eitaa logo
طرح ثامن الغدیر حوزه الغدیر فولادشهر
50 دنبال‌کننده
4هزار عکس
1.3هزار ویدیو
171 فایل
امام خامنه ای :هر کس که در راه روشنگریِ فکر مردم، تلاشی بکند، از انحرافی جلوگیری نماید و مانع سوءفهمی شود، از آن‌جا که در مقابله با دشمن است، تلاشش «جهاد» نامیده می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 روحانی گفته بخاطر کرونا نیومدم لایحه بودجه رو تقدیم مجلس کنم ! ✍حالا شما بهش بگو فردا میخوایم بریم تو راکتورا بتن بریزیم تا آمریکاییا خوششون بیاد، ۷صبح با دوتا کیسه سیمان اونجاست !😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی‌اعتمادی مردم فرانسه به واکسن آمریکایی کرونا (صداوسیما) اروپایی ها به واکسن آمریکایی اعتماد ندارند، اما متأسفانه برخی مسئولين، برای خرید واکسن آمریکا، در حال التماس هستند ! پ؛ن: نباید ازین موضوع غافل شد!در‌گیر اخبار دیگه هستیم اما یک اتفاق بد داره مییفته! پزشکان زیادی حتی در غرب معتقد هستن با تزریق این واکسن تبدیل میشی به یک برده!تغییر DNA با تزریق DNA خوک و... به انسان و کنترل با 5G! .... چرا به همین راحتی میخوان این واکنس را به مردم تزریق کنن؟مگر رهبری در این مورد هشدار نداد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دیپلماسی جاسوس؟ !! حسن روحانی ۱۳ آذر ۹۹ گفته بگذارید آن‌ها که تجربه دارند، کار را پیش ببرند و به بیست و چند سال تجربه دیپلماسی موفق اشاره کرد.! حالا این هم دیپلماسشون در برجام که یکیش جاسوس بود!(دری اصفهانی)حسین فریدن برادر روحانی که هم نقش داشت در مذاکرات راهی زندان شد به جرم فساد ! سه تا هم فرار کردن!...آقای روحانی با دیپلماسی جاسوس میخواهی مشکلات حل کنی؟ بله راست میگی تیم های شما تجربه خوبی برای جاسوسی برای دشمن دارن و حافظ منافع آنها هستن!
✅ چرا با ستون پنجم دشمن برخورد نمی شود ☑️ ستون پنجم به گروهی از مردم در داخل یک کشور و یا یک جامعه‌ گفته می‌شود که در زمان جنگ و به صورت پنهانی به همکاری با دشمنان و تضعیف کشور و ملت خود می‌پردازند. فعالیتهای ستون پنجم ابعاد گسترده ای دارد و مباحث نظامی، فر هنگی، سیاسی، اقتصادی و... را شامل می شود. ستون پنجم را می شود به نوعی جاسوسی هم اطلاق کرد ولی دامنه فعالیت و تاثیر گذاری اقدامات ستون پنجم، گسترده تر و مخرب تر از جاسوسی می باشد. با تعریف ارائه شده در بالا، افراد و گروههای زیر را می توان ستون پنجم نامید. ۱) کسانی که اراده ملت را در مقاومت مقابل دشمنانش سست می‌کنند ۲) کسانی که عامدانه نارضایتی تراشی می‌کنند ۳) کسانی که عامدانه به مسئولیت خود در کنترل بازار عمل نمی کنند ۴) کسانی که مسیر حل مشکلات را مذاکره و کرنش مقابل آمریکا معرفی می کنند ۵) کسانی که سرباز جنگ روانی و روایتی دشمن در داخل شده اند ۶) اصحاب رسانه هایی که با تاکتیک های ژورنالیستی بر طبل تفرقه می کوبند ۷) سیاسیونی که با اظهارات و توئیت های خود، به قصد ضربه به نظام و مقابله با حاکم اسلامی،تدابیر رهبری انقلاب را به سخره می‌گیرند ۸) کسانی که کاسبان دوگانه های دروغین شده اند ۹) کسانی که به قصد ضربه به مردم، احتکار و گرانفروشی می‌کنند . ۱۰) کسانی که با گفتار و رفتار خود، مردم را به کلیت نظام اسلامی بدبین و نسبت به آینده، ناامید می کنند. 👇نکته مهم: براساس اعلام مسئولان، شرایط فعلی کشور، شرایط جنگ اقتصادی است و شکی نیست افرادی که در هر جایگاهی، باعملکرد خود به مشکلات اقتصادی کشور و مردم دامن می زنند، ستون پنجم دشمن در میان مردم هستند و پر واضح است که حکم ستون پنجم در زمان جنگ چیست.! ...و امیدواریم که مسئولان مربوطه، به وظیفه خود در شناسایی و برخورد با ستون پنجم بیگانگان و دشمنان ملت ایران عمل کنند.
استارت انتقام✊ پ ن .اینا که سرویس اطلاعاتیشون قوی پس چی شد😒 هر که زده دست مریضاد ✊ یعنی ما نمی دونیم کی زده 😉
رژیم غاصب اسرائیل ترور یکی از فرماندهان ارشد موساد که شب گذشته توسط افراد ناشناس ترور شد را تایید کرد .
📢 خبر فوری | ‏اسراییل سیلی اول را خورد 🚨‏شب گذشته یک صهیونیست در نزدیک گیناتون در جنوب شرق تل‌آویو ترور شد 🔹از بایکوت شدید رسانه‌های اسرائیلی میتوان فهمید که فرد ترور شده مسولیت مهمی را بر عهده داشته است 🔹این فرد ترور شده فهمی هیناوی نام داشته و ۴۵ ساله بوده است 💥 بصیر 💥 ♻️ @basire_basir ♻️
📸 سعید جلیلی: بند ۵ برجام، دلیل انفجار در نطنز شد 🔹در بند ۵ برجام آمده ایران فعالیت‌های هسته‌ای را صرفاً در تأسیسات نطنز انجام دهد تا وقتی که این فعالیت‌ها در یک جا متمرکز شد، عناصر خرابکار خودش را می‌فرستد و در آن‌جا خرابکاری صورت می‌دهند. دیدید که چند وقت پیش این اقدام را انجام دادند. 🔸غربی‌ها می‌گویند تحقیق و توسعه شما نباید به فوردو برود، چرا؟ چون در زیر زمین است و نمی‌توان آن را بمباران کرد. این استدلال دشمن در سال ۲۰۲۰ است | فارس 🇮🇷 @voinews