🔴 #عذرخواهی_کنید| واکنش حسین شریعتمداری به #لجاجت احمد توکلی
🔻 یادداشت برادر عزیزمان جناب آقای احمد توکلی که در آن آورده بود پیکر مطهر حضرت آیتالله مصباحیزدی را یکی از کلانسرمایهداران و اَبَربدهکاران بانکی غسل داده است، برای تمامی کسانی که آیتالله مصباح را از نزدیک میشناختند و یا حتی از دور با ویژگیهای آن فقیه وارسته و زاهد آشنا بودند، تعجبآور بود و از جناب توکلی که دیانت و سلامت نفس ایشان بر کسی پوشیده نیست دور از انتظار بود.
🔹ایشان نوشته بودند، پیکر مرحوم آیتالله مصباحیزدی را شخصی بهنام«رضا مطلبیکاشانی» که یکی از اَبَر سرمایهداران است غسل داده است و نسبت به نفوذ کلانسرمایهداران در بیوت آقایان علما هشدار داده بودند. فردای آن روز، حجتالاسلام والمسلمین علی مصباحیزدی فرزند حضرت آیتالله این ادعا را تکذیب کرده و نوشت «آقای توکلی اشتباه میکنند و این اطلاعات غلط است. بنده این موضوع را تایید نمیکنم. فردی که مدنظر ایشان و دیگران است غسال حاج آقا نبودند».
🔹بعد از این تکذیب، انتظار آن بود که آقای توکلی به اشتباه خود اذعان نموده و به خاطر آزردگی خاطری که برای خانواده و شاگردان حضرت آیتالله و تودههای عظیم دوستداران ایشان پدید آورده بودند، صمیمانه و خاضعانه عذرخواهی کنند. این انتظار اما، برآورده نشد.
🔹آقای توکلی بعد از یادداشتی که در آن، ادعای کذب غسل آیتالله مصباح توسط یک اَبَرسرمایهدار را مطرح کرده بود، دو یادداشت کوتاه دیگر نیز مینویسد که نشان میدهد به اشتباه خود پیبرده است ولی همچنان این پرسش را بیپاسخ میگذارد که چرا به صراحت از اشتباه خود یاد نمیکند و از پوزش صریح که وظیفه شرعی، قانونی و ملی ایشان است خودداری میورزد؟!
🔹اولا آقای توکلی توضیح نمیدهند که اولاً چه کسی گفته است چشم بر دُمل چرکین فساد ببندید؟ ثانیاً - باز هم با عرض پوزش- چرا تصور میکنید که مجموعه تحت مدیریت جنابعالی یگانه کانون پیگیری فساد است؟! و ثالثاً؛ همه این موارد چه ربطی به ادعای غیر واقعی شما دارد که غسل حضرت آیتالله مصباح را به یک اَبَر سرمایهدار نسبت دادهاید؟! رابعاً؛ وقتی با صراحت به اشتباه خود اعتراف نمیکنید و در همان حال از آنچه نوشتهاید با عنوان «نوک کوه یخ»! یاد میفرمائید، این تصور غلط را برتوهم قبلی میافزایید که انگار «غسل آیتالله مصباح توسط آن اَبَر سرمایهدار، فقط اندکی از بسیارهاست که فرمودهاید!!
🔹این هشدار جنابعالی قابل تقدیر است ولی به ادعای خلاف واقع شما درباره غسل پیکر مطهر حضرت آیتالله مصباح چه ربطی دارد؟! حضرتعالی با آن ادعای کذب، به ساحت پاک و مقدس حضرت ایشان اهانت کردهاید و آن فقیه وارسته و عالم زاهد و برجسته را به همسویی با کلانسرمایهداران متهم کردهاید! آنوقت میفرمایید «مقصود ما این مقدسسازیهای ویرانگر بود نه علامه مصباح»!
🔹مرحوم آیتالله مصباحیزدی هیچ کمک مالی از سوی هیچکس را نمیپذیرفتند. ایشان حتی از پذیرش وجوه شرعی نیز اجتناب میکردند و مراجعهکنندگان را به دفتر رهبر معظم انقلاب ارجاع میدادند.(نظر فقهی مرحوم آیتالله مصباحیزدی آن بود که وجوهات شرعی باید در اختیار ولی فقیه باشد). فقیهی زاهد و به شدت سادهزیست بودند تا آنجا که در زندگی ایشان نه فقط هیچ نشانهای از زرق و برق دنیایی دیده نمیشد، بلکه در مواردی، از حداقلها نیز پرهیز داشتند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #بایدن_درمانی| پایانی بر حربه بایدن درمانی
🔻 غربگرایان از مدتها قبل تلاش کردند افکار عمومی را با موضوع انتخاب بایدن و بازگشت فوری آمریکا به برجام شرطی کنند تا با حربه "بایدن درمانی" وارد انتخابات ۱۴۰۰ گردند.
🔹 اما "بلینکین" وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست خبری خود، نقشه "بایدن درمانی" غربگرایان را نقش بر آب کرد.
🔹 اظهارات بلینکین را باید پایانی بر حربه "بایدن درمانی" غربگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ و بیاعتباری کامل ایده و گفتمان اعتماد و تعامل با آمریکا دانست.
🆔:@sgm_Ghaemon
جمعه ها، بغض من انگار گلوگیرتر است
فکر و ذهنم، به تو و چشم تو درگیرتر است
مثل هرجمعه دلم حس عجیبےدارد
حس دیدار تو این جمعه کمے بیشتر است
✨السلام علیک یا صاحب الزمان
اللهم عجل لولیک الفرج
@pandaamooz
🔴 #وقاحت_بلینکن| دوران عبرت آموزی از برجام به پایان رسیده
🔻 بلینکن وزیرخارجه جدید آمریکا در اظهاراتی بدون اشاره به نقض مکرر برجام از سوی ایالات متحده، خروج از برجام، پیگیری راهبرد فشارحداکثری، اظهار داشته که اگر ایران به برجام بازگردد آمریکا هم به این توافق بازخواهد گشت و در نهایت گستاخی و روحیه استکباری همیشگی آمریکایی ها اظهار داشته که امکان برداشتن تحریم ها به علت زمانبر بودن راستی آزمایی از سوی ایران وجود ندارد و بازگشت به برجام زمینه سازی برای مذاکره جدید در امور موشکی و نقش منطقه ایران است.
🔻 به طور کلی درباره بازگشت آمریکا به برجام سه رویکرد وجود دارد:
1⃣ نگاه نیروهای غربگرا که معتقدند فقط با لغو تحریمهای دوره ترامپ آمریکا میتواند به برجام بازگردد.
2⃣ نگاه دوم که معتقدند لغو تحریمهای دوره ترامپ در ضمن تعلیق تحریمهای مندرج در برجام راه بازگشت آمریکاست.
3⃣ اما دیدگاه رهبر معظم انقلاب آن است که برداشتن همه تحریمها و پیگیری خسارات وارد شده به ایران پیش شرط بازگشت آمریکا به برجام است.
🔻 با این تفاصیل باید اظهار داشت که:
۱. در حالت منطقی آمریکا به علت عدم پایبندی به برجام و نقض عهد ضمن برداشتن تحریم ها برای پیوستن به برجام باید خسارت هم بدهد.
۲. اجرا نکردن کامل توصیه های مقام معظم رهبری در مقوله برجام خسارات زیادی برای ایران داشته و به همین جهت لازم است در این زمینه نظر ایشان فصل الخطاب مسیر عملیاتی سیاست خارجی نظام قرار گیرد. چرا که دوران تجربه گیری و عبرت آموزی از برجام به پایان رسیده است
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #ترامپ| آیا استیضاح ترامپ به نتیجه خواهد رسید؟!
🔻 سنا با استیضاح دونالد ترامپ، رئیسجمهوری این کشور به اتهام تحریک اغتشاشگران برای حمله به کپیتولهیل موافقت کرد. اما در نشست روز سهشنبه سنا صرفا ۵ عضو حزب جمهوریخواه با دموکراتها برای محاکمه ترامپ همصدا شدند و سایر جمهوریخواهان استیضاح رئیسجمهوری آمریکا را غیرقانونی قلمداد کردند.
🔹 به این ترتیب در جریان رایگیری روز سهشنبه در سنا ۵۵ سناتور به قانونی بودن و ۴۵ تن دیگر به غیرقانونی بودن استیضاح رای دادند. ترکیب مجموع آرا نشان میدهد استیضاح ترامپ که قرار است ماه فوریه برگزار شود موفقیتآمیز نخواهد بود و حکم برائتش صادر خواهد شد؛ چراکه برای محکوم کردن رئیسجمهوری پیشین این تصمیم باید توسط دو سوم مجلس سنا تایید شود که در چنین شرایطی حداقل ۱۷ سناتور جمهوریخواه باید با تمامی نمایندگان دموکرات همصدا شوند.
🔻 #اهمیت_استیضاح | استیضاح در صورت به نتیجه رسیدن، ترامپ را از تصدی مقامات دولتی و حضور مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ممانعت مینماید. به همین علت، این استیضاح چیزی فراتر از یک عمل نمادین است.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #قلم_شرارت_آفرین ‼️ | به نام روزنامه نگار و به کام سیا
🔻 «خبرچینها» از کدام پروژه آمریکایی سخن میگوید؟!
🔹جوئل ویتنی، بنیانگذار و دبیر مجله گرنیکا، درباره بخشی کوچک اما کلیدی از سابقه یک راهزنی فرهنگی نوشته است. ادعای نویسنده در کتاب خبرچینها این است که مجله ادبی پاریسریویو و دیگر مجلهها از دهه 1950 میلادی به بعد، توسط سازمان سیا (CIA) حمایت مالی و پشتیبانی میشدند.
🔹آثار این نویسندگان، درست مثل روزنامهنگارانی که امروز به جریان خبررسانی کاخ سفید متصل هستند، به مشروعیتبخشی سیاستهای متوهمانه آمریکا کمک کرد.
🔻نویسنده در پایان کتاب تمام مشکلاتی را که در خاورمیانه با تحرک آمریکا به وجود میآید، نتیجه تلاشهای ناپخته سیا برای رویارویی با ترسها و دلهرههای دنیای جنگ سرد میداند.
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #ببینید | نماهنگ «عشق به رهبری»
➕خاطرهٔ آیت الله مصباح یزدی از جلسه دیدار با رهبر معظم انقلاب
🔴 رهاسازی تدریجی
اگر گمان میکنید کاسبانی چون یاشار سلطانی، مهناز افشار و وریا غفوری، خودجوش شیطنت دوقطبیسازی واکسن را آغاز کردهاند، سخت در اشتباهید.
پدرخواندههای عملیات روانی در تطمیع با پول و پاسپورت، کلکسیونی از سلبریتیها را برای رهاسازی و خطشکنی آماده دارند تا نوبت حملات گستردهتر هم برسد.
✍احمد قدیری
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴تاج زاده: در داستان سوریه هم مثل برجام رفتار کنیم!
خاتمی: در مقابل داعش راه و روش دیپلماسی جواب میدهد نه حضور نظامی!
کرباسچی: مسائل سوریه را توان بزرگان دیپلماسی باید حل کند!
اصلاحطلبان که تا دیروز معتقد بودند با داعش هم باید مذاکره کرد الان و در زمانی که حتی آمریکا هم پس از بیست سال جنگ، واقعیت طالبان را در افغانستان پذیرفته نسبت به مذاکره با طالبان دلواپس شدهاند
حالا مقایسه کنید یک جنبش ریشهدار بومی و ضدامپریالیستی مثل طالبان را که حاکمیت بیش از نیمی از کشور هم مرز ما را برعهده دارد با تروریست های تکفیری و چندملیتی داعش که قصد ایجاد خلافت جهانی دارند...
راستی اگر در جنگ بین طالبان با داعشیهای منتقل شده به افغانستان توسط آمریکاییها، از طالبان حمایت نکنیم و ناچار شویم مثل سوریه و عراق خودمان نیروی نظامی به این کشور بفرستیم واکنش این جماعت چه خواهد بود؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
#قائمون
📍روحبرجام: تفسير سخنان وزير خارجه آلمان درباره "برجام پلاس"
🔻"ايران به روح توافق اتمي پايبند نيست". اين تنها جمله اي است که ترامپ، تقريبا با هر اعمال تحريم جديدي عليه ايران بيان کرده است. شايد با پيروزي بايدن اين انتظار از سمت خيلي ها مي رفت که او به برجام بر مي گردد و حاميان اروپايي برجام که تاکنون "برجام را زنده نگه داشته اند" نيز از اين بازگشت آمريکا استقبال خواهند کرد.
اما ناگهان اظهار نظر هايکو ماس، وزير امور خارجه آلمان تعجب برانگيز شد. هايکو ماس در مصاحبه با يک نشريه محلي به نام "اشپيگل" گفت که "توافق اتمي با ايران به هيچ عنوان کافي نيست، و به نوعي بايد يک برجام پلاس وجود داشته باشد". علاوه بر آلمان، فرانسه و انگلستان هم از ايده ي "توافقي جديد" پشتيباني کرده و از "يک راه ديپلماتيک براي حل نگراني هاي بيشتر در مورد ايران" استقبال کردند. پس از آن، مدير کل سازمان انرژي "اتمي" ، رافائل گروسي نيز از رويکرد سه کشور اروپايي پشتيباني کرده و گفت "من نمي توانم تصور کنم که آن ها بگويند ما به خانه ي اول بر مي گرديم، چرا که خانه ي اول ديگر وجود ندارد". بهترين گزارش در اين مورد را، نشريه آلماني دويچه وله نوشته. اين نشريه در گزارشي با عنوان "بايدن و ايران؛ بازگشت به توافق قديمي يا مذاکره بر سر توافقي جديد؟"، ابتدا از اظهار نظر بايدن در مورد برجام و سپس از قول حسن روحاني مي نويسد: "به محض اينکه آمريکا به توافق موسوم به برجام برگردد، ايران نيز به طور کامل به آن پايبند خواهد بود" و در ادامه اضافه مي کند: "اما اين کافي نيست".
"اين يک شانس است که ايالات متحده و قدرت هاي اروپايي، بيشتر طلب کنند. ممکن است آن ها از ايران انتظار مذاکره بر سر برنامه ي مناقشه برانگيز موشکي، و حمايت هاي منطقه اي اش از گروه هاي غير دولتي را داشته باشند...اگر اين درگيري ها ادامه داشته باشد، احياي توافق به شکست مي انجامد".
"دسترسي به چنين چيزي البته سخت به نظر مي رسد، چرا که ايران حتي در بازه زماني "فشار حداکثري" ترامپ، حاضر به مذاکره اي جديد نشد". در ادامه به نقل از يک متخصص شوراي روابط خارجي اتحاديه اروپا در حوزه برجام اضافه مي کند: "عبور و گذشتن از توافق اتمي و پيشنهاد توافقي با موضوعات گسترده تر و بزرگ تر که ايراني ها هم مايل به آن نيستند، حتي با وجود ترامپ، اصلا شدني نيست".
با اين که کمپين "فشار حداکثري" ترامپ در مورد ايران شکست خورد، بعضي از مقامت دولت ترامپ، از جمله اليوت آبرامز، نماينده ي ويژه ي آمريکا در مورد ايران و ونزوئلا پيشنهاد مي دهند که اين سياست، فشار دردناک بزرگي بر ايران تحميل کرده که بايدن مي تواند از آن براي چانه زني بهره بگيرد. "ما اهرم و ابزار عالي اي داريم... oپس بياييد از آن استفاده کنيم". در عين حال از قول کلسي داونپورت، رييس بخش سياسي عدم اشاعه ي "انجمن کنترل سلاح" مي نويسد:
"وضعيتي که امروز بايدن با آن روبرو است، شبيه به دوران قبل از امضاي برجام است:
آمريکا بايد قبل از هرچيز، خطر فزاينده نقض توافق اتمي توسط ايران را خنثي کند، اعتماد را بازسازي کند و دوباره، گفت و گو براي حل ديگر مسائل بحراني را خارج از اين توافق دنبال کند".
در ادامه اما به يک بخش جالب از اين گزارش بر مي خوريم. اين گزارش، ديگر مسايل مورد مناقشه با ايران و سياست "فقط با همسايگان مذاکره مي کنيم" از سمت ايران را به بحث مي گذارد:
"ايران تاکنون اضافه کردن ديگر مسائل به توافق را رد کرده است. اين کشور برنامه موشک هاي بالستيک را اصلي ترين عامل دفاعي بازدارنده اش مي داند. ايراني ها معمولا در برابر اين، هزينه هاي نظامي خود را با هزينه هاي سنگين همسايگانشان، و در برابر صنعت دفاعي و هوانوردي تحريم شده خود مقايسه مي کنند. مادامي که ديگر همسايگان، به همان محدوديت ها رضايت ندهند، تهران مايل به دادن اين امتيازات نيست.
تهران براي پايان دادن به اين بن بست، پيشنهاد گفت و گو هاي منطقه اي—بدون حضور قدرت هاي جهاني-- را داده است: "تلاش براي صلح هرمز Endeavor Peace Hormuz "يا "اميد HOPE ."اين طرح از سمت جواد ظريف، به جاي مشارکت قدرت هاي جهاني، سازمان هاي بين المللي ديگري، مثل شوراي امنيت سازمان ملل متحد را براي پشتيباني از نتايج گفت و گو ها فرا مي خواند". (در واقع به اين توييت ظريف در اين رابطه با نپذيرفتن ميانجي گري سه کشور اروپايي اشاره مي کند با اين عبارت مهم که "ابتکار صلح هرمز هنوز روي ميز است".)
گزارش در ادامه مي نويسد: "اميد HOPE" ايران خيلي عملي نيست.
🆔:@sgm_Ghaemon