eitaa logo
محتوای ثامن درچه
85 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
2هزار ویدیو
595 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات در خصوص در میان مسئولین با توجه ب تذکرات و خوشبین نبودن ایشان ب مذاکرات باز هم مسئولین در خواب پنبه دانه میبینن. با توجه ب سیاست های اوباما ی دموکرات و قرارداد برجام نافرجام وترور سردار در زمان ترامپ جمهوری خواه باز هم باید ب مذاکره با کشور تروریست امریکا ک حامی سگیونیست جهانی ست خوشبین باشیم؟! بایدن در زمان کلینتون طرح تجزیه خاورمیانه را داد ، در زمان اوباما جوبایدن طرح تجزیه قومیتی ایران و ارائه داد. حل مشکلات کشور در داخل کشوره ن بیرون از کشور
🔴 واشنگتن‌پست: ترامپ ممکن است اطلاعات حساس امنیتی را از رده محرمانه خارج کند ♦️دیوید ایگناتیوس، ستون‌نویس واشنگتن‌پست:ترامپ و نزدیکان او قصد دارند اطلاعات حساسی درباره روسیه را که به باور آنها می‌تواند ادعاهای مربوط به دخالت روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ را رد کند، از رده محرمانه خارج کنند. ♦️ مقام‌های ارشد نظامی و اطلاعاتی دولت ترامپ قویاً او را از چنین اقدامی منع کرده و گفته‌اند این مسئله می‌تواند به افشاسازی روش‌های گردآوری اطلاعات منجر شود و خشم متحدان کلیدی آمریکا را به همراه خواهد داشت. ♦️ جدال‌های شدید در خصوص این موضوع از چند روز قبل از سوم نوامبر، تاریخ برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا آغاز شده و تا بعد از آن ادامه داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصبانیت شدید رهبری از دولت سازشکار و غربزده روحانی بخشی کمتر دیده شده از فریاد های چند سال پیش رهبر معظم انقلاب بر سر دولت روحانی را ببینید☝️ چشمتون به دست دشمن نباشه که کی این تحریم ها رو برمی دارن به درک ببینید خودتون چکار می تونید بکنید پ؛ن؛حالا بعد ۷ سال با اون همه دل بستن به غرب گند زدن به اقتصاد ...هنوز منتظر هستن که بایدن بیاد حکومت در دست بگیرد تا ببینیم چی میشه!!!اونم در حالی که تحریم ها در زمان خود بایدن و اوباما علیه ایران رخ داد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اتهام‌زنی شاه سعودی به ایران 🔹شاه عربستان سعودی در مراسم آغاز به کار هشتمین دور مجلس شورای این کشور اتهاماتی علیه ایران مطرح کرد و خواستار مقابله جامعه جهانی با برخی اقدامات تهران شد. 🔹‌ملک سلمان گفته:« موضعی که تضمین کننده حل ریشه‌ای تلاش نظام ایران برای دستیابی به سلاح کشتار جمعی، توسعه برنامه موشکی بالستیک، مداخله آن در امور داخلی کشورهای دیگر، حمایت از تروریسم و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی باشد».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماسک من از تو محافظت میکند😷 ماسک تو از من محافظت میکند😷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهید ابومهدی المهندس: آمریکا به دست خود ترامپ نابود میشه ان شاء الله یادش گرامی
📸 چرا مرگ بر آمریکا؟