اطلاعیه شماره 1 #امتحانات_معرفی_به_استاد به اطلاع دانشجویان فوق میرساند انتخاب واحد (معرفی به استاد) دروس عملی مطابق جدول بالا برای دانشجویان متقاضی انجام شده است. از آنجا که برای دروس عملی بایستی پروژه و یا گزارش کار تحویل استاد گردد بنابراین این دانشجویان بایستی ضمن تماس با استاد مربوطه، هماهنگی های لازم برای انجام تکالیف و برگزاری امتحان را با وی انجام دهند. ضمنا یادآور میشود حداکثر زمان تحویل تکالیف و اعلام نمره 25 مردادماه خواهد بود. عدم اقدام دانشجو در این زمینه موجب حذف درس معرفی به استاد و الزام به گذراندن آن در ترم آینده خواهد شد.
برنامه امتحانی.pdf
حجم:
153.5K
برنامه امتحانات دروس #معرفی_به_استاد. دانشجویانی که قبلا درخواست خود را در بوستان ثبت کرده اند بایستی ابتدا با مراجعه به سامانه بوستان از انتخاب واحد دروس معرفی به استاد خود مطلع شده و سپس طبق برنامه فوق در امتحانات شرکت نمایند. ضمنا به نکات زیر توجه داشته باشید!! 1- برای دانشجویانی که متقاضی بیش از یک عنوان درسی برای معرفی به استاد هستند شرط قبولی، کسب حداقل نمره 10 در تمام دروس مورد تقاضا است بنابراین در صورت قبول نشدن حتی در یک درس، نمرات سایر دروس معرفی به استاد هم ثبت نشده و بایستی در نیمسال مهر1401 تمام دروس را انتخاب واحد نمایند.
2- امتحان معرفی به استاد برای هر دانشجو تنها در یک مرحله و به صورت حضوری برگزار خواهد شد و در صورتی که دانشجو به هر دلیل در این امتحان شرکت ننماید و یا نمره قبولی لازم را اخذ نکند، در صورت داشتن سنوات می بایست به صورت عادی انتخاب واحد و در طی ترم همانند سایر دانشجویان درس را بگذراند. بدیهی است در غیر این صورت دانشجو اخراج شده و میبایست مراحل خروج از مرکز( بدون اخذ مدرک تحصیلی) را طی نماید.
3- کلیه دانشجویان ورودی 991 (مهر 99) و قبل از آن، در صورت عدم کسب نمره قبولی در امتحان معرفی به استاد ، لازمست با مراجعه به سامانه سجاد به آدرس (http://portal.saorg.ir) نسبت به ثبت درخواست ادامه تحصیل برای نیمسال مهر1401 اقدام نماید.
samentc
برنامه امتحانات دروس #معرفی_به_استاد. دانشجویانی که
یادآوری تاریخ امتحانات #معرفی_به_استاد👆👆
samentc
مهم!!! قابل توجه کلیه دانشجویان محترم
با توجه به جدول زمانی بررسی درخواست های کمیسیون موارد خاص، دانشجویانی که درخواست مجوز ادامه تحصیل خود را ارسال نکرده باشند اخراج تلقی شده و امکان ادامه تحصیل نخواهند داشت
samentc
یادآوری تاریخ امتحانات #معرفی_به_استاد👆👆
انشاءالله فردا دوشنبه اولین جلسه امتحانات معرفی به استاد (بر اساس برنامه اعلام شده قبلی) برگزار خواهد شد. محل امتحان ساختمان آموزشی کلاس ۱۰۵
ضمن آرزوی صحت و سلامتی برای کلیه دانشجویان عزیز در جای جای ایران اسلامی ایام عزای حسینی را تسلیت عرض می نماییم به اطلاع می رساند دانشجویانی که اسامی آنان در لیست ذیل می باشد هرچه سریعتر به پروتال صندوق رفاه دانشجویی به آ؛درس https://bp.swf.ir مراجعه نمایند و چنانچه اسامی آنان در سامانه صندوق رفاه نمی باشد نسبت به ثبت نام در قسمت (( ثبت دانشجوی جدید )) اقدام نمایند تا مشکلی جهت اسکان در خوابگاه و تسویه حساب رخ ندهد .آرزوی ما موفقیت شماست ⚫️ اداره امور دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای ثامن الحجج (ع) مشهد
samentc
قابل توجه دانشجویان (فارغ التحصیل، اخراجی و انصرافی) متقاضی تسویه حساب
دانشجویان فارع التحصیل، اخراج شده و متقاضی انصراف از تحصیل حتما مطالعه نمایند. ضمنا کلیه دانشجویان متقاضی بایستی قبل از ارسال درخواست، با مراجعه به بوستان و از قسمت مالی، تراز مالی خود را صفر نمایند.