هدایت شده از ثامن مازندران
اتصال ۸۰۶ بانک خارجی به شبکه پیامرسانی بانکی ایران و روسیه
🔹معاون بینالملل بانکمرکزی: با اتصال سامانههای پیامرسان ملی بانکهای ایران و روسیه، ۷۰۰ بانک روسی میتوانند با بانکهای ایرانی تبادل پیام مالی داشته باشند.
🔹همچنین ۱۰۶ بانک غیرروسی از ۱۳ کشور دیگر هم به این سامانه پیامرسان متصل شده و میتوانند با بانکهای کشور تبادلات مالی داشته باشند.
🔹آنچه بین دو کشور در این زمینه رخ داده این است که عملا از سوییفت بینیاز شدیم و سوییچ دو شبکه ملی به یکدیگر متصل شدند.
هدایت شده از ثامن مازندران
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاهکار استاد قرائتی
وقتی مولوی عبدالحمید جوابی برای گفتن نداشت
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ثامن مازندران
💢کارستان روایت اول
🔹«روایت اول» اصطلاحی رسانهای است که به تلاش رسانهها برای جذب مخاطب بیشتر از طریق سرعت و دقت زمان ارائه خبر و تحلیل گفته میشود؛ یعنی چه کسی اولین روایت از واقعه یا رخدادی را با چه مهارتی نقل کند. بررسیها و پیمایشهای علمی نشان میدهد که روایت اول ضریب نفوذ بیشتری در اذهان و افهام مردم دارد و با نوعی مقبولیت و مشروعیت همراه است؛ حتی اگر با مهارت هم دروغپردازی شده باشد.
🔸فوت مهسا امینی مصداق و مثال جدید روایت اول است. با این که دروغ بود اما با آرایشی که در رسانه پیدا کرد، توانست به تعبیر یکی از براندازان خارجنشین، به اسم رمز آشوب و اغتشاشات سال جاری تبدیل شود. در نقد و آسیبشناسی رسانههای خودی در جنگ رسانهای دشمنان گفته شد، ضعف اصلی در تأخیر روایت اول بوده است. یعنی با وجود دسترسی به اسناد پزشکی و دیگر مستنداتی که اگر در اختیار رسانه قرار میگرفت و به موقع به مردم منتقل میشد، خیلی از دروغها خنثی میشد و اسباب حضور خیابانی برخی از مردم را فراهم نمیکرد.
🔹این تجربه به قیمت گرانی حاصل شد اما امروز میبینیم که از آن در رخدادهای اخیر به خوبی استفاده شد. رسانهها و مسئولان بخشهای مربوطه در جنگ روایتهای اخیر مرتبط با دو حادثه حمله با انگیزه خانوادگی و شخصی به سفارت آذربایجان و حمله پهپادی به اصفهان خوب عمل کردند و با روایتی درست، به موقع و اقناعی و منطقی جلوی جوسازی رسانههای معاند را گرفتند. همزمان با وقوع انفجاری ضعیف در حد ترقهبازی در یک مرکز صنعتی و دفاعی در اصفهان، اکانتها و شبکههای اجتماعی وابسته به جریان معاند و نفاق اقدام به خبرسازیهای دروغ و متعدد از منظرهای مختلف باورپذیر پیرامون این رخداد کرده بودند که فصل مشترک همه آنها این بود که فضای امن زندگی مردم را ناامن جلوه بدهند و این تصویر وارونه را از داخل ایران بسازند که در ایران عملیاتهای ترویستی به راحتی انجام میشود و در پشت صحنه آنها هم نهادهای حاکمیت و دولتی قرار دارند. اما رسانههای خودی با ورود بههنگام و واکاوی ابعاد مختلف خبرها توانستند روایتگری اول و به موقع را ارائه و طراحیهای فتنهگون دشمنان را خنثی کنند.
🔸نکته مهم در این دو واقعه، ارائه روایت اول در زمان طلایی خودش بود که فرصت موجسواری و روایتسازی دروغ و خلاف واقع را از ضدانقلاب و خبرسازان ساکن در تیرانا(منافقین) گرفت. کاری که در این دو حادثه اتفاق افتاد، الگوی خبری و تحلیلی درستی برای مصاف رسانهای ما با دشمنان در صحنههای آینده است.
✍🏻فتح الله پریشان
#حرفروز
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
📛 تخریب به نام انتقاد...
👈 نگاهی به فضاسازی رسانه های ضد انقلاب و جریان خاص علیه بودجه فرهنگی کشور
🔻برجسته سازیِ سهم فرهنگ از بودجه ی کشور هر ساله توسط برخی رسانه ها در داخل و خارج مطرح می شود و در این وانمایی دروغین سعی می شود سهم بودجه فرهنگی از کل بودجه را زیاد نشان داده و با یادآوری مشکلات و نارسایی های اقتصادی، اختصاص بودجه به بخش فرهنگ را زیر سئوال ببرند!
❓اولین سئوالی که مطرح می شود این است که آیا بودجه فرهنگی کشور سهم زیادی از بودجه را به خود اختصاص داده و این درصد در مقایسه با سایر کشورها چقدر است؟
1️⃣ در پاسخ به این سئوال در ابتدا بایست گفت؛ در حالیکه بیش از 60 درصد بودجه کشور متعلق به شرکت های دولتی است اما سهم بودجه فرهنگی کشور از بودجه کل کشوراز یک سطح مشخصی فراتر نرفته و همواره میان ۱ تا ۴ درصد در نوسان بوده، بهگونهای که کمترین آن ۱.۲۶ درصد در سال ۱۳۶۰ و بیشترین آن ۳.۶ درصد در سال ۱۳۹۱ بوده و این درصد در بودجه 1402 با قدری افزایبش نسبت به سال قبل به کمتر از 3 درصد رسیده است.
2️⃣ نکته بعدی در پاسخ به سئوال فوق اینکه سهم فرهنگ از بودجه کل در کشورهایی مثل آمریکا 11 درصد است که با بودجه مخفی به 17 تا 18 درصد نیز می رسد اما در کشور ما در بهترین شرایط بودجه کمتر از 4 درصد بوده است.
3️⃣ نکته سوم اینکه سهم اندک بودجه فرهنگی از کل منابع دولت واقعیتی تلخ است که البته توسط دشمنان معکوس نشان داده می شود. دولت ها در سالهای گذشته همواره به دلیل مشکلات اقتصادی از جمله کسری بودجه، اولویت را در حل و فصل مسائل اقتصادی و جاری کشور قرار داده اند که نتایج مخرب آن در زمینه فرهنگ را متاسفانه در بزنگاه های کشور دیده ایم. همچنین تعداد موسسات فرهنگی ایران بهخصوص موسسات فعال در بخش مذهبی و بودجه آنها، در قیاس با بسیاری از دیگر کشورهای جهان، حتی کشورهای غیرمسلمانی مانند؛ آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی، بسیار اندک و ناچیز است.
❓و اما سئوال دومی که مطرح می شود این است که رابطه فرهنگ با اقتصاد چیست؟ و آیا با صرف بودجه فرهنگی، مشکلات اقتصادی زیادتر می شود یا نه؟
👈 در این خصوص دو نکته قابل طرح است:
1️⃣ نکته اول فرهنگ اقتصادی است یعنی ایجاد و تقویت فرهنگ کار، خلاقیت، تولید، اصلاح الگوی مصرف و... که در میدان کار فرهنگی در جامعه حاصل می شود. به عنوان مثال تکیه بر تولید با کیفیت داخلی و توان ملی تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی ست اما درک عمیق این مساله در کجا باید ایجاد شود؟ کدام نهاد و ارگانی غیر از نهادهای فرهنگ سازموظف است تا حساسیت این موضوع را برای جامعه روشن کند. این موضوع را می توان از آمار بالای واردات کالای های خارجی که بعضا نمونه های داخلی با کیفتی نیز دارند متوجه شد، امری که در سایه تبلیغات گسترده رسانه های خارجی که عموما بر مبنای نظام سرمایه داری شکل می گیرد رخ می دهد.
2️⃣ نکته بعدی اقتصاد فرهنگی است به این معنا که با توجه به گنجینه های فراوان فرهنگی در ابعاد ملی، دینی و تاریخی در کشور در زمینه اماکن فرهنگی، آداب و رسوم فرهنگی، تنوع قومیتی، تقویت گردشگری، توسعه تولیدات فرهنگی در مقیاس تامین بازار جهان اسلام، پذیرش بورس آموزش دینی از کشورهای اسلامی و... ظرفیت گسترده ای در کشور برای بسط فضای کسب و کار و درآمدزایی در این عرصه وجود دارد.
🔚 نکته پایانی اینکه آیا درکشوری چون ایران اسلامی با وجود اینهمه ظرفیت فرهنگی در بخش فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی از یک سو و هجوم بیش فعالانه ی دشمنان از طریق رسانه ها و طراحی توطئه ها و فتنه های رنگارنگ از سوی دیگر؛ وجود سهم کمتر از سه درصد برای فرهنگ زیاد است؟ در حالیکه اختصاص بودجه به فرهنگ از منظر کشورهای پیشرفته، هزینه قلمداد نمی شود بلکه در حقیقت سرمایه گذاریِ زیربنایی در مسیر پیشرفت و آبادنی کشور است...
✍️ جواد خسروی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
لارن بابرت، نماینده کنگره آمریکا
علاوه بر اجاقهای گاز، لیبرالها اکنون میخواهند استفاده از، آبگرمکنها، پنکههای سقفی، کورهها، ماشینهای ظرفشویی و مایکروویو را ممنوع کنند.
#زندگی_نرمال
هدایت شده از ثامن مازندران
ناکامی غرب از دستاوردسازی برای حمله تروریستی به اصفهان
🔸وزارت دفاع ایران بامداد دیروز از حمله ناموفق ۳ ریزپرنده به یک مجتمع کارگاهی این وزارت در اصفهان خبر داد و اعلام کرد این تهاجم ناموفق، تلفات جانی نداشت و تنها آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد کرد.
🔹جریان رسانهای هم تلاش کرد این حمله ناموفق را موفقیتی بزرگ جلوه دهد. در ابتدا شبکه سعودی «الحدث» مدعی شد حمله توسط آمریکا انجام شده است؛ ادعایی که از سوی خبرگزاری رویترز به نقل از سخنگوی پنتاگون رد شد.
🔹روزنامه صهیونیستی «جروزالمپست» نیز آن را «موفقیت فوقالعاده» خواند! روزنامه «وال استریت ژورنال» اما به آسیب جزئی به این ساختمان اشاره کرد.
🔹پودولیاک، مشاور رئیسجمهور اوکراین هم آن را به جنگ اوکراین و ادعاهای ضد ایرانی کییف ربط داد و مدعی وحشت در روسیه شد.
🔹وبگاه اوکراینی «دیفنس اکسپرس» اما با مقایسه تصاویر ماهوارهای در ۲۶ نوامبر ۲۰۲۲ و ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳ اذعان کرد کارگاه هیچ خسارتی ندیده است.
🔹به این ترتیب هجمه تبلیغاتی که پس از ناکامی حمله تروریستی در اصفهان برای دستاوردسازی از آن آغاز شده بود، بهوسیله خود منابع غربی ناکام ماند.
هدایت شده از ثامن مازندران
🚨کارخانه های شیمیایی رژیم اسرائیل هدف حمله سایبری قرار گرفت
🔹نهادهای نظامی و غیرنظامی رژیم صهیونیستی طی دو سال اخیر بارها مورد تهاجم هکرها قرار گرفتهاند و در همین رابطه شرکتهای شیمیایی این رژیم نیز از این حملات سایبری بینصیب نماند.
🔸️ این حمله توسط گروه موسوم به «لشکر الکترونیک قدس» انجام شد.
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال از لین تریسی، سفیر جدید ایالات متحده در مسکو با شعار "جنگ، تجارت آمریکا " و "آمریکا یک کشور تروریست"
#آمریکا_تجسم_شرارت
هدایت شده از ثامن مازندران
14011110_42968_64k.mp3
23.4M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
هدایت شده از ثامن مازندران
⭕️ هشدار قالیباف به آذربایجان: تصمیم احساسی نگیرید
رئیس مجلس:
🔹ما از حادثه سفارت آذربایجان در تهران عمیقا متاسف بوده و در حال پیگیری دقیق و همه جانبه آن هستیم. مسئولان محترم کشور آذربایجان کاملا در جریان جزئیات این پیگیریها هستند و تعامل دوجانبه نزدیکی در این زمینه در جریان است.
🔹ما هیچ نشانهای از تروریستی بودن این موضوع به دست نیاوردهایم. با این حال، لازم میدانم تاکید کنم تصمیمهای احساسی درباره روابط دو کشور خواسته دشمنان مشترک و بدخواهان جهان اسلام خصوصا رژیم صهیونیستی است و باید درباره هرگونه تصمیم که میتواند تبعات بلند مدت نیز داشته باشد هشیار و دقیق بود.