⭕️ از قُندوز تا قندهار؛ بانی جنایت یکی است
👤 محمد ایمانی
🔹هر هفته صد ها نفر از شهروندان مظلوم افغانستان، در اثر اقدامات تروریستی علیه مساجد شیعیان به خاک و خون کشیده می شوند. امروز هم در اثر انفجار تروریستی در نماز جمعه مسجد شیعیان قندهار، دست کم ۳۳ نمازگزار شهید و ۵۷ نفر مجروح شدند. چندی قیب هم جنایت مشابهی در مسجد شیعیان در قُندوز رخ داد.
♦️این اقدامات تروریستی به نام داعش انجام می دهد. اما کیست که نداند داعش، عروسک دست ساز آمریکاست و با دلار های سعودی تغذیه می شود. داعش را دولت آمریکا در دوره اوباما ساخت. سر این افعی در عراق و سوریه کوبیه شد، اما بقایای آن با مدیریت آمریکا و برخی دولت ها به افغانستان انتقال یافتند.
🔹دولت آمریکا، متهم اول جنایت ها در افغانستان است. نوع حضور بهانه جویانه آمریکا و نحوه خروجش در افغانستان، میراثی جز بی ثباتی سیاسی و تقویت نا امنی و ترور در افغانستان به همراه نداشته است.
♦️آنها سه دهه قبل، از طالبان در برابر شوروی حمایت کردند؛ سپس، طالبان را تروریست نامیدند و بهانه اشغال افغانستان قرار دادند؛ و سرانجام با خالی کردن پشت دولت مستقر (اشرف غنی)، مقدمات تشدید نا امنی و جنگ و ترور را فراهم ساختند. آمریکا، همین چرخه "حمایت/ تظاهر به مخالفت"/ بهانه کردن برای مداخله" را درباره داعش هم در پیش گرفت.
🔹دولت طالبان، متهم دوم جنایت هایی است که در دوره حکومت داری توام با بی تفاوتی آنها انجام می شود. بی عملی و بی تفاومتی، کمترین اتهام است و گرنه، برخی تحلیل گران می گویند طالبان در این جنایت ها شریک است و ماجرا صرفا به نام داعش تمام می شود.
♦️به خاک و خون کشیده شدن مردم مظلوم در افغانستان، مصیبت دردناکی است که هر چند وقت یک بار اتاق می افتد. این رویداد تلخ، ضمنا نشانه سقوط فاحش ابرقدرتی است که دو دهه قبل سودای الهام بخشی در دنیا را دشت؛ اما اکنون با بی ریشه ترین و منفور ترین گروه های تروریستی در دنیا اَیاق شده است.
🔹دولت های دو دهه اخیر آمریکا تصور می کردند جنگ و تروریسم نیابتی می تواند در کنار اشغالگری مستقیم، سلاح کاری آنها برای تغییر نقشه منطقه و ترسیم "خاورمیانه جدید" باشند.
♦️اما این رویکرد خباثت آمیز موجب شد "بیداری و مقاومت اسلامی" تبدیل به گفتمان غالب و فراگیر در منطقه شود. و بی تردید، خباثت در حق مردم مظلوم افغانستان، نتیجه بهتری برای حاکمان کاخ سفید نخواهد داشت. آمریکا هم اینک در میان پیامد های خباثت ها گذشته اش دست و پا می زند و تداوم همان خباثت، نتیجه ای جز عمیت تر کردن باتلاق خود ساخته نخواهد داشت.
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری از کشف پیکرهای مطهر دو شهید در شب شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام) در شرق دجله عراق
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿 اساس انقلاب ما چیست؟
اساس انقلاب این چند نکته ی مهم است:
حفظ و توجه به اصول انقلاب؛
اصول انقلاب توجه به رهبری است،
قبول اصل ولایت فقیه است،
ما باید حکمت رهبری را،
ما باید تشخیص رهبری را،
ما باید به ترسیم رهبری توجه کنیم
نه صرفاً بگوییم ما تابع ولایت فقیه هستیم،
توجه به ولایت فقیه یعنی توجه به حکمت او، تشخیص او.
شادی روح مطهرش
صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مقام بلندپایهی جمهوری آذربایجان: من دور از شرافت میدانم که به کمک های ایران در جنگ قرهباغ اشاره نکنم
حکمت حاجی اف، دستیار رئیس جمهوری آذربایجان در امور سیاست خارجی:
🔻ایران جان ۴۰۰ هزار نفر از آذربایجانیها را نجات داد؛ یک میلیون نفر از شهروندان از کشور گریختند و یکی از کشورهایی که به ما کمک کرد جمهوری اسلامی ایران بود. در جنگ اول قره باغ، من دور از شرافت میدانم که به کمک های ایران اشاره نکنم؛
🔻مخصوصا در زمان حمله ارمنیها به فیضولی و جبرائیل و گوبادلی(قبادلی) و زنگیلان. جاده ها را مسدود کرده بودند و ۴۰۰ هزار نفر در محاصره بودند و آمده بودند که همه را قتل عام کنند.
🔻آن زمان ایران ما را نجات داد، بر رود ارس پل زدند و ما را از محاصره خارج کردند، حتی میگویم، توپخانههای ایران نیز مداخله کردند.
ما هرگز آن عداوت ارامنه و کمکهای کشور برادر، ایران را فراموش نمیکنیم.
🔴 سرلشکر باقری: ایران و پاکستان برای برگزاری رزمایش مشترک دریایی توافق کردند
🔻رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹علاوه بر افزایش همکاریهای اطلاعاتی برای مقابله با تروریسم، برای برگزاری رزمایش مشترک دریایی در آینده هم توافق کردیم.
🔹پاکستان برابر نظر مقام معظم رهبری در جهان اسلام و همچنین به لحاظ مرزهای طولانی دو کشور و علایق میان دو ملت جایگاه ویژهای دارد.
🔹امروز خوشبختانه مرز مشترک دو کشور نسبت به گذشته بسیار امنتر است و درحال قرار گرفتن جزو مرزهای رو به ایدهآل ایران است.
🆔@baseeratt