6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ویژه
🔍 #خط_دیدار | بسته تصویری مرور بیانات رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران. ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
🍃
🇮🇷🍃
✅ سلسله نشست های جهاد تبیین
👌 موضوع : عفاف و حجاب
☘️ روز یک شنبه مورخه 1402/05/29 ساعت 21/15
🎤 سخنران : حضرت حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری
لینک ورود به جلسه در پیام رسان روبیکا 👇👇👇
https://rubika.ir/sobheomid_khj
May 11
۲ خطای فاحشی که منجر به ناترازیِ بنزین شد
🔹طبق آمار شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی هماکنون کشور وارد ناترازی بنزین شده و مصرف از تولید پیشی گرفته.
🔹دولت سیزدهم با فشار به پالایشگاههای موجود و افزایش تولید حداکثری، توانسته تاکنون تامین بنزین را مدیریت کند اما حل ناترازی نیازمند اقدامات اساسی است.
🔹سهم قابل توجه از مشکلات بنزینی این روزها ریشه در تفکرات و اقدامات دولت قبل دارد که یکی از آنها نساختن پالایشگاه برای «افزایش تولید» بنزین بود، تفکری که اعتقادی به پالایشگاهسازی نداشت. زنگنه، وزیر سابق نفت هم احداث پالایشگاه را کثافتکاری میدانست.
🔹«من هم مثل همه مردم ایران مطلع شدم که صبح جمعه قیمت بنزین تغییر کرده» این برخورد رئیسجمهور سابق و ماندگاری آن در اذهان عمومی باعث شده که از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بارها شایعۀ افزایش قیمت بنزین به هر دلیل و بهانهای مطرح شود و حتی مانع اجرای راهکارهای غیرقیمتی برای «کنترل مصرف» بنزین شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ آنچه نمی خواهند شما بدانید
🔹 در طی یک ماه گذشته اقدامات اساسی در راستای بهتر شدن وضعیت اقتصاد زندگی مردم و کاهش تورم صورت گرفته که در لابهلای پروپاگاندا از آن بی خبر هستید!
🔹 از بازگشت بیش از 2هزار کارگر به کارخانه تا ورود ایران به جمع ابر تولیدکنندگان سیمان در جهان و جمع کردن بساط زیرمیزی و رشوه از اقداماتی است که در طی ماه گذشته رخ داده که در لابهلای اخبار به آن کم توجه شده و این فقط بخش کوچکی از اقدامات مفید و امیدبخش در طی ماه گذشته است.
🔴 طرح ایجاد گروه #بریکس با نزدیکی چهار قدرت اقتصادی در حال ظهور جهان شامل برزیل، روسیه، چین و هند در دوران اوج یکجانبهگرایی آمریکا در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی شکل گرفت. سابقه شکلگیری این گروه به سال ۲۰۰۱ باز میگردد و نهایتاً «گروه بریک» در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۹ بهطور رسمی تأسیس شد و با اضافه شدن آفریقای جنوبی در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۰ نام آن پس از پیوستن این کشور از «بریک» به «بریکس» تغییر یافت.
✅ یکی از مهمترین مزایای پیوستن به بریکس، بخصوص برای ایران که مشمول تحریمهای غرب است، بانک کشورهای بریکس است که «بانک توسعه نوین» نام دارد. این بانک، که یک بانک توسعه چندملیتی توصیف شده، سامانه اعلام پرداختی دارد برای کشورهای عضو که جایگزینی است برای سوئیفت، سامانه مالی ارتباطات بینبانکی جهانی.
◀️ یکی دیگر از اهداف بریکس انفصال از دلار به عنوان ارز معیار تجارت بینالمللی است. به گفته روسیه تشکیل صندوق «ذخیره ارزی بینالمللی» براساس ارز کشورهای عضو در جریان است.
🔷صالحی: پیشنیاز بلد بودن زبان دنیا بلد بودن زبان ملت است
♦️دبیر شورای اطلاعرسانی دولت:عضویت ایران در بریکس که امروز اعلام شد و عضویت رسمی ایران در شانگهای که ۱۳ تیر ماه انجام شد، دو نمونه از آخرین دستاوردهای رهاسازی کشور از سیاست خارجی تکگزینه و معطل غرب است.
♦️دیپلماسی هوشمند که از نتایج آن ایجاد آرامش در روابط خارجی، باز کردن درهای همکاری با کشورهای آماده همکاری (چین، روسیه، آسیای مرکزی، کشورهای آفریقا و آمریکای لاتین)، ثمردهی سیاست همسایگی و تنشزدایی (عربستان، امارات، کویت...)، آزادسازی منابع و پولهای بلوکه شده ایران حاصل یک راهبرد منسجم و پرهیز از گروگانگرفتن سیاست خارجی برای رقابتهای داخلی است.
♦️پشتوانه همه این توفیقات در داخل بوده و پیشنیاز بلد بودن زبان دنیا بلد بودن زبان ملت است
#دولت_انقلابی_قوی
به بهانه #هفته_دولت
📌جهت گیری های مثبت دولت سیزدهم
🔹دوسال از آغاز به کار دولت سیزدهم می گذرد. شعارهای داده شده، هماهنگی های پدید آمده در ارکان نظام و دمیدن به تنور انتظارات از سوی رسانه های بیگانه، دولت را پس از دوسال در مسیر سخت و آسان قرار داده است.
🔸سختی مسیر به دلیل انباشت مشکلات و توقعات بجای مردم است. حل این مشکلات زمانبر است. برنامه ریزی زمانبر با انتظارات فوری و فعلی مردم سخت است.
دولت سیزدهم برای رسیدن به اهداف اعلامی خود و جلب رضایت مردم رویکردهایی را در پیش گرفته است:
۱. هم افزا دانستن میدان و دیپلماسی
دولت سیزدهم دوگانگی میدان و دیپلماسی را قبول ندارد. هردو را در عرض هم به کار گرفته است. حضور فعال دولت در عرصه دیپلماسی و گفتگوی های سازنده با کشورهای منطقه و جهان مشهود است.جهت گیری دولت سیزدهم در دیپلماسی، التماسی نیست بلکه عزتمندانه است. این جهت گیری با اصول سیاست خارجی همسو و هماهنگ است.
آزاد سازی بخشی از پول های بلوکه شده در هفته های اخیر اثر این دیپلماسی می باشد. دولت افزون بر دیپلماسی، حمایت جدی از میدان و مقاومت را در عراق، فلسطین، لبنان، یمن، افغانستان و ...را در پیش گرفته است.
رونمایی همزمان از پهپاد مهاجر ۱۰ و حضور در گروه بریکس در هفته دولت نمونه خوبی از هم افزایی دیپلماسی و میدان است.
۲. گره نزدن مسایل کشور به برجام و fatf
این دولت از ابتدای آغاز به کار با اعلام اینکه نمی خواهد مسایل کشور به برجام و fatf گرده بزند رویکردش را از دولت پیشین تغییر داد.
افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی و افزایش در آمدهای کشور، تسویه بدهی های داخلی و خارجی با همه سنگ اندازی ها ثمره این جهت گیری دولت است.
توفیق در این زمینه و خالی نبودن خزانه، قدرت چانه زنی دولت را در مذاکرات بالا برده است.
۳. مردمی بودن و سفرهای استانی
سفرهای دولت سیزدهم در دو سال و سر زدن به همه استانها، کار زیبا و قابل تقدیری است. اساسا حضور میدانی و دیدار حضوری رؤسای قوا به صورت تاریخی برای خیلی از مردم امیدبخش است. استقبال خوب مردم از رئیس جمهور نشان از اقبال مردم به این سفرها دارد.
۴.اولویت دهی به سفره مردم
با شروع دولت سیزدهم سه مسئله آب، غذا (معیشت) و سلامت( دارو) بیش از مسائل دیگر خودنمایی می کرد. دشمنان قسم خورده هم با استفاده از امپراطوری رسانه ای خود این سه مسئله را مستمسک هجمه و دمیدن در تنور برخی اعتراضات قرار دادند.
دولت سیزدهم دو راهبرد مدیریت کلان مشکلات و سفره مردم را وجهه همت خود کرد.
در بعد کلان با برنامه ها و اقدامات انجام شده امید را بیشتر کرد.
افزایش صادرات نفت، رشد صادرات و واردات، افزایش ترانزیت، پایدار کردن ذخایر استراتژیک، غلبه بر بحران های طبیعی و دست ساز از اقدامات خوب دولت در این مدت است.
امید است ثمره این دستاوردها به تدریج مانند واکسیناسیون در سفره مردم دیده شود.
#هفته_دولت
#دولت_سیزدهم
✍ #موسی_سلیمانی
1402.06.04.pdf
281.7K
🍃
🇮🇷🍃
نشریه اخبار روزانه
شنبه 04 شهریورماه 1402
✔️حرف روز
✔️گزارش روز
✔️ خبر ویژه
✔️اخبار
✔️اخبار کوتاه
#اخبار_روزانه