متن pdfفوق باموضوع :
عوامل افول امریکا
نویسنده خانم احمدی هادی سیاسی ناحیه زنجان
🎯 مکانیزم رای گیری در انتخابات آمریکا
میلیونهای آمریکایی در روز انتخابات رای خواهند داد اما امسال به علت شیوع کرونا درصد بالایی از رایدهندگان در ایالتهای گوناگون از گزینههای رای دادن حضوری زودهنگام (قبل از روز رسمی رایگیری) یا رای دادن غیابی از طریق پست استفاده کردهاند. شمار این گروه رایدهندگان تا روز شنبه ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) به بیش از ۹۰ میلیون رسیده است.
اغلب حوزههای رایگیری در ایالتها در ساعت ۶ صبح سهشنبه به وقت شرق آمریکا (۱/۵ بعدازظهر سهشنبه به وقت تهران) باز میشوند و اغلب حوزهها در ایالتها تا ساعت ۱۱ شب روز سهشنبه به وقت شرق آمریکا (۴.۵ صبح روز چهارشنبه به وقت تهران) بسته میشوند.
هر یک از ایالتها روند تایید نتایج را از ۱۰ نوامبر (۲۲ آبان) شروع میکند، گرچه این زمان ممکن است به علت بازشماری آرا به تاخیر بیفتد. هر ایالت به جز کالیفرنیا باید روند تایید نتایج انتخابات را تا ۸ دسامبر (۱۸ آذر) تمام کرده باشد. همه اختلافات- از جمله چالشها و بازشماریها- باید تا این تاریخ حل و فصل شده باشند.
گزینندگان هر ایالت در ۱۴ دسامبر (۲۴ آذر) رایهای الکترال آن ایالت را به طور رسمی اعلام میکنند و نتایج آرای الکترال هر ایالت به واشنگتن فرستاده میشود.
به این ترتیب نتایج قطعی انتخابات ممکن است تا چندین روز روشن نشده باشد.
✅
.
🔴 برای آنها که احمق نیستند...
♦️کارتر، دموکرات:
پناه دادن به پهلوی دوم، حمایت از گروههای تجزیه طلب ایران، بلوکه کردن اموال ایران، آغاز تحریم های اقتصادی، تلاش برای تصویب قطعنامه های ۴۵۷ و ۴۶۱، حمله به طبس، طراحی کودتای نوژه، کمک به رژیم بعث برای حمله نظامی به ایران و...
♦️ریگان، جمهوریخواه:
محدودیتهای شدید اقتصادی و دیپلماتیک علیه ایران، بدعهدی در عمل به توافق الجزایر،کمک های مستقیم و غیرمستقیم نظامی، تجهیزاتی و ماهوارهای به رژیم بعث صدام، حمله به سکوهای نفتی ایران، انهدام هواپیمای مسافربری ایران با 290 مسافر و...
♦️بوش پدر، جمهوریخواه:
تلاش برای تصویب قطعنامه ضد ایران به بهانه کمک ایران به تروریستها، تهدید خواندن ایران برای کشورهای منطقه و ادعای مخالفت ایران با روند به اصطلاح صلح خاورمیانه، ادامه تحریمهای شدید اقتصادی و اتهامات حقوق بشری و...
♦️کلینتون، دموکرات:
علیرغم چراق سبز اصلاح طلبان در داخل ایران، تصویب قانون تحریم و ممنوعیت تجارت و سرمایه گذاری در ایران (قانون داماتو)، یاغی بینالمللی خواندن ایران، دکترین سیاست مهار دوگانه و سیاست چماق و هویج برای مقابله با ایران، تلاش برای ایجاد آشوب در ایران در تیر ۷۸ و...
♦️بوش پسر، جمهوریخواه:
محور شرارت خواندن ایران، تهدیدات بیسابقه به حمله نظامی، ادامه تحریمهای گسترده اقتصادی، شروع تحریمهای جدید با ادعای تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، ایجاد و حمایت از گروههای تروریستی در افغانستان برای انجام عملیات در ایران و...
♦️اوباما، دموکرات:
او رکورددار اقدامات ضدایرانی است.
تحریم های گسترده، حمایت از فتنه۸۸، تلاش برای ایجاد اغتشاش در ایران،ارتباط و حمایت از گروه های تروریستی، اعزام جاسوس به ایران،تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین، حملات سایبری به تاسیسات هسته ای، حمایت از ترور دانشمندان هسته ای و...
♦️ترامپ، جمهوریخواه:
تحریمهای گسترده اقتصادی، بدقولی در برجام، خروج از برجام، ترور سردار سلیمانی، تحریم شخصیت های حقیقی و حقوقی ایران، تحریم نهادهای نظامی ایران، تلاش برای حمله به هواپیمای مسافربری ایران، تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین به حریم ایران و...
🔻واقعیت اینجاست که فقط یک احمق میتواند امیدوار باشد با رفتن ترامپ و آمدن #بایدن تفاوتی در سیاست خصمانه آمریکا علیه ایران ایجاد شود.
جمهوریخواه و دموکرات دو لبه یک قیچی هستند که دشمنی با ملت ایران را ثابت کردهاند.
#سگ_زرد_برادر_شغال_ا
🎥 نماهنگ | دلبسته جوانانم
🔸 تکیهی بنده روی جوانها است؛ میبینید که غالباً دلبستهی جوانها و امیدوار به جوانها هستم برای آینده؛ منتها آن جوانی که میتواند پیشران حرکت عظیم کشور به سوی تمدّن نوین اسلامی باشد کدام جوان است؟ چه جور جوانی است؟ بنیهی معنوی اینجا معنا پیدا میکند؛ جوانی که با انگیزه است، با ایمان است، با خِرد است، قدردان توان خویش است، اهل کار است، اهل ابتکار است، توکّل به خدا دارد، اعتماد به نفس دارد. درست نقطهی مقابل آنچه دشمن در مورد جوانهای ما میخواهد؛ دشمن میخواهد جوانهای کشور ما بیانگیزه باشند، بیایمان باشند، بیامید باشند، اسیر شهوات باشند، تنبل باشند، بیکاره باشند، نق بزنند، کار نکنند، دچار اعتیاد باشند، شکننده باشند؛ جوانهای کشور را این جوری میخواهند. هدف کارهایی که دارند روی جوانهای ما انجام میدهند اینها است؛ درست نقطهی مقابل آن چیزی که ما لازم داریم.
رهبر معظم انقلاب ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
#جوانان
💢تسخیرشدگان
🔻نگاهی به مواضع متناقض جریان غربزده در خصوص استکبارستیزی/2
✳️به مناسبت 13آبان
دوگانهگویی آقای خاکستری
🔻آقای موسوی خوئینیها امروز با ناکامی دولت مورد حمایتش به فرافکنی و نامهپراکنی در خصوص وضع نابسامان اقتصادی پرداخته است اما وی در جو انقلابی سال 1358 به عنوان مشاور دانشجویان تسخیرکننده لانه جاسوسی معرفی شده بود. او در آن زمان حتی قطع صدور نفت به آمریکا را هم زیانآور نمیدانست:
«اگر مقصود ما از محاصره و ضربه اقتصادی آمریکا به ایران این باشد که آمریکا دیگر نفت ما را نخرد و ما هرچه بیشتر بتوانیم نفت را به آمریکا بفروشیم بهتر است پس چرا به شاه ناسزا میگفتیم که چرا نفتهای ما را حراج میکنی؟ باید بگویم ما از قطع نفتمان به آمریکا زیان نکردیم... این لطف الهی بود که دشمن ما را در محاصره اقتصادی قرار دهد تا ملت بفهمد که برای زنده ماندن باید روی پای خودش بایستد. اگر بنا باشد که ما همه چیزمان را از خارج وارد کنیم باید امتیازاتی هم به آنها بدهیم.»(روزنامه اطلاعات، 13آبان1360، ص16)
🔷این در حالی است که موسوی خوئینیها در نامه 7تیر1399 درشرایطی که دولت حسن روحانی با برجام 1 تلاش کرد آب خوردن مردم را به رابطه با آمریکا گره بزند و در ادامه نیز برای پیشبرد برجام 2 و 3 و سازش در برابر خواستههای غرب هدفگذاری کرده بود، شیوه به کار رفته در حکمرانی جمهوری اسلامی را زیر سؤال برد و گفت:
«کم نیستند کسانی که اصلاحِ امور و تغییر وضع نامطلوب کنونی را از عالیترین جایگاه مدیریت کشور انتظار میکشند. در چشم این خیل عظیم، اوضاع غیرقابلدوام امروز صرفاً معلول تصمیمات مدیرانی که میآیند و میروند نیست»
🔸بدیهی است امور اجرایی عادی مشمول این پیام سطحی موسوی خوئینیها نیست چراکه این امور تماما به دست همراهان برجامی وی بوده است و امر مهمی که رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران در برابر آن ایستادهاند مسئله سازشکاری و وادادگی در برابر غرب و به ویژه آمریکاست که امثال خوئینیها با این نامهپراکنیها به دنبال تحقق آناند.
🔷مواضع مذبذب یک تسلیمطلب
جناب آقای مصطفی معین چند ماه پیش از تشکیل دولت اصلاحات، «زنده نگه داشتن روح ضداستکباری را شرط دوام استقلال سیاسی و تحقق عدالت اجتماعی» میدانست و گفت:
«آنچه توسط دانشجویان قهرمان پیرو خط امام به عنوان انقلاب دوم تکوین و تداوم یافت، باید با حفظ و احیای تفکر و شیوه رفتاری آن در جامعه ما جریان یابد.» او در این سخنرانی تصریح کرد:«در یک جامعه دینی جایی برای پذیرش هیچ سلطهای از سوی کافران و هیچ ذلتی برای مسلمانان وجود ندارد.»(روزنامه سلام، 13آبان1375)
🔸اما دیدگاه جناب معین بعد از اتمام دولت اصلاحات صد و هشتاد درجه تغییر یافت و گفت:
ما منافع ملی مان اقتضا نمی کند که این چالش بخواهد تا آخر ادامه پیدا کند. و در این زمینه دولت نمی تواند منفعل باشد. آنهم یک دولت اصلاح طلبی که خودش را مدافع منافع ملی می داند، مدافع حیثیت کشور، مدافع پیشرفت و توسعه ایران می داند، نمی تواند بی تفاوت باشد و منفعلانه با این مسائل برخورد بکند. اگر دولت اصلاح طلبی تشکیل شود جزء اولین رویکردهایش و راهبردهایش باید بازنگری سیاستهای خارجی کشور باشد. به مذاکره باید بنشینیم، بدون واسطه به نظر من.(رادیو فردا/21خرداد1384)
🔻بازخوانی این مواضع دوگانه عبرتی است برای جبهه انقلاب اسلامی. تاریخ مایه عبرت است و باید دانست ضعف مبنای فکری یا معنوی نتیجهای جز عدول از مواضع حق نداشته است.
4_5877524721506977656.mp3
1.54M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
❇️ با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
💢موضوع: افول آمریکا
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی/ کارشناس مسائل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#افول_آمریکا
#تبعیض_نژادی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb