🔷سفر رهبران کمیته یهودیان آمریکا به باکو
خبرگزاری رسمی آذرتاج جمهوری آذربایجان از دیدار روسای مجامع یهودی این جمهوری با رهبران کمیته یهودیان آمریکا خبر داد.
آذرتاج خبر داد: « در باکو، نمایندگان جامعه یهودی آذربایجان با دیوید هریس، مدیر اجرایی کمیته یهودیان آمریکا ، یکی از قدیمی ترین سازمان های یهودی حقوق بشری در ایالات متحده، و ساموئل کلیگر، مدیر این کمیته، دیدار کردند. »
آناتولی رافائیلوف نماینده یهودی مجلس جمهوری آذربایجان، میلیخ یودایف ،رئیس جامعه مذهبی یهودیان کوهستان باکو، یوگنی برنیسن ، نایب رئیس جامعه مذهبی یهودیان اروپایی باکو ، گنادی ماناشیروف ،معاون رئیس جامعه مذهبی یهودیان کوهستان باکو و خاخام زامیر عیسی اف، رئیس جامعه مذهبی یهودیان گرجی باکو، در این نشست حضور داشتند.
آناتولی رافائیلوف نماینده مجلس در این نشست با بیان اینکه یهودیان ساکن آذربایجان خوش بخت هستند، گفت: در این کشور یهودی ستیزی وجود ندارد.
وی از طرف جامعه یهودی آذربایجان، از دیوید هریس بخاطر حمایت از این عملیات بازگرداندن تمامیت ارضی آذربایجان قدردانی کرد. اعلام شد که سازمان یهودی STMEGI به رهبری گود نیسانوف، زاخایف آلمانی و زاراخ ایلیف کمک های قابل توجهی به خانواده های کشته شدگان منطقه قبا - قوسار در جریان جنگ دوم قراباغ ارائه کرد.
همچنین در این دیدار خاطرنشان شد که روابط دوستانه صمیمانه ای با قوم یهود در آذربایجان هم از نظر تاریخی و هم در مرحله کنونی برقرار شده است.
آناتولی رافائیلوف نماینده مجلس گفت: «سنت های مردم آذربایجان برای ما عزیز است، زیرا مردم آذربایجان با انسان گرایی و مهربانی منحصر به فرد خود متمایز هستند. امروزه می توان گفت که در آذربایجان مستقل مدرن، در کنار سایر اقوام، یهودیان نیز از حقوق و فرصت های برابر برخوردارند. کنیسه ها و مدارس بازسازی شده و مدارس جدیدی در مناطق یهودی ساخته شده است و زندگی فرهنگی در سطح بالایی قرار دارد. برای همه اینها، جامعه یهودیان آذربایجان از رئیس جمهور الهام علی اف، بانوی اول مهربان علی اوا و همچنین از مردم آذربایجان تشکر می کند.»
این نماینده پارلمان آذربایجان که ریاست گروه دوستی بین پارلمانی آذربایجان و اسرائیل را برعهده دارد، گفت: اعضای این گروه با گروه پارلمانی اسرائیل و آذربایجان به رهبری الینا بارداچ یالووا در کنست، همکاری می کند و برای تقویت روابط بین دو کشور تلاش می کند!
🔰خیاطیان: بحرانیترین مسئله کشور، آب رَفتِ اعتماد عمومی است
رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک در صفحه شخصی خود نوشت: «در گفتمان انقلاب اسلامی، "مردم" گرانیگاه سیاست و حکمرانی به شمار میآیند و اساساً در نظریات توسعه نیز "سرمایۀ اجتماعی"، هستۀ مرکزی فرایند توسعه است. در صورتبندی چالشها و ابرچالشهای پیش روی نظام حکمرانی کشور، هرکسی از ظن خود به مورد خاصی اولویت میدهد؛ یکی مسئلۀ رکود تورمی، دیگری منابع طبیعی، آنیکی پیری جمعیت و نگاهی، روابط دیپلماتیک. ولی بهزعم من در میان مسائل و معضلات، آنچه تا ماههای گذشته، بحرانیتر از همه مینمود، فرسایش سرمایۀ اجتماعی و آب رَفتِ "اعتماد عمومی" بود و چقدر خوب که رئیسجمهور محترم و دولت مردمی با تشخیص دقیق مسئله، جهتگیری سیاستگذاریهایش را در راستای غلبه بر این نقیصه تنظیم کرده است. رجوع به مردم، هم پیشنیاز اثربخشی سیاستها و تصمیمات است و هم پیششرط دولتمردی و تصدی مسئولیت در نظام اسلامی».
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#انرژی هسته ای حق مسلماست(۲)
🌹👇 پاداش ایستادگی و مقاومت مومنین در دنیا
سوره آلعمران (3): آيه 148]
فَآتاهُمُ اللَّهُ ثَوابَ الدُّنْيا وَ حُسْنَ ثَوابِ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ (148)
پس خداوند پاداش دنيا و پاداش نيك آخرت را به آنان عطا كرد و خداوند نيكوكاران را دوست مىدارد.
🤛🔰امام خامنه ای در دیدار بسیجیان ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
این آیاتِ کریمهای که در اوّلِ این جلسه خواندند [میفرماید]: رَبَّنَا اغفِر لَنا ذُنوبَنا وَ اِسرافَنا فی اَمرِنا وَ ثَبِّت اَقدامَنا وَ انصُرنا عَلَی القَومِ الکٰفرین آنکسانی که ایستادند، رزمندگان، سلحشوران، قهرمانانِ میدان مقاومت که در کنار پیامبران ایستادند و از خدای متعال کمک خواستند و حرکت کردند، خدای متعال ایستادگی اینها را پاداش داد؛ فَئاتٰهُمُ اللهُ ثَوابَ الدُّنیا وَ حُسنَ ثَوابِ الأخِرَة. اینجور نیست که اگر در راه خدا مجاهدت کنید، فقط خدای متعال بهشت به شما بدهد! نه، فقط ثواب آخرت نیست، ثواب دنیا هم هست. ثواب دنیا چیست؟ ثواب دنیا عزّت است، اقتدار است، پیشرفت است، سربلندی یک ملّت است، سربلندی یک کشور است؛ ثواب دنیا این است که جمهوری اسلامی در طول این ۳۸ سال هر روز با توطئهی دشمن مواجه بوده -ما از اوّلی که انقلاب پیروز شد تا امروز همیشه بهطور دائم با دشمنیهای گوناگونِ دشمنانمان، یعنی استکبار جهانی و صهیونیسم و ارتجاع و [مانند اینها] مواجه بودهایم- درعینحال امروز صدها برابر، شاید بشود گفت هزارها برابر در ابعاد مختلف، از اوّل انقلاب جلوتر رفتهایم، پیشرفت پیدا کردیم، توانایی پیدا کردیم، اقتدار پیدا کردیم.
بومیسازی قلب تپنده کارخانههای تولیدی
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری،مهدی رحمانی مدیرعامل شرکت دانشبنیان پارسیان طرح سینا با بیان اینکه میکسر هموژنایزر تحت خلاء قلب کارخانههای تولیدی محسوب میشود، گفت: درگذشته این محصول تماماً وارداتی بود اما با ساخت و تولید میکسر هموژنایزر تحت خلاء با کیفیت داخلی، واردات این محصول به پایینترین حد ممکن رسید.
محصولی پرکاربرد در صنایع مختلف
تولید آزمایشی و پیشگیری از ضرر
جلوگیری از واردات و رونق تولیدات داخلی
ورود به بازارهای منطقهای و جهانی
این محصول به کشورهایی از قبیل قرقیزستان، ترکمنستان، عراق، ترکیه و افغانستان صادرات داشته و حتی به خاطر کیفیت بسیار بالا به کشور کانادا نیز صادر شده و ارزآوری زیادی به همراه داشته است.
# خبر خوب
# ثامن_آذربایجان_غربی
♦️ایرانیها ۱۰ هزار مسکن در ترکیه خریدند
🔹بر اساس آمار رسمی ترکیه، در بین ملیتهای مختلف، شهروندان ایرانی در سال ۲۰۲۱ میلادی ۱۰ هزار و ۵۶ واحد مسکونی را در ترکیه خریداری کردهاند که از این حیث در رتبه اول قرار دارند. /تسنیم
📝#یادداشت_کوتاه | همافزایی راهبردی و دوگانگی در تحلیل!
🔻 با وجود تلاشهای شبانه روزی و امیدبخش دولت سیزدهم، اما جریان غربگرا، بدون توجه به حجم انباشته مسائل و میراث مصائب دولت گذشته برای دولت کنونی، بهگونهای تحلیل میکنند که گویی وضعیت موجود محصول عملکرد دولت رئیسی است. این امر در صورتی است که در دو یا سهسالگی دولت سابق تیتر میزدند که دولت یازدهم هنوز مشغول آواربرداری از عملکرد سوء دولت دهم است. این رویکرد دوگانه در تحلیل مسائل از سوی افراد و جریانهای غربگرا از این هم فراتر رفته و به تخطئه نگاه راهبردی دولت به شرق نیز کشیده شده است! لذا در این زمینه چند نکته تحلیلی باید مدنظر قرار بگیرد:
1️⃣ آمریکاییها در فروپاشی بازیهای راهبردی بازیگران مستقل از خود، با توسل به بازیهای تاکتیکی، استاد هستند. باید مراقب بود و با عقلانیت و منطق استراتژیک به منحنی ایجاد، تقویت و حفظ روابط با بازیگران راهبردی در راستای قدرت مانور بینالمللی سیر صعودی داد. یکی از راهکارهای مهم در قبال این مسئله، همگرایی با بازیگرانی است که غرب نسبت به آنها نیز نگاهی تهدید محور دارد.
2️⃣ امروز نگاه سیاسیای که سفر رئیسجمهور به مسکو را به مذاکرات وین و دغدغههای مقطعی تقلیل میدهد، قطعاً تصویری مغایر با ماهیت این سفر ترسیم میکند و هدفی والا به نام «همافزایی استراتژیک» میان تهران و مسکو یا تقویت راهبرد ۲۵ ساله با چین را در سفر وزیر خارجه به پکن نادیده میگیرد؛ بیشک تقلیل دادن ابعاد، اهداف و سیاستهای دولتی که در وسط میدان است، برخلاف منافع و مصالح ملت است.
3️⃣ علت اصلی هوچیگری غربگرایان و تمایل به عدم انتفاع ایران از ارتباط با شرق این است که دوست دارند ایران را در مدار غرب نگه دارند! این در حالی است که پس از ۱۵ سال تجربه مذاکره با غرب، دستاورد ملموسی برای ملت ایران حاصل نشده است.
✍️ فتحالله پریشان
#روایت_درست #روشنگری | #ثامن
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | آمریکا در جهان حقیر شده است
🔻 رئیسجمهور سابق آمریکا طی سخنرانی در جمع حامیان خود در شهر «فلورنس» آریزونا، عملکرد بایدن را فاجعهبار خواند و گفت آمریکا مضحکه جهان شده است.
🔹 ما هیچ مشکلی با پوتین و اوکراین و هرگز مشکلی در ارتباط با رئیسجمهور چین و تایوان نداشتیم. چین، روسیه و ایران وارد اقدامات تهاجمی و تحریکآمیزی شدهاند که تنها یک سال قبل جرأت انجام آن را نداشتند.
🔺 این انتخابات بسیار مهم است، اما ۲۰۲۴ مهمتر است. ما دوباره کنترل کنگره را به دست خواهیم آورد، ما کاخ سفید و آمریکا را پس خواهیم گرفت.
#روایت_درست #روشنگری | #ثامن
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۱۵۰)
🌀 خبر: «مهدی آیتی» از فعالان اصلاحطلب پنجشنبه، ۲۳ دیماه در اظهاراتي مطرح كرده است: «تمام احزاب و شخصیتهای سیاسی تاریخمصرف دارند؛ یک تولد و یک غروب و پایان دارند... متأسفانه کاری که سیاستمداران ما انجام میدهند این است که فکر میکنند تا لحظه مرگ باید در عرصه مدیریتی باشند».
❌ گزارههای خبري:
1️⃣ علی صوفی، فعال سیاسی اصلاحطلب (شنبه، ۲۵ دي ۱۴۰۰) ازجمله افرادي است كه صراحتاً از آلودگی اصلاحطلبان به قدرت میگوید: «میتوانیم بگوییم اصلاحطلبان موجود، آلوده به قدرت و نگاهشان نیز به قدرت معطوف شده و نمیتوان از آنها انتظار داشت که رسالت اصلاحطلبی را پیش ببرند».
2️⃣ اسماعیل گرامی مقدم، قائممقام حزب اعتماد ملی (چهارشنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۰) از ریزش وجهه کاریزماتیک سید محمد خاتمی، بهعنوان رهبر جریان اصلاحطلب در کشور سخن گفته است. وي اصلیترین دلیل کاهش اعتبار خاتمی را در بینتیجه بودن ماجرای «تَکرار میکنم»ها برمیشمرد: «بههرحال هرکدام از رهبران جبهه اصلاحات نقش کاریزماتیک خود را دارند؛ اما دیگر تا حدی شخصیتهای کاریزماتیک کارکرد پیشین خود را از دست دادهاند. آقای خاتمی ویژگیهای منحصربهفردی دارد ... اما باید بپذیریم که کارهای تشکیلاتی تا حدی جای نقشهای کاریزماتیک را گرفته است».
🔺 نكته پاياني: بهوضوح پيداست که جریان اصلاحطلبی نه مانند دهه ۷۰ و نه حتی دهه ۹۰ در میان مردم مورد اقبال و اتکا نیست. باور منتقدان بر این است که یا مردم پذیرفتهاند که اصلاحطلبی در مسیر اولویتهای آنان نیست یا رقیب توانسته با اثبات در رفتار و عملكرد خود، این گزاره را در ذهن جامعه معتبر سازد. با سيري در رفتار و عملكرد جريان اصلاحات طي سالهای گذشته، تأکید بر اين ادعا دور از ذهن و واقعيت نيست كه نظام فکری و ساختاری اين جريان در حوزههای گوناگون ازجمله اقتصادی، سیاسی، اجتماعي و ... ممکن است در ظاهر رنگ و لعاب داشته باشد، اما عملاً نمیتواند نجاتبخش مردم و کشور باشد.
✍️ حسین عباسیان
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن