📸 تقدیم مغز، تقدیم مرز
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹طرف با نقشه وارد میدان شده. برنامه هم این است که کاری کنند که ملّت ایران عقیدهاش بشود عقیدهی سران انگلیس و آمریکا و امثال اینها... دنبال این است که بر مغزها تسلّط پیدا کند.
🔹اگر مغز یک ملّتی را توانستند تصرّف کنند، آن ملّت سرزمین خودش را دودستی به دشمن تقدیم میکند. برای این کار شروع میکند محتوای ذهنی برای ذهن فعال جوان درست کردن. اینهمه دروغ، حرفهای انحرافی و تهمت برای این است. ۱۴۰۱/۸/۱۱ و ۱۴۰۱/۹/۵
📗 مسابقه کتاب «یک وَن شُبهه»
✅ این کتاب متن پیاده شده پاسخ های #حجت_الاسلام_راجی به شبهات منتقدین می باشد که توسط اندیشکده راهبردی سعداء گردآوری و تدوین گردیده است.
🌐serajnet.org/post/detail/Fa/2-22-2-1-3735-0
🎯 جوایز: هدیه نقدی به 110 نفر به قید قرعه
❓ با مطالعه PDF کتاب به 20 سوال داده شده پاسخ دهید و شماره گزینه های درست را از چپ به راست برای آیدی @seraj_admin ارسال نمایید.
🚫توجه: هر یک از اعضای کانال های سراج اندیشه در ایتا، سروش و روبیکا فقط یکبار امکان شرکت دارد.
🔑طریقه ارسال پاسخ نامه:
شماره گزینه های درست از سوال 1 تا 20 به ترتیب از چپ به راست در قابل یک عدد 20 رقمی ارسال شود. به طور مثال:
۳۲۴۴۴۳۲۳۲۲۳۴۲۲۲۱۳۱۳۲
🗓 مهلت ارسال پاسخنامه: جمعه 1401/09/18
👇دریافت فایل PDF کتاب و سوالات👇
1_1897766266.pdf
4.58M
📗 فایل PDF کتاب «یک وَن شُبهه»
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
سوالات کتاب یک ون شبهه.pdf
79.9K
📘 فایل PDF سوالات کتاب «یک وَن شُبهه»
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
26.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 یادگار 16 آذر
🔻اینجا لندن ساعت دقیقا ۱۲ نیمه شب این پیام رادیو بی بی سی برای کودتاچیان در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بر علیه دولت مردمی دکتر مصدق بود. کودتایی که با دو ضلع شعبان بی مخ هایی که در کف خیابان به جان مردم افتاده و مردم را با قمه و اسلحه تهدید میکردند و کرمیت روزولت و دیگر مزدوران داخلی و خارجی که به جان دولت مردمی مصدق افتاده بودند رخ داد. محمدرضا پهلوی به کمک آمریکایی ها و انگلیسی ها دوباره به تخت سلطنتی خود برگشته بود و زمان چیدن میوه کودتا از خزانه و منابع نفتی مردم ایران بود.
یک سوال
.
تصاویر کمتر دیده شده از دانشجویان در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ در اعتراض به کودتای علیه مصدق و سفر نیکسون معاون اول رئیس جمهور آمریکا به تهران!
.
در پیشانی جمعیت، دانشجویان دختر بی حجاب حضور دارند، غالبا یا عضو سازمان جوانان حزب توده بودند و یا از هواخواهان جبهه ملی و دکتر مصدق، البته که این دو جریان با یکدیگر هم اختلاف داشتند.
اما پرسش این است: دختران جوان و دانشجو که در دوره پهلوی دوم آزادی پوشش و حجاب داشتند چرا به مخالفین سرسخت نظام پهلوی تبدیل شدند؟
امروز رسانه های سلطنت طلب وقتی میخواهند به آزادی در دوره پهلوی اشاره کنند به همین سطح آزادی روابط جنس مخالف، آزادی پوشش، آزادی حجاب، آزادی رقص و کاباره تاکید دارند تا نسل جوان را با این سطح نازل از مطالبه جذب کنند. ولی باید پرسید اگر اینها آزادی است و اگر این آزادی ها در آن زمان وجود داشت، پس چرا زنان و دختران بی حجاب به مخالفین سرسخت و مبارزین علیه پهلوی تبدیل شدند؟
🔴آن سه دانشجو که بودند!
.
مرداد سال ۱۳۳۲، دولت مصدق با کودتای آمریکایی سرنگون و شاه به قدرت بازگشت. در آذر همان سال، نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا برای دیدار با شاه وارد ایران شد. این سفر با اعتراض دانشجویان به حمله و کشتار در دانشکده فنی تهران ختم و امروز بعنوان روز دانشجو مشهور و ثبت است.
.
اما...
۱. این واقعه ده سال قبل از ظهور فردی بنام آیت الله خمینی در سپهر سیاسی ایران رخ داد.
۲. ده سال پیش از شروع انقلاب امام در سال چهل و دو، اولین اعتراض بزرگ و شعار مرگ بر آمریکا توسط دانشجویان غیرمذهبی و غیر انقلابی طرح و عنوان شد.
۳. سه دانشجوی کشته شده، عضو حزب توده و جبهه ملی بودند:
احمد قندچی: از هواداران جبهه ملی و دکتر مصدق.
مصطفی بزرگنیا: عضو کمیته مرکزی سازمان جوانان حزب توده.
مهدی شریعت رضوی: از کادر جوانان حزب توده
۵. مسئولیت حمله به دانشکده فنی تهران و کشتار دانشجویان با ارتش بود و در این دوره هنوز ساواک شکل نگرفته است.
.
دانشجو امروزی باید از خود بپرسد: چرا دانشجویان دهه سی ضد آمریکایی بودند؟ چرا زمانیکه هنوز فردی به نام امام خمینی حرکتی آغاز نکرده، شعار مرگ و مخالفت با آمریکا سر داده میشود؟ محوریت آن اعتراضات هم جریان مذهبی نبود.
نقطه آغاز دشمنی آمریکا با ایران، جمهوری اسلامی یا انقلاب اسلامی نیست، آغاز کننده این دشمنی نیز از سال ۱۳۵۷ جمهوری اسلامی نبود، باید تاریخ را درست مرور و روایت کرد. اصلی ترین مساله مخالفت آمریکا با دولت ملی و مستقل مصدق بود که قصد داشت نفت ایران را ملی کند. آمریکا با هر کشوری که بخواهد مستقل و خارج از اراده او رفتار کند اینگونه برخورد می کند. به دروغ به شما می گویند: دشمنی ایران و آمریکا بعد از انقلاب شروع شد!
.
.
متاسفانه بسیاری از دانشجویان ما که این روز را جشن و یا بعنوان نماد اعتراض از آن یاد می کنند علت این نامگذاری و ماهیت این واقعه را نمی دانند.
⭕️ واقعیّتهای کمّی و کیفیِ جامعه
✍ مهدی جمشیدی
1⃣ فرض کنید تعداد اغتشاشگران بسیار بیشتر از صد هزار نفر باشد؛ حتّی یک میلیون نفر. اما این نسبت را با جمعیّت ایران بسنجید؛ نگرانکننده و غیرعادی نیست. در جامعهشناسیِ سیاسی، بحث جالبی وجود دارد دربارۀ «حد طبیعیِ تعدادِ مخالفان یک حکومت». عددها و درصدهایی که بیان میشود، برای ما که تصوّر میکنیم حتّی یک میلیون نفر زیاد است، مایۀ شگفتی است. درصدهایی که برای وجود مخالفان یک حکومت اعلام میشود، بسیار بیش از اینهاست. همچنین وجود و حضور مخالفان سیاسی، خاصِ حکومت دینی و نظام جمهوری اسلامی نیز نیست، بلکه همۀ حکومت دارای حجم درخور توجّهی از مخالفان سیاسی هستند که اصل و اساس حکومت را برنمیتابند یا نسبت به سیاستهای بنیادین آن، مخالفت دارند. اما وقتی میخواهند دربارۀ نظام جمهوری اسلامی قضاوت کنند، از همان «رقمهای طبیعی» و «درصدهای عادی»، وجود «بحران» را نتیجه میگیرند و حکم به زوال و فروپاشی نظام میکنند، درحالیکه در دولتهای خود، میکوشند با «سازوکارهای بازدارنده» و به صورت رسمی، این جمع را مهار کنند.
2⃣ این مخالفان، «نوپدید» نیز نیستند. شهید بهشتی در یک سخنرانی در سالهای آغازین انقلاب میگفت از میان «بیستویک میلیون نفر» که واجد شرایط رأیدادن هستند، «شانزده میلیون نفر» به قانون اساسی رأی دادند و «پنج میلیون نفر» با آن مخالفت دارند. این رقم در آن سالها که سرشار از شور و حرارت انقلابی بود و امام خمینی نیز مقبولیّت اجتماعیِ آنچنانی داشت، جالب است. شهید بهشتی در مقابل این تعداد، تصریح میکند که چون اینان در این جامعه زندگی میکنند و اکثریّت افراد این جامعه نیز این قانون اساسی را پذیرفتهاند، باید به «قانون» گردن بنهند و «سرکشی» نکنند. انقلاب از همان «آغاز» نیز مخالفانی داشته است و اینگونه نبوده است که «سیاستهای نظام»، دشمنتراش و مخالفساز باشد. در همان زمان نیز وقتی امام خمینی از مردم سخن میگفت، مقصودش «اکثریّت مردم» بود، نه «همۀ مردم». بنابراین، حتّی «مخالفان چند میلیونی» نیز نباید ما را نگران کنند. اینان چهلوچند سال است که بودند و کاری از پیش نبردند.
3⃣ نکتۀ دیگر اینکه نباید «هیجانزدگان» و «فریبخوردگان» را جزو مخالفان قلمداد کرد؛ چون اینان پس از مدّتی که حقایق آشکار شدند، «ریزش» خواهند کرد و از دایرۀ جریان اغتشاش، «خارج» خواهند شد. این قبیل جریانها که در مقابل انقلاب شکل گرفتهاند، همواره با گذر زمان، «افولِ کمّی» و «سقوط عددی» پیدا میکنند، بدون آنکه این امر ناشی از سرکوب باشد. در دورۀ اخیر که قدرت «کجروایت» و «تحریف» و «دروغپراکنی» بهشدّت افزایش یافته است، این وضعیّت برجستهتر و عمومیتر هم شده است. ازاینرو، باید بر روی ریزشها و جداشدنهای برخاسته از روشنگریها و تبیینها، حساب جدّی باز کرد.
4⃣ از این گذشته، نباید همۀ اعتراضها را یکسان و مشابه انگاشت و تصوّر کرد که نظام با یک جماعت بههمپیوسته و جبهۀ همگون روبرو است و همه، یک سخن و یک مطالبه دارند. آنان که در پی شعار زن، زندگی، آزادی هستند، اقلیّت بسیار اندکی هستند و بدنۀ اجتماعی ندارند. مسألهای که عمومی و تودهای و اعتراضِ جدّی و مطالبۀ فراگیر است، وضع معیشتی است. اکثریّت مردم، نگران وضع اقتصایِ خویش هستند و بهسختی زندگی میگذارند. سیاستهای دولت اعتدالگرا، آتش سوزندهای بود که به جان سفرۀ مردم افتاد و نانشان را ربود. البتّه این امر نیز مبتنی بر مردمسالاری بود و نتایج انتخاب اشتباه بخشی از مردم، به همۀ مردم بازگشت. این عدّۀ انبوه، معترض هستند، ولی مخالف سیاسی و برانداز و دگرانديش نیست، بلکه مردمی هستند که فارغ از جریانهای سیاسی، فقط خواهانِ اصلاحِ وضع معیشت هستند. اگر هم فریاد میزنند، فریادشان «ماهیّت اقتصادی» دارد و به محض اینکه گرههای معیشتیشان گشوده شود، خاموش میشوند. پس نارضایتیشان، عمیق و ریشهای نیست. ما وارث تلخترین دوران انقلاب هستیم که به دست نیروهای تکنوکرات در دولت اعتدالگرا رقم خورد و با آمدن دولت جدید نیز، به سرعت وضع تغییر نخواهد کرد.
5⃣ درعینحال، این عدّه به دولت کنونی، امید بستهاند و در انتظارِ بهثمرنشستن سیاستهای جدید آن هستند؛ یعنی احساس نمیکنند که در تعلیقاند و آیندهای ندارند و نظام، تحرّکی ندارد. این امر، تکلیف دولت انقلابی را بسیار سنگین و تاریخی میکند. این دولت میتواند با چرخشهای شتابانِ خویش، در نقش ساختارِ مولّدِ پیچ تاریخی عمل کند و جامعه را از این چالش عبور دهد و موقعیّت اجتماعیِ انقلاب را برای همیشه در گسترۀ جامعه، تثبیت کند. تمام انتخابها و جهتگیریهای این دولت، تعیینکننده هستند و نسبت مستقیم با وضع تمدّنی ما دارند.
⭕️ این بحث تمدنی است؛
🔺تحلیلی منطقی از وضعیت ایران و مواضع غرب
✍ دکتر سعید جلیلی
دیپلمات سابق و استراتژيست انقلاب اسلامی
شما ببینید نخست وزیر استرالیا از شرقی ترین نقطه دنیا تا نخست وزیر کانادا در غربی ترین نقطه دنیا میرود و در تظاهرات علیه ایران شرکت می کند! رئیس جمهور فرانسه با یک دلقک عکس میگیرد. رئیس جمهور آمریکا مدام صحبت میکند که میخواهیم ایران را آزاد کنیم. صدراعظم آلمان ۵ دقیقه ویدیو پر میکند که ما نگرانیم. اینها برای چیست؟ کار و زندگی ندارند؟
⁉️ مثلاً نگران مسائل ایرانند؟
روزی که سردشت با سلاح شیمیایی بمباران شد اینها یاد کردستان عزیز ایران نبودند؟ هزاران زن و مرد شهید شیمیایی شدند و حاضر به دادن یک قطعنامه نبودند حالا چطور امروز نگرانند؟
🔹اگر می گویند ایران ضعیف است، که خب این همه سر و صدا ندارد.
🔹اگر می گویند با به کارگیری تمام توانشان علیه ایران شکست فاحش خوردند، دلیلش چیست؟
✅ من میگویم این بحث #تمدنی است.
آنها پنج قرن تمدنی را شروع کردند، جلوتر بودند به شکل حکومت و به شکل جامعه درآوردند. امروز دشمنان به نقطه ای رسیدهاند که یک رقیب و هماورد جدید تمدنی پیدا کردهاند. دشمن می فهمد.
در ۴۰ سال اخیر، در ۵۰ سال اخیر، هر حرکتی جلوی او ایستاده آن را برداشته اند. در همین مصر دیدید. اما میداند قدرت حرکت ما از جنس دیگری است. حرف داریم؛ برای حجاب، برای زن، برای کرامت زن، برای حقوق زن.
🔻 کتابی هست به اسم #امپراتوری_توهم که یک آمریکایی نوشته.
فصلی دارد به نام زن در جامعه #آمریکا. بخوانید چه بن بست هایی را تعریف میکند. چه فجایعی را تعریف میکند.
او میداند در تمدن خودش پایان زن این شده است. و حالا یک اندیشه و فکر آمده عملیاتی شده و با موانع نتوانسته کنارش بزند و حتی قوی تر شده و حالا این حرکت میخواهد #الگوسازی کند. می خواهد از زن یک الگوی جدید ارائه دهد.
من زمانی که معاون اروپایی وزارت خارجه بودم، رفتم نروژ. یک خانومی مسئول میز ملاقاتهای ایران بود، میگفت:
⁉️ شما چرا مباحث مربوط به زن را کمتر مطرح می کنید؟
گفت من چهار سال مأموریت در تهران بودنم و دوره ارشد کارشناسی فقه و حقوق خواندم. متوجه شدم چقدر شما حرف های قابل توجه در مورد زن دارید. این خانم دیپلمات نروژی می گفت اینها اگر مطرح شود خیلی ارزشمند است.
بحث من این است که دشمن می فهمد. اگر شما الگو نشان دادید که کرامت زن باید به بهترین شکل حفظ شود و جایگاه خودش را پیدا کند آن وقت آن تمدن مقابل فرو می پاشد که در زن به ابتذال رسیده است و بدترین شکل نگاه به زن را دارد. این مطالب در کتاب ها و مقالات خودشان آمده است.
#ایرانیان_تمدن_ساز
🇮🇷
🎥 گفتگوی برخط تصویری
🍃🌹🍃
✅ موضوع: مسائل سیاسی روز
🎙با حضور: دکتر سید جلال حسینی- معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه سازمان بسیج مستضعفین
⏰زمان: سهشنبه ۲۹آذرماه ساعت۲۰
❌لینک ورود به نشست 👇👇
http://eitaa.com/basijnews_naeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬جنگ ربات ها علیه ایران
🔻ربات ها در فضای مجازی در روز صدها میلیون هشتگ علیه ایران تولید می کنند، برخی از اغتشاشگران هم مانند ربات هایی دستورات اشخاصی چون جورج سورس، جین شارپ و صدها برانداز دیگر را در صحنه واقعی کپی می کردند به خیال آنکه نظام و کشور هم مانند بازی های رایانه ای سقوط کند و آنها پیروز می شوند.
💠 نشست فعالان فرهنگی و رسانه شهرستان، مربیان وهادیان سیاسی
🔹️با موضوع:تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی در مکتب شهید سلیمانی
🔸️استاد و سخنران کشوری:
"حجت السـلام و المسلمین راجـی "
👤مدیر اندیشکده راهبردی سعداء
🖊نویسنده کتاب های "یک ون شبهه"و "صعود چهل سال"
⏳زمان:شنبه ۱۰ دیماه ۱۴۰۱_ساعت ۱۵:۳۰
📍مکان:مصلی شهدای گمنام
May 11
کانال ثامن بشرویه
اطلاعیه نهضت روشنگری ثامن
🌹باسلام و خداقوت و تبریک دهه بصیرت
🔔 به اطلاع تمامی فعالان عرصه رسانه
در تمامی رده های مربوطه سیاسی، فرهنگی،
فضای مجازی، تعلیم و تربیت، اقشار و فعالان
همیشه در صحنه ی روشنگری و بصیرت
افزایی ثامن میرساند:
📆 مرحله بیستوهشتم عملیات تبیینی
ثامن در تاریخهای 9 الی 13 دی ماه
🌀با عنوان: «مکتب حاج قاسم سلیمانی،
حماسه نهم دی»
برگزار خواهد شد.
🌀 تاریخ برگزاری نشست های مجازی به صورت متمرکز در کل استان:
13 دیماه 1401
🔰 خواهشمند است قبل از شروع،
مسئولین محترم ، برنامه ریزی لازم
جهت اجرای هرچه بهتر عملیات و دریافت
محتوا از کانال ثامن بشرویه
و بارگذاری در تمامی کانال های
زیرمجموعه خود را داشته باشند.
🛑موارد مقتضی، متعاقباً در اطلاعیههای
بعد به استحضار خواهد رسید.
باسلام وخداقوت لطفا اطلاعیه وپوستر فوق در کلیه کانال های ثامن بارگذاري گردد
169158481354.pdf
132.2K
💢 #سخنواره / ثامن (28)
🔻موضوع: «حماسه ۹ دی و
مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی»
🍃🌀🍃
⛔️ ویژهیِ
سرشبکهها و ادمین کانالها
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #حاج_قاسم #جان_فدا
🖇 #فاطمیه #جهاد_تبیین
🖇 #دهه_بصیرت #ثامن(۲۸)
••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎞 #کلیپ_نوشت (1)
🔻 موضوع:
تفکر راهبردی در پیشبرد امور
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #حاج_قاسم #جان_فدا
🖇 #فاطمیه #جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎥 #موشن_گرافیک
🔻 موضوع: جستجو و شکار
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #حاج_قاسم #جان_فدا
🖇 #فاطمیه #جهاد_تبیین
🖇 #دهه_بصیرت #ثامن(۲۸)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎞 #کلیپ_نوشت (2)
🔻 موضوع:
نزدیک ترین نقطه به خدا
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #حاج_قاسم #جان_فدا
🖇 #فاطمیه #جهاد_تبیین
🖇 #دهه_بصیرت #ثامن(۲۸)
🌠 #عکس_نوشت (1)
🔻 موضوع:
#حاج_قاسم یک مکتب و راه
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #حاج_قاسم #جان_فدا
🖇 #فاطمیه #جهاد_تبیین
🖇 #دهه_بصیرت #ثامن(۲۸)