🔺 او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرارگرفته که این کار را انجام میدهد؛ اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!»
#روشنگری
#ثامن
🆔@samenbr
🍀
🇮🇷🌸
◄ برگزاری قریبالوقوع اجلاسی درباره افغانستان به میزبانی ایران/ خبرگزاری فارس از برگزاری اجلاس مهمی به میزبانی ایران در آینده نزدیک خبر داد که در آن، مقامات دولت افغانستان و تمام گروههای داخلی این کشور، برای تحقق صلح گرد هم جمع خواهند شد
تغییر نگاه، راه درمان است!
روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «چالشهای پساانتخاباتی اصلاحطلبان» نوشته است: «هنوز یک ماه از انتخابات ریاستجمهوری نمیگذرد که زمزمههای برچیده شدن نهاد اجماعساز یا همان جبهه اصلاحات ایران شنیده میشود؛ شاهد مثالش سخنان اخیر علی تاجرنیاست که میگوید: نهاد اجماعساز برای مأموریتی در مدت انتخابات ریاستجمهوری و شوراها تشکیل شده بود و عملاً با پایانیافتن انتخابات، کارایی و نقش آن تمام شده است؛ بنابراین این نوع نهاد ادامه فعالیت نخواهد داشت». این تمام شدنهای بعد از هر انتخابات منحصر به اصلاحطلبان نیست، بلکه اصولگرایان نیز دچار این عدم تحرک بعد از هر انتخاباتی گردیدهاند. در واکاوی چرایی نهادینه نشدن تحزب در کشور باید به نوع هدف (کسب قدرت) جناحها و احزاب سیاسی پرداخت.
گزاره تحلیلی: وقوع انقلاب اسلامی ایران، تحول عظیمی در بینش سیاسی مردم و نخبگان ایجاد کرد و به مشارکتهای سیاسی گسترده عموم انجامید؛ لکن جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته با آفات موجود در حوزه عملکردی این پدیده سیاسی، مقابله کامل نماید و کشور همچنان با بیماریهای از گذشته بهجامانده احزاب مواجه است. ازجمله آفتها و چالشهای پیش روی احزاب ایران عبارتاند از: جدایی و بیگانگی و عدم شناخت درست از مردم و جامعه اسلامی، وابستگی نخبگان به قدرت و دولت، قانونگریزی و ضعف پایبندی به قانون، ترجیح منافع فردی و جناحی بر منافع ملی، جزماندیشی، نقدناپذیری، مطلقانگاری، احساس بیاعتمادی، تشتت و دوقطبی سازی، شعارزدگی، تکسویه نگری، ضعف نگرشهای واقعگرایانه و کاربردی، ضعف در آموزش و تربیت سیاسی، بیبرنامگی، ضعف در حوزههای تئوریپردازی و بومینگری، ضعف شایستهسالاری و تخصص گرایی و غلبه فرهنگ فرد محوری، کمبهرگی از اخلاق سیاسی اسلام، افراطیگری و کمتوجهی به مصالح و منافع ملی و از همه مهمتر فلسفه تشکیل و هدف احزاب را در مسابقه قدرت و قدرتیابی تعریف کردن. با این توصیف، راهکار نهادینه شدن تحزب برای نظام مردمسالاری دینی چیست؟ راه درمان، حذف نیست بلکه تغییر نگاه از تعریف غربگرایانه به تعریف هدایتگرانه است؛ به عبارتی حزب در انقلاب اسلامی عبارت است از تشکیلاتی که راهنمایی و هدایتگری آحاد مردم به سمت آرمانها و ارزشهای انقلاب را بر عهده دارد. این تشکیلات برای هدایتهای فکری اعم از سیاسی، عقیدتی و معرفتی برنامه دارد و میخواهد جامعه را به سطح قابل قبولی از معرفت، دانایی سیاسی و عقیدتی برساند. بدیهی است افرادی که برخوردار از این ظرفیت و استعداد باشند بهطور طبیعی در انتخابات نیز میتوانند صاحب رأی شوند، لیکن این هدف و مقصد آنها نیست. قطعاً بعد از هر انتخابات، احزاب با چنین رویکردی دچار رکود و کمتحرکی نگردیده و ادامه کار را همچون گذشته دنبال خواهند کرد. البته میتوان این نوع نگرش به احزاب را بهعنوان الگویی برای فعالیت در عرصههای مختلف دیگر که نیازمند ارتباط قوی میان نخبگان و مردم است، تعمیم داد. چنین الگویی به بهترین شکل میتواند خلأ ارتباطی میان مردم و حاکمان را کاهش داده و در بسترها و عرصههای همسو و همافزا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقشآفرینی نماید. (نویسنده: حسین عباسیان)