5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥#کلیپ | ای بزدلان شیر آمده...
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔰 در فرهنگ ایرانی_ اسلامی پهلوانی به هیکل نیست، به جَنَم، جِسارت، جُرأَت است.
پاسداری هم به اقدام بههنگام، بهاندازه و بهجاست.
پاسداری از هویت ایرانی اسلامی، پهلوانیست.
🔍#بصیرتی
#خسته_نباشی_پهلوان
#خداقوت_دلاور
#نفتکش
#آمریکا
•┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
باسلام. به پیوست لینک مصاحبه صدرالحسینی با " روزنامه و خبرگزاری قدس آنلاین" با موضوع "پسلرزههای سیلی دریایی ایران به آمریکا" که در تاریخ ۱۵_۸_۱۴۰۰ منتشر شد حضورتان تقدیم میگردد:
http://www.qudsonline.ir/news/775822/%D9%BE%D8%B3-%D9%84%D8%B1%D8%B2%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀 خبر: اقدام نیروی دریایی سپاه در مقابله با دزدی نفت ایران در آبهای دریای عمان، اگرچه موجب تحسین اکثریت ملت شد اما برخی اصلاح طلبان رادیکال درصدد تخفیف و تخریب این اقدام سپاه برآمدند.
عبدالله رمضانزاده دررتوئیت خودش نوشت: هیاهو برای هیچ!!
🌐 تحلیل:
🌏 12 آبان 1400 خبری منتشر شد که حاکی از یک رویارویی جدی و 6 ساعته بین نیروی دریایی ارتش تروریستی آمریکا و نیروی دریایی سپاه پاسداران در دریای عمان بود.
🌍فیلم منتشرشده از این رویارویی نشان میدهد که شناورهای نیروی دریایی سپاه برای توقیف نفتکش حامل نفت ایران که ربوده شده بود، مقابل ناوشکنهای غولپیکر آمریکایی و شناورهای دیگر آن وارد عمل شده و نفتکش مذکور را تصرف کرده در نهایت به لنگرگاه امن در داخل کشور منتقل کردند.
🌏 برخی شخصیتهای سیاسی اصلاحطلب همچون : صادق زیباکلام، عباس عبدی ،تاجزاده واکنشهای منفی به این اقدام سپاه داشته و سعی در تخفیف آن داشتند.
🌏این نوع واکنش برخی شخصیتهای اصلاحطلب البته تکراری نیست و آنها در گذشته نیز به مناسبتهای مختلف با شنا کردن خلاف جهت آب، بهنوعی در نقش مدافع استعمار و وکیل آنها درآمده بودند. در حقیقت دغدغه امثال زیباکلام، عبدالله رمضانزاده و همفکرانشان در نقد اقدام سپاه علاوه بر آنکه مغایر با اصل حفظ منافع ملی و استقلال کشور است، میتوان نوعی کاسبی بهنفع آمریکا دانست. اقدامی که پیشتر نیز اصلاحطلبان در مقاطعی به نفع آمریکا رقم زده بودند و حتی در دوران ترامپ و بعد از خروج وی از برجام، همچنان بر طبل تمکین از آمریکا میکوبیدند. 26 خردادماه سال 97 برخی از فعالان سیاسی اصلاحطلب با نوشتن نامهای که خطاب آن به مسئولان عالیرتبه نظام بود خواستار مذاکره مستقیم با آمریکا و ترامپ شده و مدعی بودند ایران "با قدرت و از موضع حفظ منافع ملی" به مذاکره روی بیاورند.
🌏 در واقع میتوان گفت بخشی از جریان غربگرا تلاش دارد در مقاطعی که منافع غرب و بهویژه آمریکا در ایران به خطر میافتد در نقش وکیل مدافع به حمایت از آنها بپردازد. از سوی دیگر تلاش آنها برای زیر سوال بردن اقدام سپاه در روزهای تلاش دولت برای مذاکره مجدد درحالیست که متأسفانه رئیس جمهور سابق وتیم وی که مورد حمایت اصلاح طلبان بود،۸سال تمام وقت وانرژی خودرا بر مذاکره متمرکز کردند که در نهایت تنها دستاورد آن تهدید اقتصاد ایران و کاهش قدرت دیپلماسی کشور بود.
🌏 بااینحال راهبرد شکست خورده امتیاز دادن به آمریکا تحت هر شرایط که ضررهای جبرانناپذیری برای کشور داشت، همچنان از سوی افرادی که به استعمار اعتیاد دارند تجویز میشود و به عواقب سوء آن نمیاندیشند.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۱۴ آبانماه
🍃🌹🍃
1⃣ القاء بی اهمیت بودن رویارویی نظامی سپاه و نیروی دریایی آمریکا در دریای عمان باهدف بدست آوردن ژست مقتدرانه جهت حضور در مذاکرات برجام
2⃣ القاء احتمال بن بست و حتمی بودن وقوع درگیری نظامی در صورت عدم انعطاف پذیری ایران در مذاکرات احیای برجام و ادعای فرسایشی بودن روش مذاکره علی باقری معاون سیاسی وزارت خارجه ایران ، ادعای خطای محاسباتی دو گروه تندرو در ایران و آمریکا(در آمریکا تندروها فکر میکنند.البته نظامی محدود واکنش ایران را برنمی انگیزد و در ایران نیز برخی گروه ها معتقدند بایدن اشتهای جنگ ندارد )
3⃣ بازتاب اعتراض مردم به نحوه حضور وزیر بهداشت در دامغان
4⃣ وخامت انگاری وضعیت جواد لعل محمدی در زندان و مرگ خسرو جمالی فر در زندان سنندج
5⃣ برجسته شدن شکستن سنگ ابراهیم یزدی توسط افراد ناشناس
6⃣ بازتاب سفر هیئت آموزش عالی طالبان به تهران
7⃣ بازتاب اعلام افزایش غنی سازی اورانیوم با غنای ۶۰ درصد
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۹۵)
🌀 خبر: نخستوزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس آبوهوای سازمان ملل متحد در گلاسکو، طی اظهاراتی از مدل جدید مقابله با ایران رونمایی کرد و گفت الگوی او برای مقابله با ایران، الگوی رونالد ریگان، رئیسجمهور دوران جنگ سرد خواهد بود.
🍃🌹🍃
❌ گزاره خبری: نفتالی بنت در گفتگو با روزنامه تایمز لندن، ضمن تشبیه درگیری میان رژیم صهیونیستی و ایران به درگیری میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی در دوره جنگ سرد، خاطرنشان کرد که قصد دارد با الگوبرداری از «جنگ ستارگان» رونالد ریگان، هزینههای نظامی برای جمهوری اسلامی را افزایش دهد.
🔹 وی در این گفتگو تصریح نمود: «موازی این کار چیزی است که ریگان انجام داد. ریگان مجبور نبود که مسکو را بمباران کند». بنت در این گفتگو اضافه میکند: «بر کسی پوشیده نیست ایران اکنون در پیشرفتهترین نقطه از توانایی غنیسازی اورانیوم قرار دارد»، وی خاطرنشان کرده است: «ما علیه آنها [ایران] کار خواهیم کرد. از همه توان، نوآوری، فناوری و اقتصاد خود برای رسیدن به نقطهای که در آن چند گام جلوتر باشیم، استفاده خواهیم کرد».
💢 گزاره تحلیلی: اظهارات اخیر نخستوزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر بهرهگیری از الگوی جنگ ستارگان و اختصاص یک و نیم میلیارد دلار بودجه اختصاصی برای مقابله نظامی با ایران در حالی است که این رژیم به اذعان استراتژیستها و کارشناسان داخلی خود، از نظر ضریب امنیت ملی در پایینترین سطح خود از زمان تأسیس قرار دارد.
🔺 در اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران از نظر هوشیاری و آمادگی رزمی، نظامی، میدانی و اطلاعاتی در عالیترین سطح برای مقابله با هرگونه تهدید نظامی قرار دارد، شکی نیست؛ اما اظهارات بنت برای آغاز جنگ ستارگان با ایران نیز در خوشبینانهترین حالت یک «بلوف» است. نه رژیم صهیونیستی، آمریکای دوران جنگ سرد است و نه ایران، اتحاد جماهیر شوروی. رژیمی که ناتوان از مقابله با حملات راکتی گروههای مقاومت فلسطینی در غزه است و در زیر آتش حملات راکتی مقاومت قرار دارد، نباید حرف از راهاندازی جنگ ستارگان و حمله نظامی با ایران بزند.
✍ حمید خوشآیند
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
✅ ۸ آذر با کیف غنیشده ایران
🔹ایران اورانیوم غنـــی شده ۶۰ درصدی را از ۲۵ کیلوگرم هم بالاتر برده و حالا برای شروع مذاکرات برای هشتم آذر، یعنی ۲۳ روز دیگر با طرفهای غربی، روسیه و چین توافق کرده، مذاکراتی که افزایش ظرفیت هستهای ایران را در وضعیتی بالاتر از شروع مذاکرات در سال 92 قرار میدهد.
🔸دولت امریکا از یک طرف دندان طمع تیز کرده تا از مذاکره هستهای در وین پلی درست کند برای مذاکره کردن در سایر موضوعات و از طرف دیگر، جمهوریخوان کنگره میگویند که حتی در صورت دستیابی احتمالی به توافق، هیچ تضمینی برای پایدار ماندن آن وجود ندارد: «هر توافقی در وین، توافقی مرده است.»
🔹به گفته مقامات ایرانی و روس، ۹۰ درصد اختلافات حل شده و تنها ۱۰ درصد مسائل البته «کلیدی» باقی مانده که باید بر سر آنها توافق صورت گیرد.
🔸 ایران اصرار دارد که امریکا باید برای نشان دادن حسننیت، همه تحریمها را لغو کند و متعاقب آن تهران نیز پس از راستیآزمایی به تعهداتش در برجام برمیگردد، اما امریکاییها مدعیاند که بازگشت به برجام، باید همزمان از سوی دو طرف انجام شود.
🔹 این درحالی است که مقامات واشنگتن بارها اعلام کردهاند که در صورت توافق جدید، قرار نیست همه تحریمها لغو شود و ۳۰ درصد تحریمها که ربطی به برنامه هستهای ایران ندارد، کماکان به قوت خود باقی خواهد ماند.
🔸از سرگیری دور جدید مذاکرات هستهای درحالی است که ایران سطح غنیسازی خود را افزایش داده و با دست پر پشت میز مذاکره مینشیند.
تولید اورانیوم ۶۰ درصدی، در تاریخ هستهای ایران بیسابقه است.
🔹سخنگوی وزارت خارجه امریکا از بازگشت ایران به میز مذاکرات هستهای استقبال، اما همزمان ارسال پالسهایی برای گسترش دامنه مذاکرات را شروع کرد؛ موضوعی که ایران با آن مخالفت کرده است.
🔸 به گزارش رویترز، ند پرایس پنج شنبه شب در نشست خبری گفت که دولت جو بایدن بازگشت به برجام را نخستین اولویت خود میداند، اما قصد دارد از این بازگشت به عنوان سکویی برای مذاکره بر سر سایر موضوعات با ایران استفاده کند.
🔹آنها درصددند برنامه موشکی و رفتارهای منطقهای ایران را نیز در توافق جدید بگنجانند، اما هیئت ایرانی بارها هشدار داده که مذاکرات تنها بر سر مسئله هستهای خواهد بود و قرار نیست بندهای جدیدی در آن اضافه شود.
🔸فراتر از بحثها درباره گسترش مذاکرات، منتقدان دولت بایدن نیز با صدای بلندتری از اخلال در مذاکرات صحبت میکنند.
🔹وبگاه «واشنگتنفریبیکن» به نقل از رهبران حزب جمهوریخواه در کنگره امریکا نوشته که آنها میخواهند این پیام مستقیم را به ایران ارسال کنند که بایدن از هیچ اختیاری برای دادن وعده ابدی رفع تحریمها برخوردار نیست.
🔸هرچند اکثریت کنگره در اختیار دموکراتها قرار دارد، اما در بین دموکراتها هم برخی مخالف جدی توافق هستهای با ایران هستند که این میتواند کار را برای اجرای آن دشوارتر کند.
🔹 با توجه به خروج امریکا از برجام، هیئت ایرانی دنبال گرفتن تضمین از امریکا است که در آینده چنین سناریویی تکرار نشود، اما مقامات واشنگتن گفتهاند که نمیتوانند چنین تضمینی را بدهند و امضای آنها پای توافق تضمین است.
🔸 درحالی که دولت قبلی امریکا نشان داد که چنین امضاهایی نه تنها تضمین نیستند بلکه به راحتی میتوان چنین توافقاتی را زیر پا گذاشت.
#قائمون
🔴 بازگشت همزمان به برجام چرا بی معنا و ناممکن است؟
🔹 برجام اگر خردمندانه تنظیم شده بود، تعهدات ایران باید پس از اجرای تعهدات غرب -یا دست کم، همزمان- اجرا می شد و طرف غربی تضمین معتبر می داد. تعهدات ایران، نقد و غیر قابل بازگشت، یا دیر بازگشت بود؛ و تعهدات آمریکا و غرب، نسیه و روی کاغذ، و به سادگی، قابل بازگشت.
🔸 اما این انتظار معقول، در برجام کاملا بر عکس نوشته شد. دولت روحانی، همه تعهداتش را در واگذاری یا بتن ریزی و تعلیق 95 درصد برنامه هسته ای کشور، از اواخر مهر تا 27 دی 94 به انجام رساند؛ تا تازه پس از آن، نوبت "روز اجرای توافق"! برسد و دولت ایران، دنبال حقوق حداقلی خود بدود.
🔹شش سال پس از آن ماجرای عبرت آموز، مقامات آمریکایی در حالی که همچنان مشغول دبّه کردن هستند، هر چند وقت یک بار، ادعای بازگشت همزمان را پیش می کشند. چنان که سخنگوی وزارت خارجه شان گفته؛ "معتقد به بازگشت متقابل به توافق هستیم".
🔹 اجرای متوازن و متقابل تعهدات، اقتضای روز اول اجرای یک توافق است، نه متناسب با دوره عهدشکنی یک طرف. وقتی یک طرف توافق، قلدری به خرج داد و به شکل یکطرفه از آن خارج شد، نمی تواند توقع بازگشت همزمان را داشته باشد.
🔸 طرف عهدشکن، صداقت و پایبندی اش را زیر سوال برده و نشان داده قابل اعتماد نیست؛ همچنان که معلوم کرده توافق، در قبال تعهدات او به اندازه کافی الزام آور و تضمین شده نبوده است.
🔹بنابراین، اولا لازم است او ابتدا اجرای تعهدات خود را از سر بگیرد و در یک بازه زمانی معقول راستی آزمایی (اعتبار سنجی) شود؛ ثانیا ساز و کار های قوی تضمین و تادیه خسارت در صورت نقض مجدد، از وی اخذ شود.
🔹نکته مهم دیگر، مکانیسم ماشه برای امکان احیای خودسرانه تحریم های شورای امنیت است که دولت آمریکا به خاطر خروج از برجام، دسترسی به آن را از دست داده و حالا می خواهد این دسترسی را با عملیات فریب جدید -به نام بازگشت سریع تر به توافق- احیا کند.
🔸 طرف ایرانی در کنار خسارت های هنگفت شش سال توقف برنامه هسته ای، متحمل بالغ بر 150 تا 200 میلیارد دلار خسارت اقتصادی ناشی از عهدشکنی آمریکا (و غرب) شده و طرف مقابل باید پاسخگوی ایراد این خسارت باشد.
🔹 به عبارت دیگر، نمی شود به واسطه احیای نصف و نیمه تعهدات، روند خسارت های ایران تداوم یابد، و طرف غربی صرفا بتواند موقعیت ایراد خسارت بیشتر از طریق ساز و کار معیوب برجام را به دست آورد.
✍️محمد ایمانی
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
.
بازگشت همزمان به برجام
چرا بی معنا و نا ممکن است؟
🔹برجام اگر خردمندانه تنظیم شده بود، تعهدات ایران باید پس از اجرای تعهدات غرب -یا دست کم، همزمان- اجرا می شد و طرف غربی تضمین معتبر می داد. تعهدات ایران، نقد و غیر قابل بازگشت، یا دیر بازگشت بود؛ و تعهدات آمریکا و غرب، نسیه و روی کاغذ، و به سادگی، قابل بازگشت.
♦️اما این انتظار معقول، در برجام کاملا بر عکس نوشته شد. دولت روحانی، همه تعهداتش را در واگذاری یا بتن ریزی و تعلیق 95 درصد برنامه هسته ای کشور، از اواخر مهر تا 27 دی 94 به انجام رساند؛ تا تازه پس از آن، نوبت "روز اجرای توافق"! برسد و دولت ایران، دنبال حقوق حداقلی خود بدود.
🔹شش سال پس از آن ماجرای عبرت آموز، مقامات آمریکایی در حالی که همچنان مشغول دبّه کردن هستند، هر چند وقت یک بار، ادعای بازگشت همزمان را پیش می کشند. چنان که سخنگوی وزارت خارجه شان گفته؛ "معتقد به بازگشت متقابل به توافق هستیم".
♦️اجرای متوازن و متقابل تعهدات، اقتضای روز اول اجرای یک توافق است، نه متناسب با دوره عهدشکنی یک طرف. وقتی یک طرف توافق، قلدری به خرج داد و به شکل یکطرفه از آن خارج شد، نمی تواند توقع بازگشت همزمان را داشته باشد.
🔹طرف عهدشکن، صداقت و پایبندی اش را زیر سوال برده و نشان داده قابل اعتماد نیست؛ همچنان که معلوم کرده توافق، در قبال تعهدات او به اندازه کافی الزام آور و تضمین شده نبوده است.
♦️بنابراین، اولا لازم است او ابتدا اجرای تعهدات خود را از سر بگیرد و در یک بازه زمانی معقول راستی آزمایی (اعتبار سنجی) شود؛ ثانیا ساز و کار های قوی تضمین و تادیه خسارت در صورت نقض مجدد، از وی اخذ شود.
🔹نکته مهم دیگر، مکانیسم ماشه برای امکان احیای خودسرانه تحریم های شورای امنیت است که دولت آمریکا به خاطر خروج از برجام، دسترسی به آن را از دست داده و حالا می خواهد این دسترسی را با عملیات فریب جدید -به نام بازگشت سریع تر به توافق- احیا کند.
♦️طرف ایرانی در کنار خسارت های هنگفت شش سال توقف برنامه هسته ای، متحمل بالغ بر 150 تا 200 میلیارد دلار خسارت اقتصادی ناشی از عهدشکنی آمریکا (و غرب) شده و طرف مقابل باید پاسخگوی ایراد این خسارت باشد.
🔹به عبارت دیگر، نمی شود به واسطه احیای نصف و نیمه تعهدات، روند خسارت های ایران تداوم یابد، و طرف غربی صرفا بتواند موقعیت ایراد خسارت بیشتر از طریق ساز و کار معیوب برجام را به دست آورد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀 خبر: سوء قصد پهبادی به جان مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق
🌐 تحلیل:
🌎 این گونه حوادث در راستای منافع طرف هایی است که طی 18 سال گذشته به ثبات، امنیت، استقلال و تمامیت ارضی عراق تعرض کرده و با ایجاد گروه های تروریستی و فتنه انگیزی، در پی دستیابی به اهداف شوم منطقه ای خود بوده اند. قطعا مردم، دولت و جریان های سیاسی عراق با اتحاد و همبستگی ، موجبات توسعه و شکوفایی عراق را فراهم خواهند کرد...
🌏این حادثه در صورت آگاهی مردم عراق همراه با انسجام داخلی و توجه به ظرفیتهای موجود خود میتواند توطئه های دشمنان استقلال ملت عراق را ناکام بگذارد.
🕪سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀 خبر: دکتر رئیسی رئیس جمهور محترم : بودجهریزی باید عدالتمحور باشد.
🌐تحلیل:
🌏متاسفانه طی سالهای گذشته منابع و مصارف بودجه به صورت صوری، تراز قرار میگرفت به عبارت دیگر طی سالهای گذشته بخش قابل توجهی از مخارج بسیار زیاد دولت که باید محقق شود در لوایح بودجه درج میشد و از طرف دیگر با یکسری اعداد و ارقام صوری و بعضا عددسازی تلاش میشد که این منابع معادل مصارف درنظر گرفته شود و عملا کسری بودجه صفر میشد.
🌏 آنچه امروز در بازار بیشتر کالاها شاهد هستیم، نتیجه نابسامانی و بیانضباطی سالهای گذشته در حوزه بودجه است.
🌏 باید تصویری روشن و شفاف از میزان کسری بودجه در اختیار تصمیمگیران قرار گیرد.
🌏 نظام مالیاتی ما به جهت وابستگی اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی، نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد.
🌏 فرارهای مالیاتی و معافیتهای بسیار زیاد در حوزههای گوناگون سبب مخدوش شدن عدالت در بودجه نویسی شده است .
🌏نقطه هدف باید استقرار مالیات بر مجموع درآمدها باشد و در صورت محقق شدن این موضوع، عدالت به نظام مالیاتی بر میگردد.
🌏برای محقق شدن بودجه بدون کسری باید تمام هدف بودجه نویسی این باشد که دولت به منابع بانک مرکزی یا صندوق توسعه ملی دستاندازی نکند.
🌏وقتی فاصله حقوق پایین ترین با بالا ترین کارمند دولت ویا شرکتهای دولتی به ۲۹ برابر می رسد یعنی نظام بودجه ریزی کشور بیمار است و اینگونه عدالت قربانی بوروکراسی فشل نظام اداری کشور میشود، لذا مدیران اجرائی بالاخص سازمان برنامه وبودجه باید طرحی نو در اندازد.
🕪سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
در ماجرای اختلال در سامانه هوشمند سوخت، #دولت_رئیسی در طول یک هفته، ۲۴۵ میلیون لیتر بنزینِ آزاد بیشتری فروخت و در مجموع ۲۵۸ میلیون لیتر سهمیه جبرانی برای خودروها در نظر گرفت.
یعنی درآمد دولت صفر یا منفی بود. پاسخ به افرادی که میگفتن دولت به دنبال جبران #کسری_بودجه از جیب مردمه.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon