🇮🇷🌸
🍀
✅ یک خبر، یک تحلیل (۶)
🍃🌻🍃
💢 خبر:
❌ الهه هیکس عنوان کرد: متاسفانه، بسیاری از اعضای مسلح سازمان مجاهدین خلق در میان معترضان در خوزستان هستند. و این گروه توسط اسرائیل آموزش دیده و تجهیز شدهاند.
✅ تحلیل:
🌀 دولبه یک قیچی برای ایجاد بیشترین هزینه با هدف عدم موفقیت دولت انقلابی در آینده
1⃣ داخل:
الف) تلاش برای تحویل دولت سوخته به آیت الله رئیسی.
ب) عدم تدبیر و کم تدبیری و اقدامات واکنشی و مقطعی مسئولین.
ج) به میدان آوردن رسانه های دگر اندیش و سلبریتی ها برای دادن آدرس اشتباه برای مشکلات آب خوزستان، ریختن بنزین بر احساسات مردم خوزستان و افزایش مطالبات از دولت بعدی.
د) استفاده از تمام پتانسیل گروهک های معاند مانند منافقین خلق، الاهوازیه و... برای ایجاد مشکلات امنیتی و کشته سازی
2⃣ خارج:
جنگ روانی سنگین مثلث عبری، عربی، غربی با محوریت آمریکا در آستانه انتقال قدرت در ایران
✍ دکتر سید جلال حسینی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ اگر موافق هستید ۵۰۰ میلیون پاداش هیئت مدیره بانک
-تصویب شد
+صلوات بفرستید؛ دستور جلسه بعدی
🔻فیلم مربوط به جلسه هیات مدیره یک بانک است که با یک صلوات برای خود پاداش پانصد میلیون تومانی میدهند، آنهم برای بانکهای ورشکسته...
@Drsalaam
🔴 چه کسانی مخاطب باید های خوزستانی رهبر انقلاب هستند؟
🔹سرآغاز این توصیه ها در ۲۵ اسفند ۱۳۷۵ بوده است؛ زمانی که رهبر انقلاب در یک سفر استانی از جای جای خوزستان بازدید کردند و در دیدار مسئولان این استان، اقدامات انجام شده برای بازسازی پس از جنگ تحمیلی را ناکافی دانستند.
برنامه های قبلی اجرا نشد...
🔸اهمیت وضعیت آب در استان خوزستان به شکلی بود که رهبر انقلاب شخصا در ۱۸ آذر ۱۳۸۳ از فرآیند ساخت سد کرخه بازدید کردند. در همین بازدید حبیب الله بی طرف وزیر وقت نیرو مورد خطاب قرار گرفت که «به رغم کارهای بزرگ و فراوان انجام گرفته [در خوزستان]، بخشی از عقب ماندگی های گذشته هنوز باقی است که جبران آن ها نیازمند کار بیشتر است.»
🔹 آیت الله خامنه ای ۵ فروردین ۱۳۸۵ وقتی به یادمان شهدای دهلاویه رفتند مجددا از اجرایی نشدن برنامه های قبلی در خوزستان گلایه کردند و گفتند: «من در سال ۷۵ که به خوزستان آمدم، در تمام این منطقه وسیع حرکت کردم؛ خیلی جاها را خودم از نزدیک دیدم، خیلی جاها هم هیئت هایی فرستادیم، دیدند؛ اگر آن برنامه هایی که در ۹ سال قبل برای خوزستان طراحی شد، خوب اجرا می شد، حالا ما خیلی جلوتر بودیم. حالا هم دیر نشده است. باید برای خوزستان و همه استان های کشور، تلاش های مجدانه، دلسوزانه و مدبرانه انجام بگیرد.»
🔸ایشان ۴ سال بعد در ۱۱ فروردین ۱۳۸۹ نیز در خلال سفر راهیان نور در یادمان منطقه عملیاتی فتح المبین مجددا اهمیت بازسازی خوزستان را یادآور شدند.
🔹رهبر انقلاب بجز بازدیدهایی که از استان خوزستان داشتند، در چند مرحله هم با توجه به مشکلاتی که برای مردم این استان در حوزه های محیط زیستی به وجود آمده دستوراتی صادر کردند.
🔸 از جمله بهمن ۱۳۹۳ برای رفع معضل گردوغبار شدید ناشی از ریزگردها دستور ویژه ای خطاب به دولت صادر کردند که متاسفانه اقدامات انجام شده در آن مقطع نیز موقت و غیربنیادی بود.
🔹شاید به دلیل کافی نبودن همین اقدامات، ایشان در دوم اسفند ۱۳۹۵ در جلسه درس خارج فقه خود بحث مشکلات مردم خوزستان را پیش کشیدند و تاکید کردند: « مسئولان وظیفه دارند به مشکلات خوزستان رسیدگی کنند و اگر کسی به فکر مردم باشد، نمی تواند در مقابل مسائل دشوار خوزستان راحت بماند.» آیت الله خامنه ای همچنین با انتقاد از برخی که به جای حل مسئله ریزگردها، مسئولیت آن را متوجه گذشتگان می کنند، خاطرنشان کردند: «این حرف که وضعیت فعلی، نتیجه به فکرنبودن گذشتگان است، کافی نیست و مشکلی را حل نمی کند و چند صباح دیگر نیز دیگران همین قضاوت را درباره ما خواهند کرد.»
🔺موافقت رهبری با برداشت از صندوق توسعه ملی در چند مقطع
🔸ساماندهی وضعیت آب و فاضلاب اهواز مسئله دیگری بود که رهبری در ۳۰ آذر ۱۳۹۸ برای حل آن دستور داده و با اختصاص ۴ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی موافقت کردند. البته دستگاه های مسئول هیچ گاه گزارشی از نحوه هزینه کرد این مبلغ و نتایج آن در حل مشکل آب اهواز ارائه نکردند. خرداد ماه سال گذشته نیز ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی برای رفع مشکل آب و فاضلاب اهواز اختصاص پیدا کرد و در اسفندماه نیز اعلام شد طرحی از سوی وزیر نفت برای برداشت ۲ میلیارد یورو از محل صندوق توسعه ارزی برای برخی مشکلات استان خوزستان از جمله فاضلاب، روان آب ها و آب های سطحی ارائه خواهد شد اما جزئیات بیشتری از کم و کیف نتایج این هزینه کردها منتشر نشده و با همه این اقدامات، مشخص نیست چرا وضعیت آب در خوزستان بویژه در خشکسالی اخیر دچار بحران شده و دل همه علاقه مندان به این استان را به درد آورده و گلایه رهبر انقلاب را در پی داشته است.
❌ با این اوصاف به نظر شما مقصر این حوادث و مشکلات کیست و مخاطب سخنان اخیر رهبری چه کسانی هستند؟!
❗️❗️❗️" آقایان گرانی ها عمدی است "، مطلبی که جناب رئیسی و اژهای باید بخوانند
🔖"حسین راغفر"، از چهرههای اقتصاددان:
🔹عدهای نگران تلاشهای دولت بعد برای کاهش قیمتها هستند بنابراین بخشی از این افزایش قیمتها ناشی از فضاسازیها و تعمدی است و میبینیم که برخی از صنوف علیرغم قیمتهای تعجببرانگیز مدعی زیانده بودن هستند و خودروسازیها میگویند به ازای تولید هر خودرو 40 میلیون تومان ضرر میدهند یا اینکه تولیدکنندگان مصالح ساختمانی هر روز قیمتها را بالا میبرند.
🔹عدهای در این جریان به دنبال این هستند تا بتواند قیمتها را دوباره در دولت بعد بالا ببرند و میزان موفقیت آنها بستگی به این دارد که دولت بعد چقدر آمادگی مقابله با این کانونهای فساد را داشته باشد.
🔹بخش قابل توجهی از جریانی که به دنبال افزایش قیمت هستند، از منتفعان اصحاب قدرت و ثروت در 3 دهه اخیر بودند که یکی از اقدامات دولت سیزدهم باید مبارزه با این افراد و کاهش قیمتها باشد.
🔹اگر دولت سیزدهم کار خود را با اقتدار آغاز نکند و یکی از اصلیترین برنامههایش برخورد قاطع با مفسدان و افرادی که بازارها را دستکاری میکنند نباشد، ثبات سیاسی در کشور به شدت به مخاطره میافتد.
🔍نکته و نظر:
📌آنچه که آقای راغفر گفتهاند حرف درست و دقیقی است که البته در تمام طول 8 سال گذشته باید به جای آنهمه سیاهنمایی اقتصادی و گفتن حرفهای بیربط درباره علت گرانیها گفته و مطالبه میشد.
📌معضل اصلی اقتصاد ایران قیمتهای لجامگسیختهای است که از هیچ قاعده بازاری، دلاری، تورمی و تحریمی پیروی نمیکنند و صرفا با اغراض سودپرسی و سیاستبازی است که بالا و پایین میشوند و این بلیّه حل نخواهد شد مگر با نظارت جدی و جهادی دولت و سپس قوه قضائیه.
📌البته بدیهیست که دولت آقای روحانی در تمام طول 8 سال گذشته هیچ اعتقادی به این کار عقلانی نداشت و آنرا رها کرد و اکنون که این کار رها شده است بایستی انتظار داشت که قوه قضائیه بعنوان مدعیالعموم وارد قضیه شود و به سودپرستان اجازه جولان در بازار معیشت مردم را ندهد.
📌رویکردی که خوشبختانه با دستور رئیس جدید قوه قضائیه گویا در حال عملی شدن است و قرار است قوه قضائیه وارد کارزار مبارزه با "اشرار اقتصادی" شود. البته اگر این دستور مهم در حد بخشنامهها نماند و بصورت جهادی اجرا شود...
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: آقای روحانی اگر مصوبه مجلس نبود شما به قهقهرا می رفتید/مقصر اصلی اجرا نشدن برجام خود شما هستید.
🔻گفتنی است روحانی روز گذشته در مجمع عمومی سالیانه بانک مرکزی سخنان عجیبی در مورد تحریمها گفت و عملا شرایط تحریمی کشور را به دستگاههای دیگر ربط داد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خـــــــبر📣 💥 خـــبر 📣
💠سلام به عاشقان مولا علی
⚜بــله با شما هســتم💯
🔅سال گذشته از کارهای خوب غــدیرتون، کلی فیلم و عکس فرستادین. کلــی صــفا کردیم🤩
💢امسالم از کارهای قشنگی که به عشق مولا انجام میدین فیلم و عکس بگیرین و برای ما ارسال کنید😍😍
⭕️فقط توی اون فیلم و عکس، باید جمله،
«من به عشـق علـی(ع) اقدام میکنم»
پیدا باشه🌺🍃
🍀فیلم بالا را دانلود کنید و از تجربه سالهای قبل لذت ببرید، میتونید از این ایده هام استفاده کنید و یا هر کاری که، به نام علی علیه السلام، تونستین کسی را خوشحال کنید😍😃🤗
برای ارسال آثارتون تا جمعه شب، ۸ مرداد فرصت دارین.
🍃🌹برای ارسال آثار به آیدی های زیر در رسانه های مختلف میتونید آثارتون را ارسال کنید.
ایتا
@Shooghe_parvaaz
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــــ
روبیکا
@roshangari_313_12
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــــ
اینستا
@tazohoor313_12
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــــ
🎁ضمنا جوایز ارزنده ای به #سه ایده برتر ♥️
🎁و هدایای نقدی به ۳۰ نفر از شرکت کنندگانی که زیباترین ایده ها را داشته باشند، داده خواهد شد.
ابعاد عید غدیر در جامعه سازی اسلامی (در کلام مقام معظم رهبری):
۱. تعیین خط حکومت و ولایت در اسلام: منطق الهی بر استمرار حکومت نبوی در قالب امامت است. این حرکت عظیم پیغمبر(ص) در میانهی راه حج، برگشت از حج، در وسط بیابان، در سال آخر عمر، با آن مقدمات، با آن مؤخرات، نام بردن از امیرالمؤمنین(ع)، معرفی کردن ایشان به اینکه «من کنت مولاه فهذا علىّ مولاه»، هیچ معنائی جز تعیین خط حکومت و ولایت در اسلام بعد از رحلت پیغمبر اکرم ندارد.
۲. اهمیت دادن اسلام به کیفیت مدیریت جامعه:
مدیریت جامعه طبق آموزههای قرآنی باید در اختیار حاکمان صالح و مصلح باشد که بستر مناسب برای تحقق جامعه آرمانی و توحیدی را برای بشر فراهم نمایند.
در واقعهی غدیرخم برای اهمیت دادن به این نکته است که مدیریت جامعه از اولویتهای اولیه و از تأثیر گذارترین امور در هدایت و ضلالت مردم شمرده میشود.
علاوه بر اهمیت داشتن مدیریت جامعه، مصداقی که این مسئولیت را برعهده هم بگیرد باید تطبیق کامل با معیارهای الهی در این زمینه را داشته باشد.
( ادامه دارد)
🔴توصیه امروز رهبر معظم انقلاب به استفاده آیندگان از تجربه دولت دوازدهم
♦️ امام خامنهای: در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد
🔸رهبر انقلاب، صبح امروز در آخرین دیدار دولت دوازدهم: دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. یک تجربه را من به خصوص یادداشت کردهام. حرفی است که من مکرر با شما و مردم تکرار کردم حالا هم همان حرف را تکرار میکنم. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب. آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد.
🔸غربیها به ما کمک نمیکنند. هرجا بتوانند ضربه میزنند. جایی که ضربه نمیزنند آنجایی است که امکانش را ندارند. هرجا امکان داشتند ضربه زدند. این تجربه بسیار مهمی است.
🔸مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد. چون قطعاً شکست میخورد، قطعاً ضربه میخورد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب ناموفق ماندید، هرجایی که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد علم کردید و حرکت کردید، موفق شدید. اینجور است دیگر. نگاه کنید کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم اینجوری است.
🔸هرجا شما موضوعات را به توافق با غرب و با مذاکره با غرب و با آمریکا و اینها موکول کردید، آنجا ماندید، نتوانستید پیش بروید. چون آنها کمک نمیکنند دیگر، دشمناند دیگر. هرجا شما از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید از شیوههای مختلف هزار تا راه وجود دارد اینجور نیست که یک راه. نه راههای مختلف وجود دارد. انسانها فکر کنند راههای گوناگونی برای زندگی شخصی و اجتماعی و مدیریتی پیدا خواهند کرد. ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
📷 عکس یادگاری روحانی با اعضای تیم اقتصادی
⭕️ می گویند تیم اقتصادی اما بخوانید کسانی که به قول رییس با تدبیرشان، آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کردند، که به کسب رتبه دوم، تورم بعد از انقلاب دست یافتند و البته مقام اول نیز متعلق به دولت هاشمی رفسنجانی بود که نزدیکی و تشابه سبک مدیریتی به روش آزاد و فربه کردن بخش اقتصادی خصوصی و استفاده از مدیران لیبرال مشابه از مهمترین عوامل نزدیکی نتایج اقتصادی کشور، در زمان این دو دولت است.
💢 اگر از بی کفایتی این مدیران نالایق بخواهیم بگوییم یک قلم کافیست که به گفته کارشناسان اقتصادی کاهش ارزش پول ملی، در پنجاه سال اخیر، تا سال ۹۷ حدود ۳۵۰۰ برابر بوده، اما در حدود یکسال بعد حدود ۷۰۰۰ برابر کاهش نموده که در حقیقت، سقوط آزاد اقتصاد را میتوان بر آن نام نهاد، که البته رکورد دوم تورم حدود ۴۱ درصدی، بعد از هاشمی نیز در جای خودش، فاجعه ایست.
🚫و البته از مهمترین عوامل شکست اقتصادی این دولتها، سیاست اقتصادی منهای دین، ضعیف شدن بخش تولید، استفاده از مدیران با تفکر لیبرال و بی کفایت در مدیریت اقتصاد و البته از عوامل اختصاصی شکست اقتصادی در این دولت، رها سازی بازار و اقتصاد به حال خود، عدم مدیریت صحیح بانکها و نبود نظارت لازم بر عملکردشان، جبران کسری بودجه دولتی از بانکها و البته در کنارش بخوانید ارز دستوری، از عوامل متعدد این نافرجامی عظیم است، که البته مردم در آتش این بی تدبیری ها سوختند.
👈آری، ننگ ناکارآمدی این مجریان اقتصادی تا ابد بر پیشانی تاریخ ایران خواهد ماند.
✍سادات عسگری
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
با سلام. در خصوص شبهات و سوالات مطرح شده در خصوص طرح صیانت فضای مجازی در مجلس جهت اطلاع به عرض می رسانم، طرح ملی اینترنت برای مدیریت کردن فضای مجازی جلوگیری از اقدامات تروریستی، بی بندو باری، سایت های قمار و غیره میباشد و هدف آن بستن فضاهایی مثل اینستا و واتساپ نیست. چون فعالیت اقتصادی زیادی در این فضا انجام میشه. در ضمن هنوز هم تصویب نشده و ارجاع داده شده به کمیسیون مربوطه. همه جای دنیا قانون دارند و کنترل می کنند غیر از ایران و تعداد محدودی از چند کشور حالا میخواهند برای مدیریت کردن این فضا و صیانت از حقوق شهروندان قانون بگذارند. آیا قانونمند شدن طرح چیز بدی است؟