🌹🍃آن روضه را که ما شنیدیم دیده است
اینگونه صبر را زِ که تعلیم دیده است؟!
✅«ننه مریم» مادری که وقتی خبردار شد
پسرش برای پاکسازی شهر بر اثر انفجار
مهمات شهید شده است. به محل حادثه
رفت و وقتی با بدن قطعه قطعه شدهی
پسرش در خرمشهر مواجه شد، یک پتو
آورد و اعضای بدن شهیدش را جمع کرد
و همراه با رزمندگان او را به خاک سپرد.
🕊🌹شهید محمد پورحیدری
🔮کانال مرجع گفتمان
#شهیدانه
@goftemansazan
⭕️💢⭕️💢⭕️
مجموعه #استوری
⭕️چند گزاره مهم در اتفاقات اخیر عراق و جریان صدر و پشت صحنه اصلی اتفاقات
🔮کانال مرجع گفتمان
#اربعین
@goftemansazan
رئیسی هم یک سال پیش و قبل از دور جدید مذاکرات و هم الان در آستانه توافق احتمالی به دیدار جو بایدن خیر قاطع گفت. یعنی رفع تحریمها موضوعیت دارد نه عکس نمایشی. قبلیها عکس های دونفره یادگاری را هم جزئی از دستاورد ها معرفی می کردند و حتی اواخر جنبه اقتصادی برجام را منتشر شدند.
#مهدی_جهان_تیغی
🔮کانال مرجع گفتمان
#رئیسی
@goftemansazan
#سالروز_شهادت 🚩
۸ شهریور ۱۳۶۰
سالروز شهادت رئیسجمهور محبوب، مردمی، انقلابی و پاکباز #جمهوری_اسلامی_ایران
#شهید_محمدعلی_رجائی گرامی باد...🌸⚘❤
«...این بندهی کوچکِ خداوندِ بزرگ با اعتراف به یک دنیا اشتباه، بیتوجهی به ظرافت مسئولیت از خداوند رحیم، طلب عفو و از همهی برادران و خواهران متعهد، تقاضای آمرزشخواهی میکنم. وصیت حقیقی من مجموعهی زندگی من است. به همهی چیزهایی که گفتهام و توصیههایی که داشتهام در رابطه با اسلام، امام و انقلاب تاکید مینمایم. به کسی تکلیف نمیکنم ولی گمان میکنم اگر تمام جریان زندگی مرا به صورت کتاب درآورند برای دانشآموزان مفید باشد...»
(قسمتی از #وصیت_نامه_شهید #محمدعلی_رجایی )
📸 شهید محمدعلی رجایی درحال مطالعه جراید در دفتر خود در نخستوزیری، سال ۱۳۵۹
۸ شهریور:
• روز مبارزه با تروریسم (انفجار دفتر نخستوزیری به دست منافقان و شهادت مظلومانهی شهیدان رجایی و باهنر ۱۳۶۰)
🔮کانال مرجع گفتمان
#شهید_باهنر
#شهید_رجایی
@goftemansazan
کم خوابی تهديدی جدی برای نوجوانان
🔸محققان در تازهترین مطالعاتشون فهمیدن که کمخوابی نوجوانان رو در معرض یک بیماری فراگیر قرار میده.
🔸محققان اسپانيايی میگن نوجوانانی که کمتر از هفت ساعت در شب میخوابن تا ۷۰ درصد بیشتر در معرض چاقی هستن، این بررسی بین بیش از ۱۲۰۰ نوجوان ۱۲ تا ۱۶ ساله بوده و خوابشون رو زیر ذرهبین قرار داده.
🔮کانال مرجع گفتمان
#سبک_زندگی
@goftemansazan