📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
آتشسوزی در صنایع نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
🔹شبکه المیسره از آتش سوزی گسترده در در نزدیکی کارخانه صنایع نظامی رافائل متعلق به ارتش اسرائیل در منطقه شمال غربی شهر حیفا خبر داده است.
✅ رمزگشایی از ریشه رخدادهای امنیتی زنجیره ای در اسرائیل
🔹رسانههای صهیونیستی از آتشسوزی مهیبی نزدیک کارخانه صنایع دفاعی ارتش اسرائیل در شمال غرب حیفا خبر دادهاند.
🔹این رخداد که در منطقهای امنیتی بوقوع پیوسته در ادامه حوادث زنجیرهای یکماه گذشته، ضمن نشان دادن ضعف شدید سیستمهای امنیتی رژیمصهیونیستی، سوالات جدی درباره منشاء وقوع آنها ایجاد کرده است.
🔹انفجار در صنایع فوق امنیتی ساخت موتورهای موشک، اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات دیمونا، حملات سایبری گسترده به نهادهای حکومتی، انفجار و آتشسوزی بزرگ در پالایشگاه حیفا و... قطعا دلایلی غیر از توجیهات مقامات صهیونیستی دارد.
🔹رژیمصهیونیستی که با معضلاتی چون ناکامی در تشکیل دولت، ناکارآمدی اقتصادی و درگیریهای شهرکنشینان و فلسطینیان روبروست، اکنون بدلیل سیاستهای شرورانه منطقهای با بحرانهای امنیتی فزاینده در داخل روبرو شده است.
🔹شواهد نشان میدهد که آتشسوزی مهیب امروز بخش دیگری از زنجیره در حال گسترش بحرانهای امنیتی این رژیم است که انتظار تداوم و فزونی گستره آن کاملا قابل پیشبینی است.
فواد ایزدی: وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد
به گزارش مشرق فواد ایزدی در توئیتی به اظهارات جدید نماینده آمریکا در قالب ۳ بند اشاره کرد و نوشت:
اظهارات جدید نماینده آمریکا:
۱- هر تعداد از #تحریمهای ترامپ را که خواستیم نگه میداریم.
۲- در پی رسیدن به توافقی طولانیتر و قویتر هستیم.
۳- دوست داریم وارد #مذاکره درباره موضوعاتی فراتر از برجام شویم و از ایرانیها میشنویم که آنها نیز همین علاقه را دارند.
خوب است وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد.
فواد ایزدی: وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد
🌀 نان در خانه و ما گرد #وین میگردیم!‼️
🔻 هیچ عقل سلیمی #مذاکره را نفی نمیکند، اما مذاکرهای که گشایش موقت ایجاد کند و بعد فشار چند برابری بهدنبال داشته باشد را هم هیچ عاقلی تایید نمیکند.
🔹تجربه این امر در سال ۹۲ دیده شد، برجامی که تا حدی فشارهای آمریکا را کاهش داد، اما بعد از ۳ سال فشارهای آمریکا چند برابر شد. چه تضمینی وجود دارد این تجربه تکرار نشود؟
🔺اگر به جای این گشایش های موقتی کمی تدبیر و کمی اعتماد به ظرفیتهای درونی وجود داشته باشد، برای نان خود گرد وین نمی گشتیم!
#روشنگری
#برجام
#نفوذ
#ثامن
🌀 اشتغال و ازدواج
🔻 خدا میداند چه تعداد واحدهای تولیدی در این هشت سال به کما رفته اند، نه آنکه هیچ واحد تولیدی و پروژه ای افتتاح نشده باشد، که حتماً شده، اما سخن بر سر تعطیل شدههاست، سخن از عدم توازن بین نیروی متقاضی کار و اشتغال ایجاد شده است، سخن از مهاجرت های اجباری برخی نخبگان و افراد جویای کار است که دولت نتوانست به وظایف خود در قبال آنها عمل کند، سخن از جوانانی است که سن آنها بالا رفته ولی امکان ازدواج ندارند و اکنون منتظر دولتی هستند که با حل مشکلات اقتصادی، زمینه اشتغال و ازدواج آنها را فراهم آورد.
👌سخن از امیدی است که در این هشت سال در بسیاری از جوانان کم فروغ گشت و دولت آینده باید توان احیای امید آنها را داشته باشد.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🔰 سخننگاشت | رهبرانقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز قدس
▪️ افزایش توان جبهه مقاومت بشارتدهنده آیندهای درخشان است
🔸رهبر انقلاب: در نقطهی مقابلِ روند نزولی رژیم، افزایش توانائیهای جبههی مقاومت بشارتِ آیندهی درخشان است؛ افزایش قدرت دفاعی و نظامی، خودکفائی در ساخت سلاحهای مؤثر، اعتماد به نفس مجاهدان، خودآگاهی روزافزون جوانان، گسترش دائرهی مقاومت به سراسر کشور فلسطین و به بیرون از آن، خیزش اخیر جوانان در دفاع از مسجدالأقصی، و انعکاس توأمان: مجاهدت و مظلومیت ملت فلسطین در افکار عمومی بسیاری از مناطق جهان. ۱۴۰۰/۲/۱۷
*ترجمه سخنرانی عربی
#القدس_أقرب
#تغییر_موازنه_فلسطین
عوامل حمله به کنسولگری ایران در کربلا چه کسانی هستند؟
کشته شدن یک جوان فعال سیاسی به نام "ایهاب الوزنی" در کربلا و جوسازی رسانههای سعودی- صهیونیستی علیه ایران باعث شد که جمعی از معترضان با شعارهایی علیه ایران قسمتی از کنسولگری کشورمان در کربلا را آتش بزنند. صاحبنظران عراقی در اولین واکنش به ترور «ایهاب الوزنی» فعال اجتماعی در کربلا، سازمان جاسوسی موساد اسرائیل را متهم اصلی این اقدام تروریستی معرفی کردند. برخی صاحبنظران عراق معتقدند که موساد اسرائیل توانسته است از طریق برخی عوامل مزدور بومی و همچنین آمریکاییها به داخل جامعه عراق نفوذ کند و حوادث ترور و برخی ناآرامیهای اخیر عراق را طراحی و اجرا کند. بنا بر اطلاعات میدانی، کسانی که قصد حمله به کنسولگری ایران در کربلا را داشتند و البته موفق به اقدام عملی و آسیب رساندن به اموال و افراد نشدند، با توجه به اقدامات رسانهای و آثار بهجای مانده، از همان جریاناتی بودند که در سال گذشته اقدامات تخریبی علیه کنسولگری ایران در کربلا و علیه ملت عراق حتی در بینالحرمین از آنان سر زد که بر اساس مدارک و اسناد و اقاریر بهدستآمده از آنان در نزد مقامات امنیتی عراق، ارتباط آنان با سفارت برخی کشورها منجمله آمریکا و تعدادی از کشورهای مرتجع منطقه اثبات شده بود. ازجمله این جریانات میتوان به سرخیها، یمانیها و جوکرها اشاره کرد.
موضوع: نقش میدان در دیپلماسی از منظرِاسلام
✍️علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
🔻بر اساس آیات قرآن ( انفال/60 و...) و گزارشهای تاریخ اسلام، میدان (قدرتِ نظامی ) در دیپلماسی نقش اساسی دارد.
🔹بهعنوان نمونه یهودیان خیبر، فقط بعد از شکستِ نظامی، از مسلمین (فتح خیبر)، به دیپلماسی (پیماننامه با پیامبر ص) پایبند شدند.( ابن هشام، السیرة النبویة، ج ۳، ص ۳۴۷، ۳۵۱-۳۵۲) این در حالی است که پیش آن، ساکنان خیبر با حمایت مالیشان، جنگ احزاب را علیه مسلمین ترتیب داده بودند. آنان خطری جدی برای پیروان الهی بشمار میرفتند (همان منبع،ص211).
❌ مثال روز:
🔸آمریکاییها، مدام با گزینه نظامی، ایران را تهدید میکردند که با مشاهده قدرت نظامی و موشکی ایران، خفهخون گرفته و حاضر شدند پای میز مذاکره با ایران بنشینند (گرچه تیم ایرانی ضعیف عمل کرد!).
🔹یا پادشاه سعودی، در سایه حمایتِ آمریکا، برای ایران شاخ و شانه میکشید؛ بعد از گیرکردن در باتلاقِ جنگ یمن و نابودی برخی زیرساختهایش مثل آرامکو و...با موشکهای یمنی؛ اخیراً دستِ دوستی بهسوی ایران دراز کرده است!
♻️نتیجه:
🔺در برخورد با معاندان، میدان(قدرتِ نظامی ) در دیپلماسی نقش اساسی دارد. در خیلی از مواقع، میدان، حرف اول و آخر را می زند. نمونهاش، پایان دادن به داعش، به فرماندهی سردارِ دلها است.
#قرآن_راهگشا
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن