💢 پرسش و پاسخ انتخاباتی با حضرت امام(ره)
🔸 تمام پاسخ ها مربوط به دیدار امام با طلاب است
⏳ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴۴ ثانیه
❇️ وظیفه طلاب در ایام انتخابات چیست؟
🔻 همانطور كه سپاه ما در جبهه ها مشغول دفاع از اسلام هستند، شما[طلاب] هم مكلفید كه مردم را دعوت كنيد[به انتخابات]. اين را آسان نگيريد! اين امر سياسى به حفظ اسلام مربوط است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ آیا تمام طلاب موظف اند؟ حتی طلاب سطح و مقدمات؟
🔻در قضيه تعيين رئيس جمهور بر همه مكلّفهاى ايران واجب است كه در اين امر دخالت داشته باشند! اگر دخالت نكنند و يك صدمه اى به اسلام برسد، يك يك ما مسئول هستيم.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۸
❇️ آیا در کنار درس فعالیت کنند که به درس لطمه نخورد یا درسها را تعطیل کنند؟
🔻 در این ایام که مسئله انتخابات رئیس جمهور [است]، آن اشخاص که در حوزه ها هستند باید دست از کارها بردارند، راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و نقاط دور افتاده و اگر نکنند، فردا مسئولند پیش خدا.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا این قضیه مربوط به اوایل انقلاب نیست؟
قضيه سپردن يك مملكتى است به دست كسى كه اگر ناباب از كار در آيد، صدمه به اسلام مى زند! این را آسان نگیرید. اين يك مسئله حياتى است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ صرفا تشویق به مشارکت کنیم یا تبلیغ نامزد اصلح را هم بکنیم؟
🔻[طلاب] مردم را دعوت کنند به به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح. اگر شما نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند می کنند این کار را.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا برای برخی اولویت درس بیشتر نیست؟
🔻 بايد همه شما[طلاب]، همه اشخاصى كه در هر جا هستند، با كمال جديت، مردم را دعوت كنند به دخالت. حفظ [اسلام] امروز به اين است كه رئيس جمهورش يك رئيس جمهور صحيح باشد. اگر شماها حاضر نشويد و يك رئيس جمهورى مثل سابق برايتان بتراشند و بازى بدهند همه مان را، همه مان مسئول هستيم!
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۶
سیاست و دیانت
1️⃣ طبق ماده 35 قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران: انتخابشوندگان هنگام ثبتنام باید دارای شرایط زیر باشند:
۱- از رجال مذهبی، سیاسی.
۲- ایرانیالاصل.
۳- تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران.
۴- مدیر و مدبر.
۵- دارای حسن سابقه و امانت و تقوی.
۶- مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
✅ شورای نگهبان وظیفه دارد که این شش ویژگی را از راه شواهد و مدارک و استعلامات قضائی و ... بررسی کند.
❌ شورای نگهبان دستگاه دروغ سنج ندارد.
❌ شورای نگهبان دادگاه تفتیش عقاید نیست.
❌ شورای نگهبان علم غیب ندارد و از آینده بی خبر است.
❌ شورای نگهبان جاسوس و مفتّش ندارد.
❌ شورای نگهبان برنامه نامزدها را مطالعه و بررسی نمی کند تا ببیند آیا برنامه آنها منجر به تضعیف نظام و اشرافی گری و فقر و فاصله طبقاتی می شود یا خیر.
❌ در واقع شورای نگهبان قرار نیست رئیس جمهور انتخاب کند، بلکه قرار است معیارهای اولیه نامزدها را بررسی و احراز کند.
❌ بنابراین نقد شما عالمانه نیست.
2️⃣ برخی صفاتی که درباره رئسای جمهور و یا نامزدهای انتخابات گذشته در این متن به کار رفته، اتهامی بیش نیست و هیچ سند و مدرک معتبری برای آن یافت نمی شود. فراماسون، جاسوس انگلیس، وابسته به اسرائیل و ... اینها اتهاماتی واهی و اثبات نشده هستند.
🔹 اما بر فرض که دیگر اوصاف(انحرافی، فتنه گر، لیبرال، اشرافی و ...) را بپذیریم، باید بگوییم که همگی پس از احراز صلاحیت و یا پس از روی کار آمدن اشخاص نمایان شده و همانطور که گفته، شورای نگهبان گوی جادویی ندارد که آینده را در آن ببیند.
👈 مثلاً آقای احمدی نژاد پس از پیروزی در دور دوم انتخابات، کم کم مسئله دار شد و این روزها بعد از 12 سال از پایان دوره ریاست جمهوری اش می بینیم که چه افکار و نظراتی پیدا کرده است.
👈آقای موسوی و کروبی، پس از آنکه در انتخابات رأی نیاوردند قانون شکنی کردند و پیش از آن کسی نمی توانست این اقدام آنان را پیش بینی کند.
❌بنابراین نقد شما منصفانه نیست.
3️⃣ اگر قرار باشد شورای نگهبان، هر شخصی را که با رهبری یا قشر حزب اللهی جامعه اختلاف نظری دارد، ردّ صلاحیت کند، همین شما دوباره منتقد شده و می گویید شورای نگهبان راه را برای انتخابات آزاد بسته است و ...
👈 کما اینکه هم اکنون هم ادعا می شود که شورای نگهبان فقط گزینه های مد نظر رهبری را تایید صلاحیت می کند، در حالی که در دوره های مختلف انتخابات، چه ریاست جمهوری، چه مجلس شورای اسلامی و چه مجلس خبرگان، می بینیم که نامزدهایی با سلایق سیاسی مختلف تایید صلاحیت شده و توسط مردم انتخاب هم شده اند.
4️⃣ در انتخابات ها، این مردم هستند که باید با بررسی سابقه نامزدها و نیز مطالعه برنامه ها و شنیدن دیدگاه های آنان، بتوانند به تشخیصی برای انتخاب صحیح برسند. انتظاری که شما از شورای نگهبان دارید، اگر بخواهد عملی شود، باید ماهیت نظام جمهوری اسلامی که مردم سالاری است را به کلی تغییر داد.
❌ بنابراین نقد شما سازنده نیست.
معیشت بر نیزه و بایدنِ عمروعاص
زمانی که پیروزی سپاه امیرالمومنین علی (علیه السلام )حتمی بود , معاویه توسط عمروعاص دست به خدعه و نیرنگ زد تا جنگ باخته را تبدیل به پیروزی کند.
در این حین عمروعاص براي فریب خواص ، دستور داد قران ها را بر سر نیزه کنند. با بر سرنیزه رفتن قرآن ها ،اراده خواص و لشکریان سست شد و نهی حضرت و مالک اشتر راه به جایی نبرد و کار به حکمیت و داوری ابوموسی اشعری سادهلوح رسید و معاویه درحکمیت وبا فریب ابوموسی از طریق قسم دروغ عمروعاص به خلافت رسید.
در قضیه مذاکرات نیز گ بایدن قصد دارد با آزاد کردن بخش کوچکی از سرمایههای بلوکه شده (دزدیده شده) ایران خود را منجی ایران جلوه داده و با فریب خواص زمان را خریده وبه فشار و تحریم خود در زیر سایه برجام ادامه دهدو ایران را موظف کند تا به محدودیت ها و وظایف یک طرفه خود ادامه دهد تا از پیشرفت ایران جلوگیری کند.
همانطور که خواص امضای کری را تضمین دانستند بایدن میخواهد با فریب مردم امضای خود را نیز تضمین جلوه دهد.
نگذاریم مسئولین فریب قسم دروغ بایدن را بخورند.
#بایدنِ عمروعاص
#مذاکراتِ فریب
#برجام_خسارتِ محض
🔰سخنرانی زنده تلویزیونی رهبر انقلاب با مردم
۱)🔺اهم فرمایشات رهبر معظم انقلاب:
-مساله امامت با ترازوهای عرفی ما قابل اندازهگیری نیست. برخی بزرگان به مفاهیم عالی امامت دست پیدا کردند اما این مساله از دسترس فهم ما خارج است.
-با قطع نظر از این رتبه معنوی بالا، امیرالمومنین (ع) بر اساس معیارهای دنیایی هم یک شخصیت بینظیر است.
-عدالت امیرالمومنین گسترده، بیاغماض و بدون هیچ ملاحظهای و زهد و بیاعتنایی به دنیای نزد آن بزرگوار نیز بینظیر است.
-ما هم از لحاظ شخصی باید به امیرالمومنین اقتدا کنیم و هم از جنبه حکومتداری. باید همین روش، خصوصیت، عدالت، شجاعت و زهد امیرالمومنین را در عمل و رفتار خودمان رعایت کنیم که خیلی در این زمینه عقب هستیم.
-در معرفی شخصیت امام علی (ع) یک مرحله امامت است اما امامت به معنای ریاست دین و دنیا نیست.
-شهید سلیمانی را تهدید کرده بودند که تو را میکشیم، آن شهید بزرگوار به دوستانش گفته بود من را تهدید میکنند به چیزی که در کوه و بیابان دنبال آن میگردم.
-شهید مطهری هم تولید فکر میکرد و هم نشر فکر میکرد و آرام نمینشست و آرام و قرار هم نداشت. ایشان دائم در فکر بود و دغدغه داشت تا فکر درست و متقن و عمقی را میان مخاطبان خود نشر دهد. او یک جهاد نرم افزاری را در طول سالیان متمادی شروع کرده بود و با امواج مهاجم روبرو میشد.
-آن شهید مسئولیت شناس و تکلیف گرا بود. هرگز بیکار نماند. میراث علمی پیشینیان در اختیارش بود و اندوختههای بسیاری را به آن افزوده بود.
🔰سخنرانی زنده تلویزیونی رهبر انقلاب با مردم
۲)🔺اهم فرمایشات رهبر معظم انقلاب:
- شهید مطهری همه ظرفیتهای علمی و فکری را به مرحله مورد نیاز جامعه نزدیک میکرد یعنی اولویتهای جامعه معیار تلاش او بود. او معیارهای جامعه را خوب تشخیص میداد.
-جامعه ارزشمند معلمین ما باید این رویه را در چارچوبهای خود قرار دهند. باید دغدغه معلمین این باشد که از فکر مخاطب خودشان صیانت کنند همانطور که شهید مطهری این کار را میکرد.
-امروز امکان آموزش به صورت گسترده وجود دارد که در گذشته این مقدار امکانات فراهم نبود. این امکان در اختیار معلمین است. معلمان هم یک بخش مهمی از این امکانات هستند.
-بنابراین معلمان افسران جوان سپاه پیشرفت کشور هستند. معلمان باید این نقش حیاتی و مهم را باور کنند. تعداد زیادی از معلمان امروز ما جوان هستند. البته معلمان سالخوردهای هستند که تلاش کردند و دل از معلمی نمیکَنند.
-در کشور ما در کمتر زمانی جوانان و نوجوانان ما اینطور مورد تهاجم فکری و اخلاقی قرار داشتند. البته در زمان پهلوی این تهاجم از سوی مسئولین حکومت بود ولی امروز از سوی دشمنان خارجی انجام میگیرد.
-معلمان باید کاری کنند که ریزشها نزدیک به صفر شود و رویشها افزایش یابد.
-ما مسئولیتهای اصلی و مهمی نسبت به معلمین داشته باشیم. بالا بردن شأن معلمی از وظایف ماست و این باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
-از نقش ستودنی معلمین در دوران بیماری همه گیر تقدیر میکنم که بهترین خدمات آموزشی را ارائه دادند و امر آموزش را تعطیل نکردند.
🔰سخنرانی زنده تلویزیونی رهبر انقلاب با مردم
۳)🔺اهم فرمایشات رهبر معظم انقلاب:
-دست کارگر دستی است که خداوند و پیامبر این دست را دوست دارند. پیامبر دست کارگر را بوسید. جامعه کارگری حق بزرگی بر همه افراد جامعه دارند. در یک اقتصاد مستقل و تولید محور، کارگر نقش اصلی را ایفا میکند. تولید وابسته به کارگر است.
-در جمهوری اسلامی حق کارگران بیش از جاهای دیگر است. از اول تشکیل نظام، بدخواهان تلاش کردند جامعه کارگری را مقابل نظام قرار دهند اما این جامعه در مقابل این جریان ایستاد و در دوران دفاع مقدس حضور پیدا کرد.
-پشتیبانی از تولید، پشتیبانی و حمایت از کارگران است. البته حمایت از کارگر در واقع حمایت از ثروت ملی است. این ثروت ملی برای کشور آبرو و اقتدار ایجاد میکند. حمایت از کارگر فقط این نیست که هر سالی پایه حقوقی آنها را به تناسب تورم بالا ببریم اما حمایتهای دیگری هم وجود دارد.
-مساله مهارت آموزی کارگران یکی از انواع حمایتها است. باید سطح مهارت و تخصص کارگران را بالا ببریم. مساله بیمه و بهداشت و درمان هم در حمایت از کارگران مهم است. امنیت شغلی هم یکی از انواع حمایت از قشر کارگر است. باید برای مساله مسکن کارگران فکر اساسی کرد. البته شنیدم در این زمینه بودجهای در نظر گرفته شده است. ایجاد روابط منطقی میان کارگر، دولت و کارآفرین هم یکی از انواع حمایتها از کارگران است.
دولتها باید برنامهریزی درستی در زمینه ایجاد اشتغال داشته باشند. ایجاد اشتغال برکات سیاسی و اجتماعی هم دارد. کار و اشتغال برای نسل جوان مایه نشاط و سرحال بودن است. بیکاری بستر فساد، بدبینی، اعتیاد و انحرافات امنیتی است.
🔴 انتخابات یک فرصت بی بدیل است
🔺رهبر انقلاب:
🔹انتخابات به معنای واقعی کلمه فرصت مهم است و نباید مردم را دلسرد کرد.
🔹انتخابات را نباید با حرف های بیهوده و وعده های فریبنده و بدون پشتوانه خراب کرد.
🔹کسانی که میخواهند وارد کارزار شوند، فکر کنند و بعد وارد شوند.
🔹انتخابات یک فرصت بی بدیل است. هیچ چیز مانند انتخابات موجب استحکام پایه های اقتدار کشور نمی شود.
🔹یک عده ای مردم را دلسرد میکنند.
🔹خدشه دار کردن شورای نگهبان و دیگر دستگاه ها غلط است.
🔹انتخابات هرگز تخلفی که خلاف امانت باشد یا تاثیری در نتیجه داشته باشد، مطلقا اتفاق نیافتاده است. برخی هستند انتخابات را وقتی قبول دارند که نتیجه انتخابات همان باشد که آنها می خواهند.
🔴 واکنش رهبرانقلاب به فایل صوتی افشا شده ظریف
🔹رهبرانقلاب: از بعضی از مسئولین حرفهایی شنیده شد برای انسان مایه تعجب و تاسف است. شنیدیم که رسانه های دشمن و مخالف ایران این حرف هارو پخش کردند. بعضی از این حرفا تکرار حرف های خصمانه دشمنان است
🔹امریکایی ها سال هاست از نفوذ ایران در منطقه ناراحت هستند. شهید سلیمانی را به خاطر همین به شهادت رساندند. ما نباید حرفی بزنیم که این معنا را تداعی کند که ما حرف دشمن را تکرار میکنیم. چه درباره نیروی قدس چه درباره شهید سلیمانی
🔰سخنرانی زنده تلویزیونی رهبر انقلاب با مردم
۴)🔺اهم فرمایشات رهبر معظم انقلاب:
-من باید هشداری بدهم به کسانی که کارخانجات را به تعطیلی کشاندند. آنهایی که برای منافع خودشان کارخانه را میگیرند و برای استفاده از زمین کارخانه کارگر را اخراج میکنند و سپس زمین را تبدیل به ساختمان میکنند. این کار خیانت است، برخی قصد خیانت ندارند اما بدانند این کار یک خیانت است.
-انتخابات یک فرصت مهم است و نباید مردم را از انتخابات دلسرد کرد. انتخابات را با حرف های بیهوده و وعده های فریبنده و بدون پشتوانه نباید خراب کرد. آنهایی که میخواهند وارد شوند فکر کنند و کار ارائه بدهند.
-هیچ چیز دیگر جای انتخابات را برای اقتدار و استحکام پایه های کشور نمی گیرد. حضور مردم چیزی است که با وجود آن هیچ قدرتی نمیتواند کشور را تکان دهد.
-خدشه کردن در انتخابات، غلط است. از اول انقلاب تا امروز انتخابات ها سالم برگزار شده است. تخلفاتی بوده است اما در نتیجه انتخابات تاثیری نداشته است.
-برخی انتخابات را قبول دارند که نتیجه انتخابات چیزی باشد که آنها میخواهند، اگر مطلوب آنها درآمد انتخابات را سالم میدانند و اگر مطلوب ندانند انتخابات را متهم میکنند و گاهی مثل ۸۸ اغتشاش راه میاندازند. این متهم کردنها بی انصافی و ان اغتشاشات جرم است.
-اظهارات برخی کسانی که وارد میدان انتخابات میشوند خوب نیست، این ها حرف های فریبنده است و پشتوانه فکری و برنامه ای ندارد. برخی بدون اینکه امکانات کشور را بدانند ادعاهایی میکنند. برخی حرف هایی از عده ای صادر می شود که گویی قانون اساسی راقبول ندارند. کسانی که میخواهند کاندیدا شوند باید به اسلام و رای مردم و قانون اساسی معتقد باشند.
-از برخی مسئولین حرف هایی شنیده شد که مایه تعجب است. شنیدیم که برخی اظهارات را رسانه های دشمن پخش کردند و متاسف هستیم از این اتفاق. برخی از این حرف ها، تکرار حرف های دشمنان ماست. آمریکا از نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه ناراحت بود و از شهید سلیمانی و نیروی قدس ناراحت بودند به دلیل نفوذ جمهوری اسلامی.
-ما نباید حرفی بزنیم که این معنا را تداعی کند که حرف آنها را تکرار میکنیم، چه درباره نیوری قدس و چه شهید سلیمانی.
-نیروی قدس بزرگترین عامل موثر در جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در منطقه غرب آسیا است و سیاست عزتمدار جمهوری اسلامی را تحقق بخشیده است. برخی تمایل دارند که باید سیاست خارجی زیر پرچم و تمایل آنها باشد.
-سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمیشود، سیاست خارجی در همه جای دنیا در مجامع بالا دستی کشور تعیین می شود. البته وزارت خارجه مشارکت دارد ولی اینطور نیست که تصمیم گیری تابع وزارت خارجه باشد، وزارت خارجه مجری است.
-نباید طوری حرف بزنیم که گویی سیاست های کشور را قبول نداریم. باید حواسمان باشد که دشمن را شاد نکنیم.
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 واکنش صریح و جدی رهبر انقلاب به صوت ظریف
برخی حرفها تکرار اظهارات دشمنان است. رسانه های دشمن این حرف ها را پخش کردند.
آمریکاییها از نفوذ ایران در منطقه به شدت ناراضی هستند. از شهید سلیمانی ناراحت بودند به خاطر این موضوع.
در هیچ کجای دنیا سیاست خارجی توسط وزارت خارجه تعیین نمیشود و وزارت خارجه فقط مجری است. در کشور ما هم همینطور است. نباید جوری حرف بزنیم که انگار سیاست کشور را قبول نداریم.
تحریف بیانات رهبر انقلاب توسط اصلاحطلبان
🔹 در حالیکه رهبر انقلاب به طور روشن و واضح مسئول سیاست خارجه در کشور را شورای عالی امنیت ملی معرفی میکنند، طرفداران برجام با تقطیع جملهی «وزارت خارجه مجری است» باز هم شعار همیشگی «برجام تصمیم نظام بود» را سر دادند.
🔹 جالب است با تعدادی از اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثریت آراء را در این شورا دارند آشنا شوید:
🔹 حسن روحانی رئیس/ علی شمخانی دبیر/وزیر امور خارجه/ وزیر کشور/ وزیر دفاع/ معاون برنامهریزی رئیسجمهور/ وزیر اطلاعات
🔹 بله! برجام تصمیم نظام بود، نظامی که آن روز اکثر تصمیمگیرانش اصلاحطلب بودند
🔰مغلطه اصلاحطلبی...
🔶سیاستگذار رهبری است، اما:
1⃣_ دولت مجری سیاست های خود بود. برای مثال چند بند از نامه مشروط رهبری( در مورد برجام) را اجرا کردند؟ خود دولتی ها (بخصوص ظریف) اعتراف دارند که ازخطوط قرمز رهبری عبور کرده اند! نتیجه اش هم شد خسارت محض...
2⃣_چرا مجری عزل نشد؟ چون اولا مجری را مردم انتخاب می کنند و برای عزل آن سازوکار و مصلحت های خاص خودش وجود دارد و دوما تمام این سالها مجلس وکیل الدوله بود. جز چند ماه اخیر که آنهم مجلس با قانون راهبردی لغو تحریم ها در حال کنترل دولت است.
3⃣_ گفته های ظریف را تحریف نکنید! حرف ظریف این بود که سیاستگذار وزارت خارجه است و میدان نیز باید در خدمت او باشد!!
4⃣_ ورود رهبری و عذر خواهی ظریف، دوقطبی مذاکره _ مقاومت را تا اینجا به نفع جریان انقلاب پیش برده است. پس تلاش بیهوده برای خاموش کردن نور خورشید مقاومت نکنید... که ( والله یتم نوره ولو کره المشرکون).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|سؤالات صریح نبویان از ظریف
🔺حجت الاسلام نبویان در این کلیپ با طرح واقعیات شکست برجام، سؤالاتی صریح از وزیر امور خارجه مطرح می کند.
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
📸🟡 پست اینستاگرام سایت مقام معظم رهبری با هشتگ #خطای_بزرگ
بسم الله رهروان ولایت
هشتک #خطای_بزرگ رو در موردش کار کنید
عکس نوشته ها و مقالات و متن هاتون رو آماده و برای انتشار به گروه ها و کانال ها ارسال کنید
@mojahedin_samen
🔺باز هم تقطیع سخنان رهبری توسط رسانه های اصلاح طلب!
🔹همانطور که رهبر فرمودند، مجمع بالادستی که وظیفه تعیین سیاست خارجی را برعهده دارد، شورای عالی امنیت ملی است نه مقام معظم رهبری!
🔹و جالبتر اینکه رئیس شورای عالی امنیت ملی شخص حسن روحانی است!
پس دلخوریهایتان از حضور در سوریه، همکاری با روسیه در سوریه، حضور منطقهای ایران و خسارات برجام را از دولت اصلاح طلبتان پرس و جو کنید!
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
حکمیت تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
#جواد_بیژنی(کارشناس زمانه)
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴چه شباهت عجیبی
🔹تکرار تاریخ
🔹درس عبرت
🔴توییت استاد رائفی پور:
✍️ درسی از تاریخ!
مالک اشتر #مرد_میدان بود
و ابوموسی اشعری مرد مذاکره
سپاهیان امام علی(علیه السلام) نپذیرفتند مالک برای مذاکره برود!
آنها اشعری را نرم خو
و رجل مذاکره میدانستند
معاویه و عمرو عاص که میدان را باخته بودند به لطف اشعری مذاکرات را بردند و البته چندی بعد مالک را #به_شهادت_رساندند
#مذاکرت وین
#سرطان اصلاحات
#ظریف
#نامردمیدان
حسین عزیزی:
📛 *مجری سیاست بودن ظریف* *در کلام رهبری یعنی چی؟*
1.تصمیمات سیاست خارجی در اول قدم توسط شورای عالی امنیت ملی گرفته می شود و وزارت خارجه باید آن را اجرا کند
2. از 10 عضو ثابت شورا 5 نفر آن افراد حقوقی دولت یعنی رئیس جمهور، وزیر کشور، وزیر اطلاعات، رئیس سازمان برنامه و بودجه و خود وزیر امور خارجه اند
از بین 5 نفر بعدی هم یک نفر دبیر شورای عالی امنیت ملی است که خود رئیس جمهور انتخاب می کند ولی طبق قانون حق رای ندارد اما رهبری به خاطر اهمیت دبیر یکی از دو نماینده ای که در شورا دارد را معمولا همان دبیر انتخابی توسط رئیس جمهور می گذارد
بنابرین در بدترین حالت دولت 6 رای از 10 رای را برای سیاست خارجه دارد و تصمیمات وزیر امور خارجه برای کار توسط تیم دولت و حسن روحانی گرفته می شود
(در زمان برجام علی لاریجانی رئیس مجلس هم یک رای اضافه برای دولت بود)
3.البته خود وزیر امورخارجه هم حق رای دارد و در تصمیم گیری ها نظر می دهد و حق رای دارد اما با این حال در اجرا هم بیش از یک مجری دخالت کرده که با چشم پوشی همان تیم دولت در شورا مواجه شده
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: جريان نفاق‼️
✍علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
✅ برخی نکات سیاسی- اجتماعی (#نفاق) در آیه ۴۱ سوره مائده
1️⃣ ای پیامبر! رفتارِ ناشایست #منافقان تو را اندوهگین نسازد (يَأَيُّهَا الرَّسُولُ لَا يحَْزُنكَ الَّذِينَ يُسَرِعُونَ فىِ الْكُفْرِ)
2️⃣گروهی از این منافقان یهودی #جاسوس هستند (سَمَّاعُونَ لِقَوْمٍ ءَاخَرِينَ)
3️⃣ کار منافقان، #تحریف ِحقایق است (يحَُرِّفُونَ الْكلَِمَ مِن بَعْدِ مَوَاضِعِهِ)
4️⃣منافقان، هر مطلب حقی که مطابق میل شان نباشد؛ نمی پذیرند (يَقُولُونَ إِنْ أُوتِيتُمْ هَاذَا فَخُذُوهُ وَ إِن لَّمْ تُؤْتَوْهُ فَاحْذَرُواْ )
5️⃣خداوند آنان را در دنیا رسوا خواهد کرد (لهَُمْ فىِ الدُّنْيَا خِزْىٌ )
6️⃣ در آخرت مجازات بزرگى نصيبشان خواهد (وَ لَهُمْ فىِ الاَْخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ)
#قرآن_راهگشا
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🛑🛑🛑نشر حداکثری🛑🛑🛑🛑
♨️نماهنگ | تیر خلاص به #جریان_تحریف که میخواهند تصویب برجام را به رهبری نسبت دهند...
🔴با دقت ببینید و با قدرت انتشار دهید🔴
📍 رهبر معظم انقلاب: «پس از برجام، نامهای نوشتم و شرایطی را ذکر کردم که در صورت تحقق آنها برجام تصویب بشود؛ حالا اگر این شرایط اجرا و اعمال نشد، وظيفهی رهبری این نیست که بیاید و جلوی برجام را بگیرد؛ لذا برجام رو به اون صورتی که عمل شد هیچ اعتقادی نداشتم و بارها به رئیس جمهور و وزیر خارجه تذکر دادم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپلماسی اشعری
در دیپلماسی ابوموسی اشعری ولی خدا به اندازه معاویه ارزش دارد و او به معاویه بیشتر از ولی خدا اعتماد میکند!
خیلی زشت است که یک عنصر دیپلماسی اعتمادش به [جان] کری از رهبر انقلاب بیشتر باشد!
#حنجره_دشمن