eitaa logo
محتوای ثامن ناحیه دهاقان
51 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
794 ویدیو
310 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹ولادت امام سجاد علیه السلام مبارک باد. 🌹چهره مظلوم بیصدای سربه زیر منفعلی که از امام سجاد درست کردند به کلی برخلاف واقع است؛ چهره حقیقی امام سجاد علیه السلام چهره یک مبارز قهرمان خستگی ناپذیر است، که با تدبیر تمام، با دقت کامل راه‌ها را می‌شناسد و انتخاب می‌کند و به سمت هدف‌ها این راه‌ها را می‌پیماید، خودش خسته نمیشود و دشمن را خسته می‌کند. 🌹 رهبر معظم انقلاب
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت سال ۱۴۰۰ از زبان رهبر انقلاب شعار سال ۱۴۰۰: سال «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» رهبر معظم انقلاب: سال ۱۴۰۰ سال حساس و مهمی است این انتخابات میتواند تاثیرات مهمی بر حوادث کشور، آینده کشور و سرنوشت کشور بذاره
🔰 پخش زنده سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب یکشنبه اول فروردین ساعت ۱۶:۳۰ 🔺️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی روز یکشنبه اول فروردین ۱۴۰۰ به مناسبت فرارسیدن سال نو بصورت زنده و مستقیم با ملت شریف ایران سخن خواهند گفت. 👈 سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب ساعت ۱۶:۳۰ از شبکه‌های صدا و سیما، سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی بصورت زنده پخش میشود. 🔺️ نوروز امسال نیز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مشهد سفر نمیکنند و مراسم سخنرانی نوروزی که هر سال در روز اول سال نو و در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شد، به علت توصیه‌های بهداشتی برای جلوگیری از گسترش کرونا در مشهد مقدس برگزار نمیشود.
🔰 نکته رهبر انقلاب درباره انتخابات ۱۴۰۰ 👈🏻 مهمترین و موثرترین مدیریت کشور ریاست جمهوری است 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: مهمترین و موثرترین مدیریت کشور ریاست جمهوری است. این که بعضی‌ها میگویند رئیس‌جمهور اختیاراتی ندارد یا رئیس جمهور تدارکات چی است ... اینها همه‌اش خلاف واقع است. یا از روی بی‌مسئولیتی گفته میشود یا از روی بی‌اطلاعی یا خدای‌نکرده غرض‌ورزی در کار است. از همه مدیریتهای کشور رئیس جمهور پرمشغله تر و پر مسئولیت تر است. عمده نزدیک به همه مدیریتهای کشور که هزاران مدیریت است اینها در اختیار رئیس قوه مجریه است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است و همه بودجه مصوب کشور در اختیار رئیس جمهور است. امکانات حکومتی کشور اغلب آن هم همین طور اکثر در اختیار رئیس جمهور است.
🔴 ائتلاف نانوشته در رقابت با عمل گرایی انقلابی؟ 💢 در سپهر سیاسی کشور سه جریان سیاسی فعالند: 1️⃣ شعارگرایی: این جریان عمدتاً چشم به تحولات بیرونی دارد و در ۸ سال گذشته انبوهی از شعارها را مطرح کرده، اما امروز رکورددار عدم محبوبیت در افکار عمومی است، چرا که بسیاری از آن وعده ها نه تنها تحقق نیافته، بلکه اوضاع معیشتی مردم را بدتر از قبل کرده است. 2️⃣ انحراف: مجموعه ای که تحت عنوان انحراف از آن یاد می‌شود، به معنای واقعی جریان نیست، بلکه چند نفرند که در سال‌های ۸۴ تا ۹۲ سابقه خوبی از خدمت دارند، هرچند در دو سال آخر دولت ایشان، رویه متفاوتی در پیش گرفته شد. مظلوم نمایی مصنوعی و اتکا به آن سابقه ۶ ساله، عمده ترین راهبرد آنهاست، اما سابقه دو سال آخر ایشان مملو از تفرقه افکنی، بحران سازی و هدر روی ظرفیت های کشور است. 3️⃣ عملگرایی: مجموعه ای که خود را نوکر و خادم ملت می دانند و مبنای فکری آنها حل مشکلات کشور با استفاده از ظرفیت های درونی و پیگیری اقتصاد مقاومتی است. خدمت بی منت، عدالت محوری و مبارزه با مفاسد اقتصادی و تبعیت از ولایت فقیه، از ویژگی‌های این جریان است. ✅ نکته آن که رقابت اصلی بین ائتلاف نانوشته شعار گرایی و انحراف با جریان عمل گرایی انقلابی است.
🔴 وقتی گرگ حمله می‌کند، با صدای بلند حمله می‌کند و فرصتی برای واکنش دارید. 🔘 اما وقتی موریانه هجوم می‌آورد، از همان ابتدا مخفیانه و بی سرو صدا از ریشه به جان دارایی‌تان می‌افتد. 🗡️ایستادن در برابر گرگ، شجاعت می‌خواهد دفع خطر موریانه بصیرت! 🏵 "بصیرت" سواد نیست "بینش" است. 🏵 بصیرت، یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت"ها نباشد، بلکه همواره به "شاخص"ها باشد 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی حتی مسجد می‌تواند "مسجد ضِرار" باشد .و پیامبر آن را خراب کند. 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می‌تواند قاتل امام حسین علیه السلام درکربلا باشد! ملاک حال فعلی افراد است. 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی‌توانی آغازگر باشی اما وقتی شروع کردید باید آن را از ریشه در بیارید 🏵 بصیرت، یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری"ها را به اعتدال نشناسی! 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی معاویه ها، به سست عنصرهای سپاهِ امام علی علیه السلام دل بسته‌اند!.. 🏵 بصیرت یعنی اینکه بدانی: تاریخ تکرار می شود، نه با جزئیاتش، بلکه با خطوط و شاخص هایش 🔆 اللهم اجْعَلْ النُّورَ فِي بَصَرِي ، وَالبَصِيرَةَ فِي دِينِي
🔴 | توافق ایران و چین 🔻 حسین امیرعبداللهیان: 🔹اينجانب در مسير مذاكرات سند راهبردی همكاري های جامع ٢٥ ساله تهران و پكن حضور داشته ام و باور دارم كه: 1⃣ اولا همكاري جمهوری اسلامي ايران و چين راهبردی و در راستای منافع دو ملت است 2⃣ ثانيا فضا سازی دشمنان خارجی عليه آن، با هدف قطع همكاری های سودمند دو كشور صورت مي گيرد. 🔹جهان در حال گذار مهمی است ، به مدد الهی كشور با قدرت و درايت از تروريسم تحريمی همه جانبه دشمن عبور خواهد كرد.