☘
📝 #یادداشت_کوتاه | #وحدت رمز پیروزی است
🍃🌹🍃
🔻فاصله میان دو تاریخ، دوازدهم و هفدهم ربیع الاول به عنوان «هفته وحدت» نامیده شده است. در هفته وحدت که بر محور پیامبر وحدت آفرین و ولادت خجسته او شکل گرفته است، میثاق ها مستحکم و پیمان ها، استوارتر می گردد و خون ها در هم می جوشد و دست ها و بازوها در هم قرار می گیرد و چهره ها بر یکدیگر لبخند پیروزی و صفا میزند، همه اقشار باهم اند و امت اسلامی سرود وحدت، سر می دهند.
🔸 وحدت میان شیعه و سنی اهمیت بسیار بالایی دارد و زمانی این اهمیت بیشتر خود را نشان میدهد که دشمنان قسم خورده اسلام برای از بین بردن این وحدت و همدلی امت اسلام خوابهای پریشان بسیاری دیده اند و از هر بهانهای برای ایجاد تفرقه و فتنه انگیزی و دو دستگی های قومیتی و مذهبی استفاده می کنند.
🔹 بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) از پیشگامان وحدت میان شیعه و سنی هستند و اگر ما هم دنبالهروی امام و اندیشههای ایشان باشیم اختلاف و یا شکافی میان شیعه و سنی ایجاد نمی شود چرا که نگاه استراتژیک امام خمینی به این مسئله بسیار حیاتی و عمیق بود که به همین بهانه و در جهت تقویت همدلی و برادری هفته وحدت را معرفی میکنند.
🔺 از طرفی دیگر رهبر معظم انقلاب به آن دسته از مدعیان دینداری که با بیگانگان ارتباط گرفته و در پازل آنان بازی میکنند میفرمایند: امید آنکه انشاءالله تعالی کشورهای اسلامی و امت اسلام با شناخت کامل از توطئههای دشمنان به ویژه آمریکای جنایتکار و صهیونیسم بینالملل و رژیم کودک کش اسرائیل و با شناخت همه این فتنه انگیزی ها به سمت وحدت کلمه حرکت کنند و آینده درخشانی را برای اسلام و امت اسلامی و سرزمینهای اسلامی رقم زنند.
✍افتخار شریفی
#روشنگری
#ثامن
#هفته_وحدت
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔰 باید حق جامعیت دین اسلام را ادا کرد / قدرتهای دنیا با گرایش باطنا سیاسی و ظاهرا فکری سعی میکنند فردی بودن اسلام را تئوریزه کنند
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام: اسلام دین جامعی است. باید حق این جامعیت را ادا کرد. قدرتهای سیاسی مادی اصرار دارند بر اینکه اسلام را منحصر کنند در عمل فردی و عقیدهی قلبی؛ این تلاش از قدیم بوده است. در دورهی تشکیل جمهوری اسلامی این تلاش مضاعف شده است.
این قدرتها با گرایش باطناً سیاسی و ظاهراً فکری، سعی میکنند فردی بودن اسلام را تئوریزه کنند. به متفکرین و نویسندگان و فعالان فکری مأموریت داده میشود دربارهی این مساله بنویسند و اثبات کنند که اسلام به مسائل اجتماعی، مسائل زندگی، مسائل اساسی بشریت کاری ندارد و اسلام یک عقیدهی قلبی است.
ادای حق جامعیت اسلام در درجهی اول این است که تلاش کنیم نظر اسلام را دربارهی خودش که به کدام عرصه از عرصههای زندگی اهتمام میورزد، در آنها نظر دارد و اقدام دارد، تبیین و ترویج و بیان کنیم؛ اول قدم این است، بعد هم سعی کنیم آن را تحقق ببخشیم.
آنچه که اسلام مطرح میکند این است که عرصهی فعالیت این دین تمام گسترهی زندگی بشر است؛ از اعماق قلب او تا مسائل اجتماعی، تا مسائل سیاسی، تا مسائل بینالمللی، تا مسائلی که به مجموعهی بشریت ارتباط دارد.
🏷 #بسته_خبری | #اسوه_حسنه
🔰 علت تأکید جمهوری اسلامی بر وحدت مقابله با برنامه دشمنان است
👈🏻 انفجارهای اخیر در #افغانستان نمونهای از نتیجه اختلاف افکنی بین شیعه و سنی است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام: علت اینکه ما در جمهوری اسلامی بر وحدت مسلمین زیاد تأکید میکنیم، این است که امروز مرتّباً تلاش میشود که بین فِرق مسلمین، بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد بشود، شما ملاحظه کنید در ادبیات سیاسی آمریکا مسئلهی سنی بودن و شیعه بودن چند سال است که وارد شده؛ با اینکه آنها با اصل اسلام مخالفند، دشمنند. اما مسئلهی شیعه و سنی را رها نمیکنند.
ملاحظه هم میکنید دستآموزهای آمریکا در هر جای دنیای اسلام بتوانند فتنه ایجاد میکنند. نزدیکترین نمونهاش همین حوادث تأسفبار و گریهآور افغانستان در این دو جمعهی گذشته است که مسجد مردم و مسلمان را، در حال نماز را، منفجر کردند. چه کسی منفجر میکند؟ داعش. داعش کیست؟ داعش همان مجموعهای است که آمریکاییها - همین گروه دموکرات آمریکا - صریحاً گفتند که این را ما به وجود آوردیم، البته حالا نمیگویند و انکار میکنند.
🏷 #بسته_خبری | #اسوه_حسنه
☘
🔰 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی
🍃🌹🍃
🔻 تاکید بر اهمیت ولادت پیامبر اکرم (ص) به عنوان شروع دوره ای جدید از اراده و تفضلات الهی بر بشریت
🔹 تببین اهمیت ارائه برنامه سعادت بشر بر دوش پیامبر از سوی پروردگار و ماموریت ایشان برای عمل، ابلاغ و مطالبه از پیروان خود
🔸لزوم حفظ وحدت اسلامی به عنوان یک اصل و فرضیهی قطعی قرآنی نه یک امر تاکتیکی، به منظور هم افزایی بیشتر مسلمانان
🔹 روشنگری پیرامون اهمیت وحدت و چرایی اختلاف افکنی میان مذاهب اسلامیاز سوی آمریکا
🔸 تاکید بر نقش فعال آمریکا در حوادث افغانستان و راه اندازی و حمایت از داعش به عنوان نمونه برجسته اختلاف افکنی میان مذاهب
🔹 ضرورت قرار دادن پیامبر گرامی اسلام به عنوان الگو و اسوه در تمامی حالات و رفتار زندگی فردی و اجتماعی به صورت خاص در زمینه(صبر، اخلاق و عدل)
🔸 برنامه ریزی قدرت های جهان برای القای بی ارتباط بودن اسلام با مسائل اجتماعی و سیاسی و مسائل اساسی بشریت و انحصار آن به عنوان یک عقیده قلبی
🔹 لزوم ادای حق جامعیت اسلام از طریق تبیین و ترویج دیدگاه واقعی اسلام درباره عرصههای زندگی در درجه اول و تلاش برای تحقق آن در درجه دوم
🔹 تاکید بر اینکه عرصه فعالیت دین تمام گستره زندگی بشر است از اعماق قلب او تا مسائل اجتماعی، سیاسی و بینالمللی و همه مسائلی که به مجموعه بشریت ارتباط دارد
🔸 تعیین مساله فلسطین به عنوان شاخص اصلی اتحاد میان مسلمین
🔹 روشنگری پیرامون خطای صورت گرفته از سوی برخی دولت های عربی مسلمان در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی
🔺لزوم جبران خطای صورت گرفته در بحث عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از سوی کشورهای مسلمان به عنوان مبدائی برای احیای وحدت اسلامی
#روشنگری
#ثامن
#هفته_وحدت
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۸۵ )
🌀 خبر: علیرغم تهدیدهای مطرح شده بروکسل علیه لهستان، خروج احتمالی ورشو از اتحادیه اروپا دارای چنان عواقب سیاسی و اقتصادی خطرناکی است که می تواند منجر به تشویش حداکثری اتحادیه اروپا شود.
🍃🌹🍃
💢 #گزاره_تحلیلی:
🔻بعد از انگلیس که با برگزیت (یا بریتانیا اگزیت) ساز جدایی از اتحادیه اروپا را کوک کرد، برخی کشورهای دیگر نیز ندای خروج سر دادند، پس از انگلیس این راستگرایان فرانسه بودند که بر آتش خارج شدن دمیدند، که البته با روی کار آمدن مکرون فعلا مسکوت مانده، لیکن مساله به مثابه آتش زیر خاکستر مترصد فرصت اشتعال است.
🔹 اما لهستان در برابر الزام تبعیت از قوانین اتحادیه اروپا در موضوعاتی نظیر سقط جنین، همجنس گرایی، قوانین پناهندگی و مهاجرت و... تهدید به جدایی نموده و در مقابل، تهدید به تحریم شده است.
🔺 با توجه به اینکه در دو دهه اخیر لهستان به هاب باری اروپا تبدیل شده و عمده بارهای صادراتی و وارداتی اروپا از بنادرش جابجا می شود، لذا در صورت جدی شدن مساله خروج، ضربه مهلکی بر پیکره اتحادیه اروپا وارد خواهد شد.
✍محمدحسین دادخواه
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
#نکات_قرآنی
🌺اکثریت یا اقلیت🌺
🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘
یک ضرب المثل غلطی در بین مردم هست که می گوید:
«خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو!»
این ضرب المثل برای همرهنگی با جماعت حق است والا طبق منطق #عقل، #قرآن و #سنت نبوی(ص) ایراد دارد.
📚قرآن درباره کلمه "اکثر الناس" می فرماید:
◀️ أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَشْکُرُونَ
بیشتر مردم شکرگذاری نمی کنند.
◀️أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَعْلَمُونَ
بیشتر مردم نمی دانند.
◀️ أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یُؤْمِنُونَ.
بیشتر مردم ایمان نمی آورند.
◀️ أَکْثَرُهُمْ لِلْحَقِّ کَارِهُونَ
بیشترشان از حق کراهت دارند و گریزانند.
◀️ مَا یَتَّبِعُ أَکْثَرُهُمْ إِلَّا ظَنًّا
بیشتر آنان، جز از گمان و پندارهای بی اساس، پیروی نمی کنند؛
پس، اکثریت نشانه حقانیت نیست، بلکه در موارد زیادی اکثریت برخلاف معیارهای الهی رفتار میکنند.
📚امیرمؤمنان(ع) می فرماید:
در پیمودن راه درست از کمی افراد ناراحت و نگران نباشید!(نهج البلاغه)
✳️ بدانیم:
"زیاد بودن جمعیت مذاهب و ادیان، معیار حق بودن آنان نیست!"
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🌷به ما بپیوندید:
🆔 @salehinrasad
⭕️ کاهش ۳۶درصدی ازدواج / افزایش ۲۸درصدی طلاق
🔹گزارشهای رسمی نشان میدهد که نسبت طلاق به ازدواج طی سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ از ۱۶.۳ به ۳۲.۹ افزایش داشته است که روندی افزایشی طی کرده است.
🔹محاسبات نشان میدهد که ازدواج در ایران در فاصله ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹، بیش از ۳۶ درصد کاهش یافته است.
🔹بر این اساس، میزان طلاق در ایران از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
☘
🌀 #پرسش_و_پاسخ(۲۴) | گزینههای احتمالی تصدی نخست وزیری عراق چه کسانی هستند؟
🍃🌹🍃
🔻رسانههای محلی عراق شماری از شخصیتهای احتمالی تصدی نخست وزیری آتی این کشور را پس از انتخابات پارلمانی زودهنگام معرفی کرده اند.
🔹 فراکسیونهای شیعه در عراق به دو گروه تقسیم شدهاند که گروه اول متشکل از جریان صدر به رهبری مقتدی صدر است که به تنهایی ۷۳ کرسی را به دست آورده و در طرف دیگر گروههایی متشکل از ائتلاف دولت قانون، ائتلاف الفتح، جنبش الحقوق، النهج الوطنی، العقد الوطنی قرار دارند که مجموعا حدود ۵۸ کرسی را در انتخابات کسب کردهاند.
🔸 جریان صدر چهار نامزد دارد که عبارتند از نصارالربیعی، حسن الکعبی، جعفر الصدر و مصطفی الکاظمی.
🔺اما نامزد مدنظر گروه دوم، نوری المالکی است. در این میان اما نام شخصیت های دیگری نظیر عدنان الزرفی، اسعدالعیدانی و محمد شیاع السودانی نیز مطرح می شود.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔰 درامسازان ایرانی در سالی که اصغر فرهادی فیلمی دارد، کاری نسازند!
🔻گزارش «فرهیختگان» از کجراههایی که همواره به معرفی فیلمهای فرهادی به اسکار ختم میشود
🔹برخورد قهری با سینماگران و مخاطبان سینمادوست ایرانی، این گزاره را در سینمای ایران جا انداخته که آن سالی که اصغر فرهادی فیلم دارد، نوبت به فیلم سینماگر دیگری برای معرفی به اسکار نمیرسد. در عمل هم چنین اتفاقی افتاده است. بهطوری که از «درباره الی» تاکنون، فرهادی 6 فیلم ساخته و 5 فیلم (به جز «همه میدانند» که ایرانی نبود) بهعنوان نماینده سینمای ایران در رقابتهای اسکار شرکت داده شده است. دیگری وقتی «گذشته» با آن مختصات تماما فرانسوی بهعنوان محصول ایران به اسکار معرفی شد، پس به این نتیجه میرسیم که احتمالا فرهادی در هر گوشه جهان که فیلمی بسازد، آن فیلم بهعنوان نماینده سینمای ایران در رقابتهای اسکار معرفی میشود، آن هم به این دلیل که اصالت کارگردان فیلم، ایرانی است! وجود چنین نگاهی در جریان سینمایی کشور سبب شده سینماگران دیگر، عملا از این شانس بزرگ- که میتواند تشویق بزرگی در ادامه حرکت حرفهای آنها باشد- محروم شوند.
🔸 در تمام این دورههایی که فیلم فرهادی، با شایستگی یا بدون شایستگی لازم در جهت نمایندگی جریان واقعی سینما در ایران به آکادمی معرفی شد، استعدادهای بزرگی بودند که انتظار میرفت، بیشتر و بهتر حمایت شوند اما متاسفانه نتیجهمحوری جریان سینمایی سبب شد در تمام سالهایی که فرهادی حضور دارد، فیلم دیگری از فیلتر نهایی این هیات بیرون نیاید و انتخاب این هیات، از ماهها قبل از اعلام رسمی، مشخص باشد.
🔹اتفاق جالبی که برای نماینده امسال سینمای ایران افتاد، آن است که فیلم، یک هفته قبل از اکران عمومی معرفی شد، درحالیکه در سنوات گذشته، عموما فیلمها، زمان اکران خود را سپری کرده یا درحال نمایش بودند که انتخاب میشدند.
🔸البته که باید به این نکته مهم نیز اشاره کنیم که ایران، عموما در طول این سالها، در روزهای پایانی مهلت تعیینشده، اقدام به معرفی نماینده خود میکرد؛ اتفاقی که امسال، 11 روز قبل از اتمام مهلت صورت پذیرفت تا برخی شائبهها درمورد این انتخاب مطرح شود. نماینده سینمای ایران برای اسکار 2022، تنها ساعاتی پس از انتصاب سیدمهدی جوادی بهعنوان مدیرعامل جدید فارابی معرفی شد. یعنی صبح چهارشنبه، سیدمهدی جوادی بهعنوان مدیرعامل جدید فارابی معرفی شد و صبح پنجشنبه، نماینده سینمای ایران معرفی شد. یعنی بیانیه صبح پنجشنبه قرائت شد و احتمالا انتخاب، در عصر یا شب چهارشنبه صورت پذیرفته بود. برخی بر این باور هستند که جریان سینمایی دولت روحانی، در آخرین فعالیتهایشان، و قبل از آنکه تیم سینمایی جدید دولت رئیسی، استقرار پیدا کند، طی 11 روز مانده به پایان مهلت، نماینده سینمای ایران را معرفی کرد تا مبادا تیم جدید، سراغ گزینههای دیگری از سینمای ایران رفته و فیلم فرهادی، لااقل در این حوزه ناکام بماند. بنابراین فرآیند تعیین نماینده سینمای ایران در اسکار 2022، توسط تیم فارابی دوران تابش صورت گرفت و در نخستین روز استقرار مدیرعامل جدید، اعلام رسانهای شد که این شتابزدگی در نوع خود قابلتامل است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir