🔸️﷽🔸️
•┈••✾◆🍃🌸🍃◆✾••┈•
📋#یادداشت کوتاه|دروغ پردازی وشایعه سازی
🍃🌸🍃
دل را ز شرار عشق سوزاند علی
یک عمر غریب شهر خود ماند علی
آنگاه که فرق او به محراب شکافت
گفتند مگر نماز می خواند علی؟!👎
در گذشته و امروز، حربه دروغ پردازی و شایعه سازی نسبت به طرفداران حق ، به کار گرفته شده و می شود.
این شیوه برای طرفداران مکتب الهی به ویژه پیشوایانشان نتایج شومی را به بار آورده است.👎
عمّال و دروغ پردازان دستگاه خلافت بنی امیه علیه مقام والای امیرالمؤمنین علیه السلام کار را به جایی رساندند که هفتاد هزار خطیب بر روی منبر نسبت به آن حضرت ناسزا می گفتند ( الغدیر ،ج ۱۰، ص ۲۶۶).
وقتی هم که آن بزرگوار در محراب مسجد کوفه به فوز شهادت نائل گردید مردم شام از یکدیگر سوال می کردند : علی در مسجد چه می کرده ؟ مگر علی به مسجد می رفته است.
#جهادتبیین پادزهر نشر اکاذیب و پخش شایعات دشمنان علیه نظام اسلامی است.
✍امراله عباسی
#روشنگری|#ثامن|#رمضان
#ثامن_20
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | تبلیغات سوء دشمنان علیه نظام اسلامی
🍃🌹🍃
🔻 در هر زمان تبلیغات زهرآگین، حربه ای برنده در دست مخالفین نظام اسلامی بوده و هست. این تبلیغات از طرف افراد ضعیف الایمان پذیرفته می شود و آنرا در جامعه منتشر می کنند و باعث سستی مسلمانان می گردند.
🔸 در صدر اسلام سه گروه در مدینه مشغول خرابکاری علیه نظام اسلامی بودند: گروه نخست منافقین بودند که با توطئه های ضد اسلامی برای براندازی اسلام می کوشیدند. گروه دوم اراذل و اوباش که قرآن از آنها تعبیر به بیمار دلان کرده ( بقره/۱۰ ) و گروه سوم کسانی بودند که با پخش شایعات در مدینه به خصوص هنگامی که پیامبر( ص) و ارتش اسلام به غزوات می رفتند به تضعیف روحیه بازماندگان می پرداختند و به گفته بعضی از مفسران این گروه همان یهودیان بودند.
🔺 در عصر کنونی هم صهیونیست جهانی با تشکیل اتاق فکرهای گوناگون راهبرد تبلیغات سوء علیه نظام اسلامی را همچنان دنبال می کند و وظیفه نیروهای ارزشی در جامعه این است که با تبیین درست و بهنگام جلوی این توطئه ها را بگیرند و با لبیک به فرمان دیده بان بصیر انقلاب اسلامی مدظلهالعالی در عرصه #جهاد_تبیین خوش بدرخشند.
✍️امراله عباسی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
#ثامن_20
دوستان توجه کنید یه مورد یاداشت براساس سلیقه خود یک مورد راببرید کانال تحت مدیریت
✨شما به مجلس دوستانه روشنگرانه مجازی دعوتید✨
🗒موضوع: "تبیین شعار سال ۱۴۰۱"
🎙سخنران:کارشناس مسائل سیاسی
⏰روز دوشنبه۱۴۰۱/۱/۲۹
۱۵:۳۰بعدازظهر
🍃🌺حضور و همراهی شما عزیزان ،، موجب دلگرمی و افتخار ماست🌺🍃
📌سوالات خود را تا ساعت ۱۷ به آدرس:
@Ya_karim_h
ارسال کنید .
🌱با هم ،در کنار هم ، برای اعتلای کشورمان ...
#نشست_بصیرتی
#ثامن_فریدونشهر
دوستان ساعت ۱۵:۳۰ بعداز ظهر بارگذاری نشست خواهد بود به همراه پرسش وپاسخ وپایان عملیات
باعرض سلام وخداقوت دوستان دومورد ویس نشست ارسال خواهد شد یک مورد را برحسب سلیقه ارسال نمایید باتشکر
صدا ۰۴۸.m4a
7.88M
══════════﷽❀ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟✤
🔅 🇮🇷ثامن ۲۰🇮🇷🔅
🇮🇷 موضوع #نشست_سیاسی
🎤سخنرانی استاد محترم جناب آقای فرهنگ دوست
موضوع : تبیین شعار سال ۱۴۰۱
🍃🌹🍃
6394269327.mp3
409.8K
══════════﷽❀ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟✤
🔅 🇮🇷ثامن ۲۰🇮🇷🔅
🇮🇷 موضوع #نشست_سیاسی
🎙سخنران: علی ابراهیمی
🔻چرا این نامگذاری برای امسال انتخاب شد⁉️
🖇 #تولید #دانش_بنیان