eitaa logo
محتوای ثامن ناحیه دهاقان
53 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
791 ویدیو
310 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از نصف جهان
🔴آقای جهانگیری حالا که رد صلاحیت شدند، گفتند اکنون تکلیف از من ساقط است! 💯💯خیلی هم خوب، دو ماااااه وقت دارید برای کولبران که برایشان گریه کردید، کار کنید و مشکلات‌شان را سامان دهید، امیدواریم در زمان تحویل دولت حداقل این یک مشکل حل شده باشد! @nesfejahan_Es
28.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه سمت کدخدا😂 تهیه شده به سفارش تیم مذاکره کننده برجام و دولت تزویر...
💢 وحشت غرب از روی کارآمدن دولت انقلابی!! ✅ با همت و پیگیری قوه قضائیه و مجلس انقلابی هر روز به لیست کارخانه های احیا شده که در اثر واگذاری غیرقانونی و رانتی یا سوء مدیریت مجریان تعطیل شده بودند اضافه می‌شود. این نشان می‌دهد ادعای "خالی بودن خزانه" یا "عدم امکانات و خطر قحطی در کشور" تنها یک فریب و آدرس غلطی است که برای توجیه ناکارآمدی و فرصت سوزیهای دولت مطرح می‌شود. 🌀سفیر انگلیس در جمع سفرای اروپایی گفته بود: ما ترسی از هسته ای ایران نداریم. ترس ما از شکل گیری دولت انقلابی و روی کارآمدن افراد انقلابی در ایران است چرا که این افراد ذره ای به غرب وابستگی ندارند و مردم ایران را به سمت استقلال و همبستگی سوق می‌دهند.
📸 پاسخ مشاور خطاب به : اگر کاری نمی‌کنید، با سیاسی کاری فرصت یک درددل کادر را ضایع نکنید 
🔰 همتی در ۸ خرداد ۱۴۰۰:👇 این که می گویند اگر FATF را بپذیریم نمی توانیم تحریم را دور بزنیم را قبول ندارم. اگر مردم به من رای دهند من به طور جد پیگیر FATF خواهم بود. 🔰همتی در ۲۳ بهمن ۹۸:👇 بودن و نبودن fatf تاثیر زیادی در اقتصاد ما ندارد و اگر همه تمرکز خود را بر روی fatf بگذاریم شاید خیلی چیزها را از دست بدهیم. ♨️ اظهارات کاندیداهای دولتی نشان می دهد مانند سلفشان آقای روحانی بر دوقطبی سازی جامعه در حوزه بین الملل برنامه دارند حتی اگر حرف امروزشان با دیروزشان ۱۸۰ درجه تفاوت داشته باشد.
از ابتدای انقلاب هر زمان قدرت بدست غیر انقلابي ها افتاد، ملت بیچاره شدند غیرانقلابی : خیانت و فرار از ایران انقلابي : حمایت از محرومان انقلابي : مدیریت فوق العاده جنگ نیمه انقلابي : سازندگی و اقتصاد لیبرالی غیر انقلابي : آسیب های فرهنگی و نفوذ دشمنان انقلابی: سازندگی بی سابقه و حمایت از مستضعفین غیر انقلابي و منحرف : افزایش تورم و تنش های داخلی غیر انقلابی: ذلت پذیری، نفوذ دشمن، تورم بی سابقه، آسیب های فرهنگی و... ١۴٠٠
مسئولان پس از اتمام مسئولیت ممنوع‎الخروج می‎شوند؟ 🔹حاجی‎دلیگانی، عضو کمیسیون قضایی مجلس: کلیات طرح ممنوعیت خروج مسئولان از کشور پس از اتمام مسئولیت‌شان در نشست امروز کمیسیون تصویب شد. 🔹در این طرح آمده که مقامات کشور تا ۳ سال پس از اتمام مسئولیت و پیش از طی کردن مراحل قانونی نمی‌توانند از کشور خارج شوند. @Farsna
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه کار خوب دولت روحانی که از دولت بعد انتظار استمرار اون رو دارید ذکر کنید و جواب مردم
⭕️ برکناری همتی و دکترین شوک 🔶 یکی از روش های بسیار پرکاربرد برای سیاست بازان فریب کار، "دکترین شوک" هست. دکترین شوک به زبان ساده اینه که برخی مسئولین برای اینکه بتونن بر روی تصمیم مردم در انتخابات اثر بذارن به جامعه شوک های روانی و خصوصا از جنس "اقتصادی" وارد میکنند. این موضوع موجب میشه که مردم بر اثر شوک اقتصادی وارد شده هول بشن و نتونن یک تصمیم درست و عاقلانه بگیرند. 💢 خصوصا با توجه به اینکه مردم ما نسبت به قیمت اجناسی مثل طلا و دلار بسیار حساس هستند و مدام کم و زیاد شدن این موارد رو رصد میکنند بنابراین بهترین عامل برای شوک دادن به مردم بالا بردن صعودی این دو مورد هست. 💢 جبهه غربگرایان برای اینکه بتونه در انتخابات امسال شانسی برای پیروزی داشته باشه نیاز شدیدی به این نوع از شوک ها داره و برای همین حتما از این ابزار مهم استفاده کامل رو خواهد کرد. 💢 امروز پس از برکناری آقای همتی از ریاست بانک مرکزی قیمت دلار و طلا سیر صعودی به خودش گرفت و همین موجب واکنش بازار به قیمت همه اجناس خواهد شد. ⭕️ غربگرایان میخوان اینطور به مردم القاء کنند که وجود همتی موجب ثبات ارز در کانال 22 هزار تومن بود و اگه ایشون در انتخابات پیروز نشن هیچ کسی نیست که بتونه قیمت دلار رو کنترل کنه. 🚫 در حالی که این یک دروغ بسیار بزرگ هست. مجرم اصلی کاهش شدید ارزش پول ملی در سال 99 شخص آقای بود و ایشون به جای اینکه الان در دادگاه محاکمه بشه خودش رو به عنوان ناجی مردم معرفی میکنه. 😒 🔶 با توجه به اینکه همیشه دکترین شوک در تصمیمات مردم ما بسیار موثر بوده همه ما موظفیم که این استراتژی کثیف غربگرایان رو برای مردم روشن کنیم تا کمترین تاثیر رو از شوک اقتصادی پیش رو بپذیرند و در انتخابات تصمیم درستی برای حذف عوامل وضع موجود بگیرند...
🔥و ما ادراک سیدحسن❗️ 🔻آقای سید حسن خمینی؛ فرموده‌اید «انصاف داشته باشید، نمی شود شما منتخب کنید و بگویید به او رای بده» و یا کاندیداهای تایید صلاحیت شده را به انصراف تشویق می کنید... 🔻خوشحالیم که سر سخن را بازکرده‌اید، تا شاید از این به بعد، مردم، حرف هایی را که سالها در مورد جفای شما و اطرافیان تان به امام(ره) در دل دارند بازگو کنند... 🔻آیا شما انصاف دارید که به شورای نگهبان که یادگار حقیقی امام راحل است بدون هیچ گونه منطقی اینگونه یورش می برید و با بی انصافی، انتساب صرفا ژنتیک به امام را خرج حمایت از یک جریان سیاسی می کنید؟ مگر مرادتان آقای هاشمی در دوره پنجم در یک ! با فرد کمتر شناخته شده‌ای به نام آقای شیبانی پیروز نشد؟ مگر همان آقای هاشمی چنان با مردم رفتار نکرد که در دوره ششم ریاست جمهوری، میزان مشارکت را برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی، تا مرز ۵۰ درصد پایین نکشید؟ مگر هشت سال، خاتمی عزیزتان با تایید همین شورای نگهبان روی کار نبود؟ مگر همین الان «دولت محبوب شما» روی کار نیست؟ در کدام نظر سنجی معتبر، محبوبیت مردمی دوستانی که سوگوار تایید صلاحیت آنها هستید از ۴ درصد بیشتر بود که امروز با نام دفاع از مردم!! با دشمنان انقلاب همصدا شده‌اید؟ 🔻اگر اهل دفاع از مردم بودید، چرا در زمانی که دولت محبوبتان با انفجار بنزینی در آبان ۹۸ ، فاجعه بورسی در مرداد ۹۹ ، تورم ۵۰ درصدی، ، نابود کردن ارزش پول ملی و توسعه فقر و فساد و فحشاء، مردم را در گازانبر بی تدبیری می فشرد، فریاد که هیچ، ناله‌ هم نکردید؟ 🔻اگر انصاف دارید بفرمایید آیا بودجه بیت المال را به نام موسسه تنظیم و نشر آثار امام، صرف تولید آنتی تز انقلاب اسلامی و تحریف وحشتناک اندیشه امام ننموده اید؟ آیا مردم نامحرمند که بدانند چرا باید پدر خانم جنابعالی به اسم نگارش «مدخل خمینی در دائره المعارف بزرگ اسلامی» اندیشه فقهی و سیاسی امام راحل را به عنوان مرجع رسمی معرفی امام، رسما تحریف کند؟ اندیشه امام خمینی کجا به «مشروعیت مرکب» معتقد بود که در متنی که مورد استناد مراجع رسمی علمی داخل و خارج قرار می گیرد ایشان را بدان متهم کرده اید و امروز از موضع مطالبه اندیشه اسلام و امام آن را بر منابر تحریف می دمید؟ 🔻آیا این انصاف است که فرزندان و اطرافیان امثال شما، به جای ساده زیستی در زندگی شخصی و همنشینی با محرومان و حضور الهام بخش در جبهه‌های محور مقاومت، در حال لاکچری‌بازی و سلبریتی نشینی و حمایت از جریان فتنه هستند؟ این را امام به شما آموخته بود؟ 🔻اگر رای مردم ملاک همه چیز است، چطور شما سه دهه در حرم امام خمینی، ریاست می کنید و به جای آنکه آنجا را به عنوان مرکز انتشار اندیشه و منش امام عزیزمان قرار دهید، آن حرم شریف را به محل تدریس درس خارج خود با موضوعاتی مانند «لقاح مصنوعی» نموده اید؟ آیا همه اساتید این امکان ویژه را دارند؟ ضمنا مگر حرم امام، مقبره خانوادگی که صرفا دفن منسوبان را در اطراف ضریح شریف مجاز می دانید و(...)؟ 🔸پ.ن: حرمت بیت و فرزندان ائمه معصومین(ع) صرفا در پیشگامی در مسیر تبلیغ راه ائمه بوده است و الا کسی برای جعفر فرزند امام هادی(ع) حرمتی قائل نیست. بیت امام هم روی چشم مردم جای دارند اما بشرطی که دشمن آنجا را مرکز تولید آنتی تز اندیشه امام ننماید. در این باره بیشتر خواهیم گفت.
مذاکرات وین به معنای واقعی کلمه قفل شده است. آمریکا تحریم ها رو به 3 دسته تقسیم کرده بدین نحو 👇 دسته اول: حدود 700 تحریم که با عنوان آمریکا مطرح شده و گفته هیچ حرفی نباید درباره اینها زده شود و تماما تحریم‌های و مادر هستند. دسته دوم: حدود 500 تحریم که گفتند قابل مذاکره هستند. دسته سوم: حدود 500 تحریم هستند که گفتن برمی‌داریم و همون تحریم مثلا اشخاص هست و به عنوان مثال تحریم حاج قاسم یکیش هست. در واقع آمریکا دسته اول رو که اتفاقا تحریم های اصلی است رو گفته تحت هیچ شرایطی لغو نخواهد کرد. اینکه روحانی و دولت دارن مانور میدن سر تحریم دسته سوم هست که اساسا ارزشی ندارند و همون تحریم های جنگ روانی بودند که بود و نبودنشون مهم نبوده و نیست. فلذا مذاکرات وین به صورت کامل قفل شده و در بن بست کامل قرار دارد.