✅ #بسته_خبری
1️⃣ تصاویری که به وضوح اصابت موفقیت آمیز موشکهای یمنی به تاسیسات نفتی #آرامکو و یک پایگاه نظامی در دمام عربستان را نشان می دهد.
2️⃣ هجدهمین محموله واکسن کرونا حاوی ۵ میلیون دز واکسن، امروز در فرودگاه امام خمینی(ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
3️⃣ کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت: ورود بیش از ۶ میلیون دز واکسن در ۲ روز گذشته بزودی به چرخه واکسیناسیون وارد می شود. تا پایان شهریور تولید واکسن های داخلی(برکت) وارد تولید صنعتی و انبوه می شود.
#ثامن
#روشنگری
#واکسن_برکت
✅ #یادداشت_کوتاه| «شکست تاریخی» که در کانون توجهات نیست؟!
🍃🌹🍃
🔻یک لحظه فکر کنید جای آمریکا در افغانستان با یک قدرت دیگری مثلاً ایران یا چین و روسیه عوض شود و بنا به فرض، این کشورها متحمل این شکست پس از سرمایهگذاری هنگفت 20 ساله میشدند. در این صورت واکنش و نحوه مواجهه رسانههای آمریکایی با این موضوع چگونه بود؟ رسانههای سمپاتِ غرب و آمریکا در این کشورها چگونه قضیه را تحلیل میکردند؟ چرا شکست تاریخی آمریکا در افغانستان آنطور که باید در کانون توجهات قرار نمیگیرد؟
♻️ نکات تحلیلی: 1️⃣ یک دلیل میتواند این باشد که ما هنوز از انگارهبافیهای استعاری و تبلیغاتی از ابرقدرتی آمریکا رها نشدهایم. سخت است باور کنیم آمریکا از افغانها شکست خورده باشد! هنوز دنبال علل و سناریوهای ناپیدا و پشتپرده برای چرایی خروجِ به تعبیر «هنری کیسینجر» فاجعهبار آمریکا از افغانستان میگردیم؛ درحالیکه آمریکا واقعاً در افغانستان شکست خورده و امیدی به آینده سودمند در آنجا ندارد. 2️⃣ شاید هنر و مهارت آمریکاییها در تبدیل تهدید به فرصت که انصافاً در آن استاد هستند، مانع از دیدن واقعیت میدانی «شکست تاریخی آمریکا» در تغییر معادلات ژئوپلیتیک منطقهای و بینالمللی و تغییر هندسه قدرت جهانی شده است؛ چراکه آمریکاییها مبتنی بر همین مهارت، از شکستشان در افغانستان، فرصت و روایتی برای فرار به جلو و ضرورت تمرکز بر آسیای شرقی ساختهاند؛ اما از اول هم یکی از دلایل آمریکا برای اشغال افغانستان مگر همین هدف نبود؛ بود اما نشد! 3️⃣ آمریکا در حوزه رسانه و جنگ شناختی و ادراکسازی، شکست خود را وارونه میکند و با تبلیغات رسانهای تلاش میکند تصویری دیگر از «پیروزی و تغییر استراتژی» به تعبیر استفان والت ارائه کند. البته در این موضوع هواداران و شبکه جهانی غربباوران در تقویت این نگاه در کشورهای خود یا با سکوت یا توجیهتراشی بهاصطلاح علمی، به آمریکا کمک میکنند. استقبال سرد رسانههای اصلاحطلب در داخل ایران از خروج آمریکا از افغانستان شاهد مثال خوبی است. گویی آنها از این فضاحت ناراحتاند! البته شاید حق دارند. چون میدانند شکست آمریکا در افغانستان آخرین میخ بر تابوت ادعاهای این کشور در زمینه رهبری جهانی و افول نظام لیبرال سرمایهداری در حوزه سیاست و اخلاق است و رسالت دلار بگیران وطنی و ضدانقلاب، چیزی غیر از پنهانسازی این واقعیت نیست!
🔺جمعبندی: آمریکا با شکست در افغانستان، بهاضافه سرعتیابی افول هژمونیک و پایان ابرقدرتی در جهان مواجه است. ابعاد و زوایای این شکست باید بررسی و آنالیز گردد. بررسیهای عمیق و تحلیلی در این موضوع، میتواند بدل تکنیک فرار به جلوی آمریکا باشد.
✍️ فتحالله پریشان
#طالبان
#روشنگری
#ثامن
✅ #پرسش_و_پاسخ (۵) | پرسش: علت تمرگز ناگهانی تمامی رسانه های غربی- صهیونیستی برای کلید واژه ی داعش خراسان چسباندن کلمه داعش به نام خراسان در اذهان و افکار عمومی جهانیان چیست؟
🍃🌹🍃
🔻 پاسخ: در چند روز گذشته به یکباره صدها روزنامه و مجله از این کلمه استفاده میکنند و این نشان از برنامه ریزی خاصی برای منطقه و افغانستان است.
🔸 همانطور که میدانید پرچم های سیاه از خراسان جزو مهم ترین یاران امام مهدی در آخرالزمان هستند. در مورد این افراد هم در احادیث اهل سنت و هم در احادیث شیعیان بسیار ازشان یاد شده و گفته شده که هر مسلمان وظیفه دارد به یاری آنها برود.
🔹 در استان بزرگ سین کیانگ چین اقلیت ایغور مسلمان زندگی میکنند که دنبال جدایی طلبی از چین هستند همینطور مسلمانان زیادی در روسیه زندگی میکنند که اکثرا هم از آسیای میانه به روسیه مهاجرت کردند البته نقاطی از روسیه با مردم مسلمان مثل داغستان و چچن هم وجود دارد و ایران هم که در همسایگی افغانستان هست.
🔺 حالا غربیها قرار هست #افغانستان را خراسان جا بزنند و داعش را هم دارندگان پرچم های سیاه که یاری اونها برای هر مسلمان واجب هست و گروهک های تروریستی را علیه چین و روسیه و ایران فراهم بکنند. باید دید موضع طالبان در این زمینه چیست.
#روشنگری
#ثامن
✅ #یادداشت_کوتاه | تبلیغات حکومتی یا مردمی؟
🍃🌹🍃
🔻 این که اجزای حکومت دینی نسبت به فضا سازی محیطی در مناسبت های دینی و ملی اقدام کنند، امری طبیعی و ضروری است، اما تبلیغات مردمی اثر مضاعفی دارد.
🔹 نصب یک پرچم از نمادهای محرم یا پرچم ایران در مناسبت های ملی در سر در یک اداره یا پایگاه بسیج خوب و لازم است، اما نصب همین پرچم در سر در یک منزل شخصی یا پشت شیشه یک مغازه پیام بسیار محکم تر و روشن تری دارد.
🔸 اگر در هر ساختمانی که چندین واحد آپارتمانی دارد فقط یک پرچم ایران مثلاً در هفته دفاع مقدس توسط یکی از ساکنان آن ساختمان (یک رزمنده یا یک بسیجی) نصب شود، تصور نمایید که چقدر جلوه شهرها تغییر کرده و چه پیام روشنی منتقل خواهد شد و امید و شادابی اجتماعی در جامعه نیز به طور نسبی گسترش خواهد یافت.
🔺 در این میان شهرداریها و سازمانهای فرهنگی میتوانند پیشقدم شده و ضمن فرهنگ سازی در این زمینه، پرچم های ارزان قیمت یا رایگان برای این امر را در اختیار مردم قرار دهند.
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۳)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: روزنامه ابتکار، وابسته به جریان اصلاحطلب دیروز (شنبه) نوشت: «یک دیپلمات ارشد آمریکایی گفت که آنها هنوز منتظر پاسخ ایران در مورد زمان آماده شدن برای ازسرگیری مذاکرات بینالمللی بهمنظور احیای احتمالی برجام هستند.
🌀 گزاره تحلیلی:
🔸 دور ششم مذاکرات کمیسیون مشترک برجام روز ۳۰ خرداد به پایان رسید. پاسخ درخور انتظار مقامات آمریکا مبنی برافزایش سرعت نتیجه و برگشت ورق را میتوان در آخرین بخش گفتوگوی تلویزیونی دیشب رئیسجمهور مبنی بر پیگیری ادامه مذاکرات البته نه مذاکره برای مذاکره و نه مذاکره تحتفشار و زورگویی غربیها دانست.
🔹 همین موضع را میتوان در گفتگوی تلفنی اخیر وزیر امور خارجه ایران با همتای آلمانی خود نیز دنبال کرد؛ آقای امیر عبداللهیان در این گفتگو اعلام کرد: «مذاکرهای را قبول داریم که به رفع واقعی تحریمها و تأمین حقوق حقه ایران بینجامد... آمریکاییها درک درستی از منطقه و مردم آن، بهویژه ایران ندارند ... آمریکاییها باید بدانند جز با زبان احترام، ادب و منطق نمیتوانند صحبت کنند و این ادبیاتی که گاه و بیگاه به کار میگیرند، نهتنها کمکی به حل مشکلات نمیکند، بلکه خود مسئلهساز است».
🔸 تجربه بهوضوح نشان داده است که ادامه مذاکرات هستهای باید با بازنگری و شناخت دقیق منافع نرمافزاری و سختافزاری نظام جمهوری اسلامی ایران، با رویکردی قوی و انقلابی پیگیری شود و از تکرار روشهای گذشته که «خسارت محض» به بار آورد، پرهیز گردد.
🔹 در نگاه انقلابی و تحولآفرین، هشدارهای راهبردی پیش رو، میتواند مبنای مذاکرات آتی قرار گیرد؛ عدم موکول کردن برنامههای داخلی بخصوص اقتصاد کشور به همراهی غرب، بیصداقتی و بدعهدیهای مکرر مقامات اروپائی و آمریکائی، عدم استقلال اروپائیها در مواضع و تصمیمات، تلاش غربیها برای تحمیل حرف باطل در مقابل حرف حق با بهکارگیری راهبرد فشار حداکثری، کنار گذاشتن هر آنچه خلاف مصالح و امنیت ملی است و داشتن صراحت و شجاعت در مذاکرات توسط تیم مذاکرهکننده دولت سیزدهم.
🔺 نکته پایانی: اولین دور مذاکرات هستهای در دولت سیزدهم دیر یا زود شروع خواهد شد. تجربه تلخ برجام بیفرجام دولت آقای روحانی را باید با این هشدار مقام معظم رهبری در ۱۳۹۷/۱۱/۱۹ را به تیم جدید مذاکرهکننده نیز یادآوری کرد که: «نتیجه این شده که خود مسئولینی که آن روز مذاکره میکردند، امروز دارند میگویند آمریکا غیرقابلاعتماد است! خب، از اوّل بایستی این غیرقابلاعتماد بودن را تشخیص میدادند و حرکت میکردند».
✍️ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی