eitaa logo
ثامن کردستان
449 دنبال‌کننده
22هزار عکس
11هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ برادران و خواهران معترض نابغه ها، تو جیب بغل آقا⏬ ۱-برژینسکی... ۲-گروه پیشگوئی کنندگان... ۳-کلینتون و رایس و ۴-سرطان اصلاحات. 🔴زیر ذره بین هستید🔴 *خالی بودن خزانه هنگام تحویل به دولت بعد ‌، *تعطیل شدن بی‌سابقه‌ی بنگاه‌های اقتصادی ، *۹برابر،( تکرار میکنم نه برابر) شدن قیمت دلار *و برجام بدون دستاورد مشهود ،
✅ دنیای امروز (نه فقط ایرانی ها) مدیون این نگاه است... و چقدر دلتنگیم و چقدر که این داغ کهنه نمی شود...
مبادلات تجاری ۷۰۰ میلیون دلاری ایران و هند 🔹وزارت بازرگانی و صنعت هند از رشد ۶ درصدی صادرات ایران به این کشور در چهار ماهه نخست ۲۰۲۳ خبر داد و کل تجارت دو کشور در این دوره را حدود ۷۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفر دیاز کانل به تهران قبل از پایان سال میلادی 🔹رئیس‌جمهور کوبا:گفت‌وگوهای سیاسی با ایران را پررنگ‌تر ادامه خواهیم داد.حتما تا پایان سال میلادی جاری به تهران سفر خواهم کرد. 🔹سفر به تهران از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما به دلیل بروز مشکلاتی مثل کرونا لغو شد.
امسال یک میلیون گوشی ایرانی تولید می‌شود وزیر ارتباطات: 🔹برنامه‌ی ما برای امسال تولید یک میلیون گوشی اقتصادیِ ایرانی زیر ۱۰۰ دلار است و در این ‌زمینه با وزارت صمت برنامه مشترک داریم. 🔹سیستم عامل این گوشی‌ها فعلا همین سیستم عامل اندروید خواهد بود.
آمریکا: دیپلماسی بهترین مسیر در قبال ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: 🔹واشنگتن دیپلماسی را «بهترین مسیر» در قبال ایران می‌داند. اولویت اصلی ما جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است. 🔹همانطور که گفتم هنوز هیچ توافقی وجود ندارد و گزارش‌ها در خصوص حصول توافق یا ساز و کار یا هر چیز دیگری که اسمش را می‌گذارید درست نیست.
نامه قانونگذار ارشد آمریکا به بایدن درباره ایران 🔹رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به بایدن با اشاره به گزارش‌های تکذیب‌شده درباره تلاش‌های آمریکا برای توافق موقت با ایران تأکید کرده هر گونه تفاهم یا توافق با ایران بایستی تحویل کنگره شود.
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظریه‌ی جهان پسا قطبی چه کارکرد سیاسی در دستگاه فکری ظریف دارد؟ پریسا نصرآبادی
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رسانه و سینما؛ سلاح‌های جنگ شناختی-ترکیبی برای براندازی شوروی ⚠️ چگونه رسانه و سینما توانست بزرگترین حکومت دنیا را براندازی کنند؟ برشی از مستند
هدایت شده از صراط پلاس | ➕SERAT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمودی از زن زندگی آزادی از الفاظ داخل ویدئو عذرخواهی می‌کنیم. زن اگه از دایره حیا خارج شود و خودش را ملعبه‌ی دست یک مشت هوس‌باز کند، دیگر چیزی به اسم شخصیت و احترام برایش نمی‌ماند. ‏متلکی که عکاس به این دختر انداخت بسیار سنگین بود اما واقعیتی آشکار است و او از بی‌عاری و بی‌چارگی فقط به آن می‌خندد! هم اکنون ➕S را دنبال کنید: S➕ صراط پلاس @SERATPLUS
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ *ماهواره خیام در خدمت منابع طبیعی قرار گرفت* رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از بکارگیری تصاویر ماهواره خیام در پنجره مدیریت واحد زمین و استفاده از آن جهت تسریع اموری مانند شناسایی زمین‌خواری و مبارزه با تخریب جنگل‌ها و مراتع و آفت برگ خوار بلوط در منابع طبیعی کشور خبر داد .