🌎 افغانستان در کانون توجهات
*بحث تحولات افغانستان و اتفاقات رخداده همچنان کانون توجهات منطقهای و بینالمللی است و در این راستا برخی سؤالات پیرامون تحولات اخیر وجود دارد که برای روشن شدن موضوعات باید به آنها پرداخته شود.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ بسیاری بر این عقیده هستند که طالبان نسبت به گذشته تغییر وضعیت و موضع داده است. در پاسخ به این سؤال باید گفت که فقه مدنظر طالبان همان فقه حنفی است. در بسیاری از موارد این گروه انعطافپذیریهای خاصی از خود نشان داده است، اما بنیادگرایی آن کاملاً مشهود است. بهطور مثال طالبان برخلاف گذشته خواهان حضور زنان در ادارات و دانشگاه است، اما بر اساس موازین خود باید با پوشش کامل حضور داشته باشند. یا اینکه طالبان اعلام کرد که از این به بعد کلاس مختلط در دانشگاهها وجود نخواهد داشت و کلاسها بهصورت تفکیکی است.
2⃣ طالبان در مقطع فعلی به دنبال آرامسازی فضای داخلی افغانستان است. بیانیههای این گروه در رابطه با عدم تشویش مردم و فراخوان کارمندان و کارکنان دولت در این راستا قابل ارزیابی است. متشنج شدن فضای داخلی بیش از همه به ضرر خود طالبان است. البته اکنون طالبان با مشکلات بسیاری دستوپنجه نرم میکند که یکی از آنها عدم مقبولیت بینالمللی است و هنوز دولتها این گروه را بهطور رسمی به رسمیت نشناختهاند. چنانچه این عامل با عدم مقبولیت داخلی ترکیب شود، شرایط برای طالبان بسیار دشوار خواهد بود.
3⃣ طالبان در تشکیل دولت آینده یک نگاه حداکثری خواهد داشت؛ یعنی دولتی متشکل از طالبان با سایر جریانها. البته اکنون جریان خاصی بهغیراز عبدالله عبدالله و کرزی وجود ندارد و همین عاملی در جهت تشکیل دولتی کاملاً وابسته به طالبان است. پس میتوان گفت آینده تشکیل دولت در افغانستان بهصورت انحصاری در اختیار طالبان خواهد بود.
4⃣ طالبان به دنبال تنشزدایی منطقهای است. موضعگیریهای سخنگوی این گروه و اعلام اینکه طالبان با هیچکس جنگ نخواهد کرد و با هیچ کشوری سر جنگ ندارد، در این راستا قابل ارزیابی است.
5⃣ رابطه طالبان با ایران و شیعیان افغانستانی هنوز در هالهای از ابهام است؛ این گروه امنیت مراسم عزاداری محرم در افغانستان را تضمین کرد و مولویهای طالبان در مراسمات اخیر شیعیان این کشور حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند؛ اما در رابطه با ارتباطات سیاسی و اقتصادی با ایران، طالبان هنوز موضع خاصی نگرفته است. از سویی این گروه اعلام کرد که متحد اصلی ما در بازسازی افغانستان چین و ترکیه است و از سوی دیگر اعلام کرد که خواهان روابط گسترده با همسایگان است؛ پس فعلاً در این رابطه زود است که قضاوت شود.
6⃣ طالبان برای به رسمیت شناخته شدن خود، نیاز به ارتباط با بازیگران مخالف دارد. بر این مبنا احتمالاً طالبان رویکرد تعاملگرایی را در دستور کار خواهد داشت؛ یعنی تعامل با بازیگران مختلف، اعم از منطقهای و وغربی.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📝ولایتمداری یا خرج از رهبری؟
🔹او امین رهبر است... رهبری او را تایید کرده است... لیست وزرا را پیش رهبری بردهاند... اگر رهبری تایید کند، مجلس تایید خواهد کرد...
🔹اینها نامش ولایتمداری نیست. چارچوب ولایتمداری، چارچوب روشنی است، گرچه موضوعات آن نامحدود باشد. این چارچوب روشن وقتی در قالب عملکرد رسمی و قانونی مقامات سیاسی قرار میگیرد، وضوح بیشتر مییابد و کسی انتظار ندارد افراد در جایی که حکم ولیفقیه – کتبی یا شفاهی- وجود ندارد یا دلیلی دیده نشده که اعلام شود، مطیع ولایت باشند.
🔹از قضا حضرت آیتالله خامنهای نشان دادهاند انسان صریحی هستند. اهل قربانی کردن مصالح کشور نیستند و دچار رودربایستی نمیشوند. جایی که مخالف معاون اولی یک فرد حاشیهساز در دولت محمود احمدینژاد بودند یا زمانی که نظرشان بر عدم تغییر وزیر اطلاعات بود یا مخالفتی با وزارت شخصی دیگر داشتند، بیان کردند و پای حرفشان هم ایستادند. مطابق قانون هم ایشان طبق اصول ۱۱۰ و ۱۷۶ در حوزه مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی شخصاً مسئول هستند و شاید بی نظر در انتخاب وزرای مربوطه نباشند. اما چند نکته در حواشی معرفی وزرای دولت سیزدهم و جلسات جاری رای اعتماد در مجلس وجود دارد:
🔹اول آنکه رهبری در مورد وزرایی خرج شدند که نه نظر روشنی از ایشان وجود داشت و نه جزو این وزرای مربوطه بودند؛ همچون خرج رئیس جمهور از رهبری برای گزینه وزارت تعاون که گفته شد امین رهبری است.
🔹دوم آنکه روشن نیست که ایشان در مورد گزینه پیشنهادی وزیر اطلاعات نظری داشتهاند، تاییدی کردهاند یا خیر؛ و دو نقل متفاوت وجود دارد. محمدباقر قالیباف میگوید که: «رئیسجمهور گفت من وزرای امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند. در همه دولتهای گذشته هم اینگونه بوده است.» اما نمایندگان مخالف وزیر اطلاعات نظر دیگری داشتند و حسین میرزایی، نماینده اصفهان گفته: «از رئیس جمهور سوال شد، اعلام کرد رهبری در مورد وزیر پیشنهادی اطلاعات نظر خاصی نداشته است.»
🔹سوم آنکه نظر موافق رهبری نسبت به یک وزیر پیشنهادی نافی اختیار نماینده مجلس برای دادن رای مخالف به آن وزیر نیست. قالیباف میگوید در همه دولتها رهبری وزیر اطلاعات را تایید میکردهاند، با توجه به آنکه در همه این دورهها، وزیر اطلاعاتهای مختلف مخالفانی جدی در مجلس داشتهاند، روشن است که کسی انتظار ندارد نمایندگان با گزینه مورد موافقت رهبری مخالفت نکنند. وگرنه چه نیازی بود وزیر اطلاعات به مجلس معرفی شود؟
🔹چهارم آنکه «من با وزارت فلانی موافقم» با «فلانی باید وزیر شود» با «من با وزارت فلانی مخالفتی ندارم» هر کدام معانی متفاوتی دارد. در گذشته گفته میشد رهبری صرفاً اگر مخالف باشند، در مورد وزیر اطلاعات نظر میدهند.
🔹صاحب این قلم چندان حجت الاسلام خطیب را نمیشناسد که تعصبی در حمایت یا کینهای در مخالفت با او داشته باشد؛ گرچه چنته مخالفینش را برای عدم رای اعتماد به او از منطق و استدلال پر زور ندیدم، اما معتقدم تجربه ۴ دهه کار اطلاعاتی و امنیتی و نیز بررسی برنامهها و مواضع او بر محور عقل و تخصصی که لازمه نمایندگی مجلس است، برای ارائه نظر مثبت و منفی در مورد او کفایت میکند و نیازی نیست رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس، پای ولی فقیه را به حیطه انجام وظایف و اختیارات قانونی خود باز کنند. آن سو مظلوم نمایی نمایندگان مخالف هم وجهی ندارد. فرصت کافی برای ابراز مخالفت داشتند و این همه مانور روی اینکه رهبری نظری ندادهاند، جز بحثی جدلی نبود. طبعاً اگر کسی از نظر رهبری در موضوعی مطلع شد و نظر ایشان برایش حجت بود، نباید مخالفت کند، اما مجلسی که رهبری میخواهند، بعید است این باشد که فلان نماینده مخالف گزینه وزارت اطلاعات میگوید که «اگر رهبری فردی را تأیید کند مجلس یکپارچه تأیید خواهد کرد...» اگر قرار بود وزرا صرفاً با تایید رهبری انتخاب شوند و بعد از تایید ایشان، کسی مخالفت نکند، اصلاً چرا لیست وزرا به مجلس ارائه میشود؟
🔹گاه رهبری نظری میدهند و ما خود را ملزم میدانیم که عمل و نظرمان بر آن منطبق باشد و یا حداقل مخالف برنامه و نظر ولی فقیه اقدام و اعلام موضع علنی نکنیم؛ گاه هم ما نظری و عملی داریم و برای اثبات آن دنبال تطبیق نظر رهبری –بأی نحو کان- با نظر و عمل خودمان میگردیم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. گاه ما در جایی که قانون و شرع هم میگوید میتوانیم نظری مخالف رهبری داشته باشیم، خود را ملزم به اطاعت از ایشان میکنیم، هزینهاش را هم میدهیم و وقتی مخالفتی با ما شد، نمیگوییم چون رهبری گفته، انجام دادم؛ گاه هم برای آنکه خودمان هزینه ندهیم، سریع میگوییم رهبر گفته و موج مخالفتها را سمت ایشان میبریم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. این دوگانهها را جای همدیگر جا نزنیم.
۱ شهریور ۴۰۰
روزنامهی جوان
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemo
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: عزم جزم دولت برای تحول اقتصادی
✍️ علی کارگر
🍃🌻🍃
🔻 مدیریت ناکارآمد دولت دوازدهم در حوزه اقتصاد و معیشت مردم باعث شده است تا انتظار حل سریع مشکلات اقتصادی و تغییر اساسی در این حوزه را از دولت جدید شاهد باشیم. برای این منظور، رئیسجمهور با دقت تمام و بدون توجه به سهمخواهی برخی جریانات سیاسی، تیم اقتصادی خود را به مجلس معرفی کرد که به نظر میرسد با اقبال نمایندگان نیز مواجه شده است. مهمترین ویژگی این تیم، تحولخواهی در حوزه اقتصاد است.
🌀نکات تحلیلی:
1️⃣ تیم اقتصادی دولت متشکل از معاون اول رئیسجمهور، وزیر اقتصاد، وزیر صمت، وزیر نفت، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان برنامهوبودجه و درنهایت رئیسکل بانک مرکزی است که محوریت این تیم برای هماهنگی بیشتر، با معاون اول رئیسجمهور است.
2️⃣ برنامه وزرا و معاونین اقتصادی دولت، نشان میدهد که حل مشکلات آنی اقتصاد کشور بیش از سایر موضوعات مدنظر قرار گرفته است. وزیر پیشنهادی مسکن، برنامه ساخت یکمیلیون واحد مسکونی در طول یک سال را دارد که تحولی بزرگ در این حوزه محسوب میشود؛ وزیر پیشنهادی نفت به دنبال ایجاد تنوع در روشهای فروش نفت و فرآوردههای نفت و گاز با ظرفیتهای مختلف، بهویژه همسایگان است؛ رئیس جدید سازمان برنامهوبودجه نیز اعلام کرده که برنامهای دارد تا تورم از ناحیه بودجه کنترل شود (درحالیکه اصلیترین عامل تورم در سالهای گذشته، کسری بودجه و استقراض از بانک مرکزی بوده است)؛ وزیر پیشنهادی اقتصاد، در اولین اظهارنظر خود، بحث حمایت واقعی از بازار سرمایه و بازگرداندن اعتماد به این بازار را مطرح کرده است؛ وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی با تحصیلات دکترای آبخیزداری، به دنبال مدیریت منابع آبی کشور و توانمندسازی کشاورزان برای عرضه کالای خود در بورس است و ...
3️⃣ استقبال کمسیونهای تخصصی از کلیت و جهتگیریهای وزرای اقتصادی دولت این نوید را میدهد که تغییر وضع اقتصادی موجود با سرعت قابلقبول دور از انتظار نیست. واکنش بازار سرمایه نیز نسبت به تغییرات احتمالی شاخصهای اقتصادی، مثبت بوده است.
🔺 نکته راهبردی: آنچه در این مقطع، روشن و شفاف است، عزم دولت برای تغییر اساسی در حوزه اقتصاد است ولیکن به معنی آن نیست که مجلس از وظیفه بررسی و نظارت خود عدول کند. بررسی صلاحیت وزرا و دادن رأی اعتماد به وزرا حق مجلس است؛ اما حتی اگر بعد از بحث و بررسی نمایندگان مجلس، بخشی از این افراد نتوانند رأی اعتماد مجلس را بگیرند، بازهم در این گزاره تحلیلی که دولت به دنبال تغییر بنیادین در حوزه اقتصاد است، تردیدی وجود ندارد.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: حمله سایبری با نام عدل علی!؟
🍃🌻🍃
1⃣ فضای مجازی و امنیت سایبری امروز جزئی مهم از امنیت ملی به شمار می رود و حوادثی از جمله حمله سایبری به راهآهن، زندان اوین و مراکز دیگر هشداری است برای پالایش عناصر نفوذی داخلی در دستگاه های مختلف و همچنین ارتقای امنیت سایبری کشور
2⃣ آنچه که تحت عنوان تصاویر دوربینهای زندان اوین تا این لحظه منتشر شده صحنه هایی نیست که بتوان قضاوت قاطعی برای بدرفتاری با زندانیان کرد، هرچند پاسخگویی مسئولان زندان و برخورد با خاطیان احتمالی برای همین تصاویر پخش شده نیز ضرورت فوری دارد
3⃣ چنین جوسازی هایی تازگی ندارد، خصوصا هرگاه اقدام موثری در راستای اصلاح امور صورت میگیرد مانند حضور رئیس قوه قضائیه در زندان و رسیدگی به زندانیان امنیتی و زن و ...، چنین هیاهوهایی علیه ایران شکل میگیرد، ولی مهم آن است که دستگاه های مختلف بهانه به دست دشمنان ملت ایران ندهند.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۳)
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🔻رئیس جمهور: توجه به تخصص و داشتن دانش در حوزه ماموریت، جوانگرایی، تعهد کاری، روحیه انقلابی، فسادستیزی و مردمی بودن از شاخصهای مورد تاکید در انتخاب وزیران پیشنهادی بود.
❇️ تحلیل کوتاه:
🔹 چند روزی است که مجلس شورای اسلامی، مشغول بررسی کابینه پیشنهادی رئیس جمهور محترم، آیت الله رئیسی است.
🔸 کابینه ای که به اعتقاد رئیس جمهور با ترکیب تخصص، روحیه جهادی و انقلابی، جوان گرایی، مردمی بودن و فسادستیزی تشکیل شده است.
🔹 نگاهی گذرا به وزرای پیشنهادی، نشانگر جسارت آقای رئیس جمهور در انتخاب وزرای جوان، تحول خواه و انقلابی و عزم راسخ ایشان برای تغییر وضع موجود با ترکیب عنصر تخصص و انقلابی گری است.
🔸 فارغ از رای آوری یا عدم رای آوری معدودی از وزرا در فرآیند رای اعتماد توسط مجلس، عزم راسخ رئیس جمهور برای تحول و جرّاحی بدنه مدیریتی کشور نویدبخش روزهای خوبی برای آینده کشور و دولت مردمی ایشان دارد.
🔺 قطعا حمایت نمایندگان مجلس از نمایندگان تحول خواه خصوصا نمایندگان جوان و انقلابی، پشتوانه و پالس مثبتی برای پشتیبانی از اقدامات تحولی و انقلابی دولت و خروج از محافظه کاری و شکستن حلقه بسته مدیریتی خواهد بود.
✍ پورقنبری
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
📌پیش بینی شکل گیری چالش دوباره ایران و آمریکا در روند مذاکرات هسته ای
🔹پیشبینی برخی از کارشناسان مسائل هسته ای بر این است که در جریان ادامه مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ ، آمریکایی ها اجازه شکل گیری یک توافق خوب را نمی دهند و بلکه با خواسته های حداقلی ایران توافق می کنند. رهبری نظام نیز با آن موافقت می کنند.
🔹به پیش بینی این گروه از کارشناسان، ایران در فرآیند مذاکرات آینده و با اصرار بر عبور از حداقل ها و حذف ساختار تحریم ها باردیگر با امریکا و اروپا دچار چالش جدی می شود.
🔹البته در جریان این مذاکرات ایران به بخشی از درآمدهای نفتی بلوکه شده خود دست پیدا می کند اما مسئله اصلی یعنی حذف کامل تحریم ها اتفاق نمی افتد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
📍حمله هوایی رژیمصهیونیستی به پایگاه «القادسیه» در غرب خانیونس
🔹جنگنده های اشغالگر یک هدف را در شرق اردوگاه پناهندگان «جبالیا» در شمال نوار غزه بمباران کردند.
🔹شبکه «المسیره» به نقل از خبرنگار خود در غزه نوشت: دشمن صهیونیست به آسمان غزه در منطقه صوفا، واقع بین خان یونس و رفح، در جنوب نوار غزه منور شلیک کرده است.
🔹«امیر بوخبوط» روزنامهنگار اسرائیلی نیز در صفحه توئیتر خود خبر داد: حماس با شلیک سلاحهای ضدهوایی در حال پاسخ دادن به جنگندههای مهاجم است.
🔹قایقهای نظامی صهیونیستی نیز از ساحل غزه در حال شلیک به منطقه خانیونس و قایقهای ماهیگیران در غرب «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه هستند.
🔹جنبش مقاومت حماس نیز اعلام کرد که یک فروند پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی را در آسمان منطقه «خان یونس» هدف قرار داده و ساقط کرده است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🌹بسماللهالرّحمنالرّحیم 🌹
📝نکته ی25_2
💯آنچه؛ باید بدانیم❗️
❤️رهبر معظم انقلاب فرموده اند:
✅ادّعای تقوا و بر زبان آوردن آن کافی نیست‼️
🌹 واقعاً باید متّقی و پرهیزکار بود .
⬅️مهمترین عرصهی آن برای ما مسؤولان، عرصهی مسؤولیتهای اجتماعی و هدفهای انقلاب را بهجد دنبال کردن است.
🇮🇷 انقلاب اسلامی هدفها و شعارهایی دارد که برای تحقّق آن جانهای پاک و خونها فدا شده است.
@motalebatrahbari
⭕️ افغانستان در آستانه ورشکستگی
💢 پس از یک هفته از تسخیر کابل به دست طالبان و ورود «ملا عبدالغنی برادر» رهبر این گروه به کابل، طالبان یک قدم دیگر به تشکیل دولت نزدیکتر شد. ملا عبدالغنی برادر پس از ورود به کابل، مذاکرات خود با حامد کرزای، رئیسجمهور سابق و دیگر سیاستمداران را آغاز کرد.
💢 نیویورک تایمز نوشت: دیگر مقامهای طالبان هم روز شنبه مذاکراتی را با کرزای و عبدالله ترتیب دادند تا درباره زندگی تحت لوای طالبان به درک مشترکی برسند. از سخنان بایدن همچنین بر میآید که افغانها چارهای ندارند جز زیستن زیر لوای طالبان در رژیمی جدید که قرار است شکل بگیرد.
💢 افغانستان با بزرگترین خطر در چند دهه اخیر مواجه است و آن فروپاشی مالی است. ایالات متحده و جامعه بینالمللی شریانهای مالی افغانستان را بستهاند و این کشور را در وضعیت آچمزی قرار دادهاند تا ارتباط طالبان با نظام مالی جهانی را قطع کنند. تحلیلگران میگویند که این شوک اقتصادی میتواند بحران انسانی را در کشوری که از پیش گرفتار بحران است، تشدید کند.
💢 در اقدامی دیگر، ایالات متحده دسترسی طالبان به ذخایر ۴/ ۹میلیارد دلاری افغانستان را مسدود کرده است. صندوق بینالمللی پول هم طرحهایی برای ارائه ۴۰۰میلیون دلار به این کشور را به تعلیق در آورد. «در کوتاهمدت، این امر بهشدت فاجعه بار خواهد بود.»
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: آزمون دشوار رأی اعتماد!
✍️ مهدي سعيدي
🍃🌻🍃
🔻 بررسي کابينه دولت سيزدهم به روزهاي پاياني خود رسيده است و امروز با اظهارات موافقان و مخالفان مابقي اعضا کابينه، احتمالاً فردا چهارشنبه، رأیگیری در مورد وزراي پيشنهادي در صحن علني مجلس انجام شده و تکليف کابينه دولت سيزدهم مشخص خواهد شد.
🌀نکات تحلیلی:
1️⃣ مجلس انقلابي در آزموني سخت و حساس قرار دارد و اميد آن است که با رفتاري حکيمانه که برآيندي از قانونگرایی، کارآمدسازي، شایستهسالاری و درک مصلحت است، به مواجهه با وزراي پيشنهادي رفته و ضمن آنکه کمککار و یاریرسان دولت انقلابي خواهد بود، استقلال و هويت خود را حفظ کرده و بر عهدي که با موکلينش بسته است، پايبند بماند!
2️⃣ اين روزها بدون شک فشارهاي زيادي بر نمايندگان مجلس وارد میشود و سفارشهاي متعددي به آنها داده ميشود که به فلاني رأی اعتماد داده شود يا داده نشود! نماينده انقلابي بدون لحاظ کردن اين توصیهها بايد مبتني بر حجت شرعي عمل کرده و تسليم اين فشارها و لابیگریها نگردد! مجلس بايد تلاش کند تا بدون ملاحظات جناحي و تنها مبتني بر مصالح عمومي کشور در مورد کابينه قضاوت کند. حقيقت آن است که مجلسيان در برابر انتخابي که رقم خواهند زد، مسئولاند و عملکرد وزراي منتخب بهحساب ايشان نيز نوشته خواهد شد.
3️⃣ مبتني بر الگوي نظام مردمسالاری ديني، تنها شايستگان منتخب مردم هستند که حق اعمال حاکميت در حدود اختياراتشان خواهند داشت. به همين خاطر است که احراز صلاحيت نهايي وزراي پيشنهادي به نمايندگان مردم در مجلس سپردهشده تا مردمسالاري ديني در حد اعلاي خود در اين نظام تجلي يابد! نمايندگان مجلس تحت هيچ شرايطي حق عدول از اين اصل را نداشته و با قاطعيت تمام بايد بر رعايت اصل شایستهسالاری تأکید ورزند. تأکید بر جوانگرایی و بيانيه گام دوم نيز خود شاخصي براي شایستهسالاری است، نه آنکه مبنايي براي عبور از آن باشد و قرار نيست به بهانه چرخش نخبگان، کار در دست افراد ناپخته و کار نابلد بيفتد و جايگاه وزارت و مديريت، فرصتي براي آزمونوخطا در دهه پنجم انقلاب اسلامي باشد! اما قرار هم نيست که سيکل بسته مديران کشور باقي بماند و اجازه ورود جوانان شايسته داده نشود.
4️⃣ پيشبرد اهداف جمهوري اسلامي در شرايط دشوار کنونی، با هماهنگي و همدلي و همافزايي همه نهادهاي انقلابي ممکن است و رأی اعتماد به کابينه، اولين تجلي مواجهه مجلس انقلابي و دولت مردمی است. انتظار آن است که اين مواجهه بهترینها را براي اين کشور رقم بزند و با رضايت اکثريت ملت همراه گردد.
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🔹با صلوات بر محمد و آل محمد 🔹
آغاز مرحله سیزدهم رزمایش سراسری ثامن
✅موضوع :
🔻هفته دولت و الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم🔻
#ثامن
#دولت_جوان_حزب_اللهی
#کار_جهادی
#ایران_قوی
🔸🔸
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷💐
💐
🎥 #کلیپ
✅ موضوع: غافلگیری متفاوت بیماران کرونایی!
🍃🌻🍃
🍀الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
🌺 با تشکر از قرارگاه جهادی مسجد امام علی(علیه السلام) اردبیل https://rubika.ir/emamali_karshenasan
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐