eitaa logo
ثامن کردستان
450 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
10.9هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰آمار طائب از حذف ارز ترجیحی رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: «سال گذشته 4/5 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شد، چون با ارز ۴۲۰۰ تومانی، گندم را ۴۵۰۰ از کشاورز می‌خریدند، کشاورز کشت گندم نمی‌کرد. این دولت قیمت خرید گندم را به ۱۲۵۰۰ افزایش یافت نتیجه این شد که امسال به جای 4/5 تن، 7/5 تن گندم از کشاورز خریداری شد و ۳ میلیون تن وابستگی کمتر شد. دولت شبکه گندم و آرد را اصلاح کرد، مردم سختی کشیدند اما نتوانستیم تبیین درست بکنیم. در ارز ۴۲۰۰ تومانی فساد بود. دولت این فساد را از بین برد.» 🔰صادرات فرش ماشینی ترکیه ۶۸ برابر ایران در حالی که تولیدکنندگان ایرانی از جمله مشهورترین تولیدکنندگان فرش ماشینی در دنیا هستند، اما کل صادرات فرش ماشینی کشور در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰ میلیون دلار و در ۷ ماهه امسال نیز 26/5 میلیون دلار بوده است. این در حالی است که صادرات فرش ماشینی ترکیه از 1/9 میلیارد دلار در سال ۲۰۱۳ به 2/7 میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۱ و به ۲/۲ میلیارد دلار نیز تا ۱۰ ماهه ۲۰۲۲ رسیده است. به عبارتی، صادرات فرش ماشینی ترکیه طی سال گذشته حدود ۶۸ برابر صادرات این محصول در کشورمان بوده است.  🔰ایران دست برتر منطقه دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: «نیروی دریایی سپاه امروز به سطحی از آمادگی معنوی، اعتقادی، رزمی و توسعه تجهیزات و امکانات رسیده ‌که برای انجام هر مأموریتی آمادگی کامل دارد. دیگر هیچ قدرتی نمی‌تواند دست برتری خویش را بر ملت عزیز ما دیکته کند و به آن زور بگوید و آمریکایی‌ها تا زمانی که خوی استکباری و ظالمی داشته باشند، از سوی سربازان دریادل ولایت سیلی خواهند خورد.» 🔰آماری از اعتصاب فیک براندازها سازمان راهداری اعلام کرد طی روزهای ۱۲ تا ۱۹ آذرماه امسال ۷۷۹ هزار فقره بارنامه برای کامیون‌داران صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 4/4 درصد افزایش یافته است. این در حالیست که در این بازه زمانی رسانه‌های معاند در گزارش‌های متعدد از اعتصاب کامیون‌داران خبر داده بودند! 🔰خبری که در بی‌بی‌سی نمی‌بینید روزنامه انگلیسی تلگراف نوشت: بریتانیا غرق در اعتصابات و افول اقتصادی است. از معلمان گرفته تا پرستاران، از آتش‌نشان‌ها گرفته تا کارکنان پست و از کارکنان مرزی گرفته تا پزشکان عمومی و رانندگان آمبولانس، اعتصاب کرده اند، یا تهدید کردن که به زودی اعتصاب می‌کنند.
وزیر کار جزییات کالا برگ الکترونیک را اعلام کرد سید صولت مرتضوی: 🔹سامانه شبکه ملی اعتبار برای کالابرگ الکترونیک ایجاد شده است و به صورت آزمایشی در بعضی از استان‌ها مبلغ یارانه در حساب پشتیبان یا همان کالا برگ را زودتر واریز می کنیم. 🔹کسانی که نیاز به خرید اقلام دارند می‌توانند برای تهیه ۱۱ قلم از این اجناس از طریق شبکه اعتباری پشتیبان اقدام کنند، اما اگر از کالا برگ استفاده نکردند در همان زمانی که مردم یارانه نقدی واریز دریافت می کنند، امکان برداشت دارند. 🔹پس از اجرای آزمایشی مرحله استانی کالابرگ، موارد مورد ارزیابی قرار می گیرد و سپس به مرحله اجرا می رسد.
صدور احکام برخی از متهمان اغتشاشات اخیر 🔹رئیس کل دادگستری استان تهران: در ‌جریان رسیدگی‌ها به پرونده‌های عناصر اغتشاش‌گران در استان تهران، ۱۶۰ نفر به مجازات‌های حبس بین ۵ تا ۱۰ سال، ۸۰ نفر به مجازات‌های حبس بین ۲ تا ۵ سال، ۱۶۰ نفر به مجازات‌های حبس تا ۲ سال و ۷۰ نفر به مجازات‌های جریمه نقدی محکوم شدند.
بزرگترین تقابل جام جهانی 🖋محمد سلماوی نویسنده و ادیب مصری در نشریه رأی‌الیوم نوشت: 🔹«اغراق نکرده‌ایم اگر بگوییم یکی از مهم‌ترین تقابل‌های جام جهانی قطر؛ تقابلی بود که در برنامه بازی‌ها ذکر نشده بود و این تقابل میان افکار عمومی جهان عرب و نمایندگان رسانه‌ای رژیم اشغالگر رخ داد.» 🔸سلماوی افزود: پس از امضای توافق‌های عادی‌سازی روابط میان برخی از حکومت‌های عربی با اسرائیل، جام جهانی قطر نخستین آزمون در سطح مردمی برای اثبات این موضوع بود که ملت‌های عرب موضع قاطعانه‌ای در قبال مسئله نخست اعراب، یعنی مسئله فلسطین دارند و تحت هیچ شرایطی، تحت تأثیر کمپین تبلیغاتی گمراه‌کننده‌ به راه افتاده، همزمان با امضای توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط قرار نخواهند گرفت و این مسئله با هویت ملی عرب‌ها از عراق گرفته تا مراکش عجین شده است. 🔹این نویسنده مصری معتقد است: همانطور که همه اعراب پس از پیروزی تیم ملی مراکش در مسابقات از این تیم حمایت کردند، شاهد این مسئله نیز بودیم که پشت فلسطین ایستاده‌اند و از آن در زمینه مقابله با عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و کشورهای عربی حمایت می‌کنند.
رئیسی: برخی مواضع رئیس جمهور چین موجب گلایه‌مندی ملت و دولت ایران شد 🔹رئیس‌جمهور در دیدار معاون نخست‌وزیر چین: برخی مواضع مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور چین به منطقه موجب ناخرسندی و گلایه‌مندی ملت و دولت ایران شده و مطالبه جدی ایران جبران مواضع بیان شده است. 🔸هو چون هوا: عزم چین برای تقویت و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران فارغ از تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تداوم خواهد داشت. چین همواره به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته و از تلاش ایران برای تامین منافع اساسی خود حمایت می‌کند.
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ ملا بختیار، عضو اتحادیه میهنی اقلیم کردستان عراق به مجری شبکه ضد ایرانی: چرا ایران در سلیمانیه اقلیم کردستان نفوذ دارد؟ 🔻وقتی آمریکا از فاصله چند هزار کیلومتری به اینجا آمده و نفوذ دارد، ایران که بغل گوش ماست چرا نفوذ نداشته باشد؟
هشتِ قاتل! 🔹علی کریمی با انتشار اخبار غلط در فضای مجازی و تشویق هوادارانش به اغتشاش و آشوب، در واقع قاتل همه‌ی آنهایی است که این روزها دیگر در میان ما نیستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر اطلاعات: هرکسی که در اغتشاشات و آشوب‌ها نقشی داشته، در هرکجای دنیا باشد مجازات خواهد شد.
کشف ۴۹ قبضه سلاح جنگی در مریوان 🔹جاشنین مرزبانی استان کردستان: محموله سنگین سلاح و کشف ۴۹ قبضه سلاح جنگی و شکاری در مرزهای شهرستان مریوان توقیف شد.
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل حجت الاسلام طائب در خصوص اقدامات چین برای افزایش روابط با عربستان ▪️رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه:در روابط سیاسی کشورها به سه دسته رفیق، رقیب و حریف تقسیم می‌شوند. ▪️چین رقیب ما است و قصد دارد رهبر جهان شود طبیعی است روابطش با عربستان را بخاطر کشور دیگر کاهش نمی‌دهد.
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخاطر ایدئولوژی ما را ۴۰ سال محروم کردند! ✳️🎥 پاسخ آیت الله آملی لاریجانی به دانشجویان ❓کدام حکومت مبنای ایدئولوژیک ندارد؟! ⁉️ رأی اکثریت می‌تواند مبنای مشروعیت حکومت‌ها باشد؟! 🔺 جایگاه ارزش‌های اخلاقی در حکومت‌ها 🔻 مقایسه آزادی زنان، قبل و بعد از انقلاب ♨️ عدالت در آمریکا 🌐 دیدار با دانشجویان تشکلهای دانشگاه شریف ۱۴۰۱/۹/۳