هدایت شده از ثامن مازندران
پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجتالاسلام سیدمحسن شفیعی
🔹جناب مستطاب حجتالاسلام آقای حاج سیدعلی شفیعی دامت برکاته، با تأسف و تأثر خبر درگذشت فرزند عزیز و فاضل حضرتعالی جناب حجتالاسلام سیدمحسن شفیعی را شنیدم. ایشان نقش ارزشمندی در همه عرصههای علمی و اجتماعی و دانشگاهی خوزستان ایفا میکردند و از امیدهای آینده بودند. فقدان این عالم پرتلاش و خدوم و بصیر خسارتی است که جبران آن را از خداوند متعال مسألت میکنم.
🔹به جنابعالی و مادر مکرم و همسر و فرزندان گرامی ایشان و دیگر بازماندگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی برای ایشان مسألت مینمایم.
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیییس ‼️
هاپوها هروقت مصلحت باشه پارس میکنند ؛
تربیت شدند آخه 😒
هدایت شده از ثامن مازندران
🌀 بعد از فرمان «جهاد تبیین» باید در زندگی تکتک ما تغییر و فعالیت مضاعف دیده بشود
🌀 دفاع مقدس «واجب کفایی» بود، اما جهاد تبیین «واجب عینی» است؛ یعنی بر همه واجب است
🌀 اگر جهاد تبیین، واجب عینی و فوری است فراهمکردن مقدماتش هم بر ما واجب است
🔻 برای جهاد تبیین چه اقداماتی باید انجام بدهیم؟
1️⃣ کسب مهارتهای لازم؛ از مهارت متننویسی و تدوین تا سخنوری، مناظره، توئیت زدن و...
2️⃣ پیدا کردن مخاطب، ساختن مخاطب و توسعۀ مخاطب
3️⃣ مطالعه و تحصیل دانش و آگاهی؛ مقدمۀ لازم برای جهاد تبیین
4️⃣ برای جهاد تبیین نیاز به کار جمعی و پیوندهای اجتماعی قوی داریم
👈 علیرضا پناهیان در حضور جمعی از مدیران و مبلغان هیئات مذهبی کشور:
بعد از صدور فرمان «جهاد تبیین» توسط رهبر انقلاب، آنهم بهصورت «فریضۀ عینی و فوری»، باید شور و التهاب و حرکت مضاعفی در جبهۀ حق پدید بیاید.
همانطور که در دوران دفاع مقدس، حرکتهایی برای جذب و پذیرش و آموزش رزمندگان در ایام قبل از عملیات انجام میشد الان هم باید همان حال و هوا به صورت بسیار فراگیر برای همۀ اعضای جبهۀ انقلاب ایجاد بشود؛ از جمله در هیئتهای مذهبی.
الان یک تفاوتی با دوران دفاع مقدس وجود دارد؛ دفاع مقدس با همۀ عظمتش «واجب کفایی» بود، یعنی اگر عدهای میرفتند تکلیف از بقیه برداشته میشد، اما رهبر انقلاب دربارۀ جهاد تبیین فرمودند «واجب عینی»؛ یعنی بر تکتک ما واجب است که در این زمینه، فعالیت کنیم. و بعد فرمودند «فوری» یعنی نباید به تأخیر بیندازیم.
فریضۀ عینی و فوریِ جهاد تبیین باید در زندگی تکتک ما و برنامۀ روزانۀ ما تغییر ایجاد کند، باید اقدامات در عرصۀ جهاد تبیین انجام بدهیم؛ مخصوصاً هیئتیها در این زمینه وظیفۀ مضاعفی دارند.
جهاد در زمینههای مختلف قابل تصور است؛ جهاد اقتصادی، جهاد نظامی و امنیتی و... اگر جهاد تبیین به خوبی صورت بگیرد ما در انواع دیگر جهاد هزینۀ کمتری خواهیم داد و به نفعمان است.
ما برای جهاد تبیین، چند اقدام اساسی و مهم باید انجام بدهیم؛ یکی از این اقدامات، کسب مهارت است. هرکسی خودش را عضو جبهۀ انقلاب میداند- از یک خانم خانهدار، تا یک کاسب، کارگر، طلبه یا معلم-باید از یک سلسله مهارتها برای جهاد تبیین برخوردار بشود؛ مثلاً مهارت متننویسی، سخنرانی، مناظره، توئیت زدن، تصویربرداری، تدوین، تهیۀ پوستر و...
اگر جهاد تبیین بر ما واجب عینی و فوری است فراهم کردن مقدماتش هم بر ما واجب میشود. نمیشود گفت «چون من مقدمات و مهارتش را ندارم، پس این واجب از من برداشته میشود!» مقدمۀ واجب هم واجب است. یعنی همۀ ما را به تأمین مقدماتش موظف میکند و باید شروع به کسب مهارت کنیم.
متأسفانه خیلی از عاشقان اهلبیت(ع) قدرت نوشتن، قدرت سخن گفتن، قدرت مناظره، یا قدرت بیان به هر وسیلۀ دیگری را ندارند. این خیلی بد است که تعداد کسانی که این مهارتها را در حد بالا یا در حد نیاز دارند، در جبهۀ انقلاب کم هستند. خیلیها مواضع انقلابی بسیار دقیقی دارند، اما قدرت بیان و سخنوری ندارند، اینها چیزهایی است که ما باید فرا بگیریم.
بنده پیشنهاد میکنم هیئات مذهبی این مهارتها را به نیروهای خودشان آموزش بدهند؛ مثلاً آموزش سخنوری، مناظره، نویسندگی و آموزشی که برای فعالیت در رسانه لازم است.
اقدام بعدی برای جهاد تبیین «پیدا کردن مخاطب، ساختن مخاطب و توسعۀ مخاطب» است. ما باید بتوانیم برای خودمان مخاطب پیدا کنیم و تلاش کنیم دیگران را شنوندۀ حرفهای خودمان قرار بدهیم
رسول خدا(ص) برای پیدا کردن مخاطب حرکت میکردند، ایشان «طبیبٌ دوّارٌ بطبّه» بودند. ما طلبهها نباید منتظر باشیم تا یک کسی ما را برای سخنرانی و اظهار نظر، دعوت کند؛ خودمان جلو بیفتیم و برای فعالیتهای تبلیغی خودمان طرحریزی کنیم.
کسی که میخواهد جهاد تبیین بکند، باید جسارت داشته باشد و فعالانه اقدام کند، منتظر نشود دیگران به او مراجعه کنند، بلکه بگردد و شنوندۀ خودش را پیدا کند. مخصوصاً ما هیئتیها و طلبهها باید الگویمان حضرت زهرا(س) باشد که برای تبلیغ چهره به چهره، چهل روز رفتند درِ خانۀ مهاجر و انصار را زدند.
مقدمۀ دیگری که برای جهاد تبیین باید فراهم کنیم «تحصیل علم و آگاهی» است، باید اطلاعاتمان را افزایش بدهیم؛ با مطالعۀ آیات قرآن و روایات و تاریخ اسلام و... و همچنین دقت در بیانات حکیمانۀ امام و رهبر انقلاب. این را در هیئتها باب کنیم که بخشی از این متنها را مطالعه کنند.
نکتۀ دیگر اینکه برای جهاد تبیین نیاز به پیوندهای اجتماعی قوی و کار گروهی داریم نه اینکه با کمترین اختلاف سلیقهای دچار اختلاف بشویم و اصلاً همدیگر را به این سادگی تأیید نکنیم! باید «ولایت عرضی» را در جهاد تبیین، تحقق بدهیم.
#علیرضا_پناهیان
#جهاد_تبیین
هدایت شده از ثامن مازندران
مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد
🔹کاربران KHAMENEI.IR جملهی «شهید سلیمانی برای دشمنانش خطرناکتر از سردار سلیمانی است» را به عنوان مهمترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۱۴۰۰ انتخاب کردند.
هدایت شده از ثامن مازندران
🍃🌹🍃
🌹 سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی» پیشاپیش برشما مبارکباد.🌹
هدایت شده از ثامن مازندران
14001229_42690_1281k.mp3
4.3M
🌺 سال "تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین"🌺
📹 بشنوید | صوت کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در پیام نوروزی ۱۴۰۱ بر حرکت کشور برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی تاکید کردند
💫 تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین
🔍 متن کامل پیام👇
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=49858
هدایت شده از ثامن مازندران
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام نوروزی رئیسی در آغاز سال ۱۴۰۱
🔹در سال جاری مسئله اشتغال مسئله اول دولت است. رنج مردم را در سفرهای استانی و ملاقاتهای عمومی لمس میکنم. قرن پانزدهم، دوره نقشآفرینی فعال ملت ایران و قرن ایران اسلامی است. حمایت از تولید در صدر برنامههای دولت خواهد بود.
🔹نشان دادیم که قدرت میدان به نفع قدرت دیپلماسی است. دیپلماسی میتواند در خدمت سلامت باشد. روابط خارجی را در خدمت اقتصاد جامعه به کار گرفتیم و این همان معنای دولت تحولگرا و عدالتمحور است. ملت ایران بدون تردید امسال نتیجه استقامت و ایستادگی خود را خواهند دید.
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷
🔰 اهم محور بیانات رهبرمعظم انقلاب در پیام ابتدای سال ۱۴۰۱
🍃🌹🍃
1⃣ تاکید بر چرایی قرار گرفتن کلید واژه تولید در شعار سال های اخیر
2⃣ برجسته سازی نقش تولید در مسیر عبور از سختی ها و دشواری های کشور
3⃣ ضرورت توجه به حرکت کشور در مسیر رفع مشکلات معیشتی و اقتصای مردم
4⃣ واکاوی پیشرفت های بزرگ علمی (ماهواره) و پزشکی (تولید واکسن) کشور در سال ۱۴۰۰ به عنوان به عنوان نقاط اوج کشور
5⃣ توجه ویژه به مشکلات معیشتی مردم و یاد کردن از آن به عنوان تلخی سال ۱۴۰۰
6⃣ ابراز امیدواری نسبت به حرکت و پیشرفت کشور در مسیر حل مشکلات به صورت تدریجی با توجه به تلاش دولت جدید و رئیس جمهور محترم
7⃣ نامگذاری شعار سال جدید به عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در کنار تاکید بر عدم اکتفا شعار نویسی مسئولان در سال جدید ولزوم بکارگیری شعار سال جدید در سیاستگزاری ها
8⃣ بازنمایی حماسه انتخابات سال ۱۴۰۰ به عنوان پیروزی ملت در شرایط سخت کرونایی
9⃣ تاکید بر مقابله جدی با بیماری همه گیر کرونا به عنوان یکی از نقاط اوج پیشرفت ایران اسلامی
0⃣1⃣ برجسته سازی اعتراف مقامات آمریکایی بر شکست خفت بارشان در فشار حداکثری بر علیه ملت ایران، به عنوان یکی از مهم ترین حوادث شیرین جهانی سال ۱۴۰۰
2⃣1⃣ تاکید بر معیار قرار دادن تولید دانش بنیان به عنوان یک عامل اصلی در دستیابی به اهداف اقتصادی
هدایت شده از ثامن مازندران
➕دروغ بزرگ جریان ضدانقلاب در شروع قرن جدید!
🔹درحالی که اولین لحظات سال جدید را آغاز میکنیم، جریان ضدانقلاب در اقدامی کاملا ناشیانه اعلام کرد سازمان زیباسازی شهر تهران سال نو چینی را بوسیله ویدیومپینگ روی میدان آزادی تبریک گفت ولی سال نو شمسی را تبریک نگفته است!
🔹این یک دروغ بزرگ است زیرا که زیباسازی شهر تهران با نمایان کردن تصاویر مختلف بر روی سازه میدان آزادی سال ۱۴۰۱ را به مردم ایران تبریک گفته است.
هدایت شده از ثامن مازندران
✅وظیفه رسانه ها در تبیین شعار سال ۱۴۰۱
🔰مقام معظم رهبری در پیام نوروزی، سال ۱۴۰۱ را سال «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» نام گذاری کردند. از این رو، مطلوب است رسانه ها به عنوان طلایه داران عرصه جهاد تبیین، به ابعاد گوناگون شعار سال بپردازند. از اهمیت و ضرورت تولید تا نقش موثر آن در ارتقاء اعتماد به نفس ملی، نیازمند تبیین برای آحاد جامعه است. تولید به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی کشور، همواره در سال های اخیر مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. یکی از مهمترین وظایف رسانه به تصویر کشیدن آثار تقویت تولید ملی در سطح کشور است. آثار متعددی که چالش های اقتصادی کشور را حل می کند و کشور را در مسیر رشد اقتصادی و بهبود رفاه اجتماعی قرار می دهد. بنابر تاکیدات رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر و متناسب با شعار سال ۱۴۰۱، توصیه های رسانه ای ذیل با هدف تحقق مقدمات لازم جهت ریل گذاری کشور در مسیر تولید ملی پیشنهاد می گردد:
🔸➖ تبیین نقش تقویت تولید ملی در حل مشکلات اقتصادی؛ از بهبود معیشت تا رفع گرانی و اشتغال زایی
🔸➖ مطالبه از نهادهای مسئول به منظور سیاستگذاری های کلان جهت تحقق شعار سال
🔸➖ تولید محتوا در رسانه ها با محوریت اهمیت و ضرورت تولید در برونرفت از مشکلات معیشتی
🔸➖ تاکید بر دانش بنیان بودن آینده اقتصاد و تولید با بازخوانی تجربه کشورهای موفق در این حوزه
🔸➖ تاکید بر آثار اقتصادی رشد تولید با محوریت کاهش تورم و افزایش درآمد سرانه
🔸➖ تبیین آثار روانی تقویت تولید در ارتقاء عزت و اعتماد به نفس ملی
🔸➖ تاکید بر نقش اقتصاد دانش بنیان به عنوان عامل محرک در رشد تصاعدی تولید و اشتغال
🔸➖ تبیین دستاوردهای توسعه تولید در کشور با هدف همراه سازی آحاد جامعه
🔸➖تشریح موانع تقویت تولید در حوزه های مختلف اعم از صنعت، کشاورزی، خدمات و غیره و تبیین راهکارهای عبور از آن
🔸➖تلاش برای گفتمان سازی از تولید به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
🔸➖بازخوانی سرنوشت کشورهای متکی به تولید ملی و بازنمایی توان و تاب آوری آن ها در برابر تنگناهای اقتصادی