✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۱۰۲)
🌀 خبر: «صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاحطلب، در پستی اینستاگرامی در واکنش به شروط وزارت خارجه برای مذاکره با آمریکا، نوشت: «من نمیدانم چرا جنابِ خطیبزاده سخنگویِ محترمِ وزارتِ خارجه اینقدر با غربیها رودربایستی دارند. ایران چهار شرطِ اصلی داشت برایِ بازگشتِ مجدد به مذاکراتِ برجام در وین. امّا ایشان فقط سه تا از شروط را اعلام کردند: ابرازِ ندامت و عذرخواهی آمریکا برای خروج از برجام، لغوِ همه تحریمها و ضمانت خارج نشدن از برجام. شرط چهارم، که جو بایدن میبایستی دو دور کولی دور میدان آزادی به جناب آقای رئیسی بدهند را ذکر نکردند». چرا زیباکلام ِ استاد دانشگاه، نه كلامش زیبنده منافع ملي و نه محتواي قلم و صحبتش در تراز كُرسي دانشگاه نظام جمهوري اسلامي است؟!
🍃🌹🍃
❌ گزاره تحلیلی:
🔸 به همان اندازه كه منافع ملي، گمشده مواضع صادق زیباکلام است؛ آمريكا هراسي و گاهي آمريكا پرستي کلیدواژههای محتواهاي وي را تشکیل میدهد؛ او در واكنش به تحقیر قدرت دریایی آمریکا توسط نيروي دريايي سپاه، طی توییتی نوشت: «من باور دارم که یک قایق سپاه، ناو اینترپرایز با پنج هزار تفنگدار، دهها فروند طیاره و هلیکوپتر نظامی، شماری کشتیهای جنگی اسکورت را از خلیجفارس فراری داده. سؤالم این است که این پیروزی افتخارآفرین چه کمکی به ایجاد اشتغال، مهار تورم، پایین آمدن قیمت دلار، ارزان شدن گوشت، نانوآب میکند!».
🔹 زماني كه همه پرچم افتخار ساخت واكسن ايراني را بالا میبردند و خوشحالي میکردند، در صفحه توییتر خود نوشت: «به نظر شما کشوری که نتوانسته در زمینه تولید یک دوچرخه ساده بچگانه، صادراتی داشته باشد و بعد از شصت سال عصاره صنعت خودروسازیاش، پراید و پیکان است، چگونه ممکن است در زمینه تولید واکسن کرونا تبدیل به یک تولیدکننده بینالمللی شود؟». وي در آذرماه سال گذشته در واكنش به مصوبه رفع فوری تحریمها که در مجلس به تصویب رسید، نوشت: «مجلس طرحی را با قید دوفوریت به تصویب رساند که خلاصه آن توقف همکاری با برجام، خروج از پروتکل الحاقی، قطع احتمالی رابطه با آژانس و بالاخره احتمال گرفتار شدن ایران ذیل بند ۷ منشور است.
🔺 نکته پایانی: تأسف قابلتأمل و دردناك آنجاست كه درس انقلاب اسلامي گاهي توسط همين كساني تدريس و نگاشته میشود كه بر دستاوردهاي کمنظیر آن خط بطلان و ناباورانه میکشند. فرمايشات مقام معظم رهبري در اين باب بسيار راهگشاست: «اینکه استاد ما در داخل کلاس دل دانشجو را خالی کند و مدام بگوید «شما کوچکید، شما حقیرید، شما عقبماندهاید» خیانت است؛ این بیتعارف خیانت است... خیلی باید مراقب باشید محیط دانشگاه یک جایگاهی نشود برای واگرایی از انقلاب و مفاهیم انقلاب و ارزشهای انقلاب... این جزو الزامات حتمی است... این گرایشها قابلتأیید نیست، قابل حمایت نیست. گرایشهایی وجود دارد که کشور را به سمت وابستگی سوق میدهد، باید با اینها همراهی نکرد».
✍️ حسين عباسيان
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌟⛰صبر یعنی پیگیریِ اهدافی که برای خودمان ترسیم کردهایم؛ صبر یعنی با روحیه حرکت کردن و ادامه دادن
المدثر
✅ولِرَبِّكَ فَاصْبِرْ
✅ﻭ [ ﺑﺮ ﺁﺯﺍﺭ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ] ﺑﺮﺍﻱ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯ .(٧)
۱۳۹۹/۰۱/۰۳
👈سخنرانی نوروزی امام خامنه ای خطاب به ملت ایران
✴️خداوند برای مقابلهی با دشمنیها به پیغمبر دستورالعمل داد؛ از اوّل بعثت، خدای متعال پیغمبر را امر به صبر کرد. در سورهی مدّثّر که جزو همان سورههای اوّلِ بعثت است، میفرماید: وَ لِرَبِّکَ فَاصبِر؛ صبر کن برای خدای خودت. در سورهی مزّمّل که آن هم جزو همان سورههای اوّل قرآن است، میفرماید که «وَ اصبِر عَلیٰ ما یَقولون». در جاهای دیگرِ قرآن هم مکرّراً این معنا هست. در دو جا [میفرماید]: وَ استَقِم کَماٰ اُمِرت؛ استقامت کن؛ هم در سورهی هود هست، هم در سورهی شوریٰ هست. بنابراین، دستورالعمل وارد شده.
حالا صبر یعنی چه؟
صبر به معنای نشستن و دست روی دست گذاشتن و انتظارِ نتایج و حوادث را کشیدن نیست؛ صبر یعنی ایستادگی کردن، مقاومت کردن، محاسباتِ درست خود را و محاسباتِ دقیق خود را با خدعهگریِ دشمن تغییر ندادن؛ صبر یعنی پیگیریِ اهدافی که برای خودمان ترسیم کردهایم؛ صبر یعنی با روحیه حرکت کردن و ادامه دادن؛ این معنای صبر است. اگر چنانچه این ثابتقدم بودن و مقاومت کردن، با عقل و تدبیر و مشورت همراه بشود -همچنان که در قرآن هست «اَمرُهُم شوریٰ بَینَهُم»- قطعاً پیروزی نصیب خواهد شد. بنده البتّه با قاطعیّت عرض میکنم که ملّت ایران ملّت صبوری است؛ نشان دادهاند که صبر دارند. ما مسئولین البتّه گاهی بیصبری کردهایم، ولی ملّت نه؛ ملّت کاملاً صبور بودهاند
👈 توحید در جهانبینی اسلام
"توحید یعنی جهان دارای یک آفریننده و سازنده و به تعبیری دارای یک روح پاک و لطیف است."
#رهبر_معظم_انقلاب
🔺اسلام معتقد است که همه این مجموعهای که نامش جهان است؛ از بالا تا پایین، از موجودات ناچیز و حقیر، تا موجودات بزرگ و چشمگیر، از پستترین جاندار یا بیجان تا شریفترین و پرقدرتترین موجودات جاندار و دارای خِرَد یعنی انسان، همه و همه، همه جای این عالم، بنده، برده، آفریده و وابسته به یک قدرت بسـیار عظیم است. ماورای این ظاهـری که من و شما میبینیم، ماورای آنچه که عینک تیـزبین دانش تجربی میتواند به آن برسد، ماورای همه پدیدههای قابل حس و قابل لمس، یک حقیقتی هست از همه حقیقتها برتر، والاتر، شریفتر، عزیزتر و همه این پدیدههای عالم ساخته و پرداخته و درست شده دست قدرت اوست. به آن قدرت بالاتر نامی میدهیم، اسمش خداست. اسمش الله است.
[ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن کریم]
👈سردار حاجیزاده: اقداماتی انجام دادهایم که فعلاً مجال گفتنش نیست!
سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در گفتگویی تفصیلی با دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، درباره انتقام خون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و حمله به پایگاه عینالأسد گفته است: «ما به این نتیجه رسیدیم که جنگ نتایج خوبی برای ما ندارد و باید اقدامی انجام دهیم که دستاوردهای خوبی برای ما و منطقه داشته باشد. درنتیجه مسئولین نظام بحث اخراج امریکا از منطقه را مطرح کردند. وقتی این هدفگذاری تعیین شد، معلوم میشود برنامهای پشت سر آن قرار دارد. در کنار حمله به عینالأسد موضوع تعقیب آمران و عاملان ترور سردار سلیمانی مطرح شد و امروز کار بجایی رسیده است که آمریکاییها بهراحتی گذشته در منطقه تردد نمیکنند». سردار حاجیزاده با بیان اینکه اتفاقاتی که در منطقه میافتد تصادفی نیست، گفت: «بعد از پاسخ ما، حدود 80 درصد از ناوگان نظامی آمریکا از منطقه خلیجفارس به دریای عمان رفته است و فشار روحی روانی زیادی به نیروهای آنان وارد میشود. اقداماتی که ما انجام میدهیم باید با منطق باشد و اگر ما اقدامات هیجانی انجام دهیم معلوم نیست به نتایج قابلقبول برسیم. ما نترسیدهایم و شما دیدید که هم پایگاه عینالأسد را زدیم و هم پهپاد آنها را منهدم کردیم و اقدامات دیگری انجام دادهایم که فعلاً مجال گفتن آنها نیست». سردار حاجیزاده در ادامه درباره پاسخ ایران به اقدامات رژیم صهیونیستی نیز گفت: «ما هم گاهی میشنویم که ضرباتی به آنها وارد میشود و کشتیهای آنها و یا کارخانهشان دچار آتشسوزی شده است. بالاخره ما هم خدایی داریم». فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: «امروز به دلیل کوتاهی نیروهای امنیتی و همچنین رویکرد دولت غربگرایی که بر سرکار بود امنیت ما دچار خدشه شده است. دیپلماسی که مبتنی بر غربگرایی باشد اصلاً میدان را قبول ندارد. البته باید بگویم که من هم شنیدهام که اسرائیلیها بعد از ترور شهید فخری زاده در اربیل خیلی کشته دادهاند».